{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
208 visninger | Oprettet:

HUM IT nedbrud på sygehusene. {{forumTopicSubject}}

Ja så over skriften IT-nedbrud på flere sygehuse ja og det er ikke mange dage siden at TDC telefon netværk var nede ret mange steder folk kunne ikke engang ringe 112Kan i huske dengang der kun fandtes fastnettelefon syntes ikke at huske at de gik ned i så store nedbrud.
Det fik mig til at tænke på den gang Danmark havde et postvæsen der hvis noget gik galt - vil det være et par syge postmedarbejder for der var engang hvor Danmarks postvæsen kunne bryste sig af at posten kom ud uanset vejret .
Nu ser man kun en post en gang om måned eller mindre - hvis man er heldig.
Hvad er det der går glat eller hvad er det der gik galt.


Kommentarer på:  HUM IT nedbrud på sygehusene.
 • #1   9. sep 2019 Jeg synes, det er en katastrofe. Vi er så afhængig, vi kan jo intet uden tlf/net, men jeg synes også, det sker tit. Uden forbindelse går det hele i stå.

 • #2   9. sep 2019 Der er intet der går galt eller glat Leon. Det der sker, som jo nok er en katastrofe for nogle vanedyr idag, er at teknologien har overtaget, og i og med at der er mennesker bag den, er der naturligvis fejl. Jeg synes at der bliver gjort et kæmpe nummer ud af alt det dårlige, når det kommer. Men hvad med alt det gode, som der er der størstedelen af tiden, måske endda 98% af tiden? Hvorfor kun fokus på de ting der fejler, når de fejler?

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 208 Emner: 543 Svar: 7.138
  #3   9. sep 2019 Nu skal der skelnes imellem et luksus nedbrud som YouSee som gik ned da Danmark - Georgien spillede og så et IT nedbrud som har effekt på flere sygehuse - Problemet er også at systemerne bliver mere komplekse, - systemerne er blevet afhængige af hinanden. En ven som i flere år har arbejdet med offentlige systemer siger at det gennemgående problem er at der et eller andet sted går galt med en opdatering som lægger det hele ned. Det er også oplevet flere gange med TDC tidligere med opdatering.

  Men det er så også surt at folk har en streaming tjeneste med store udfald når systemet belastet - det er bare ikke godt nok. Folk bliver jo ikke kompenseret for det manglende udfald men får den sædvanlige regning - her burde der stilles krav om kompensation.


 • #4   9. sep 2019 Jetset netop vi er blevet afhængig af internettet og ser det som en stor fejl smiley

 • #5   9. sep 2019 Claus G enig men det er de sidste 2% der er bekymrende smiley

 • #6   9. sep 2019 polysl det skal bare køre og der burde være et system der træder til når et sys går ned smiley

 • Me .
  Me . Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 7 Følgere: 3 Svar: 35
  #7   10. sep 2019 og der burde være et system der træder til når et sys går ned ør

  Før i tiden da det var IBM maskiner som kommunedata havde, da var det et sikkerhedsopsætning som gik i gang hvis hovedmaskinerne gik ned.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 208 Emner: 543 Svar: 7.138
  #8   10. sep 2019 jo me ,

  Dengang var programmering en æressag, her lodsede man ikke noget ud før det var testet af en stor bruger gruppe - internt.

  Dengang var man gode til at lave løkker der fanger fejl input og ikke lægger det hele ned. Dengang var det UNIX

  Microsoft er ikke gode til bundsolide komplicerede systemer, som tanke kan man nævne Vista som eksempel, så fik vi xp som nok det mest bundsolide system i hele windows verden som er blevet overhalet af udviklere som helt har droppet det til fordel for win10, - har selv pro som jeg mener er bundsolidt....har ikke haft et eneste problem nogensinde.- flere har... men det har så noget at gøre med bestykning af ens f.eks. bærbar, tablet osv....med plads og hukommelse.

  Windows verden er ved at komme væk fra java og implemterer det i den standard som hedder HTML5 og senere HTML6 - så de xp brugere får det sværere som kommentar på forskellige sociale sider hvor de ikke viser et kommentar felt.


Kommentér på:
HUM IT nedbrud på sygehusene.

x