{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
220 visninger | Oprettet:

Pandemi - Krigs/Statsobligationer. {{forumTopicSubject}}

Ja vi har alle opdaget det og mange bliver ramt på økonomien endog så hårdt at de kan gå konkurs og det måske samtidigt med at de skal kæmpe imod virus eller andre grimme sygdomme - lige nu ser jeg mange sygdomme i et større sammenhæng.
Og hvad vil ikke være bedre end at staten Danmark og lande general lavet en stats/krigsobligation hvor alle der havde en skilling kunne være med - jeg kan sikkert godt finde en lille skilling.
De barske damer har talt - Leon vil de kvæle da han ikke tænker på andre - men det er jo netop det jeg gør.
Og sådan obligationer var jo en succes under 2. Verdenskrig og vist nok også under 1. Verdenskrig - nu forgår den krig så imod den coronavirus.
Det indsatte billede skulle være noget smukt så det blev denne genbrugssag.


Kommentarer på:  Pandemi - Krigs/Statsobligationer.
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.767
  #1   15. mar Der er andre måder at skaffe penge i statskassen. Hvad med at stoppe disse to, Tvede og Vermund, og andre tilsvarende typer?

  https://www.bt.dk/kendte/dansk-mangemillionaer-tjener-millioner-paa-corona-blev-voldsomt-bekymret-paa-cirka


 • #2   15. mar Alis C jeg mener ikke der er nogen der skal stoppes - nej jeg vil heller se hvordan vi alle står sammen og der er jo nogen der skal tjene penge og det er ligeså når der skal findes en vaccine det koster at finde på sådan ting og det koster rigtigt mange penge og dem der så prøver og hvor det mislykkes de får jo ingen penge - det er det samme som hvis vi tager det danske fodboldlandshold de vil jo være nr. et frem for at bliver nr. to - forstår du hvad jeg mener smiley

 • #3   16. mar Alis C der er ikke tid til at politikerne skal slås for at se hvem der skulle have ret og det er der heller ikke for alle dem der er blevet ramt økonomisk - men lad os nu se hvad de andre finder på - jeg vil gå til ro smiley

 • #4   16. mar Vel skal man ej få kradset de sidste penge ind hos borgere.

  Det er lidt hysterisk at sammenligne Corona med 2 verdenskrig.

  Medicinal industrien mangler ikke penge i forskning af Corona -

  Vi så jo tydelig Mette Fupnummer prøvede at fedte den af på borgere i det private. De blev så nød til at ratificerer tidligere aftalte - så det blev til at ansatte i det private selv betaler for de 5 første dage efter de sendes hjem.

  Imens man på svinsk måde lod de offentlige ansatte gå fri som de stadig gør - Møgbeskidt måde stadig at pisse på de private ansatte.

  De firmaer kan kun få lov til at vente med moms og skat i en periode - men regningen kommer en dag, så jeg kan ikke lige se logikken.

  Jeg vil sige til de små virksomheder som lukker helt ned. Fyr folk så de er dækket fra dag 1 og ikke høre på det pis fra den røde idiot - som i bund og grund bare sender regningen til befolkningen i det private, fordi de har taget for let på tingene, på trods af masser af seriøs info.


 • #5   16. mar #1
  Alis


  Der er andre måder at skaffe penge i statskassen. Hvad med at stoppe disse to, Tvede og Vermund, og andre tilsvarende typer?

  Hvorfor i alverden skulle 'sådanne typer' stoppes? deres handling er da fuldkommen legitim.


 • #6   16. mar Pandemi - Krigs/Statsobligationer.

  Altså Leon har du ikke opfattet at tråde om Coronavirussen er SPAM. nå hvis ikke, er det jo også et aktuelt tema, hvor der hele tiden kommer nye oplysninger, derudover har vi jo også altid i utallige trådtemaer 'spammet' om muslimer, indvandrere, flygtninge, gettoer m.m.

  Statsobligationer kan du absolut ikke sætte i samme bås som krigsobligationer, Et krigslån er en obligation, der udstedes af en stat til finansiering af en krig. Dette adskiller sig fra rene statsobligationer.

  Og så er vi forøvrigt ikke i krig med pandemien, selvom tilstandene i mange lande efterhånden ligner og har udartet sig til tilstande som under en krig.


 • #7   16. mar Polysl den sammenligning er grundet hvad sådan obligation nu skulle kaldes og nu siger du at medicinselskaberne ikke mangler penge og nu tror jeg selv på at rigtigt mange penge ude i verden er fiktiv penge altså nogen du kun kan se på nettet eller på en saldo oplysning eller i aktier og aktier er jo faldet drastisk smiley

 • #8   16. mar Annella spam eller ej læste at Kina har fået vendt kurven - men de var også hurtigt ude og vi/os skal jo tænke på at det bliver hverdag igen - Gudskelov smiley

 • #9   16. mar #7

  Leon

  Nej det er ikke fiktive penge, for de penge du har på din konto er dækket af fysiske penge som ligger i Nationalbanken.

  Du behøver ikke være bange for dine penge lige pludselig forsvinder fra banken da Nationalbanken er garant for alle indskud og indstående på op til 750.000 - kr.


 • #10   16. mar Polysl hvis nu alle mennesker i verden vil have deres penge i iskolde kontanter vil jeg tro at der vil være mangel på penge smiley

Kommentér på:
Pandemi - Krigs/Statsobligationer.

x