{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
331 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104

En grønlandsk politiker er klar {{forumTopicSubject}}

Pele Broberg fra Partii Naleraq er klar til at høre hvad >Trump har at tilbyde, for de ser ikke kinesiske eller russiske interesser som en mulighed.

De ønsker så ikke at sælge Grønland men at tillade amerikanske baser på Grønland. Derudover vil der være åbnet op for undergrunden og måske et svineri uden lige.

På den anden side vil det være positivt at Danmark slipper for bloktilskud på 4 milliarder til Grønland som så kan bruges til at få endnu flere analfabeter til Danmark som de røde har proklameret.

Og så har vi så grineren....

// citat
- Jeg kan ikke se, at Danmark er bedre for os end USA. Et selvstændigt Grønland vil naturligvis være afhængig af andre lande, det er sådan verden fungerer i dag. Men forskellen vil være, at vi bestemmer over eget land og vi kan føre vores egen udenrigspolitik, siger han.
// citat slut

Det citat lader jeg lige stå uden den dybe kommentar.


Kommentarer på:  En grønlandsk politiker er klar
 • #1   30. aug 2019 polysl jeg griner også af den grønlænder der ikke har meget at slås med for større idioti skal man lede længe efter smiley

 • #2   2. sep 2019 gir det ikke mening hvad han sir'? polysl.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #3   2. sep 2019 #2

  Nej.....for han tænker ikke langsigtet, Danmark hvis de udnyttede råstoffer så vil det være i overensstemmende med befolkningen - USA - skider på befolkningen....De råstoffer der er så meget sjældne at man vil gøre alt for at få den største fortjeneste på bekostning af svineri, slaveri, minimum løn - det bliver ikke nogen klondyke når usa skal bestemme.


 • #4   2. sep 2019 Jeg forstår bare ikke hvorfor vi ikke selv i Danmark har prøvet at få fingre i nogle af disse rigdomme.
  Vi har bare fredet grønlænderne med et bloktilskud på 4 mia. om året, så de kunne fortsætte enten deres stenalderliv eller drikke snaps og elefant øl, det er sgu næsten for dumt. - Og nu kommer amerikanerne med deres doller, LOOOOOOL, hvor er det morsomt. smiley smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #5   4. sep 2019 #4

  Det er også et ubesvaret spørgsmål fra mig af.


 • #6   6. sep 2019 #3 men grønlænderne og Danmark har jo ikke midlerne til at investere i så kæmpe projekter, det kan vel kun Kina og USA i de størrelser, og så gælder det om at forhandle til en fordelagtig aftale der?

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 635 Svar: 8.104
  #7   6. sep 2019 #6

  Jo da, Danmark kunne se sig om efter investorer og knowhow så det stadig blev på danske/grønlandske hænder.


 • #8   8. sep 2019 Point taken smiley

Kommentér på:
En grønlandsk politiker er klar

x