{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
604 visninger | Oprettet:

Levakovic familien rykker ind på Amager. {{forumTopicSubject}}

https://www.bt.dk/krimi/levakovic-familien-rykker-ind-i-nyt-omraade-skaber-frygt-blandt-naboer

Den kriminelle familie Levakovic er flyttet til nyt boligområde i Ørestaden.
Det har skabt meget utryghed blandt beboerne. Det har været nødvendigt med et privat vagtværn der patruljerer.

Gimi Levakovic mener at der er tale om fordomme mod hans familie, hvilket jo ikke er sandt. For denne familie er dybt kriminel, og har skabt meget ballade med trusler overalt hvor de er.

Så vidt jeg ved, er Gimi L stadig på kontanthjælp, og det kan derfor undre hvordan det er muligt at han kan betale så høj en husleje.

Mon ikke man skulle gå hele familien grundigt igennem efter Al Capone metoden, og igen forsøge af al magt af få dem ud af Danmark?

Hvordan skal man ellers slippe af med denne familie?


Kommentarer på:  Levakovic familien rykker ind på Amager.
 • #1   7. jul Arme naboer...undrer mig også over prisen på huslejen, men måske boligselskabet skulle kigge på de kvindenavne, lejlighederne efter sigende er udlejet til...?!

 • #2   7. jul Hvis Gimi har skiftet til et pige navn så vil jeg kraftig anbefale at han tager en burka på for ikke at forstyrre øjeæblerne. Så kunne det være at skraldmændene tager ham med.

 • #3   7. jul #1
  Ja, den fik jeg lige overset. Fuldstændigt rigtigt at der bør kigges på de 'kvindenavne', om de reelt bor der, og hvad man ellers kan finde ud af i den forbindelse.

  Der bør virkelig sættes alt ind, igen, på at få hele den familie ud af Danmark, for de er bedragere, farlige for andre mennesker og ikke andet end affald som burde havne på møddingen!

 • #4   7. jul Levakovic-familien er et eksempel på Danmarks manglende evner til at integrere sigeunere. Det følges op med at når det hele er mislykkedes, så sender vi bare sorteper videre til et andet land, i dette tilfælde Kroatien.

  Gimi Levakovic kom så vidt jeg husker til Danmark, da han var 3 år gammel. Det er altså Danmark, der har ansvaret for hans opvækstbetingelser. Efter at han er blevet voksen er der gjort flere forsøg på at få ham udvist. Det kunne ikke lade sig gøre fordi han havde mindreårige børn, som han alene havde forældremyndigheden for. Så forsøgte en bestemt gruppe i befolkningen at mobbe ham ud af landet.

  Hvordan de er havnet på Amager er der vist ingen, der hidtil har fundet ud af. Der er ellers artikler nok om sagen. Jeg er overbevist om at den uro der nu er blandt de øvrige beboere er skabt af danske mobbere og rygtespredere, og ikke af Levakovicfamilien selv.

  Vi har andre kriminelle i Danmark, og de har ret til at leve. Det gør de bedst, hvis de kan færdes anonymt. Derfor er jeg principielt modstander af, at så snart nogen har gjort noget ulovligt, så skal vi have det smadret ind i hovedet med billeder og det hele.
  Jeg tvivler på at beboerne på Amager har noget at frygte fra familien. De er kendt af politiet, og der bliver holdt øje med dem.
  Men hvordan i alverden de har fået råd til de lejligheder, det ved jeg ikke, og jeg vil da indrømme, at jeg er nysgerrig.


 • #5   7. jul Alis!!!
  Nu skal du IKKE begynde på igen at give andre skylden. VI har ingen skyld i den måde som Levakovic familien opfører sig på!

  DU er kugleskør i din opfattelse af at alle andre end folk SELV, skal og har, et eget ansvar for hvordan deres liv kommer til at fungere. • #6   7. jul Cris.

  Er du den eneste herinde, der ikke ved at Alis er mor til Gimis´ børn?


 • #7   7. jul # 4


  Familien med det blakkede ry, har Alis som forventet et eminent forsvar for, og mener det skyldtes 'forkert immigration' fra DKs side, man kan kun ryste på hovedet.'

  https://www.bt.dk/krimi/levakovic-bossen-0-job-28-domme-10-aars-faengsel

  Manden var ikke forældreløs, da han ankom for 50 år, gik 7 år i skole, har aldrig haft job, og levet af kriminalitet, og har nu skiftet navn til Lorenzen.

  Boligselskabet har nok haft svært ved at leje så dyre lejligheder ud, og tjekker ikke, hvem der står bag, og trods 28 domme kunne denne mand ikke udvises, så noget er der galt med systemet, når nogle mennesker i den grad får lov at lege kispus med Danmark og de danske lovlydige borgere.


 • #8   7. jul "Familien kom til Danmark i begyndelsen af 70’erne, slog sig ned og fik hus og bil, men intet arbejde.
  I stedet kom familien på kontanthjælp, og ganske få af dem har prøvet at have et rigtigt arbejde, mens stort set alle voksne medlemmer er straffet adskillige gange.

  Gennem årene har Levakovic-familien, der i dag består af fire generationer i Danmark, modtaget mange millioner kroner i støtte fra det offentlige."

  Sigøjnere er nærmest ikke til at integrere, da de fleste eller mange, lever efter deres helt egne interne regler og love. De snyder og bedrager hvor de kan komme afsted med det. • Me .
  Me . Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 7 Følgere: 2 Svar: 13
  #9   7. jul #4
  Levakovic-familien er et eksempel på Danmarks manglende evner til at integrere sigeunere.

  Man vil aldrig kunne integrere sigeunere.


 • #10   7. jul Du skriver Alis:
  Efter at han er blevet voksen er der gjort flere forsøg på at få ham udvist. Det kunne ikke lade sig gøre fordi han havde mindreårige børn, som han alene havde forældremyndigheden for.

  Han truede sin tidligere kone for at få forældremyndigheden over børnene. Han vidste udmærket at så kunne han ikke bare udvises, samt få indtægt ved børnepenge.

  Han følte sig også berettiget til at få førtidspension, kun fordi han havde astma.

  Han har kørt rundt med systemet, truet sig til meget.


 • #11   7. jul Sig mg har Gimi L sprunget ud af skabet siden han har fået pigenavn smiley

 • #12   7. jul Cris7 #5

  Du er kugleskør i din opfattelse af, at de betingelser børn vokser op under, de ikke har nogen betydning for hvordan de udvikler sig følelsesmæssigt. Han er vokset op i Danmark, og du vil hellere end gerne smide problemerne i hovedet på Kroatien.

  Engang så jeg en beskrivelse af, hvordan sigeunerne levede i Danmark i 70erne. de boede i lejre og i skurvogne eller campingvogne og uden ordentlige sanitære forhold. Børnene blev sendt ud at tigge, og børnene fandt meget tidligt ud af at stjæle, eftersom de ingen opfattelse havde af dit og mit. Hvis der lå en pung med penge, og lillebror var sulten, ja, så tog man den bare.
  Vil du virkelig mene, at det kunne Danmark ikke have gjort bedre?

  Og så skal du med din kugleskøre opfattelse af at følelser det er noget man bare skal have kontrol over uanset hvilke forhold man lever under, ikke belære mig om noget. Giv venligst op med det samme, for det vil der ikke komme andet end ballade ud af.

  Og væn dig så af med at kalde folk for kugleskøre, fordi de har en anden opfattelse end du har!!!


 • #13   7. jul Jeg tager gerne den ballade Alis!

 • #14   7. jul ME #9

  Nogle sigeunere er blevet integreret og lever en efter danske forhold normal tilværelse. Men du har delvis ret. Der er et eller andet i deres natur som gør, at de ikke tiltrækkes af et liv i faste rammer. Sådan har det altid været.

  Det, man som værtsland så kunne gøre, var at se i øjnene, at sådan er det. Måske indrette nogle pladser rundt omkring i landet, hvor de kan leve på deres egne betingelser. Det kunne måske afholde nogle af dem fra kriminalitet.

  Tilsynelandende har de det godt med sæsonarbejde og med at optræde mod betaling.


 • #15   7. jul Cris7 # 13
  "Jeg tager gerne den ballade Alis! "

  Men det gør jeg ikke, jeg synes det er drønirriterende at skulle bruge tid på den slags fornærmelser. Det har ingen som helst værdi.
  Det er muligt du ikke kan finde ud af bare at sige din mening og lade andre have deres, men kunne du ikke øve dig?


 • #16   7. jul #15 Alis

  Jeg har øvet mig i mange år Alis, når det kommer til dig. Jeg har endda sagt undskyld til dig, da du sagde at jeg havde været skyld i at du havde fået et psykisk sammenbrud. (Flere år siden).

  Der er nogle få ting jeg er helt enig med dig i, hvilket jeg også har givet udtryk for. Men jeg kan ikke holde ud at du konstant og altid, fratager alle mennesker et eget ansvar for deres og deres børns liv.

  Især når det kommer til folk som har indvandret her til landet. Lige her og nu, taler vi om familien Levakovic, som kom hertil i 70'erne, fik hus og bil, og altså IKKE startede dårligt. Havde alle muligheder for at leve som os her.

  Du svarer ME dette #14

  Det, man som værtsland så kunne gøre, var at se i øjnene, at sådan er det. Måske indrette nogle pladser rundt omkring i landet, hvor de kan leve på deres egne betingelser. Det kunne måske afholde nogle af dem fra kriminalitet.

  Nej, for det tillader en form for anarki. Værtslandets regelsæt gælder, og det skal følges. Ellers kan de også undrage sig at betale skat, og gå udenom en masse betingelser som vi andre skal efterleve. • #17   7. jul Cris 7 # 16

  Jeg kan ikke huske at jeg nogen sinde har givet dig skylden for at have fået et psykisk sammenbrud. Det sker at jeg bliver så påvirket af den negative tone her i gruppen, at jeg må holde pause et stykke tid for at finde den indre balance igen, men det vil jeg ikke kalde et sammenbrud.

  "Men jeg kan ikke holde ud at du konstant og altid, fratager alle mennesker et eget ansvar for deres og deres børns liv. "

  Det er nok et af de punkter hvor vi for alvor er uenige, både generelt og i dette tilfælde. Hvis vi skal holde os til Levakovic så har han nok haft svært ved at finde arbejde, fordi ingen ville ansætte ham, og han kan jo ikke tvinge nogen arbejdsgiver. I så fald, og sammen med astma er han uden skyld i at han kom til at tilbringe hele sit liv på overførselsindkomst.
  Så er der påvirkning fra familie eller den gruppe, man tilhører. Der kan jeg bedre end nogen anden sætte mig ind i, hvad det koster hvis man gør oprør imod det primære sociale netværk. Det bliver ekstra svært hvis man ikke bliver accepteret af samfundet i stedet.

  Da jeg så udsendelse på TV2 virkede han på mig som om han nok ikke er den skarpeste kniv i skuffen, og lidt som om han har klaret sig med de forhåndenden værende muligheder.

  Blot tvivler jeg på at naboerne ude på Amager har noget at frygte. Det kan jeg naturligvis ikke vide bestemt, men det gavner ikke sagen at piske en lynchstemning op imod dem.
  Der bliver holdt øje med dem, og sikkert så meget som man skønner nødvendigt.


 • #18   7. jul Her er en artikel fra 2014, om den 'stakkels lille søde Gimi! Læs den, Alis!

  De må grine godt og grundigt af danskerne.
  Medlemmerne af den berygtede sigøjnerklan, Levakovic, har ifølge en revisionsrapport, som Ekstra Bladet sidste år fik indblik i, over en fireårig periode kostet Københavns Kommunes skatteborgere 16,8 millioner kroner. Samtidig kan familien fortsat røve og plyndre og voldtage uden at det på nogen måde får indflydelse på de generøse udbetalinger fra kommunens åbne kasser.

  Samtlige voksne medlemmer af familien, cirka 40, er enten på førtidspension eller modtager kontanthjælp, og en senere revisionsrapport afslørede ifølge Ekstra Bladet blandt andet, at ydelserne fra den københavnske socialforvaltning til familiemedlemmerne sidste år var løbet op i små 302.000 kroner om måneden.
  Eller i alt helt præcist 5.132.855 kroner i løbet af 17 måneder.

  Samtidig med udbetalingerne af de årlige millionbeløb fra den københavnske socialforvaltning boltrer familiens mandlige medlemmer sig i kriminelle aktiviteter, der dækker hele spektret fra tricktyverier over væbnede røverier, hjemmerøverier, grov vold, hæleri og afpresning til voldtægt.
  Og de starter tidligt. Således i 2000, hvor to fætre på henholdsvis 13 og 14 år havde deltaget i en gruppevoldtægt af en 30-årig kvinde.

  ”Jeg har aldrig hørt om andre familier, der kan matche Levakovic-familiens gøren og laden, hvad angår lovovertrædelser. Det er en livsstil i den familie,” sagde chefpolitiinspektør ved Københavns Politi, Ove Randrup, til BT i maj 2011.

  Og nu er Levakovic-boss ved at starte blodig sigøjnerkrig i Norden

  Medens millionerne fra den københavnske socialforvaltning strømmer til Levakovic-familien, som supplerer de københavnske skatteborgeres gavmildhed med ekstraindtægter i form af kriminalitet, er familiens overhoved, den berygtede Gimi ”Boss” Levakovic, ifølge Ekstra Bladet nu også i fuld gang med at starte noget, der kan udvikle sig til en blodig sigøjnerkrig i Norden.

  I Norge kører krigen allerede nu for fuld udblæsning mellem rivaliserende sigøjnerklaner. En krig, der startede med et mislykket mordforsøg på lederen af den berygtede sigøjnerklan Karole, Rene ”Roma”Karoli, og rivaliserende familier har siden bekæmpet hinanden med skyderier, mordforsøg og brandattentater.
  ”Det er den mest alvorlige konflikt, der har været mellem sigøjnere i Norge, og den bliver mere og mere voldelig,” siger tidligere leder af voldsafsnittet i Oslo politidistrikt Finn Abrahamsen til Ekstra Bladet.
  Han har i mange år beskæftiget sig med sigøjnermiljøet og understreger:
  ”Derfor der det også meget bekymrende, hvis danske sigøjnere bliver indblandet, og vi får en nordisk strid. Det er aldrig set før,” siger han.

  Levakovic til Karoli: ”Jeg straffer jer”
  Og skal man tro den danske klanleder, Gimi ”Boss” Levakovic, så har de danske sigøjnere vitterligt tænkt sig at blive involveret.
  Under alle omstændigheder har han ifølge Ekstra Bladet ladet omverdenen forstå, at han nu vil blande sig og straffe den norske Karoli-klan.

  "De skal ikke begynde at true alle sigøjnere og kræve penge. I Danmark har vi sigøjnere respekt, men Karoli-familien i Norge lever efter nogle helt andre regler og laver beskidte tricks med alle folk, og det skal de straffes for. Jeg sværger ved Gud, at jeg er manden, der skal straffe dem,” har han udtalt.
  Canadiske sigøjnere til Levakovic: ”Du er sindssyg”

  Den indtil videre verbale strid mellem Levakovic og den norske Karoli-familie har bredt sig til Canada, hvor de canadiske sigøjnere tager Levakovic’s trusler om klankrig meget alvorligt.
  I en video på facebook advarer således en gruppe canadiske sigøjnere ifølge Ekstra Bladet Gimi Levakovic:
  ”Du er blevet venner med mange dårlige personer og er i gang med dumme ting og fører dig frem med dyre biler. Du skal ikke skræmme folk. Jeg giver dig mit ord på, at du ikke kan opføre dig sådan. Du har ingen respekt, og du opfører dig, som var du sindssyg,” siger en af mændene.

  Hvorvidt Gimi ”Boss” Levakovic vitterligt er sindssyg må være op til at en lægelig vurdering, men at han ikke viger tilbage for selv ufattelig grov vold, er hævet over enhver tvivl.

  Således påkørte han med fuldt overlæg i april 2011 sin gravide kæreste, som på det tidspunkt var to måneder henne. Han havde så megen fart på, at hun ved påkørslen blev slynget op i luften, hvorefter hun landede på nogle parkerede cykler."

  Siden da, har intet ændret sig, tværtimod. Så Alis mener du stadig at denne person med familie skal tages i forsvar?


 • #19   7. jul Jeg giver en dusør til dem der skyder hele Levakovic familien!!!!

  Revl og krat!!!


 • #20   7. jul Cris #18

  Det har ikke noget at gøre med at forsvare, det har noget at gøre med at prøve at forstå tingene rigtigt. Det er den første forudsætning for at finde de rigtige løsninger.

  Der var altså i 2014 ved at udbryde krig mellem sigeunere i Norge og Danmark, senere også canada, og så meldte ekstrabladet sig også ind i krigen. Det samme gjorde de danske højreekstremister, jeg kan huske en debat fra nogenlunde det tidspunkt. Kamp og slagsmål, og den, der kan banke de andre, har vundet.
  Den krig er vist ikke blevet til andet end at skælde hinanden ud i telefonen og på Facebook, ellers havde jeg nok hørt det.

  Hvor mange slagsmål er Amerika og Nato blandet ind i? Mon verden kan lære at det aldrig løser problemerne?!

  Angående hvad familien har fået udbetalt i overførselsindkomst, så går jeg ud fra, at de har fået det samme som andre danskere uden for arbejdsmarkedet.

  Nu er nogle af familien altså flyttet ind ude på Amager, og jeg går ud fra, at målet med at rejse denne tråd er at løse eller foregribe evt. problemer. Det er en opgave for politiet, så løsningen er at ansætte tilstrækkeligt mange mennesker i politiet til at de kan klare opgaven. Fratag evt. Rasmus Paludan muligheden for at demonstrere, det vil frigøre betjente.
  Lad være med at hælde mere benzin på bålet, det vil kun forværre situationen. Det er ikke rart for de mennesker, der nu er utrygge, og jeg tror stadig at det har de ingen grund til at være. Håber jeg.
  Gad vide hvor Levakovicfamilierne har fået penge til indskud og husleje?

  Og så kan vi sætte os ned og spekulere på, hvordan det kunne gå sådan, og hvordan vi undgår noget tilsvarende i fremtiden. Levakovicfamilien er ikke de eneste tilflyttere, der har svært ved at finde fodfæste i Danmark, de har bare valgt at slå fra sig.


 • #22   8. jul #21

  HVORFOR har kommunen dog ikke gennemgået familiens økonomi for længst???

  Tør de ikke?!

  Og straksaktivering under opsyn må også kunne forekomme, så kan de vel ikke beskæftige sig med ulovligheder så længe, når man normalt slæber dødssyge ledige i arbejdsprøvning, for at undgå at yde kontanthjælp. • #23   8. jul Netop, hvorfor har kommunen ikke for længe siden undersøgt denne familie grundigt!

  Måske er kommune/Jobcenter bange for denne familie? Læs her:

  http://nyheder.tv2.dk/krimi/2015-01-16-trusler-paa-jobcenteret-ansatte-frygter-voldelige-borgere • #24   8. jul #23

  Tyder på en eller anden form for særbehandling, for at personalet er udsat for diverse trusler.


 • #25   8. jul Et andet sted står der at han har truet med at skyde sagsbehandlere, så ja, der er sikkert en eller anden form for 'særbehandling'.

  Det samme er også tilfældet med bandemedlemmer, de truer også sagsbehandlere. Samtidig vil man ikke sætte dem i aktivering, da de selv, samt andre kan blive udsat for fare, hvis nogen vil dem til livs.

  Men så må man jo finde på en anden måde, hvilket jo ikke burde være svært, da Jobcentre jo åbenbart er meget kreative i den måde de behandler andre på.


 • #26   8. jul En god ide at gå hans skatteregnskab igennem, for hans reelle indtægt er tydelige højere end førtidspension. Spørgsmålet er bare hvor meget det løser.

  Sandberg og andre rockere har også haft det med at flytte ind i dyre boliger. De kan lige så godt finde en løsning på Amager nu, for der kommer flere.
  Den slags boliger vil nok ikke blive stemplet som ghettoer, og jeg synes det er lidt forstemmende, at har det bare givet penge nok, så slipper man noget bedre fra at være en sjover.


 • #27   8. jul alis

  Helt forkert at den stakkels mand skal efterprøves med sin indtægt, tænk på hvor meget han er gået igennem siden han kom til Danmark. Næ gi ham 100 millioner (skattefri) kontant så staklen og familie ikke laver kriminalitet og ikke behøver at lease Merceden. faktisk burde man give alle kriminelle 100 millioner så tror jeg ikke de gider kriminalitet. Det kan også være et plaster på såret over hvordan Danmark har behandlet dem - med ussel boliger, masser af kontanthjælp, rent vand, buskort,

  Det samme skulle man gøre i Afrika, indlagt vand i tråhytten, madvogn 3 gange om dagen - det er noget der får dem op af palmebænken som er sponsereret af bauhaus. Så bliver man innovativ og begynder at være et stor lys...


 • #28   9. jul Polysl #27

  Jeg synes man skal tjekke hans indkomstforhold, når hans livsstil ikke svarer til en førtidspension.

  Men hvis jeg læser dit indlæg rigtigt, så handler det om noget andet - det ligner en giftig potest imod den tankegang, at man skal behandle mennesker ordentligt, også kriminelle. Jeg ved godt at du er tilhænger af at straffe dem så hårdt som muligt, og at du tror, at det bliver de bedre mennesker af.
  Jeg har flere gange fortalt, hvorfor det ikke hjælper på noget, men du har ikke forstået en skid.

  Kan du virkelig ikke forstå, hvad det gør ved mennesker at blive mødt med fjendtlighed og mistænksomhed?
  Eller hvad det omvendt gør ved dem, hvis de vokser op i et samfund, hvor alle har menneskerettigheder, og det kan de stole på?

  Igår læste jeg, at Levakovic har været i denne situation før - for nogle år siden blev han nægtet at leje en lejlighed i et boligkompleks fordi de andre beboere blev utrygge. Han blev efterfølgende anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse. Gad vide hvad han mente, han skulle forsvare sig imod??

  Når folk bliver utrygge hvis han flytter ind, så er det næppe fordi de ved noget om hvad han har lavet. Jeg ved det ikke engang, men har konstateret, at det ikke er i den alvorlige ende af skalaen. Når folk bliver utrygge, så er det snarere fordi højreekstremisterne har kæftet op for at få ham udstødt.

  Manden skal da have et sted at bo! Så hvad synes du kommunen skal gøre? Bygge et hus til ham et sted, hvor der ingen naboer er?
  På nuværende tidspunkt er han beskyttet af lejeloven, så han kan ikke blive smidt ud, så længe han overholder sine forpligtelser.

  " faktisk burde man give alle kriminelle 100 millioner så tror jeg ikke de gider kriminalitet. "

  Du har ingenting forstået. Er din drøm at få 100 millioner? Vi andre drømmer og en rimelig og tryg tilværelse, hvor vi har hvad vi skal bruge - f.eks. en god bolig.


 • #29   9. jul Alis

  Med hensyn til tidligere sag om en bolig han blev afvist, fordi de blev utrygge????

  Den forstår jeg så ikke lige for beboere har intet indblik hvem der ansøger - så det er da vrøvl, det er bestyrelsen som mente at det kunne gøre andre beboere utrygge.

  Hvis de fik 100 millioner så har da alle chancer for at få sig en bolig, et liv i tryghed, ikke mere kriminalitet.

  For mit vedkommende er jeg da ligeglad med 100 milioner - jeg har hvad jeg har brug for - familie, venner, netværk, som alle andre kan opbygge som ikke i sig selv er baseret på social status.

  Jeg kan læse mellem linjerne at du igen bruger din egen situation som regelsæt - du søger det som mange har, men har ikke fundet det. og projektere til over på andre som du ønsker og håber finder det du ikke har.

  Kriminalitet er ikke noget man kan psykoanalysere sig ud af,

  eksempel...

  Hvad er grunden til kriminalitet - det grundlæggende?

  jo det er omgangskreds, det behøver man ikke have en phd uddannelse for at vide. Så første skridt er at tage den tunge beslutning at droppe sin kriminelle omgangskreds. Det er hård for mange, for det er deres netværk. Så skal man begynde at bygge et nyt netværk op som grundbasis er et arbejde, her får man kolleger, kommer til at kende dem godt, er med til deres fester eller andet. Så man starter i realiteten en ny tråd i livet.

  En anden ting er at mange langtids indsatte danner sig et netværk af kriminelle som løbende så kommer ud og man tilslutter sig det - det skal man helt droppe. Så i bund og grund er det karakter. Men det største problem er at han er sigøjner med en helt anden kultur og de dropper ikke sin omgangskreds som flere med danske kultur. Så i grunden har samfundet allerede tabt på forhånd når de stadig selv vælger at leve i en kultur hvor der er et andet syn på mit og dit og hvor man mener at dit er mere vigtig for dig at stjæle.


 • #30   9. jul Alis.

  Jeg er virkelig rystet over at du på nogen måde kan tage denne forfærdelige familie i forsvar!
  Du skriver:
  Når folk bliver utrygge hvis han flytter ind, så er det næppe fordi de ved noget om hvad han har lavet. Jeg ved det ikke engang, men har konstateret, at det ikke er i den alvorlige ende af skalaen.

  Du må nærmest være den eneste som ikke har hørt om denne familie i DK.

  Han er IKKE på førtidspension, men været på kontanthjælp hele sit liv.

  https://www.bt.dk/krimi/levakovic-bossen-0-job-28-domme-10-aars-faengsel

  Du er virkelig helt uden for rækkevidde, med det pladder du skruer sammen, for at forsvare en uhyggelig familie, der leger med systemet, andre mennesker, og er dybt kriminel.


 • #31   9. jul Polysl #29

  Jeg kunne ikke finde den artikel, jeg læste igår, men jeg fandt denne

  https://sn.dk/Slagelse/Bolig-Korsoer-tilfreds-med-Levakovic-dom/artikel/507385

  Har du et godt forslag til hvordan han skal sikre sig et sted at bo? Det har han altså nu, fordi flere familiemedlemmer har taget navneforandring, men hvor længe holder det med BT som stalker.
  Han beder ikke om 100 millioner, han beder om en BOLIG!

  "Jeg kan læse mellem linjerne at du igen bruger din egen situation som regelsæt - du søger det som mange har, men har ikke fundet det. og projektere til over på andre som du ønsker og håber finder det du ikke har. "

  Så nu skal vi igen til at diskutere min private situation. Jeg havde fundet det, jeg søgte, og endda flere gange, men jeg blev forfulgt af min egen familie, som flere gange fik kontrol over min psykolog. Senest da jeg skulle drives ud af det fritidscenter, hvor jeg havde holdt til i årevis og hvor jeg havde mange venner. De penge, der blev brugt på de psykisk sårbare skulle i stedet bruges til jobtræningscenter. Vi skulle bare udstødes af fællesskabet og flyttes til en socialpsykiatrisk ghetto, hvor vi skulle holdes bedøvede med hjernekemikalier. De kunne få mig udstødt af fritidscentret, men de kunne heldigvis ikke få mig smidt ud af min bolig.

  Kunne du tænke dig at holde dig til emnet, som er kriminelles ret til et liv og en bolig? Jeg har aldrig gjort noget kriminelt, uanset at jeg har været rigtigt meget i vanskeligheder. Men de psykisk sårbare bliver diskrimineret af andre grunde.

  " Men det største problem er at han er sigøjner med en helt anden kultur og de dropper ikke sin omgangskreds som flere med danske kultur."

  Nej, det gør de ikke, de hjælper hinanden med at overleve. Derfor overlever de også i kulturer, hvor man tramper på dem. Det ville være en enormt god ide, om man ville overveje, hvordan man giver dem en chance, i stedet for at hænge fast i fordomme.

  Vi har et retssystem til at tage stilling til om folk skal udvises, og det er meget betænkeligt at vi har en gruppe mennesker/et politisk parti, der mener at de står over højesteret, og går igang med at mobbe dem ud, der ikke bliver udvist. Her i Danmark har vi et princip om magtens tredeling, og det er for at beskytte borgernes retsstilling.


 • #32   9. jul Cris7 #20

  "Jeg er virkelig rystet over at du på nogen måde kan tage denne forfærdelige familie i forsvar! "

  Ja, det er rystende for dig, at nogen vover at have en anden mening end du har.

  "Du må nærmest være den eneste som ikke har hørt om denne familie i DK. "


  Jeg har hørt en masse om ham, og jeg så også udsendelsen på TV2. Jeg har deltaget i en tilsvarende debat engang tidligere. Dengang fandt jeg materiale frem om sigeunernes betingelser i Danmark, og det var ikke rar læsning, og det var ikke børnevenlige betingelser. Ud over Amager var der en del i Helsingør også.

  "Du er virkelig helt uden for rækkevidde, med det pladder du skruer sammen, for at forsvare en uhyggelig familie, der leger med systemet, andre mennesker, og er dybt kriminel. "

  Nåh ja, du plejer jo at kalde andres holdninger for pladder. Du oser simpelthen lagt væk af fordomme over for en hel række af grupper i Danmark, som ikke deler dit menneskesyn.
  At få mennesker væk fra kriminalitet er ikke et spørgsmål om at lære dem at lystre. Det er et spørgsmål om at prøve at forstå problemerne rigtigt og så gøre noget ved dem. Man må også prøve at forstå, hvorfor nogle mennesker har så mange fordomme over for deres medmennesker, men der er jeg indtil videre kommet til kort. Det betyder imidlertid ikke at jeg giver op.

  Hvis alle havde den samme holdning som du, så kan folk godt opgive at komme ud af kriminalitet. De vil hele tiden bliver skubbet tilbage igen.


 • #33   9. jul alis
  nu vil jeg ikke kalde den sigøjner familie social sårbar, så skal man da være helt væk.

  Jeg høre intet til de ofre som har oplevet 28 kriminelle forhold fra den person - men det er jo nok ikke vigtigt i din verden. Jeg høre heller ikke noget om ofre for de andre 39 kriminelle i familien - men det er så heller ikke vigtigt. Det at banke konen blå og gul er jo resultatet af samfundet - det er deres skyld at man er voldelig - kunne de ikke i det mindste være lige sjove nede på Lærkevej jobcenter - det tror jeg ikke vil sætte store overskifter nogen steder. faktisk så ville jeg spise kage den dag.


 • #34   9. jul Polysl

  Prøv om du kan fortolke mine holdninger rigtigt. Bare prøv!

  Vil du påstå, at det ikke vil gavne evt. ofre, om man fik de kriminelle ud af kriminalitet og vold?
  Jeg vil modsat påstå, at hvis man holder dem fast i kriminalitet og vold, så bliver der flere ofre.

  Gid du ville holde op med at føre verbal magtkamp. Det drejer sig om hvad man skal stille op med de kriminelle. Stengere straffe gør dem kun mere hensynsløse, så find på noget andet og bedre-


 • #35   10. jul Joke om socialrådgivere

  Jesus kom gående på vejen og pludselig springer der 4 røver frem og gennem banker ham og efterlader ham i vejkanten som en gang blodbudding.
  En times tid efter kommer 2 social rådgiver og ser Jesus ligger på vejen. De stopper op og står og kikker på Jesus som ligge ubevægelig på jorden.
  Efter 10 min tid siger den ene socialrådgiver. Dem der har gjort dette har virkelig brug for vores hjælp.


 • #36   10. jul "Efter 10 min tid siger den ene socialrådgiver. Dem der har gjort dette har virkelig brug for vores hjælp."

  Hed hun Alis?!


 • #37   10. jul Polysl og Madonna har brug for hjælp. De kan ikke forstå, at jo færre røvere vi har, jo færre ofre bliver der. Kan nogen forklare dem det?

  Fortæl dem samtidig at der skal betales skat til sundhedsvæsenet, så ofrene kan få hjælp til at komme sig igen. Det forstår den gruppe nemlig heller ikke. De fortæller folk at det skal bare arbejdes væk. • #38   10. jul #32 til cris
  Du oser simpelthen lagt væk af fordomme over for en hel række af grupper i Danmark, som ikke deler dit menneskesyn. jvf. Alis

  Hvilket vil sige at du kalder mig både fordomsfuld og racist?

  Mit menneskesyn handler ikke om hvor folk kommer fra, eller hvilken hudfarve de har.

  Det handler om deres opførsel, deres handlinger, om deres måde at agere/tilpasse sig i vores land, og ikke misbruge de goder som de nyder godt af, på lige fod med den almindelige dansker.

  Hvis disse mennesker lader deres egen kultur hindre dem i at opføre sig på en måde der ikke afspejler og tilpasses vores levevis, så er de skadelige for vores samfund, og hører ikke til her i Dk.

  Der er mange gode ærlige, arbejdsomme mennesker fra forskellige folkeslag her i Dk, og dem skal vi være glade for.

  Men vi skal ikke tillade kulturer som nedbryder vores samfund, om det er med kriminalitet, ligegyldighed for vores regler og love, eller at følge fx. Sharialov, hvor vores retssamfund ikke accepteres.


 • #39   10. jul cris

  en undersøgelse har vist at unge helt ud i 4 generation er mere islamiske end 1 generation - dvs. at vi har en del unge som ikke anerkender det demokratiske system men fastholder sig selv i en udemokratisk holdning til det danske demokrati. Så imens de hyler op om at blive tvansflyttet så har de selv være kimen til det. Den bedste måde at få en harmonisk boligområde er at forhindre et islamisk flertal i området som netop gør det til en ghetto som i bund og grund er muslimsk hvor man putter danskere i deres ligning og opfører de sig ikke efter deres ligning så vanker der.


 • #40   10. jul Sandt Poly, jeg har også læst det.

  Det er også rigtigt at tvangsforflytninger er de fleste selv skyldige i.

  Dog mener jeg ikke at det er den rigtige vej at gå, at bruge en hullens masse penge på at rive gode bygninger/lejligheder ned, bygge nyt, for at få et andet 'klientel' til at bor der.
  Det er jo ikke 'murstenene' der er noget galt med, med indholdet indenfor 'mustenene'.

  Men flytter bare problemet, istedet for at tage fat om nældens rod. • #41   10. jul Cris7 #38

  "Det handler om deres opførsel, deres handlinger, om deres måde at agere/tilpasse sig i vores land, og ikke misbruge de goder som de nyder godt af, på lige fod med den almindelige dansker. "

  De misbruger ikke vores goder mere end danskerne selv gør, men når de gør, så bliver det blæst helt ud af proportioner for at spille danskerne ud imod dem. Nu er jeg spændt på om vi i stedet for den forrige eksklusionsminister har fået en rigtig integrationsminister, der vil sætte sig ind i kendsgerningerne og være med til at løse problemerne.

  "Men vi skal ikke tillade kulturer som nedbryder vores samfund, om det er med kriminalitet, ligegyldighed for vores regler og love, eller at følge fx. Sharialov, hvor vores retssamfund ikke accepteres. "

  De har ikke nedbrudt vores samfund, det har danskerne selv gjort. Man gik fra at være et socialdemokratisk samfund, hvor hjertet sad til venstre, til at blive et koldt og kynisk konkurrencesamfund der kun går op i penge, og så giver man muslimerne skylden for hvor galt det er gået.

  Det skal ikke være en flok fordumsfulde danskere der skal tage stilling til retssikkerhed og pædagogiske spørgsmål, som de ikke har forstand på. Det skal være uddannet personale, der har sat sig ind i hvad de har med at gøre. Det kræver en del uddannelse, og det vil man ikke betale for.


 • #42   10. jul Cris

  Vi er enige- men regeringen har kigget på at man ikke kan tvangsflytte folk fordi de er af anden etnisk oprindelse - så hvad er tilbage? at gøre parker mere luftige, og dermed med loven i hånden tvangsflytte folk.

  Men i realiteten løber man kun en del af problemet, kriminaliteten i parkerne og spreder deres aktivitet. De finder så andre måder at samles på og som ikke hjælper på integrationen som sådan er et skib med masser af huller hvor folk med en tekop prøver at fjerne vandet.

  Men dog man gør noget - ingen i hele EU har formået at integrerer størstedelen og jeg vil mene at så mange stater kan ikke gøre den samme fejl, Så fællesnævneren er at begrænse den type af mennesker - og gør man det ikke så beder man selv om problemer.


 • #43   10. jul alis

  Nu har vi en statsminister som ikke gik af vejen for at sætte førtidspensionister på en prøvning hver 5 år for lige at se om man kan skrue det sidste ud af syge...

  For år tilbage skrev jeg på tv2 som iøvrigt blevet stjålet af en og udgives som hans -

  Mette Frederiksen er Robin Hood

  Mette Frederiksen ævlede løs i debatten på DR2.

  Vi skal vise ansvarlighed.
  Vi skal have en masse førtids pensionister i flex job
  Slut med at førtids pensionere folk under 40

  Hovedet på skrå og her lyver hun virkelig synes jeg at bemærke når hun benægter at de svage skal betale for den nye dagpenge reform.

  ... Men fakta er at dem som før havde bibeholdt deres lønniveau i en flex ordning skal gå drastisk ned i løn og her snakker vi ikke om få hundrede kroner men mange tusinde som så skal postes i flex job ordninger for de lavtlønnede.

  Så her er helt klart tale om en Robin Hood finesse som skal pisse på folk som uheldigvis er højtlønnet og i flexjob og syge....flot her træder man virkelig på de syge som så nok er nød til at sælge hus og hjem...

  Jeg blev aldrig klog på Mette for hun sagde at hun ikke vil røre ved dem som allerede har fået tilkendt en førtids pension men hun åbnede samtidig op for en klap jagt på dem som ifølge måske en senere revurdering skal igennem et afklarings forløb.

  Hun har mange flotte ord og flosker og den her hoved på skrå når hun insmigrende er så forstående overfor folks oplevelser med det totalitære hjerneløse afklarings system.

  Men som hun hele tiden pointere " det var jo under den gamle reform," jamen for helvede det hele lyder bare som kejseren uden klæder"

  En anden ting Mette Frederiksen ikke kunne svare på var at hvor skulle alle de flexjob komme fra som skulle opsuge mange tusinde handikappede, psysisk syge, nær død mennesker, total lamme - intet er en hindring for Mette Frederiksen. Positivt tænktning.

  Hun ævlede godt nok om at hun skulle i dialog hos arbejdsgivere men ingen arbejdsgiver gider have folk i få timer da de står for den største del af regningen. jo siger mette det er en del af den store master plan hvor arbejdsgiver kun skal betale for den reale arbejdstid.

  Jamen det faktum betyder jo at der allerede er et skjult felt i hendes beregninger som betyder en større udgift og hvor mon de penge skal hentes henne?

  Her kunne jeg godt tænke at man fik gravet alle de døde op og får den i aktivering vi kan fandme ikke have at de bare ligger der og dovner den.

  Det får mig til at tænke på flere sager hvor Odense kommune jobcenter har indkaldt både kræftsyge som ligger med diverse slanger ude på OUH og døde mennesker til samtale med advarslen om at hvis de ikke møder op så får det konsekvenser for dagpenge/bistand.


 • #44   10. jul #20 Alis til cris
  Det har ikke noget at gøre med at forsvare, det har noget at gøre med at prøve at forstå tingene rigtigt. Det er den første forudsætning for at finde de rigtige løsninger. jvf Alis

  Man har her i dk forsøgt at 'forstå' i mere end 40 år, forsøgt med den blide metode, som intet førte med sig, senere den mere hårde metode som heller intet førte med sig.

  Vi taler her om indvandrere, af den ene og anden slags, som i bund og grund ikke er vores ansvar at integrere men DERES ANSVAR, at blive integreret i det land de selv har valgt at bebo. De har fået hjælp på alle mulige måder igennem tiden, men valgt ikke at gøre brug af den.

  De har selv gjort sig til 'ofre', fordi de ikke evner/vil/ønsker at opdrage deres mangfoldige afkom efter de normer vi har her. Til at der ikke skal gøres forskel på køn. Til at respektere at piger er ligeværdige med drenge. At piger ikke er et produkt som kan købes/sælges familier imellem.

  Den rigtige løsning er, at sende disse mennesker retur til den kultur og levemåde, som de så tydelig viser at de ønsker, og åbenbart savner!
 • #45   10. jul Polysl #43

  Jeg er afventende overfor den nye regering. Mette Frederiksen har jeg ikke så meget tillid til, men hun er bedre end Lars Løkke, og hun er muligvis den, der kan stå fast over for højrefløjens krav. Ellers vil Enhedslisten nappe hende i haserne.

  Alt i alt synes jeg, man har fået sammensat en regering, der kan lave positive ændringer. Vi kommer måske til at tage et par negative med i købet, men 2 skridt frem og 1 tilbage er også en måde at komme fremad-

  Tesfaye kommer måske til at vise nu, hvad han duer til, for EU har underkendt vores politik angående familiesammenføring, og Messerschmidt er helt oppe på mærkerne.


 • #46   10. jul Har du, Alis, tænkt på at det muligvis burde være dig selv som skal ændre forståelse for disse ting?

  At din egen baggrund gør, at du ikke er objektiv nok til at forstå mange ting?

  De misbruger ikke vores goder mere end danskerne selv gør, men når de gør, så bliver det blæst helt ud af proportioner for at spille danskerne ud imod dem.jvf. Alis


  VI skal nok selv tage os af de danske kriminelle, og misbrugere af 'goderne'. Det er vores ansvar.
  Men vi skal ikke importere mennesker som misbruger den rettighed, som vores danske bedste/oldeforældre har kæmpet for til gavn for deres afkom.


 • #47   10. jul Har du tænkt på, Cris7, om du måske mangler noget overblik over hvordan tingene spiller sammen?

  Da jeg arbejdede ved skattevæsenet var det bl.a. min opgave at tjekke kvitteringerne for hvad gæstearbejderne sendte hjem for at forsørge deres familie. Det skete jeg fandt en kvitteringen hvor familien havde sendt pengene tilbage igen. Så er der altså nul fradrag.

  De er mennesker ligesom alle andre, og nogle af dem snyder i skat ligesom nogle danskre gør. Det er der ingen forskel på.

  "VI skal nok selv tage os af de danske kriminelle, og misbrugere af 'goderne'. Det er vores ansvar. "

  Og hvor dygtige synes du så vi er til det? Forholdene i SKAT sejler på en måde, der vistnok aldrig er set tidligere.

  Vi importerer ikke mennesker - det er en nedladende beskrivelse. De, der har krav på ophold, er flygtninge, og de har ret til at bevare deres egen identitet.
  Levakovicfamilien er sigeunere, og jeg kan ikke huske, hvorfor de rejste rundt dengang i 70erne.
 • Me .
  Me . Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 7 Følgere: 2 Svar: 13
  #48   11. jul #47
  "og jeg kan ikke huske, hvorfor de rejste rundt dengang i 70erne."

  http://www.romnet.dk/romafolketdk.html


 • #49   11. jul Mange tak for link, ME. Der er gode oplysninger.

Kommentér på:
Levakovic familien rykker ind på Amager.

x