{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
833 visninger | Oprettet:

Retsystemet - Britta Nielsen. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg har kun hurtigt hørt om hvordan Britta Nielsen og hendes forsvar jo vil have en del af hendes svindel til at være forældet - men når den svindel er forgået i 25.år i et stræk kan det jo kun være en stor sag og da den svindel ikke var slut kan en tale om forældelse jo ikke komme på tale og er spændt på hvor mange år Britta Nielsen for og hun får jo ikke et år for hver million smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Retsystemet - Britta Nielsen.
  • #1   11. feb 2020 Jeg vil sige hun nok kommer i nærheden af 6 år - som vil sige hun er ude efter 4 år minus den tid hun har siddet i varetægt.

    Jeg vil mene det ikke giver mening at give mere - da jeg er ret sikker på hun ikke påbegynder en ny kriminel løbebane når hun kommer ind, - hun er knækket som man også kan se fra da hun var kraftig og nu bare er en fjer. Det viser klart hun ikke har lyst til at opleve det igen.


  • #2   11. feb 2020 Polysl jeg ved sku ikke for jeg tror på at hun når hun kommer ud kan leve livet for der må ligge nogle millioner og vente på hende når hun kommer ud og tænker på at der tales om mindst 117 millioner og du siger 4.år måske 6.år og jeg må sige at hvis det er sådan står sådan berigelses kriminalitet på 117 millioner jo og gør grin med dem der for småkriminalitet får x-antal år - forstår du hvad jeg mener smiley

  • #3   11. feb 2020 Leon

    Jeg skriver i nærheden af 6 år, 2/3 straf og resten som prøveløsladelse - som betyder man ikke må lave lign. kriminalitet i prøvetiden ellers skal man afsone den fulde dom.


  • #6   11. feb 2020 Vel talt af en republikaner smiley lige mine ord iøvrigt smiley

  • #8   11. feb 2020 Det er, for mig, en absolut skærpende omstændighed, at hun har misbrugt den tillid, som hun har haft i en betroet stilling.

    At hun tilmed har taget "selvregulerende løntillæg" i 25 år, og har fusket med kontonumre, så det ikke umiddelbart har været synligt, og derfor ikke er blevet opdaget tidligere.

    Der er mange andre ansatte i stillinger, hvor der er stor tillid til personerne, så det ikke burde være nødvendigt med systematisk kontrol. - Derfor bør dommen vise, at det ikke skal være "billigt" at svindle og svigte den tillid, der er en del af deres ansættelse.


  • #9   12. feb 2020 Hvad Alis C hvis du stikker mig 100 millioner lover jeg dig at give dig ret resten af mit liv og nej jeg er ikke til salg ikke en gang for 100 millioner da jeg har min gode samvittighed at passe på - men Alis C du kan godt se at i din verden vil det altid kunne betale sig at snyde - slå/slå ihjel og på anden måde berige sig og det uanset måden for du vil altid tilgive den eller de personer der gør sådan noget smiley

  • #11   12. feb 2020 Der er ikke en eneste formildende omstændighed i denne sag, men derimod flere skærpende omstændigheder så det er bare at sprænge strafferammen så ingen fristes fremover.
    Signalværdien i straffen er vigtigere end hensynet til Britta’s alder 🧐


  • #12   12. feb 2020 jeg er helt enig smiley

  • #13   12. feb 2020 Strafudmålingen har da intet med at hun måske har gemt penge - - så om hun får 6 år eller 8 år- bringer ikke pengene tilbage.

  • #15   12. feb 2020 Alis.

    Der er nu en forskel på Stein Bagger og Britta Nielsen.
    Bagger stjal ikke fra SATS puljen, det var Britta Nielsen der stjal fra de "fattige", ikke Stein.


  • #18   12. feb 2020

    Du er helt galt på den Alis - hun har i den grad snydt beløbsmodtagerne smiley

    “ELLER hun har skrevet via brev til modtagerne, at de skulle have færre penge, end de er blevet tildelt af puljemidlerne. Det overskydende beløb har hun så overført til sig selv ved at indsatte sit eget kontonummer - i stedet for den rigtige modtagers kontonummer. Dermed fremstår overførslen i det korrekte projekt, men modtageren af de resterende penge er hende.”
    https://www.tv2lorry.dk/tv2dk/sadan-svindlede-statsansat-mere-end-100-millioner
    https://www.tv2lorry.dk/tv2dk/udbetaling-pa-69047-kroner-faeldede-britta-nielsen


  • #19   12. feb 2020 Alt ialt en dybt kriminel familie vi var bedst foruden.

    I spjældet med hele lortet !

    https://ekstrabladet.dk/112/britta-nielsens-svigersoen-sigtet-containere-var-fulde-af-tyvekoster/


  • #21   13. feb 2020 Ok Alis.

    Men så blev du da så klog, du plejer jo ellers ikke til at hugge eller stikke i.


  • #23   14. feb 2020 Straf skal være lige for alle. Alder skal ikke være en undskyldning for en mildere straf.

  • Brok S
    Brok S Online Tilmeldt:
    apr 2019

    Følger: 2 Følgere: 26 Emner: 272 Svar: 2.107
    #24   14. feb 2020 Hun valgte bare forkert, hun skulle være flyttet til Dubai, så var der nok også en rabat ordning på tilbagebetaling. Hun kunne have levet livet, som de andre svindlere.

  • #26   15. feb 2020 ”Det ville være mere værd hvis man sørgede for at mennesker lærte hvad ansvarsfølelse betyder. “

    Mener du seriøst at Britta Nielsen har udvist ansvarsfølelse Alis ???

    Eller mener du at samfundet skal udvise ansvarsfølelse smiley

    Hvad mener du egentlig ?



  • #28   15. feb 2020 Alis

    Dengang Britta gik i skole??? må så betyde at hun ikke lærte ansvarfølelse - så skal vi jo bebrejde skolen og familie, for det er jo deres skyld at nogen bliver kriminelle. Så burde man sætte lærere og familie i fængsel i stedet for de kriminelle for de kan ikke gøre for det. Tanken blev faktisk brugt i USA i en overgang - hvor man straffer forældre for ikke at vise rettidig omhu for deres poder. Det er faktisk morsomt. Men det gjorde så at forælde distancerede sig for sine børn - så kan de jo blive opdraget et andet sted som plejeforældre eller på børnehjem. Hvis så barnet stadig laver ulovligheder så fængsler man bare forstanderen - Føler det her bliver endnu mere morsomt.


  • #30   15. feb 2020 Alis C at snyde for et beløb på ca. 115 millioner og at du så snakker om fodlænke det vil være at lave grin med den almindelige borger i Danmark smiley

  • #32   15. feb 2020 Alis

    Når man tager penge fra dem, er fordi det er det eneste signal de kan forstå. Du fatter ikke den kriminelle tankegang som mig som selv har siddet 3.5 år i fængsel. Det er de færreste som kan ændre deres måde at leve på. de fleste hænger fast i deres omgangskreds og kriminalitet. Det hjælper ikke med rundbord og en lejlighed og en bistand og psykologer., de vil forsætte i det uendelige. Selv fængsler melder op et øget tilgang af ældre kriminelle som har haft en stilstand men så er vendt tilbage - det er endda så grelt at man ville oprette afdelinger kun for ældre - det er så skudt ned, om at det er bedst at have et blandet klientel.

    Flere kriminelle sidder helt frivillig dommen ud for ikke at skulle stå til ansvar for deres gøren og laden fra kommune.

    Så al din forståelse og eventyr land er kriminelle da total ligeglad med. Du har heller ikke fattet at så længe de sidder inde laver de ikke ulykker. Faktisk er det en livsform eller som de selv kalder det en erhvervs risiko og tager det i stiv arm.

    Det mest interessante er at nogle kriminelle i åbne fængsler begår kriminalitet få mdr. fra deres løsladelse. Som nok kan tolkses som frygt for det derude, i Fængsel er der en velordnet dagligdag med pligter osv...en ren linje uden problemer for de fleste.

    Alle som prøveløslades får en kontaktperson som man skal møde op til 1 gang om ugen, og som jeg har oplevet så var et en ligegyldig dialog, om:

    Har du søgt job.?
    Har du et sted at bo.?
    Har du droppet din kriminelle omgangskreds?
    Har d lavet noget kriminelt i denne uge.?
    osv....

    en masse sniksnak som stort set kunne droppes -

    Du kan køre lige så mange psykologer og andre kolbøtter mod den kriminelle som stort set er ligeglad med det ævl.

    Hvad som er mere hjælpsom er at den ex. kriminelle selv bidrager til det videre forløb - for hvis den ex kriminelle ikke gider så er det spild af tid.

    Hvad som hjælper er:

    Drop din kriminelle omgangskreds som for mange er svært som jo er deres netværk. Nogle har det nemmere fordi de har en familie som støtter en - men det er de færreste.

    Få en lejlighed, et job og begynd at opbygge relationer til andre end kriminelle.

    For Britta er det jo svært når hun har kriminelle børn, og jeg er stort set sikker på at hendes omgangskreds ikke vil have noget med hende at gøre. Og jeg er sikker på at hun ikke nogensinde får en med den handling.

    Hun finder heller ikke forståelse i fængsel hvor der faktisk er indsatte som har et codex om at hustruvold, børnevold, drab, bedrager for penge som skulle gå til andre udsatte områder. Ok hun har nappet nogle penge i overskud, men de penge kunne så kanaliseret over i andre områder som har underskud.


  • #33   15. feb 2020 Ja der er vel ingen der skal forvente kys og kram efter 25.års snyd og svindel - ej heller grundet ens barndom - barndommen og livet er en helt anden historie smiley

  • #35   16. feb 2020 Alis C ja at bruge angst som en undskyldning for at lave svindel i 25.år er i min verden nok lige at misbruge angsten du ved at jeg ved hvad angst er og jeg vil aldrig i livet misbruge angsten som en undskyldning for at begå en kriminel handling - så Alis C den køber jeg ikke og en børnedomstol - det ved jeg faktisk ikke da børn skal have lov til at være børn - de skal dog stadigt lære om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert + lære at respektere de ældre smiley

  • #36   16. feb 2020 Alis du tror stadig det er en straf at komme i fængsel, men hvis du gad studere strafudmålingen for konkrete forbrydelser i Danmark sammenlignet med andre lande ville du opdage at Danmarks retssystem absolut ikke indgyder respekt blandt forbrydere.

    https://www.tvsyd.dk/sonderborg/hurra-jeg-skal-i-faengsel

    https://www.tvsyd.dk/sonderborg/16-af-20-i-sonderborg-arrest-er-fra-litauen

    Intet tyder på at det slappe danske retssystem ændres så løsningen vil helt klart være at sende kriminelle udlændinge bag tremmer i hjemlandet.

    https://www.dr.dk/nyheder/indland/ikke-juridisk-ukompliceret-sende-kriminelle-til-faengsler-i-udlandet

    Empati, medfølelse og respekt for lov og orden er ikke noget voksne mennesker lærer eller genfinder hen ad vejen, det er et narrativ opfundet af venstreradikale såkaldte humanister og har ikke hold i virkeligheden smiley

    Hverken alder eller helbred bør forhindre afsoning for alvorlige forbrydelser smiley



  • #37   16. feb 2020 Ja tak til at kriminelle fra det store udland skal afsone i eget land smiley

  • #38   16. feb 2020 Alis

    Jeg kan ikke blive klog på dig, når du hele tiden påpeger at straf - Fængsel - ikke er løsningen- samt det at have flere samvittigheder.

    Jeg ville føle mig rigtig skidt tilpas hvis en familie medlem på brutal vis myrdes, og samfundet viser omsorg for gerningsmand og siger at personen bare skal i terapi og fodlænke så går det hele nok. Imens personen har fodlænke på myrder personen postbudet og igen bare en pegefinger og stadig fodlænke og man prøver en ny psykologisk strategi - hvis man bruger den model så ville folk flygte ud af landet for så ville det være for farligt at være der.

    Visse personer er så syge i hovedet at intet hjælper - så er man nød til at sanktioner for en ubegrænset tilbageholdelse. Her tæller jeg speciel arabiske bander, og ikke de danske rocker som ikke er så skøre i bøtten at de skyder rundt om sig - men er mere målrettet - om at de enten nakker deres egne eller andre banditter - rager mig en pind.

    Grunden til at det hele er kørt af sporet er at man kæmper om områder i bedste Chicago stil - de er helt forbi al psykologisk hjælp - Alis... hvad gør man af dem, hvad mener du specifik der kan gøres . hvis man ikke skal straffe mere så en handling ikke begås af frygt for straf?


  • #40   17. feb 2020 Alis
    Jeg må indrømme jeg ikke har noget som helst imod at folk har statussymboler og penge, er driftige og har firmaer og ansatte.

    Jeg kan huske tilbage hvor du plæderede for at ansatte skal have del i overskuddet, det er der så mange firmaer som deler den på deres måde.Men stadig er den gal - du er stadig ikke tilfreds.Du holder fast i lighed og er blind for at lighed er stilstand.

    En lighed betyder at ingen behøver at yde ekstra - et samfund i stilstand og brydes ned stille og roligt.

    Jeg kan også huske om at medarbejdere skal have medbestemmelse i et firma - det er så sket med at mere og mere ansvar udelegeres til fordel for firmaet som får en masse gode ideer til en f.eks. anden måde og praktisk at gøre tingene på.

    Det var så heller ikke nok for dig. Du vil stadig have at firmaer helt er medarbejder ejet hvor der ingen chefer er - ingen beslutningstagere. Alle som bare har en smule forstand på hvordan tingene hænger sammen ved at der er nød til at være chefer som beslutter og laver afgørelser hvordan firmaet skal fungere. Lader man personale bestemme og alle skal være enige - så er firmaet gået fallit inden man er blevet enige.

    Du er så indædt at du mener at alle firmaer kun er ude på profit, nej - de er interesseret i at vokse være store - på samme måde som en sports udøver hele tiden prøver at gøre tingene bedre.

    Ja der er firmaer som udelukkende er ude på at tage røven på alle og gemme sine penge i skattely- men det er ikke de fleste. Her generaliserer du som du er stor modstander af når vi andre generaliserer.


  • #41   17. feb 2020 Nå men den tidligere flodhest får dommen Tirsdag om hun skal med hele sin kriminelle familie, udstilles i Zoo hvor vi kan kaste gamle smattede tomater på dem. Sønnen fik jo 6 mdr. hvor 2 måneder er gjort ubetinget for hæleri for over 700.000. Med det i mente så er det som Annella siger: hun bliver nok frikendt. smiley

  • Brok S
    Brok S Online Tilmeldt:
    apr 2019

    Følger: 2 Følgere: 26 Emner: 272 Svar: 2.107
    #42   18. feb 2020 Godt vi har nogen vi kan forarges over, næsten synd hun ikke gik fri

  • #43   18. feb 2020 Brok S ja ik og ellers vi det ikke være til at holde ud smiley

  • #45   18. feb 2020 Jeg kunne godt tænke mig at være psykisk syg så jeg evner at snyde samfundet for 117 millioner i en periode på 25 år. Jeg kan altid i retten begrunde det med at jeg som barn fik taget sutten og for ikke at sutte fingre - klippede man dem af. Mine ben var også for korte og min tissemand var for tynd som senere gjorde mig syg af lyst til at få penge nok til at få mine ben og tissemand forlænget og få sprøjtet numsefedt ind i tissemanden. Jeg har ingen bryster så jeg kan rage på mig selv - for der var ingen som gad en med korte ben og en tynd tissemand.

    Oveni skal jeg også lære børnene at al det andre har er mit - jeg skal også lære dem at være voldlige og samvittighedsløs. Og kan af sig selv sparke en rullestol ud på motorvejen så er der hjemmebag fra mor - og en rejse til Afrika.

    Når så det hele ramler så kan jeg stå i retten og se tynd og ynkelighed ud og give forvaltningen skyld for ikke at holde øje med at jeg har snydt og bedraget som ind i helvede.

    Som svare til en familie i en villa hvor konen ikke har tjekket om manden har låst døren så hele familien er skyld i at blive overfaldet og berøvet. Man kan også i steder med naboværn give dem skylden for at nogen bryder ind og røver - for de kunne bare tjekke døre om de var låst.


  • #49   18. feb 2020 Alis

    Respekt er ikke noget man bare får, det er noget man optjener i sit liv via sin måde at være på, eller viden, eller handlinger.

    Jeg er enig i at respekt ikke skal være baseret på frygt for konsekvenser, det er den klassiske model.

    Børn har svært ved at respekterer deres forældre hvis forældre ikke respekterer deres børns diversitet. Det er specielt udtalt i indvandre kredse hvor respekt er på tvunget som afstraffelse hvis den ikke udvises.


  • #51   18. feb 2020 Alis du er et glimrende eksempel på begrebet “institutionaliseret”.

    Du har været så længe i systemet at du har fået en fuldstændig forkvaklet holdning til resocialisering.
    Konsekvens er fuldstændig gledet ud af din begrebsverden og erstattet med 100% accept og inklusion.
    Gud ske tak og lov for at vi ikke har folk med dine holdninger siddende i den lovgivende forsamling smiley


  • #52   18. feb 2020 Alis C jeg er ikke inde på den jagonen jeg ved hvad angst er men vil aldrig bruge den som undskyldning for en kriminel handling smiley

  • #53   18. feb 2020 Cody N hold da op nogle flotte ord du kan og jeg er vel også institutionaliseret da jeg stadigt trods systemfejl stadigt tror på systemet smiley

  • #54   18. feb 2020 JA Cody

    Når man ser det nye fængsel så er det lavet som en 1 værelses med bad - så er det sgu ikke noget at sige til at folk er ligeglad med at skulle afsone, hvor alt er betalt. Ingen bekymringer andet bare at afsone. Alt er gratis. Sådan er det ikke ude - her er der krav på krav, girokort, husleje - fornødenheder og lave mad, købe mad....

    Selv sad jeg på Søbysøgård som også var et fedt sted at være, med slot med klaver for dem som havde lyst til at bruge det,, sø med en jolle, landbrug, fodboldsbane, bordtennis og masser af grønne områder. Det var sgu det rene luksus. Så jeg forstår godt nogle, som laver kriminalitet bare for at komme ind til et ubekymret hverdag - med alt betalt - samt udgang hver 3 mdr - hvis vi taler om åbne fængsler.


  • #57   18. feb 2020 Ja Annella det er en skandale jeg bliver sku nød til at lave en ny overskrift smiley

  • #58   18. feb 2020 Hvor længe sad hun i varetægt?

  • #60   18. feb 2020 Så er hun ude om lidt over 3 år. hvis man beregner ud fra prøveløsladelse. Det gad jeg nok sidde for 47 millioner - så kan man latter grine og smutte og sige at kriminalforsognet kan rende mig så grusomt. Jeg tror ikke politiet, vil sætte det store program i værk.

  • #63   18. feb 2020 Annella

    Hvis nogen løslades før prøveløsladelse, skal der være en lægelig grundlag som helbred - ellers må de sidde tiden ud. Jeg er så også sikker på hun kommer i et åbent fængsel, som sker, da det er økonomisk kriminalitet og hun ikke er straffet før.


  • #66   18. feb 2020 Og så skal vi endda betale for opholdet for hende og hendes yngel.

    Den dom kan da ikke afskrække nogen... sikke et samfund vi lever i. smiley


  • #67   18. feb 2020 Jeg gætter på at der er een person i dette forum der synes straffen er for hård smiley

  • #73   18. feb 2020 institutionaliseret?

    Betyder at i starten er fængsel murene som afgrænser ens mulighed for at bevæge sig frit. Efter mange år - betyder det at fængsel murerne beskytter imod alt udefra.

    Det kan sagtens føres ud til personer som sidder hjemme og institutionalisere sig selv med tiden.


  • #75   18. feb 2020 Alis

    tjo...men det du skriver er jo en bekræftelse på det jeg skriver, om at mure beskytter efter man er institutionaliseret.

    umyndiggørelse i fængsler?

    Den fanger jeg ikke lige - Jeg kan ikke få øje på et eneste punkt af umyndiggørelse i fængsler.


  • #77   18. feb 2020 Alis

    Det er dig som ikke forstår at bruge ordet - som om at din forståelse er den rigtige - Du siger selv at ordet har flere betydninger.

    Nogen beskriver institutionaliseret igennem barndommen - den kan man ikke komme udenom. Problemet er bare at børn slet ikke har brugt for at blive institutionaliseret, men som samfund accepter man det, fordi man er nød til at parkere ungen et sted.

    institutionaliseret betyder ikke at man tager friheden fra den personlige udvikling - der er bare nogle rammer indenfor 4 vægge der skal følges - så der er styr på poden.


  • #81   19. feb 2020 Alis

    Det er en fare når ens selvforståelse projektere ud på samfundet - det betyder at fordi du har haft en barndom som tusinde vis også har haft - så går du i sort - og vil nok for resten af dit liv føle dig som offer og leve i dit eget vakuum.

    For mig at se med Britta, så er det forskammet at forklare hendes handlinger ud for en svær barndom og økonomi. At samfundet beregner alt ud fra økonomi er ikke en forklaring på at ville det bedste for sine børn med kriminalitet - for det bedste for børn handler slet ikke om økonomi.


  • #84   20. feb 2020 Folk der afviger fra det normale er klar til at indlægges.

  • #86   20. feb 2020 Kun ekstreme holdninger.

  • #88   20. feb 2020 Lyder rart - alle har brug for lidt "mig tid"

  • #89   20. feb 2020 Jeg er ikke læge så vil ikke sætte noget på et andet menneske også selv om jeg er unormal smiley

  • #91   20. feb 2020 Syntes at du skulle besøge ubåd Madsen.

  • #93   21. feb 2020 Alis

    Nåååå...jeg tænke bare på at han nok har brug for lidt psykologisk hjælp og forståelse fra et orakel.


  • #94   28. feb 2020 "Skal til passe sig et system". Mage til pladder. Hele livet bruger du på at passe ind i et system. Du lever i kasser af arbejde, skat, straffelov, færdselslov etc. etc. etc. Hvis alt er så synd, synes jeg også jeg skal have lov til at køre som jeg vil - men din type, Alis, taget i betragtning, tænker jeg du er typen der er stor fortaler for store fængselsstraffe og fratagelse af biler for "vanvidsbilister". Du ved. Dobbeltmoral... smiley

    Så er der enkelte tosser som gårdejeren fra Nibe-kanten der brænder regnskaber og låser fødevarestyrelsen ude, men mon ikke der også findes et system til hende. smiley


Kommentér på:
Retsystemet - Britta Nielsen.

Annonce