{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.077 visninger | Oprettet:

Kvoteflygtninge. {{forumTopicSubject}}

Ja da jeg læste om hvordan Danmark gerne vil modtage 500 kvoteflygtninge der er særligt behandlingskrævende tænkte jeg først vor herre bevares for hvordan kan vi modtage 500 kvoteflygtninge der er særligt behandlingskrævende når vi ikke kan klare at behandle vores børn - unge - ældre og deri tælles alle vores nydanske venner jo også med også selv om ordet ghetto jo ikke findes i Danmark længere.
Men jo mit humane hjerte må jo så også sige at hvis det nu var mig eller en af mine kære der stod i en eller anden flygtningelejer vil jeg så ikke stor smile når jeg fik beskeden om at jeg skulle op til Danmark et Danmark jo som står for H.C. Andersen og alt den honning du kan spise.
Og er regeringen ikke bare ude på at pudse deres glorie som gør at de en dag kan sige : se bare hvad vi gjorde - nu kan vi sove godt.
Jeg vil bare til allersidst spøger om: hvor mange gange kan en krone bruges.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kvoteflygtninge.
  • #3   31. jul 2019 Ja selvfølgelige skal vi hjælpe men vi har en masse plejehjem og bosteder rundt omring i Danmark som der bliver sparet på, taler af erfaring har selv en handicappet datter som er flyttet på et bosted som voksen og det kniber med pengene og alligevel bliver der lagt besparelser på jævnligt, samtidig bliver der brugt vanvittig mange penge på mennesker som bare udnytter systemet og mennesker som burde sende ud af landet fordi de er kriminelle/forbryder men nej de for lov til at fortsætte, hvis Danmark har råd til det hvorfor skal der så spares på plejehjem og bosteder der mangler i forvejen, det hænger ikke sammen

  • #5   31. jul 2019 Alis.

    Du skriver: "Ja, vi må vælge hvem vi vil være solidariske med - velbjergede danskere med milliarder på bankkontoen eller syriske flygtninge, hvis huse er skudt i sænk, og som ikke kan få lægehjælp til deres børn. "

    Mit svar er de velbjærgede danskere, for uden deres skattekroner, kunne landet godt lukke og slukke. - Tænk hvad LEGO, A.P Møller, Novo Nordisk, Carlsberg etc. betaler i skat.


  • #7   31. jul 2019 Ja, socialdemokratiets 'stramninger' har de glemt for længst, og så kan de borgerlige rette op på det, når de kommer til ved næste valg, 2 skridt frem og et tilbage, mindst.

    Ja, det utroligt, hvad man 'må ligge øre til' fra Alis' side, hun tror pengene vokser på træerne, og alle kan sidde på den flade derhjemme, samt betale for resten af verden, der kunne tænkes at komme løbende hertil.

    De 'rige' betaler...goddaw do!!!


  • #11   31. jul 2019 Alis C jeg tror ikke på at de vil rejse tilbage til Syrien hvorfor skulle de det når Danmark er et bedre sted at være smiley

  • #12   31. jul 2019 Alis C jeg syntes også at havde hørt at de Syriske flygtninge tager hjem på ferie smiley

  • #16   31. jul 2019 Det er positivt at man igen vil åbne op for kvote flygtninge, da disse repræsentere reelle flygtninge som udpeges af FN og Danmark selv.
    Til gengæld har man godt nok et ønske om at stoppe de spontane flygtninge, i erkendelse af at man ikke kan løse en et flygtninge problem af den vej.
    Men vi mangler stadig at se handling, som man godt kan frygte aldrig kommer, dertil er man nok stadig for meget i lommen på de Radikale.
    Socialdemokratiet har jo nu godt nok en politik der skal lægge asyl politikken over på kvote flygtninge i stedet for de spontane asyl ansøgninger, men gad vide om de for lov, og derved blive uvenner med de Radikale, der som bekendt ikke kan få flygtninge nok til landet.


  • #17   31. jul 2019 Ole S den positivitet kan jeg godt li og jeg bryder mig heller ikke om de radikales politik smiley

  • #18   1. aug 2019 En professor skrev at man ikke skulle vente på at folk udefra er integreret som at spise flæskesteg, og drikke rød sodavand og vifte med det danske flag. Jamen dog - hvem fanden forlanger det?

    Ingen skal komme og fortælle at man skal lave sin kultur om, det er slet ikke det som det drejer sig om - integration er at blende ind i samfundet, være selvforsørgende og overholde loven.

    Med den nye regering som i den grad skider på deres vælgere er helt til grin med utallige løftebrud og nu vil man begynde at importerer dødsyge mennesker til behandling hvor sygehuse i den grad er pressede i forvejen med et stigende udgift til medicin.

    Det er en uforskammehed at importer syge imens vi har store hjemlige problemer i hele plejesektoren som hele tiden bliver beskåret, så gamle fru olsen på 80 år selv må ned og kravle fordi støvet er ved at nå knæet, før var det 30 min, nu er det 15.min. hvor hjemmehjælpen høvler ind og sparker maden ind i kæften så den gamle er ved at kvæles.Ældre demente på plejehjem vader ud uden en kæft bemærker det indtil de ser at pladsen ved aftensmaden er tom, og så bruger man politi, redningshelikopter, hundepatrulje og masse tusinde kroner på at finde den gamle som så er faldet i åen og druknet, og hvad skriver de så..? jo vi beklager den ulykkelige hændelse og vi vil stramme op - gu gør de ej, hvad med den ældre der 3 gange faldt ned i en trappe skakt? jo hende fik de til sidst aflivet så der var en ny plads på plejehjemmet. Man jagter alvorlige syge på afklaring imens man henter alvorlige syge og bærer dem i guldstol hen på OUH hvor de får en mega dyr medicin som er blevet nægtet danskere.

    Her taler jeg helt frit fra leveren, de syge flygtning man vil tage til Danmark rager mig , stop det svineri og begynd at kigge indad, for her er langt vigtigere problemer at løse i stedet for at importer flere problemer og bare skide på danskere.

    Boliger...her er danskere også til grin, flere danskere har stået i kø i boligforeningers liste i 10,20,30,40 år og nu har regeringen eksproprieret listen og slettet folk eller sat dem nederst som har forventet at de engang kunne få deres ynglings bolig som et rækkehus. Det er da at tage pis på danskere som i mange år har betalt til den forventning...kompensation - nix man får bare et spark i skridtet og ind med muyslima med 7 børn. Den behandling er ikke lige det som får danskere til at være glade for at få nye bistands klienter til Danmark som statistikken klart viser.

    Ja ved det godt at sproget her er lidt over det farverige, men jeg er ekstrem harm at man i den grad tilsidesætter danskere til fordel fra udefra kommende.


  • #19   1. aug 2019 Ja integration har nemlig intet med vores flæskesteg at gøre ej heller religion det vores nydanske venner skal er at følge dansk lov og ret og ellers skal vi alle bare respektere hinanden smiley

  • #20   1. aug 2019 polysl
    Er helt enig, det er dybt forageligt det der foregår


  • #23   1. aug 2019 Alis.

    Hvor er det noget bræk du fyrer af.

    Vi skal have grænsepoliti som i det gamle DDR, med skyde tårne langt inde i landet med militær med maskinpistoler, der skyder enhver der bevæger sig illegalt over grænsen.
    Du er jo også socialist, så det må da lige være dig?!


  • #24   1. aug 2019 Alis

    Hvor får du muslimer fra...? der har??

    jamen tillykke med at du vil have et overfald af sorte fra Afrika, jeg håber at du kan bevare din pension og at den ikke bliver kraftig beskåret - for det har jo vist sig at folk kan leve på en sten hvis det er nødvendigt så beskær pensionen til det halve så man rigtig kan mærke det luftkastel som du lever i. Alle som gerne så hele Afrika til Danmark skal række hånden i vejret og inviterer dem hjem til sig så man rigtig kan mærke den dejlige kultur når du vågner op af narkosen som du har fået af dine gæster for at opdage at du ligger på gulvet. Fint - så er lejligheden klar til at blive malet - og det kan sikkert ordnes af østeuropærer som så stjæler alle stikkontakter, køleskab, komfur og vinduer.og lokum - fint nok så er det som at skide i Tyrkiet.


  • #25   1. aug 2019 Markgreven

    nej....det vender sig i mig da jeg så en film netop med jøder der flygter væk i en lejr for så at blive skudt fra nazi i skydetårne....ikke et rart syn, den scene kunne jeg godt undvære.


  • #26   1. aug 2019 #21

    //citat
    Selvfølgelig skal vi tage imod kvoteflygtninge og flygtninge, der er så syge, at de ikke kan behandles i deres krigsførende hjemlande.
    //

    Nu er de jo ikke i det krigsførende land, og man peger altid mod EU, gu skal vi ej - lad dog de rige arabiske lande tage ansvar - sjovt nok høvler du ikke på dem men altid på Danmark.

    Danmark er træt af at skal være skraldespand for >Mellemøsten.


  • #28   1. aug 2019 ##27 alis

    hvorfor bliver du ved med at ævle om muslimer, ingen i den her tråd nævner muslimer.

    <Arabiske lande tager ansvar, øh????

    Det er ikke lige det som Politikken skriver om at arabiske stater stort set ikke tager nogen flygtninge - så hvor har du det fra?

    https://bit.ly/2MBwq41

    Dog (BT) fra 2015 men tror ikke det er anderledes i dag.


  • #30   1. aug 2019 Sikke en gang for vrøvlet nonsens...det er sgu da ikke et argument at fordi de arabiske stater ikke gør noget så må vi andre. gu ve vi ej - spark dem tilbage til hytten og vent på madvognen.

  • #32   1. aug 2019 Dem i Fn har sikkert ikke set en flygtning i hele deres liv og når de belslutter at få hele Afrika til Eu så sidder de og hygger sig med deres løn for de har råd til de beskæringer som lander hos de mest fattige i Danmark.

  • #33   1. aug 2019 Alis

    forhold dig for helvede til de arabiske mega rige lande, du siger du ikke har indsigt, fair nok men så lad være med at blive ved med at hakke på Danmark når nær områder som de rige oliestater burde tage ansvar. Det er sgu da uforskammet at gamle i danmark som har ydet hele deres liv skal undvære det ene eller andet fordi oliestaterne ikke gider. Hvis alle klappede kassen i, og begyndte at lodse problemet af på dem så vågner de måske op. Som sagt er >Danmark ikke affald spand for de rige stater i området.


  • #34   1. aug 2019 Det som bekymre er at Alis helt er ligeglad med indlæg omkring hvordan man behandler ældre i dag, hun høvler løs om flygtninge og deres rettigheder, med ord som neolibanesere, og andet ordflom som ikke en kæft forstår og at de rige skal tage mere ansvar, jamen de rige tager da lige så meget ansvar som alle andre skatteydere, der er så brådne kar imellem men størstedelen af de "små" tjener et formål at hold hjulene igang, og i flere tilfælde deler overskud med sine medarbejdere - som er en stor mantra for Alis. Men det er ikke godt nok - det skal brandbeskattes og lodses ud af Danmark fordi de er så infantil at de vil tjene penge på et produkt. - fandme noget svineri. Næ...Alis vil være en kanon dedikeret borger i det gamle DDR, med skrårem - uden at se at eliten også eksisterer i det samfund og lever af produktive slaver som griner helt hen til banken eller får pengene ført ud i invest i Tyskland.-

    Det gamle DDR havde da en charme men mere som et politisk spil i Europa hvor man pløkkede folk som havde en anden mening. Et system som var så åndssvagt at alle virksomheder var statsejet og underskud dækkes af regeringen så man kan sige at arbejdsløsheden var 0. Her var det en statsopgave at alle borgere havde krav på et arbejde - men ikke krav på frihed. Her var der kun en slags tandpasta, en slags radio, en slags tv, osv....en butik kunne rumme 3 hylder - og man stod i kø når der kom kød i butikken.


  • #36   2. aug 2019 # 35

    "Sig mig kan du ikke huske fra næse til mund? Jeg har fortalt hvordan og hvorfor jeg endte på førtidspension!"

    Jo, tak, det kan både Annella og alle øvrige her..også i søvne...så please skån os for flere gentagelser.

    Men det er ikke de velbjergede, der er skyld i din situation, det er dem, du lever godt og fedt af.


  • #38   2. aug 2019 defination.....socialisme

    produktionsmidlerne (fx fabrikker, finansielle institutioner, infrastruktur etc.) er underlagt politisk kontrol og kommer alle samfundets medlemmer til gode.

    Det er da kommunisme så det batter.

    Jeg mindes så ikke nogen sinde at staten laver virksomheder som giver overskud - #HREF DDR


  • #39   2. aug 2019 Alis.

    Østtyskerne kaldte sig ikke kommunister, men socialister ligesom du er.
    Du kan læse mere her:
    https://da.wikipedia.org/wiki/DDR


  • #42   2. aug 2019 alis

    //citat
    Fordi de virksomheder staten opretter, ikke er beregnet på at give overskud! De er beregnet på at gøre tilværelsen lettere og bedre for befolkningen.
    //citat slut

    ja så...det giver da ingen mening at oprette en virksomhed som ikke giver overskud, så ligner det mere en beskæftigelse terapi - mener du helt ærligt der er logik i at statlig at oprette virksomheder der giver underskud?

    Hold nu op med at blande det hele sammen.

    Sundheds væsenet er ikke en virksomhed, al service kommunalt regionalt osv. er ikke selv-rådende virksomheder.

    Jobcenter er ikke virksomheder som al andet i det offentlige - det er en service betalt af alle som sådan ikke på nogen måde kan generer overskud. Hele det offentlige er ikke en virksomhed. Hvad jeg mener er at staten er på niveau med hjerne som en brosten når det drejer sig om at drive virksomhed.

    Staten skal holde sig til at drive service og ikke virksomheder for de aner ikke en dyt om hvordan man gør.


  • #47   2. aug 2019 alis #45

    nu er det ikke nødvendigt at oprette en server, ved faktisk ikke hvordan man gør det , men det kan du sikkert fortælle mig.Hvis den server stegt flæsk med persillesovs så er jeg der straks.


  • #48   2. aug 2019 #43

    Måske jeg er sadist ved mig selv ! nej er vant til at alle har taletid på et medie selvom man er mega langt fra hinanden.


  • #50   3. aug 2019
    Håber folk viser de ikke er velkommen og gør deres ophold så besværligt som overhovedet muligt,.,,,,




  • #51   3. aug 2019 #2

    Hvis du selv tror på at de tager tilbage hvor de kommer fra, når de først har levet i velfærds Danmark. Så er du seriøst mere ubegavet end dem der mener vi har plads til alle de her kvoteflygtninge og velfærdsimmigranter.. De kommer til at søge familiesammenføring og før vi ved af det er de 500 ( om året ) blevet til 3-4000 pr 500 vi lukker ind..


  • #53   3. aug 2019 Alis C
    Du er jo spejl blank....
    De aber vender aldrig nogensinde tilbage,,,det bliver en kamp at få dem ud af Danmark,,, lige så snart de har fået snablen ned i DIV kasser vil de have resten af deres familier herop..... så er løbet kørt ....


  • #54   3. aug 2019 #52

    Ja for der er jo vildt mange af dem der er kommet herop i løbet af de sidste 20-25år der er rejst hjem igen ? Så ja der er sgu en smule naivt og ubegavet at tro at dem der kommer nu vil rejse hjem igen på et tidspunkt.. Og jeg skrev vidst ingen steder at kvoteflygtninge og velfærdsimmigranter er det samme.. Og ja velfærdsimmigranterne vil blive sorteret fra kvoteflygtningene, men det forhindre dem på ingen måde i at komme herop af andre veje.. Og kvoteflygtninge vil stadig have ret til at søge familiesammenføring og så blev de 500 pludselig til flere tusind..


  • #55   4. aug 2019 Kvoteflygtninge vender ikke hjem, for der er ikke noget hjem at tage til, det giver ingen mening at skulle starte forfra og hutle sig igennem dagen, når man kan leve på den grønne gren i Danmark. Næ...de sender penge hjem til resten af familien så de får en tålelig tilværelse.

    Statestikker viser at milliarder fosser ud af Danmark til Mellemøsten Tal viser at 2.9 milliarder sendes hjem til pårørende fra indvandre og flygtninge, og så klager de over integrations ydelsen og bistand???? Her skulle man begynde at kigge på de transaktioner for så er der åbenbart ikke pengemangel og så må man til at sætte integrations ydelsen mere ned og bistand. Vi kan ikke tillade at penge i den størrelses orden fosser ud af landet.


Kommentér på:
Kvoteflygtninge.

Annonce