{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
724 visninger | Oprettet:

Kvoteflygtninge. {{forumTopicSubject}}

Ja da jeg læste om hvordan Danmark gerne vil modtage 500 kvoteflygtninge der er særligt behandlingskrævende tænkte jeg først vor herre bevares for hvordan kan vi modtage 500 kvoteflygtninge der er særligt behandlingskrævende når vi ikke kan klare at behandle vores børn - unge - ældre og deri tælles alle vores nydanske venner jo også med også selv om ordet ghetto jo ikke findes i Danmark længere.
Men jo mit humane hjerte må jo så også sige at hvis det nu var mig eller en af mine kære der stod i en eller anden flygtningelejer vil jeg så ikke stor smile når jeg fik beskeden om at jeg skulle op til Danmark et Danmark jo som står for H.C. Andersen og alt den honning du kan spise.
Og er regeringen ikke bare ude på at pudse deres glorie som gør at de en dag kan sige : se bare hvad vi gjorde - nu kan vi sove godt.
Jeg vil bare til allersidst spøger om: hvor mange gange kan en krone bruges.


Kommentarer på:  Kvoteflygtninge.
 • #1   31. jul 2019 Nu er det jo sikkert ikke sådan, at det forbliver ved modtagelsen af 500 kvoteflygtninge, kvoteflygtningene har uden tvivl sikkert krav på familiesammenførelser, så de årlige 500 kvoteflygtninge kan snart løbe op i et par tusinde 'kvoteflygtninge'.

 • #2   31. jul 2019 Ja, vi må vælge hvem vi vil være solidariske med - velbjergede danskere med milliarder på bankkontoen eller syriske flygtninge, hvis huse er skudt i sænk, og som ikke kan få lægehjælp til deres børn.

  Jeg er ikke i tvivl. Jeg råbte næsten hurra indvendigt da jeg læste, at der bliver åbnet for kvoteflygtninge igen. Tænk hvis man en dag igen kunne blive stolt af at være dansker.

  Leon: "Jeg vil bare til allersidst spøger om: hvor mange gange kan en krone bruges. "

  Masser af gange!! Forestil dig at du går ned til købmanden og køber mad. De penge tager købmanden og går hen til en forretning, der handler med tøj og køber sig noget nyt tøj. Forhandleren her har efterhånden solgt så meget tøj, at han kan købe sig en bil o.s.v.

  I en sund økonomi er pengene i omløb! Jo mere gang der er i økonomien jo bedre. Vi skal ikke skabe vækst, vi skal skabe tryghed så danskerne tør at tage deres penge ud af banken og bruge dem. Befri os for flere nærige venstrebønder, hvor alting drejer sig om deres egen statusopgørelse.

  Lad os bare dele vores værdier med kvoteflygtninge. Når de er lappet sammen og har fået noget uddannelse, så tager de tilbage og genopbygger deres eget land, og taler pænt om Danmark.


 • Mus
  Mus Tilmeldt:
  jul 2017

  Følger: 13 Emner: 2 Svar: 28
  #3   31. jul 2019 Ja selvfølgelige skal vi hjælpe men vi har en masse plejehjem og bosteder rundt omring i Danmark som der bliver sparet på, taler af erfaring har selv en handicappet datter som er flyttet på et bosted som voksen og det kniber med pengene og alligevel bliver der lagt besparelser på jævnligt, samtidig bliver der brugt vanvittig mange penge på mennesker som bare udnytter systemet og mennesker som burde sende ud af landet fordi de er kriminelle/forbryder men nej de for lov til at fortsætte, hvis Danmark har råd til det hvorfor skal der så spares på plejehjem og bosteder der mangler i forvejen, det hænger ikke sammen

 • #4   31. jul 2019 Mus # 3

  "hvis Danmark har råd til det hvorfor skal der så spares på plejehjem og bosteder der mangler i forvejen, det hænger ikke sammen "

  Fordi der skulle spares penge sammen til skattelettelser til de velbjergede.

  Ved højreorienteret liberal politik bliver den offentlige sektor skåret så langt ned som muligt, og så får folk at vide, at de kan bare selv betale.


 • #5   31. jul 2019 Alis.

  Du skriver: "Ja, vi må vælge hvem vi vil være solidariske med - velbjergede danskere med milliarder på bankkontoen eller syriske flygtninge, hvis huse er skudt i sænk, og som ikke kan få lægehjælp til deres børn. "

  Mit svar er de velbjærgede danskere, for uden deres skattekroner, kunne landet godt lukke og slukke. - Tænk hvad LEGO, A.P Møller, Novo Nordisk, Carlsberg etc. betaler i skat.


 • #6   31. jul 2019 Mit svar er de velbjærgede danskere, for uden deres skattekroner, kunne landet godt lukke og slukke. - Tænk hvad LEGO, A.P Møller, Novo Nordisk, Carlsberg etc. betaler i skat.


  Alan

  Og så burde Alis sandelig være bange at kunne sidde hjemme og krydre røv i vel snart 40 år, næh det havde nok været ud på arbejdsmarkedet med hende.


 • #7   31. jul 2019 Ja, socialdemokratiets 'stramninger' har de glemt for længst, og så kan de borgerlige rette op på det, når de kommer til ved næste valg, 2 skridt frem og et tilbage, mindst.

  Ja, det utroligt, hvad man 'må ligge øre til' fra Alis' side, hun tror pengene vokser på træerne, og alle kan sidde på den flade derhjemme, samt betale for resten af verden, der kunne tænkes at komme løbende hertil.

  De 'rige' betaler...goddaw do!!!


 • #8   31. jul 2019 Markgreven # 5

  "Mit svar er de velbjærgede danskere, for uden deres skattekroner, kunne landet godt lukke og slukke."

  Hvorfor i alverden skulle landet lukke og slukke? Tror du ikke at andre kunne finde ud af at gøre det samme arbejde, også uden social dumping og skattefiduser?
  Og uden at plyndre den 3. verden for værdier?


 • #9   31. jul 2019 Annlla # 6

  "Og så burde Alis sandelig være bange at kunne sidde hjemme og krydre røv i vel snart 40 år, næh det havde nok været ud på arbejdsmarkedet med hende. "

  Du husker ikke ret godt, for jeg har fortalt det før. Jeg var på arbejdsmarkedet dengang en psykiater tvang mig til at blive meldt syg indtil jeg blev sagt op på grund af sygdom. På trods af nye udbrud af angstanfald, så passede jeg mit arbejde, så der var ikke noget de kunne bruge som begrundelse for at sige mig op. Dengang måtte man ikke sige folk op grundet sygdom.
  Jeg fortsatte med at gå på arbejde i flere månder, og mine kolleger og min læge kæmpede sammen med mig. Der var også andre end mig, der var i farezonen. Det neoliberale arbejdsmarked var gået igang med at sortere den arbejdskraft fra, der ikke var 100% på toppen. Vi havde ingen værdi for dem, der kun er optaget af at tjene penge til sig selv, og jeg var oven i købet ansat i sundhedsvæsenet, som skulle rationaliseres, så kun de, der knoklede sjælen ud af kroppen blev tilbage.

  Det var ikke for at gavne samfundet eller de syge eller ældre, at det private arbejdsmarked opførte sig på den måde. Det var for at rage flest mulige penge ned i deres egne lommer.

  Til alt held for mig, så voksede jeg op i et socialdemokratisk samfund med stærke fagforeninger, og dengang kunne man udmærket finde penge til sundhedsvæsenet og sociale udgifter også. Endda meget bedre end de borgerlige.


 • #10   31. jul 2019 Madonna # 7

  "Ja, det utroligt, hvad man 'må ligge øre til' fra Alis' side, hun tror pengene vokser på træerne, og alle kan sidde på den flade derhjemme, samt betale for resten af verden, der kunne tænkes at komme løbende hertil. "

  Det er utroligt hvor lidt du forstår af, hvordan verden fungerer.


 • #11   31. jul 2019 Alis C jeg tror ikke på at de vil rejse tilbage til Syrien hvorfor skulle de det når Danmark er et bedre sted at være smiley

 • #12   31. jul 2019 Alis C jeg syntes også at havde hørt at de Syriske flygtninge tager hjem på ferie smiley

 • #13   31. jul 2019 Du husker ikke ret godt, for jeg har fortalt det før. Jeg var på arbejdsmarkedet dengang en psykiater tvang mig til at blive meldt syg indtil jeg blev sagt op på grund af sygdom.

  Alis

  Så vær du glad (og faktisk burde du også være taknemmelig) for, at du i årtier har kunne sidde hjemme og hygge dig for bl.a. og i særdeleshed for de velbjærgedes skattekroner.


 • #14   31. jul 2019 Leon # 11

  "Alis C jeg tror ikke på at de vil rejse tilbage til Syrien hvorfor skulle de det når Danmark er et bedre sted at være"

  Mennesker er knyttet til det land, hvor de er vokset op, og hvor de har deres familie. Jeg tror de fleste vil rejse hjem den dag, der bliver fred i Syrien.


 • #15   31. jul 2019 Annella # 13

  "Så vær du glad (og faktisk burde du også være taknemmelig) for, at du i årtier har kunne sidde hjemme og hygge dig for bl.a. og i særdeleshed for de velbjærgedes skattekroner. "

  Hvordan kommer du frem til at jeg skal være glad fordi man tog mit erhverv fra mig? Mit arbejde var mit vigtigste livsindhold!
  Når jeg søgte psykiatisk hjælp da angsten tog til, så var det netop for at bevare mit erhvev. Men kluddermiklen kunne ikke finde ud af noget, og det kom jeg til at betale en meget høj pris for.

  Det undrer mig også at du tror det er sjovt at leve isoleret i en toværelses lejlighed uden kontakt med andre mennesker. Jeg har selv fundet opgaver at bruge tiden til - det var faktisk det, der engang var mit erhverv at gøre for andre.

  Endelig så har du en noget besynderlig samfundsopfattelse, som er meget langt fra min. Du taler som om de penge, jeg får udbetalt i pension, de egentlig tilhører dig. Det gør de ikke, de tilhørte engang samfundet og nu tilhører de mig.
  Samfundets virksomheder fungerer ved både ejere (aktionærer) og lønarbejdere. Det er lønarbejderne der tjener langt størstedelen af pengene hjem. Samfundet har nogle opgaver, der financieres via skat, og det er også overførselsindkomsterne.
  Da vi lever i et demokrati, så har jeg samme ret som du til at tage stilling til Danmarks forpligtelser over for kvoteflygtninge. Dette her er lige så meget mit land som det er dit.


 • #16   31. jul 2019 Det er positivt at man igen vil åbne op for kvote flygtninge, da disse repræsentere reelle flygtninge som udpeges af FN og Danmark selv.
  Til gengæld har man godt nok et ønske om at stoppe de spontane flygtninge, i erkendelse af at man ikke kan løse en et flygtninge problem af den vej.
  Men vi mangler stadig at se handling, som man godt kan frygte aldrig kommer, dertil er man nok stadig for meget i lommen på de Radikale.
  Socialdemokratiet har jo nu godt nok en politik der skal lægge asyl politikken over på kvote flygtninge i stedet for de spontane asyl ansøgninger, men gad vide om de for lov, og derved blive uvenner med de Radikale, der som bekendt ikke kan få flygtninge nok til landet.


 • #17   31. jul 2019 Ole S den positivitet kan jeg godt li og jeg bryder mig heller ikke om de radikales politik smiley

 • #18   1. aug 2019 En professor skrev at man ikke skulle vente på at folk udefra er integreret som at spise flæskesteg, og drikke rød sodavand og vifte med det danske flag. Jamen dog - hvem fanden forlanger det?

  Ingen skal komme og fortælle at man skal lave sin kultur om, det er slet ikke det som det drejer sig om - integration er at blende ind i samfundet, være selvforsørgende og overholde loven.

  Med den nye regering som i den grad skider på deres vælgere er helt til grin med utallige løftebrud og nu vil man begynde at importerer dødsyge mennesker til behandling hvor sygehuse i den grad er pressede i forvejen med et stigende udgift til medicin.

  Det er en uforskammehed at importer syge imens vi har store hjemlige problemer i hele plejesektoren som hele tiden bliver beskåret, så gamle fru olsen på 80 år selv må ned og kravle fordi støvet er ved at nå knæet, før var det 30 min, nu er det 15.min. hvor hjemmehjælpen høvler ind og sparker maden ind i kæften så den gamle er ved at kvæles.Ældre demente på plejehjem vader ud uden en kæft bemærker det indtil de ser at pladsen ved aftensmaden er tom, og så bruger man politi, redningshelikopter, hundepatrulje og masse tusinde kroner på at finde den gamle som så er faldet i åen og druknet, og hvad skriver de så..? jo vi beklager den ulykkelige hændelse og vi vil stramme op - gu gør de ej, hvad med den ældre der 3 gange faldt ned i en trappe skakt? jo hende fik de til sidst aflivet så der var en ny plads på plejehjemmet. Man jagter alvorlige syge på afklaring imens man henter alvorlige syge og bærer dem i guldstol hen på OUH hvor de får en mega dyr medicin som er blevet nægtet danskere.

  Her taler jeg helt frit fra leveren, de syge flygtning man vil tage til Danmark rager mig , stop det svineri og begynd at kigge indad, for her er langt vigtigere problemer at løse i stedet for at importer flere problemer og bare skide på danskere.

  Boliger...her er danskere også til grin, flere danskere har stået i kø i boligforeningers liste i 10,20,30,40 år og nu har regeringen eksproprieret listen og slettet folk eller sat dem nederst som har forventet at de engang kunne få deres ynglings bolig som et rækkehus. Det er da at tage pis på danskere som i mange år har betalt til den forventning...kompensation - nix man får bare et spark i skridtet og ind med muyslima med 7 børn. Den behandling er ikke lige det som får danskere til at være glade for at få nye bistands klienter til Danmark som statistikken klart viser.

  Ja ved det godt at sproget her er lidt over det farverige, men jeg er ekstrem harm at man i den grad tilsidesætter danskere til fordel fra udefra kommende.


 • #19   1. aug 2019 Ja integration har nemlig intet med vores flæskesteg at gøre ej heller religion det vores nydanske venner skal er at følge dansk lov og ret og ellers skal vi alle bare respektere hinanden smiley

 • Mus
  Mus Tilmeldt:
  jul 2017

  Følger: 13 Emner: 2 Svar: 28
  #20   1. aug 2019 polysl
  Er helt enig, det er dybt forageligt det der foregår


 • #21   1. aug 2019 Men jeg er bestemt ikke enig med Polysl ... mildt sagt! Det er skræmmende at det er lykkedes at stoppe det sludder ind i hovedet på ret mange danskere, men det er det altså.

  Den nye regering skider ikke på vælgerne. Vi er mange, der har protesteret i årevis over den måde man behandler flygtninge på.

  Det er ikke muslimerne, men en neoliberal regering, der har forringet vores sundhedsvæsen sådan som det er sket, og det er vi også mange, der har protesteret imod i årevis. Den forrige regering fandt bare på en knaldgod fidus - de skar ned og forringede forholdene for både syge, ældere og arbejdsløse og så gentog de den ene gang efter den anden "det er muslimernes skyld", og folk hoppede på den. smiley Hvordan kunne man blive ved med at overse, at nedskæringerne blev fulgt op af topskattelettelser?
  Det er det, der er liberal politik - eller en syg udgave af det.
  Man gik igang med at afskaffe den offentlige sektor og indføre brugerbetaling i stedet for skattebetalte ydelser. Ved skattebetalte ydelser var betingelserne ens for alle, ved brugerbetaling bliver flere og flere ydelser kun tilgængelige for dem, der har penge at betale med.
  Man forringede forholdene på de offentlige institutioner og tvang derved folk til at oprette private instutioner for at få en bedre kvalitet.

  Befolkningen blev ikke spurgt om vi var indforståede med at skoler, hospitaler, plejehjem m.m. skulle forrringes og privatiseres. Det blev tvunget igennem med tricks og fiduser. En neoliberal regering vil nemlig skide på hvad befolkningen mener, neoliberale politikere fører politik for de velbjergede, for de betaler bedst.

  Man er langsomt igang med at forbedre forholdene nu, men politikerne kan ikke gøre det alene, vi er også nødt til at tage et opgør med hele den neoliberale tankgang og alt det vrøvl man har stoppet ind i hovedet på borgerne gennem de sidste mange år.

  Selvfølgelig skal vi tage imod kvoteflygtninge og flygtninge, der er så syge, at de ikke kan behandles i deres krigsførende hjemlande. Pengene kan sagtens skaffes. Vi har dem allerede, vi kan bare rulle nogle af topskattelettelserne tilbage, hokus pokus så er er penge i statskassen igen.


 • #23   1. aug 2019 Alis.

  Hvor er det noget bræk du fyrer af.

  Vi skal have grænsepoliti som i det gamle DDR, med skyde tårne langt inde i landet med militær med maskinpistoler, der skyder enhver der bevæger sig illegalt over grænsen.
  Du er jo også socialist, så det må da lige være dig?!


 • #24   1. aug 2019 Alis

  Hvor får du muslimer fra...? der har??

  jamen tillykke med at du vil have et overfald af sorte fra Afrika, jeg håber at du kan bevare din pension og at den ikke bliver kraftig beskåret - for det har jo vist sig at folk kan leve på en sten hvis det er nødvendigt så beskær pensionen til det halve så man rigtig kan mærke det luftkastel som du lever i. Alle som gerne så hele Afrika til Danmark skal række hånden i vejret og inviterer dem hjem til sig så man rigtig kan mærke den dejlige kultur når du vågner op af narkosen som du har fået af dine gæster for at opdage at du ligger på gulvet. Fint - så er lejligheden klar til at blive malet - og det kan sikkert ordnes af østeuropærer som så stjæler alle stikkontakter, køleskab, komfur og vinduer.og lokum - fint nok så er det som at skide i Tyrkiet.


 • #25   1. aug 2019 Markgreven

  nej....det vender sig i mig da jeg så en film netop med jøder der flygter væk i en lejr for så at blive skudt fra nazi i skydetårne....ikke et rart syn, den scene kunne jeg godt undvære.


 • #26   1. aug 2019 #21

  //citat
  Selvfølgelig skal vi tage imod kvoteflygtninge og flygtninge, der er så syge, at de ikke kan behandles i deres krigsførende hjemlande.
  //

  Nu er de jo ikke i det krigsførende land, og man peger altid mod EU, gu skal vi ej - lad dog de rige arabiske lande tage ansvar - sjovt nok høvler du ikke på dem men altid på Danmark.

  Danmark er træt af at skal være skraldespand for >Mellemøsten.


 • #27   1. aug 2019 De sædvanlige personangreb og skrækkampagner springer jeg over. Det er ikke værd at spilde tid og opmærksomhed på.

  Polysl # 26

  "Nu er de jo ikke i det krigsførende land, og man peger altid mod EU, gu skal vi ej - lad dog de rige arabiske lande tage ansvar - sjovt nok høvler du ikke på dem men altid på Danmark. "

  De er stadig i lande, der ikke har mulighed for at rette op på deres helbred!

  Efter hvad jeg har hørt, så tager de rige arabiske lande en del af ansvaret, det hører vi bare ikke så meget om. Men ellers så kender jeg ikke så meget til forholdene der, og har heller ikke indflydelse på dem.
  Hvad med Yemen? Jeg ved ikke hvad de er blevet uvenner med Saudiarabien om, men forholdene der er vist så katastrofale, at det ikke kan være værre.

  Det er FN der skal prøve at redde så mange menneskeliv som muligt, og selvfølgelig skal Danmark tage sin del af ansvaret. Vi har råd til det. Det er simpelthen for snedigt at bruge de dårlige forhold i sundhedssektoren, som Danmark selv er årsagen til, og prøve at piske en negativ stemning op på den måde. Vi kunne godt bruge arabisk olie og afrikansk billig arbejdskraft og andre ressourcer, så må vi også tage et medansvar når det går galt. Verden hænger sammen på en helt anden måde end den gjode for 100 år siden.

  "Danmark er træt af at skal være skraldespand for >Mellemøsten. "

  Du kan ikke udtale dig på hele Danmarks vegne. Vi er mange der er træt af at være ofre for antimuslimsk propaganda, og som kan se en række muligheder som går tabt p.g.a. den negative holdning. • #28   1. aug 2019 ##27 alis

  hvorfor bliver du ved med at ævle om muslimer, ingen i den her tråd nævner muslimer.

  <Arabiske lande tager ansvar, øh????

  Det er ikke lige det som Politikken skriver om at arabiske stater stort set ikke tager nogen flygtninge - så hvor har du det fra?

  https://bit.ly/2MBwq41

  Dog (BT) fra 2015 men tror ikke det er anderledes i dag.


 • #29   1. aug 2019 Polysl # 28

  De fleste flygtninge, der kommer fra Afrika og Mellemøsten er muslimer, så hvorfor skulle man ikke kalde dem det?

  Som nævn så kender jeg ikke så meget til forholdene i de rige arabiske stater, og din artikel er fra 2015, men jeg falder over denne bemærkning, som svarer til hvad jeg selv tænker:

  citat: "»Selvfølgelig er det ikke i orden, at de her lande, som har ressourcerne, absolut ingenting gør. Men det kan ikke bruges som et argument for, at vi andre ikke skal gøre noget,« siger generalsekretær i Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl," citat slut.

  Vi skal tage imod de kvoteflygtninge, som FN beder os om, og så kan vi derudover kæmpe for en bedre fordeling af opgaverne, også inden for EU!

  Jeg så engang en artikel om at de rige arabiske stater taget imod flere flygtninge end vi tror, men de kalder dem noget andet. De bliver integreret som lønarbejdere eller andet, som ikke skiller dem ud fra fællesskabet.
  Som sagt så kender jeg ikke til forholdene. Jeg ved dog at rige europæere med glæde holder luksusferie i Dubai. Og opretter konti og sætter deres penge ind.

  Det, jeg forholder mig til er Danmarks ansvar og alle krumspringene for at slippe for at tage ansvar.


 • #30   1. aug 2019 Sikke en gang for vrøvlet nonsens...det er sgu da ikke et argument at fordi de arabiske stater ikke gør noget så må vi andre. gu ve vi ej - spark dem tilbage til hytten og vent på madvognen.

 • #31   1. aug 2019 ......og alle krumspringene for at slippe for at tage ansvar.

  Siger en ekspert, der har forstået at nasse på samfundet i årtier smiley


 • #32   1. aug 2019 Dem i Fn har sikkert ikke set en flygtning i hele deres liv og når de belslutter at få hele Afrika til Eu så sidder de og hygger sig med deres løn for de har råd til de beskæringer som lander hos de mest fattige i Danmark.

 • #33   1. aug 2019 Alis

  forhold dig for helvede til de arabiske mega rige lande, du siger du ikke har indsigt, fair nok men så lad være med at blive ved med at hakke på Danmark når nær områder som de rige oliestater burde tage ansvar. Det er sgu da uforskammet at gamle i danmark som har ydet hele deres liv skal undvære det ene eller andet fordi oliestaterne ikke gider. Hvis alle klappede kassen i, og begyndte at lodse problemet af på dem så vågner de måske op. Som sagt er >Danmark ikke affald spand for de rige stater i området.


 • #34   1. aug 2019 Det som bekymre er at Alis helt er ligeglad med indlæg omkring hvordan man behandler ældre i dag, hun høvler løs om flygtninge og deres rettigheder, med ord som neolibanesere, og andet ordflom som ikke en kæft forstår og at de rige skal tage mere ansvar, jamen de rige tager da lige så meget ansvar som alle andre skatteydere, der er så brådne kar imellem men størstedelen af de "små" tjener et formål at hold hjulene igang, og i flere tilfælde deler overskud med sine medarbejdere - som er en stor mantra for Alis. Men det er ikke godt nok - det skal brandbeskattes og lodses ud af Danmark fordi de er så infantil at de vil tjene penge på et produkt. - fandme noget svineri. Næ...Alis vil være en kanon dedikeret borger i det gamle DDR, med skrårem - uden at se at eliten også eksisterer i det samfund og lever af produktive slaver som griner helt hen til banken eller får pengene ført ud i invest i Tyskland.-

  Det gamle DDR havde da en charme men mere som et politisk spil i Europa hvor man pløkkede folk som havde en anden mening. Et system som var så åndssvagt at alle virksomheder var statsejet og underskud dækkes af regeringen så man kan sige at arbejdsløsheden var 0. Her var det en statsopgave at alle borgere havde krav på et arbejde - men ikke krav på frihed. Her var der kun en slags tandpasta, en slags radio, en slags tv, osv....en butik kunne rumme 3 hylder - og man stod i kø når der kom kød i butikken.


 • #35   2. aug 2019 Annella # 31

  "Siger en ekspert, der har forstået at nasse på samfundet i årtier"

  Sig mig kan du ikke huske fra næse til mund? Jeg har fortalt hvordan og hvorfor jeg endte på førtidspension!

  Men du demonstrerer udmærket hvilken gruppe i samfundet, der er årsag til nedskæringerne i sundhedssektoren og alle forringelserne. De velbjergede som ville have skattelettelser.
  De mennesker som mener, at vores sundhedssystem fungerer elendigt, har fuldstændig ret, men de sætter forkert adresse på kritikken. De skal lade være med at vælge politikere til magten, som skærer ned for at skaffe penge til topskattelettelser.


 • #36   2. aug 2019 # 35

  "Sig mig kan du ikke huske fra næse til mund? Jeg har fortalt hvordan og hvorfor jeg endte på førtidspension!"

  Jo, tak, det kan både Annella og alle øvrige her..også i søvne...så please skån os for flere gentagelser.

  Men det er ikke de velbjergede, der er skyld i din situation, det er dem, du lever godt og fedt af.


 • #37   2. aug 2019 Polysl # 33

  "forhold dig for helvede til de arabiske mega rige lande, du siger du ikke har indsigt, fair nok men så lad være med at blive ved med at hakke på Danmark når nær områder som de rige oliestater burde tage ansvar."

  Jeg har den, i dine øjne sikkert uvane, at jeg gerne vil høre en sag fra 2 sider. Forholdene i Mellemøsten og Afrika og så Eufopa er så forskellige, at de ikke kan sammenlignes. Det bør være FN der afgør hvad der er brug for at hjælp og hvorfor.

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-11-25-tv-2-paa-besoeg-i-overfyldt-graesk-flygtningelejr-smidt-ud-efter-10-minutter

  Polysl # 34

  "Det som bekymre er at Alis helt er ligeglad med indlæg omkring hvordan man behandler ældre i dag, hun høvler løs om flygtninge og deres rettigheder,"

  Skulle du ikke holde dig til at gøre rede for hvad du selv mener, i stedet for at gøre rede for hvad jeg mener?
  Jeg har forlængst gennemskuet, at højrefløjen bruger de nedskæringer, de selv har lavet, som begrundelse for at nægte flygtninge hjælp. De mennesker, der er i klemme i sundhedssektoren, reagerer følelsesmæssigt (hvilket de har god grund til) og sluger i farten forkerte begrundelser for hvorfor forholdene er så ringe i den danske sundhedssektor.
  Bekymrer mig ikke om ældre - jeg arbejdede i sin tid ret meget med ældre mennesker, og jeg er selv 72 nu. Hvem er det du prøver at snyde?

  "Næ...Alis vil være en kanon dedikeret borger i det gamle DDR, med skrårem"

  Så skød du ved siden af igen. Jeg er ikke kommunist, jeg er socialist, og det er noget andet. Jeg tror på frihed og et værdigt liv for alle, og ikke kun for dem, der har mange penge.
  Det var det, vi 68-ere arbejdede for. • #38   2. aug 2019 defination.....socialisme

  produktionsmidlerne (fx fabrikker, finansielle institutioner, infrastruktur etc.) er underlagt politisk kontrol og kommer alle samfundets medlemmer til gode.

  Det er da kommunisme så det batter.

  Jeg mindes så ikke nogen sinde at staten laver virksomheder som giver overskud - #HREF DDR


 • #39   2. aug 2019 Alis.

  Østtyskerne kaldte sig ikke kommunister, men socialister ligesom du er.
  Du kan læse mere her:
  https://da.wikipedia.org/wiki/DDR


 • #40   2. aug 2019 Madonna # 36

  "Men det er ikke de velbjergede, der er skyld i din situation, det er dem, du lever godt og fedt af. "

  Forkert. Før vi fik konservativ regering i 80-erne var der også plads til os på arbejdsmarkedet, som ikke altid var 100% på toppen. Jeg klarede mig og endda ret godt, for jeg levede for mit arbejde, og jeg havde rettigheder.

  Det er ikke de velbjergede jeg kan takke for de penge, jeg har fået i pension, det er alle de lønarbejdere, der arbejder pengene hjem. Plus at jeg får penge fra en forsikring. De velbjergede skummer fløden af andres arbejde i form at aktieudbytte, og så presser de lønningerne for at få dem til at arbejde endnu hurtigere. De burde takke lønarbejderne i stedet for at skælde dem ud for at være dovne.

  Engang havde vi et samfund, hvor alle var lige værdige, men det er så længe siden at de fleste idag er født senere.


 • #41   2. aug 2019 Polysl # 38

  "Jeg mindes så ikke nogen sinde at staten laver virksomheder som giver overskud - #HREF DDR "

  Fordi de virksomheder staten opretter, ikke er beregnet på at give overskud! De er beregnet på at gøre tilværelsen lettere og bedre for befolkningen.

  Det gælder f.eks. alle virksomheder inden for sundhedsvæsenet. Dengang jeg tog min uddannelse var der 10 gange så mange ansøgere som der var plads til på skolen.
  Idag mangler man personale i sundhedssektoren, fordi forholdene er blevet så kraftigt forringet.
  I stedet er der ansøgere til millitæret. Der er man mere sikker på at have arbejde, og det siger noget om den negative udvikling Europa har gennemgået. Det er ikke nær så sjovt at være menneske mere.

  En anden offentlig institution var DSB. Målet var ikke at tjene penge, men at gøre muligheden for at rejse rundt i landet bedre. Det skulle også helst være behageligt med kaffevogn.

  Eller hvad med KTAS. Målet var kommunikation. Det solgte man og solgte dermed også en masse værdifulde lærepladser.

  Med privatiseringerne kom udkantsdanmark, hvor det ikke længere kunne betale sig at sørge for ordentlig service.


 • #42   2. aug 2019 alis

  //citat
  Fordi de virksomheder staten opretter, ikke er beregnet på at give overskud! De er beregnet på at gøre tilværelsen lettere og bedre for befolkningen.
  //citat slut

  ja så...det giver da ingen mening at oprette en virksomhed som ikke giver overskud, så ligner det mere en beskæftigelse terapi - mener du helt ærligt der er logik i at statlig at oprette virksomheder der giver underskud?

  Hold nu op med at blande det hele sammen.

  Sundheds væsenet er ikke en virksomhed, al service kommunalt regionalt osv. er ikke selv-rådende virksomheder.

  Jobcenter er ikke virksomheder som al andet i det offentlige - det er en service betalt af alle som sådan ikke på nogen måde kan generer overskud. Hele det offentlige er ikke en virksomhed. Hvad jeg mener er at staten er på niveau med hjerne som en brosten når det drejer sig om at drive virksomhed.

  Staten skal holde sig til at drive service og ikke virksomheder for de aner ikke en dyt om hvordan man gør.


 • #43   2. aug 2019 Polysl

  hvorfor bliver du dag ud og dag ind, uge efter uge, måned efter måned, år efter år ved med at fodre trollen?

  Det må da være kedeligt i samme tidsrum at høre hende afspille hendes obligatoriske plade med de lige så obligatoriske nedgørelser af Danmark og de danskere, der er med til at opretholde samfundet og velfærden nå ja og så hendes obligatoriske 'klagesange' om sig selv,


 • #44   2. aug 2019 Polysl

  "Staten skal holde sig til at drive service og ikke virksomheder for de aner ikke en dyt om hvordan man gør."

  Og højreorienterede forretningsfolk og politikere skal holde sig fra at drive behandlingsvirksomheder, for det har de ikke forstand på. Da de kom til begyndte de at drive plejehjem m.m. som virksomheder, der skulle give overskud, og det gik galt. Resultatet ser vi idag.


 • #45   2. aug 2019 Annella # 43

  Kunne du ikke tænke dig at oprette din egen server for politisk propaganda i stedet for nu for fjerde gang at besætte et offentligt debatforum og smide dem ud, der siger dig imod?!


 • #46   2. aug 2019 Hold kæft Alis med dit ævl, det ville være humant, hvis DU oprettede dit eget forum og forskåne andre med dit evige ævl.

 • #47   2. aug 2019 alis #45

  nu er det ikke nødvendigt at oprette en server, ved faktisk ikke hvordan man gør det , men det kan du sikkert fortælle mig.Hvis den server stegt flæsk med persillesovs så er jeg der straks.


 • #48   2. aug 2019 #43

  Måske jeg er sadist ved mig selv ! nej er vant til at alle har taletid på et medie selvom man er mega langt fra hinanden.


 • #49   2. aug 2019 #48
  Jeps polysl taletid for alle på et medie er ok - men hvad så med de alenlange gentagelser på gentagelser på gentagelser...... af monologer fra den samme person i årevis, monologer vi alle kender og kan uden ad selv i søvne - det har da ikke noget med taletid at gøre, det er ren terror!!!!


 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
  #50   3. aug 2019
  Håber folk viser de ikke er velkommen og gør deres ophold så besværligt som overhovedet muligt,.,,,,
 • #51   3. aug 2019 #2

  Hvis du selv tror på at de tager tilbage hvor de kommer fra, når de først har levet i velfærds Danmark. Så er du seriøst mere ubegavet end dem der mener vi har plads til alle de her kvoteflygtninge og velfærdsimmigranter.. De kommer til at søge familiesammenføring og før vi ved af det er de 500 ( om året ) blevet til 3-4000 pr 500 vi lukker ind..


 • #52   3. aug 2019 Thomas

  Det er da opfindsomt at kalde folk for ubegavede fordi de mener noget andet end du gør.

  Kvoteflygtninge og velfærdsimmigranter er to vidt forskellige ting!
  Jo, en hel del kvoteflygtninge vil vende tilbage tll deres fædreland hvis det bliver muligt for dem. Velfærdsimmigranter derimod kommer jo i håb om en bedre materiel tilværelse, men de, der ikke har behov for beskyttelse vil blive sorteret fra.


 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
  #53   3. aug 2019 Alis C
  Du er jo spejl blank....
  De aber vender aldrig nogensinde tilbage,,,det bliver en kamp at få dem ud af Danmark,,, lige så snart de har fået snablen ned i DIV kasser vil de have resten af deres familier herop..... så er løbet kørt ....


 • #54   3. aug 2019 #52

  Ja for der er jo vildt mange af dem der er kommet herop i løbet af de sidste 20-25år der er rejst hjem igen ? Så ja der er sgu en smule naivt og ubegavet at tro at dem der kommer nu vil rejse hjem igen på et tidspunkt.. Og jeg skrev vidst ingen steder at kvoteflygtninge og velfærdsimmigranter er det samme.. Og ja velfærdsimmigranterne vil blive sorteret fra kvoteflygtningene, men det forhindre dem på ingen måde i at komme herop af andre veje.. Og kvoteflygtninge vil stadig have ret til at søge familiesammenføring og så blev de 500 pludselig til flere tusind..


 • #55   4. aug 2019 Kvoteflygtninge vender ikke hjem, for der er ikke noget hjem at tage til, det giver ingen mening at skulle starte forfra og hutle sig igennem dagen, når man kan leve på den grønne gren i Danmark. Næ...de sender penge hjem til resten af familien så de får en tålelig tilværelse.

  Statestikker viser at milliarder fosser ud af Danmark til Mellemøsten Tal viser at 2.9 milliarder sendes hjem til pårørende fra indvandre og flygtninge, og så klager de over integrations ydelsen og bistand???? Her skulle man begynde at kigge på de transaktioner for så er der åbenbart ikke pengemangel og så må man til at sætte integrations ydelsen mere ned og bistand. Vi kan ikke tillade at penge i den størrelses orden fosser ud af landet.


Kommentér på:
Kvoteflygtninge.

x