{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
181 visninger | Oprettet:

Fyringer i politiet {{forumTopicSubject}}

For at hæve standarten fyrer rigspolitiet 90 civile medarbejdere - her frigives så 45 mill. som de vil bruge til bagdørs politiet. Imens kunne man se i debatten (dr.dk) at (S) gerne ser flere sagsbehandlere i jobcenter. Så kender man (S) igen... de ønsker hele tiden et større stats apparat . pt..koster det 13 milliarder som opgave er at sparke syge i skridtet og kalde dem simulanter og sige at kan man tørre sig i røven så kan man også arbejde.

Imens man af dumhed sparede på lokal politiet som flere steder kun har åben 2 timer om ugen - så har man indset det var en dum ide, og vil begynde at åbne for de nedlagte stationer igen.

Besparelsen dengang har gjort at politiet ikke kom ud på små opgaver som butiks tyveri som blev ned prioriteret til frustration for supermarkeder som stort set må lade dem gå. Politiet lyver folk lige op i fjæset når de påstår de reflekterer på alle henvendelser - Men det billede kan forretningsdrivende ikke genkende.

I sin tid ansatte man civile til at håndterer anmeldelser og skrive rapporter leveret at politibetjente som så kan bruge tiden på gaden og ikke bag et skrivebord. Hvem mon nu skal lave arbejdet som de 90 fyrede havde?

En Netto butik havde flere gange oplevet unge drøne ind og stjæle med arme og ben for så at løbe ud. Her gad politiet ikke engang komme - de har heller ikke været der for at indhente video materiale. Når de ringer så får de at vide de kan lave en online anmeldelse -øh? Det kan jeg så ikke se andet end guf for kriminelle som stort set har frit spil.

Så er man magtes løs - for ingen tør stoppe tyvene - og det forstår jeg godt.


Kommentarer på:  Fyringer i politiet
 • #1   7. feb Som nævnt i nyhederne foreslår S at halvere rigspolitiet og åbne 20 nye lokalpolitistationer - 10 i øst og 10 i vest.

  Umiddelbart sød musik i de flestes øre da mange nok er af den opfattelse at der bliver brugt mere tid på citronmåner end på opklaringer hos rigspolitiet.

  De fleste, mig selv incl., er nok imod nedskæringer og centraliseringer da begge dele går ud over borgerne så umiddelbart er jeg positiv over forslaget, men jeg frygter selvfølgelig at cyber kriminalitet og økonomisk kriminalitet lades i stikken på den konto.

  Som DF foreslår skal der skydes flere penge efter forslaget hvis det skal gavne smiley


 • #2   7. feb Vi på venstrefløjen vil gerne have et større statsapparat, ja, så staten bliver borgernes egen, men ikke mere jobcenter. Man kunne gøre jobcentret frivilligt for dem, der synes de har brug for det. Hvis man ikke kan skaffe folk et arbejde, så skal man ikke begynde at disponere over deres fritid!
  Hvis man oprettede flere stillinger i sundhedssektoren, så kom flere i arbejde. Der mangler også gartnere. Så kunne folk komme i arbejde i stedet for at spilde tiden i et jobcenter.

  Angående politiet, så går jeg også ind for decentralisering. Der skulle være så mange ude i befolkningen, at de altid kommer når man ringer efter dem. Den tryghed ville være mere værd end overvågningskameraer.

  Og så skulle man begynde at nationalisere bankerne, Det ville afskaffe noget af den økonomiske kriminalitet, og mere ville blive opdaget i tide hvis bankerne havde pligt til at reagere på mistanker.


 • #3   7. feb Alis

  Staten der skal styre en bank - ??

  Staten aner intet om at drive en virksomhed - vi har set det utallige gange, så den der DDR ide er ikke smart og gennemtænkt.

  Jeg turde ikke sætte mine penge ind i en stats drevet bank da de ikke på nogen som helst måde aner hvordan man driver en bank andet mod konkurs.

  Faktisk så jeg hellere at politiet skulle have alle de ressourcer som de har brug for - ubegrænset. Dog skal der være mere kontrol med at pengene ikke ryger i sorte huller til store bonusser som vi ser hvert år for de høje herre i politiet. Det er ubehøvlet at når borgere ringer - bare får at vide de kan lave en online anmeldelse - den slags prioriteringer skal bare ikke ske. Flere mobile politistationer samt faste ude i yderdistrikter og ikke som nu, en stor politistation lang fanden i vold.

  Jeg er enig i at droppe jobcenter som koster 13 milliarder som kunne bruges bedre et andet sted. Støtte til opgradering af ledige så de kan få flere muligheder på jobmarkedet (afskaffet af Løkke) FTP skal ikke finansceres af kommuner, men af staten som gør at vurderinger ikke går hen og bliver kassetænkning. Syge har brug for pause - og der kan laves en frivillig vurdering hver 5 år - hvis tilstanden er så god at borger mener de er jobparate eller har lyst til at arbejde.-

  Ledige skal ikke på SU som blokerer for lysten til at opgradere sig, da ingen familie kan leve af SU - det skal heller ikke være nødvendigt at optage studielån for specielt langtidsledige. Det har vist sig at den her pisk ikke virker så man må begynde at omtænke hele ideen.

  Muslimske kvinder som modtager bistand, skal der stilles flere krav til at deltage i arbejdsmarkedet - vil de ikke det - så fjernes bistanden. Bistand er ikke en holdeplads for evigt men en hjælp i en periode. Slut med egen lægeerklæringer, men udvalgte læger som vurderer.

  Det ville frigive mere end 100.000 offentlige ansatte som så må ind på det private arbejdsmarkedet.


 • #4   7. feb Polysl # 3

  Der skal ikke frigives mennesker fra det offentlige til det private arbejdsmarked, tværtimod, det skal gå den anden vej. Samfundet tilhører os alle sammen og skal arbejde til fælles bedste. Det private arbejdsmarked må gerne være der for dem, der har det bedst med egen virksomhed. For nogle mennesker er det det, der er inspirerende.

  "Staten aner intet om at drive en virksomhed - vi har set det utallige gange, så den der DDR ide er ikke smart og gennemtænkt. "

  Selvfølgelig er det gennemtænkt. Jeg kommer ikke med noget, jeg ikke har tænkt igennem. Staten kan ansætte folk, der ved noget om bankvirksomhed, eller de kan selv uddanne dem. Det ville give meget bedre styring med folks penge. De privat/aktieejede banker skal ligesom andre virksomheder tjene så mange penge som muligt i stedet for at tjene kunderne. Når man sætter sine penge i banken, så vil man gerne vide at de er sikre, og at hvis banken bruger dem til spekulation så får man et par procent i renter. Privatejede banker blokker folk for penge, og så går de ned. Det er dælme utrygt.

  Vi er helt enige i at der skal flere ressourcer til politiet, og at det skal fungere. Engang gik politiet rundt i centrene og samlede også folk op, der så ud til at være i vanskeligheder. Deres arbejde var at holde orden. Tidligere forbandt jeg politiet med tryghed. Idag er de der jo kun for at kontrollere mennesker.


 • #5   7. feb Ja stakkels alle de politifolk der skal stå model til alt det politiker gejl og hvad bliver det næste og tror personligt ikke ret meget på politikerne længere da de mister evnen til at tænke når de kommer ind i folketinget smiley

 • #6   7. feb Alis #4

  Nå så du mener at staten er god til at passe på pengene.

  Må jeg minde dig om SKAT, Dong, Statens Seruminstitut, Selskabsskatten og Britta Nielsen samt ej at forglemme IC 5 tog og hærens material kommando for bare at nævne nogle få smiley


 • #7   7. feb Ja for ikke at glemme fly hvor inden de fik flyene, stoppede man med at producer reservedele. Staten er god til at bruge penge - og gode til at smide dem væk. Så nu er man nød til at købe mange flere fly for at få nok reservedele.


 • #8   7. feb Alis

  der findes ikke en bank hvor dit indestående ikke er sikret - lige på nær alt over 750.000, her må folk så selv dele dem op i forskellige banker eller bruge tyske banker som ikke har den grænse.

  Nu kan man ikke bare ansætte folk i det offentlige da de ikke genererer nogen som helst værdi - altså en ren udgift som skal kunne balancerer - for nogen skal tjene penge til at man kan ansætte hæmningsløs offentlige ansatte.


 • #9   7. feb Cody

  Jeg kommer til at tænke på at staten er så god som alis skriver - hvorfor flopper de så hele tiden på store beslutninger? Jeg håber da ikke at det er staten der har uddannet dem for så vil jeg blive meget bekymret hvis de med en stats bank også skal uddanne bankfolk.


 • #10   7. feb Cody # 6

  Og hvem var regering da SKAT blev forvandlet til kaos? Venstre har haft regeringsmagten det meste af tiden siden 2001, og har arbejdet på at alt skulle privatiseres. Det var Corydon der solgte DONG trods alle advarsler, og han var mere blå end han var rød.

  Jeg ved ikke hvorfor nogle socialdemokrater bliver blå. Eller om de har været det fra starten?

  En socialistisk regering bygger på en rimelig offentlig sektor og fælles ansvar, og de sørger for at SKAT fungerer! Det er dem, der skal skaffe pengene. De sørger også for at hospitaler, politi, skoler og veje og alt andet fælles fungerer!


 • #11   7. feb Polysl # 8

  "Nu kan man ikke bare ansætte folk i det offentlige da de ikke genererer nogen som helst værdi "

  Og der er så en af dem, folk falder for, fordi det lyder så logisk. Det er zenonsk logik (stemmer ikke med virkeligheden) og kommer af at blå blok måler alting i penge. Den offentlige sektor sørger for at folks helbred er i orden, at vi har politi og orden i samfundsforholdene, at veje er i orden og til at køre på ... alt det, der er en forudsætning for at mennesker kan arbejde og tjene penge.

  I et socialistisk samfund har f.eks. kunst også værdi, uanset om man kan tjene penge på det eller ej. Uddannelse og viden har værdi uanset om det er en vare, som den private sektor efterspørger, men alene fordi mennesker, der udvikler sig, altid gør gavn på en eller anden måde.

  Du nævnte DDR. Det var kommunistisk, og det var noget andet. Det er en samfundsform hvor staten ejer produktionsvirksomhederne. Det, der engang for 40 år siden eller mere gav så gode resultater var et blandingssamfund, hvor den offentlige sektor havde nogle opgaver og den private andre alt efter hvad de hver især var bedst til.


 • #12   7. feb #3
  polysl


  Staten der skal styre en bank - ?? ifl. Alis

  Det var sgisme dagens griner - tak for et skraldgrin smiley smiley smiley


  Staten aner intet om at drive en virksomhed - vi har set det utallige gange, så den der DDR ide er ikke smart og gennemtænkt.

  Godt eksempel polysl DDR's Statsbank gik fallit i 1987 - 2 år før murens fald.


Kommentér på:
Fyringer i politiet

x