{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
315 visninger | Oprettet:

Anne/Anna fra Sønderjylland. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg lyttede til nattevagten i nat og den sidste der ringede var Anne/Anna fra Sønderjylland hun fortalte at hun var blevet fejlopereret ved en hæmoride operation og at hun havde så mange smerter at hun ikke kunne gå eller stå og der var ikke længere noget smertelindrende medicin der kunne slå smerterne ned og hun fortalte at hun lå på maven og stadigt havde mange smerter - hun havde været på Odense og Esbjerg sygehus det lød dog til at de ikke magtet opgaven.
Så der kom en del gode ideer fra lytter på SMS og nogen syntes hun skulle ringe til patientvejledningen og andre skrev at hun skulle prøve om hun kunne komme på Bispebjerg sygehus som skulle være super til sådan opgave så er problemet jo hvordan hun med flextrafik kommer igennem en liggende transport.
Hun var så invalideret at hun ikke kunne komme ud ej heller få lavet sin pc så hun kunne komme på nettet og vi ved jo alle at internet er dagens ansigt også i Danmark.
Hvad siger i til sådan historie.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Anne/Anna fra Sønderjylland.
  • #1   18. nov 2019 Se her er det at det frie sygehus valg kommer ind i billedet, det kunne være rart at se om hun kunne få foretræde på Bispebjerg hospital. - Jeg tror ikke det er så enkelt med det frie sygehusvalg, der er nok noget i den lovgivning der står med meget små bogstaver om betingelser etc.

    Fleks trafik eller Falck skal nu nok magte opgaven, så om hun ligger på maven derhjemme eller gør det i en liggende transport, gør vel ingen forskel.


  • #2   18. nov 2019 Markgreven nej bare hun kunne ligge under transporten og ja det med de små bukstaver findes over alt inden for systemet også der smiley

Kommentér på:
Anne/Anna fra Sønderjylland.

Annonce