{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
241 visninger | Oprettet:

Hæveautomat. {{forumTopicSubject}}

Ja det er nok ikke gået jeres næse forbi at bankene i Danmark sælger ud af deres hæveautomater og at det så kan koste et støre gebyr at hæve penge.
Det næste bliver vel at vi skal leve uden penge altså som betalingsmiddel - men hvad sker der hvis alt går ned - skal vi så begynde for fra - brevpost - sølvpenge. OSV.
Det var en af de korte smiley


Kommentarer på:  Hæveautomat.
 • #1   16. jan Mange år siden jeg hævede penge i en kontant automat - folk kan bare hæve over beløbet i en butik - dog kan folk ikke, hvis de har et debet kort, Men det lyder uldent at Loomis som har overtaget pengeautomater har droppet dankortet og ser det kun som et visakort- dvs. at så er vejen åben for gebyr for hævninger.

  30 - 40 kr i gebyr for at hæve 100 kr lyder vildt. Andre større beløb er det en % del.


 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 3 Følgere: 36 Emner: 31 Svar: 1.248
  #2   16. jan Tja, det koster også at modtage FI kort, hvad enten man har penge i banken eller ej. 50kr pr indbetaling, banken har talt smiley

 • #3   16. jan Hvad er FI kort?

 • Claus G
  Claus G Online Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 3 Følgere: 36 Emner: 31 Svar: 1.248
  #4   16. jan Indbetalingskort.

 • #5   16. jan Jeg syntes det er helt væk og alt lukkes ned og tilføjer at vi bliver flere mennesker og der bliver færre arbejdspladser og det kan kun gå galt smiley

 • #6   16. jan Jep det går galt . Og så skal vi til at leve som Bonderøven igen. MIn Far har da lært mig at holde husdyr for mad. og at dyrke jorden. Sandjord er det bedste.
  Tænk ingen stress - bare lev dag efter dag. Jeg har ikke brug for mobilen eller Tv. Op i røven med det. . En skønne dag kommer vi alligevel til det. Jeg glæder mig ligefrem. Men jeg egner mig også til at være eneboer. det ved jeg nu. Jeg har altid klaret mig selv, Og har aldrig bedt om hjælp nogen steder fra. Så for mit vedkommende kommer det ikke til at gå galt. Jeg vil klare mig. . Kig på jeres inderste, Det er der mange af jer der også kan.
  Jeg har det seneste nye i Mobil - Computersystem og Tv.. En Luksusbil, - Men det er ikke nødvendigt.. Jeg tæller kun de lyse timer, og i øjeblikket bliver der flere af dem.


  profilbillede
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 10 Følgere: 32 Emner: 69 Svar: 3.290
  #7   16. jan Ja, der er i alle tilfælde nogen i Danmark, der tjener penge på bankernes politik og på hvad der i det hele taget foregår.

  De fundamentalt vigtige ting i et samfund bør nationaliseres, så de tilhører os alle sammen, ikke kan sælges til Goldman Sacks og hvad de, der ejer Danmark de ellers laver af forretninger, som vi alle sammen betaler for.


 • #8   16. jan Alis C jeg er helt enig med dig sådan ting bør der ikke sparres på smiley

 • Å.R.
  Å.R. Online Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 2 Følgere: 13 Emner: 16 Svar: 216
  #9   17. jan Ser ud til at jeg er hedig, for jeg har ikke tidligere betalt bankgebyrer, og kommer tilsyneladende heller ikke til det foreløbig.
  Jeg har her for nyligt fået besked fra min bank, at hvis jeg hæver penge i "automater" kan jeg gøre det gebyrfrit, hvis jeg hæver her.
  Samtidig har min bank oplyst, at det fremover er gratis at hæve i udenlandske hæveautomater, indenfor EU gratis - tidligere kostede det 30 ke. i gebyr pr. hævning i udlandet.
  Jeg har Nykredit bank.

  profilbillede
 • #10   17. jan Å.R

  Vil det sige du får refunderet din udgift i udlandet ved hævning i deres banker?


 • Å.R.
  Å.R. Online Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 2 Følgere: 13 Emner: 16 Svar: 216
  #11   17. jan Polysl

  Tidligere har det været sådan, at hvis jeg f.eks har hævet 100 euro i en automat i f.eks Spanien, har min bank trukket et gebyr på 30 kr. for transaktionen.
  Det er nu gratis = nul gebyr


 • Å.R.
  Å.R. Online Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 2 Følgere: 13 Emner: 16 Svar: 216
  #12   17. jan Fremover kan det ikke mere betale sig at veksle hjemmefra, når vi rejser ud.
  Langt de fleste gange rejser vi indenfor EU smiley


  profilbillede
 • #13   17. jan Ja endnu kender vi ikke til den slags problemer hernede, men ok. det er sjældent jeg hæver. og slet ikke ved de udendørs,

  profilbillede
 • #14   17. jan Jeg er fordel plus kunde i Nordea, og betaler ingen gebyrer for at hæve penge, det har jeg sort på hvidt.
  Og de FI regninger, betaler jeg mellem 0 og 2 kroner for at betale.... Det er noget billigere at betale det gennem netbank, fremfor at gå i banken og gøre det.


 • Å.R.
  Å.R. Online Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 2 Følgere: 13 Emner: 16 Svar: 216
  #15   17. jan Markgreven

  Jeg har aldrig betalt så meget som en krone, når jeg har betalt FI regninger via min netbank - alt foregår jo også digitalt.


 • #16   17. jan Å.R.

  Underligt, for mit veksler mellem 0,1,2 kroner.... Det er fair nok, men logikken forstår jeg ikke.


 • Å.R.
  Å.R. Online Tilmeldt:
  sep 2019

  Følger: 2 Følgere: 13 Emner: 16 Svar: 216
  #17   17. jan Ok Markgreven, ja det er underligt, der er åbenbart stor forskel på banker - Jeg har i aften set mine 4 konti efter, den ene betaler jeg girokort fra, og jeg har absolut intet betalt i gebyrer for noget som helst de sidste 3 år.
  Det eneste jeg har betalt var 37 øre i rente sidste år, og det overlever jeg nok smiley


Kommentér på:
Hæveautomat.

x