{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
616 visninger | Oprettet:

ADHD diagnoser sprøjtes ud! {{forumTopicSubject}}

Jeg har før skrevet om at jeg ikke mener at så mange børn og unge lider af ADHD som der tilsyneladende gives diagnoser på.

Desværre ses det, at forældre med børn de ikke kan styre, søger en årsag. Helst en diagnose årsag, som bliver brugt som grund eller undskyldning for deres børns opførsel.

Ikke mindst bliver alt for mange børn og unge fyldt med medicin, som de slet ikke har behov for. Hvilket er mere skadeligt end gavnligt.

Danmark er det land i hele Europa, der tidligst sender deres små børn i vuggestue.

Når man så også ser problemerne omkring vuggestuer/børnehaver, hvor der ikke er nok voksne nok til at tage sig af børnene, ekstrem larm, konflikter, som ingen tager sig af.
Ja, så er der ikke noget at sige til at de små udvikler stress, adfærdsvanskeligheder i en alt for tidlig alder.

Forældre har det store ansvar for opdragelse af deres børn, men mange bruger for meget tid på alt andet, såsom deres egne interesser, sociale medier, og forventer at opdragelse sker i institutionerne.

Nej, det er ikke institutionernes ansvar at opdrage børn, det er og bliver forældrenes.

Stakkels børn der tidligt får en diagnose på-skrevet i deres papirer, men som intet fejler, andet end det miljø som de er tvunget til at opvokse i.

Hvad mener I om den sag?Kommentarer på:  ADHD diagnoser sprøjtes ud!
 • #1   3. jun Hvad jeg mener om den sag? Jeg mener at det eneste rigtige er at ansætte mere personale alle steder, hvor børn færdes og har brug for at der er voksne tilstedet.

  Men jeg spekulerer på, hvad du mener med opdragelse? ADHD er ikke et spørgsmål om opdragelse, og det kan ikke helbredes med opdragelse.


 • #2   3. jun Cris7 da jeg var barn var jeg en snotunge med krudt i - ligeså var jeg døv (gad ikke høre efter) alt det vil i dag gøre at jeg fin sådan ADHD diagnose - den har jeg dog ikke jeg nøjes med en 10 - 15 andre smiley

 • #3   3. jun Cris7 - jeg kan kun give dig ret i at samfundet har udviklet sig til en diagnose labyrint smiley

  Alle former for skavanker skal partout have en diagnose og man skulle tro at hele lægestanden havde skiftet lægehåndbogen ud med diagnosehåndbogen smiley

  Du har også ret i at dagens familiestruktur med curlingbørn over hele linien der enten har to fædre, to mødre eller noget helt tredje resulterer i en masse utrygge børn der konstant roterer rundt mellem forældrene - oveni dette roderi kan man så lægge forældre der kun er sammen med sine børn nogle få timer om dagen hvor de oveni købet skal konkurrere med de sociale medier om forældrenes opmærksomhed smiley

  Forældre skal simpelthen genopdrages til at kikke på sine børn før de kikker på mobilen, og de skal naturligvis være ansvarlige for børnenes opdragelse og ikke fedte den af på daginstitutionerne smiley

  Hele holdningen til et velfungerende familieliv skal ændres så forældrenes elendige prioriteringer ikke ødelægger børnene ved at overøse dem med alt muligt andet end det aller vigtigste - forældrenes opmærksomhed smiley

  Hvis de mennesker der vælger at sætte børn i verden blev sin opgave voksen og prioriterede børnene højere end sine egne behov kan vi om føje år skrotte den skide diagnosehåndbog for både børn og voksne smiley


 • #4   3. jun Hvis jeg var barn i dag ville jeg nok få en diagnose som ADHD - for jeg var super hypisk eller hvad man nu kalder det - krudt i røven, altid i ballade, kom galt afsted, gu ve om jeg var endt som grønsag hvis jeg blev proppet med piller - eller en som hele tiden skulle have mor til at puste på fingeren hvis jeg bøjede en negl.

  Den måde man pakker børn ind i dag er direkte sygeligt, mødre render rundt med en anticeptisk klud og tvære den ud i ansigtet på ungen som ikke gider lugte som en ajax klud.


 • #5   3. jun #1
  alis

  Næ...man ansætter ikke folk, man laver en rundbordsamtale med forældre, lidt kaffe og en kringle og forklare dem hvorfor ungen ikke gider at lugte steril. Man forklare også forældre om at lade ungen spise jord, være lidt beskidt - for ellers bliver deres immum system ikke udviklet - ellers bliver de nogle jammerlapper syge, snottede får eksem, allergier osv.


 • #6   3. jun Cody #3
  "Forældre skal simpelthen genopdrages til at kikke på sine børn før de kikker på mobilen, og de skal naturligvis være ansvarlige for børnenes opdragelse og ikke fedte den af på daginstitutionerne"

  Hele samfundet skal genopdrages til at give forældrene nogle ordentlige betingelser at være forældre på!
  Al forældenes krudt bliver brugt på at knokle på en arbejdsplads, der skal tjene så meget som muligt og udbetaler så lav en løn som muligt, og der skal de konkurrere med andre lønarbejdere om at beholde deres arbejde.

  I sundhedssektoren har man så et yderligere problem - hvis man har styrtet rundt og ikke haft tid til en snak eller en venlig opmærksomhed, så går man hjem med en dårlig samvittighed og en følelse af at det kunne gøres bedre.

  Man skal tjene tilstrækkeligt til at betale huslejen, for hvis boligen ryger, så skal hele familien flytte, også børnene, og hvem ved hvor der er en ny bolig.

  Hvis forældre bliver overstressede på arbejdspladsen, så er der ikke overskud til familien, når de kommer hjem, hverken til børnene eller ægtefællen. Eller til ældre og måske syge familiemedlemmer, der ikke kan få bevilget hjemmehjælp.

  Og så til det andet - jo, det er institutionernes arbejde at opdrage børn til at forstå, hvad de har brug for at forstå for at kunne klare sig i samfundet og være gode venner for deres venner.

  De penge man investerer i børn er godt givet ud, for det give harmoniske og gode samfundsborgere, der kan være med til at tage fat. Måske også med nytænkning angående hvordan et samfund bør fungere.


 • #7   3. jun Polysl

  Jo, man ansætter folk, så der er nok til at skabe en tryg hverdag for børnene i institutionerne, og til at klare de konflikter, der evt. måtte opstå.
  Som har tid til at lægge mærke til om børnene ser ud til at trives.

  Samfundet har et ansvar for at være med til at sørge for at børnene udvikler sig til gode samfundsborgere.
  Når man gerne vil stille krav til borgerne, så må man også have medansvar for at de kan leve op til kravene.


 • #8   3. jun alis #6

  Jeg var tæt på at rate dig, for det starter godt som jeg er total enig i så begynder det at halte med det her - kommunionisme, at forbande virksomheder af helvede til som har ansat medarbejder og som forventer overskud så man kan ansætte flere - jeg ved så ikke om du er bevist om at flere virksomheder er begyndt at forgylde sine medarbejdere med del i overskuddet?


 • #9   3. jun Polysl

  Det er muligt at nogle virksomheder uddeler overskud ... men til hvem? Jeg har ikke lagt mærke til at fagforeningerne har fået nogle krav igennem om løn og ansættelsesforhold.

  I sundhedssektoren er der ikke noget overskud, hverken af penge eller tid. De er så stressede at flere læger siger fra og advarer om at behandlingen af patienter ikke er ansvarlig nok.

  Også daginstitutionerne råber på mere arbejdskraft.

  Emnet er børn og diagnoser, og det kan man ikke alene dadle forældrene. Det er også en politisk opgave at sørge for at de voksne har overskud til at tage sig af børnene.


 • #10   3. jun Alis

  og hvordan skulle virksomheder sørge for overskud til at tage sig af børnene?


 • #11   3. jun Polysl

  At sørge for at forældrene har overskud til deres børn er en politisk opgave. Det plejede at være gennem fagforeningerne, at man stillede krav om ordentlige arbejdsbetingelser, så man stadig havde overskud når man kom hjem fra arbejde.
  Det drejer sig også om tryghed generelt.

  Børn kan mærke, om forældrene er afslappede og godt tilpas.

  Jeg er sådan set enig i at vi har fået et diagnosehysteri, og ikke kun til børn. Hvis voksne bliver arbejdsløse kan de også risikere at komme til psykolog og få en diagnose. Problemet er bare mere indviklet end til at det kun er forældrene, der griber tingene forkert an.


 • #12   4. jun alis

  fatter hat af den kommentar, hvad har politik med at forældre er trætte? alle er trætte efter en arbejdsdag -det var man også for 100 år siden og dog kunne man opdrage sine børn


 • #13   4. jun Alis :

  “Al forældenes krudt bliver brugt på at knokle på en arbejdsplads, der skal tjene så meget som muligt og udbetaler så lav en løn som muligt, og der skal de konkurrere med andre lønarbejdere om at beholde deres arbejde.”

  Nej, der tager du grundigt fejl - den eneste grund til at forældre nu om dage må knokle og bliver stressede er udelukkende fordi de udover at passe sit arbejde også skal tjekke både facebook, mail og SMS smiley

  Alt lige fra kontorfolk til vejarbejdere sidder med snotten i mobilen konstant så spar os for alt det udenomsnak - og når de så skal hjem til ungerne fortsætter de sku med at sidde med snotten i mobilen smiley

  Det har aldrig været institutionernes opgave at opdrage folks børn - det må være noget en radikal har bildt dig ind smiley

  Det er ene og alene forældrenes opgave at opdrage sine unger til at begå sig blandt andre mennesker og absolut ikke en samfundsopgave - jeg har sku da aldrig hørt noget så galt smiley

  Som sagt er nutidens multisex fixerede, inkluderende og pylrende forældre ved at køre samfundet i sænk fordi de giver lorten videre til deres børn smiley


 • #14   4. jun En opdigtet lidelse for at lokke medicin i børn.. Præperatet hedder Ritalin, og er i familie med amfetamin, så behøver du vist ik vide mere..

  profilbillede
 • #15   4. jun Der er altså også et andet aspekt i hele denne diskussion som ikke er blevet taget op. og det er at de unge forældre stiler højt , de sætter sommetider det materielle foran det åndelige samvær med deres familier,
  De skal helst have 2 biler hus og have inden de er 30. Hvis de sænkede niveauet lidt kunne der måske blive lidt tid til at bare være til, sammen med deres børn.
  Jeg har hørt udtalelser fra forkælede unge, der skal have det hele på den halve tid.
  Og ja så er der fuld tilslutning fra min side angående det fravær som alle de digitale medier kræver, Jeg kan bare se det på mig selv når jeg er "PÅ" så kan min mand tale til mig og jeg har ikke hørt hvad han sagde. Der skulle laves regler i børne familier om hvor længe alle må være optaget af hver deres skærm. <


 • #16   4. jun Der er mange familier, der har regler for hvornår skærmene skal være slukket.

  At køre i snak om de uartige forældre vil aldrig løse problemerne. De fleste forældre er live gå kloge som dette forum.

  Hvis der er børn, der mistrives, så skal det undersøges, så man får fat i den rigtige årsag. Det er den første forudsætning for at løse problemerne. At opdrage børn er at sørge for at de gør de erfaringer, de har brug for, for at forstå den verden, de lever i. De skal nemlig også på et tidspunkt til at tænke selv.


 • #17   4. jun Ja Alis men der er nok lige så mange eller flere der ikke sætter begrænsninger på skærmtid af den simple årsag at så skal forældrene jo selv spilde deres kostbare tid på børnene smiley

  Skærminvalide børn idag opdrages af internettet hvor “likes” på nettet har erstattet en anerkendelse fra mor el. far smiley

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om at skilsmisser og internetbrug er årsagen til diagnoseeksplosionen hos både børn og voksne smiley


 • #18   4. jun Cody #13
  "Det har aldrig været institutionernes opgave at opdrage folks børn - det må være noget en radikal har bildt dig ind.
  Det er ene og alene forældrenes opgave at opdrage sine unger til at begå sig blandt andre mennesker og absolut ikke en samfundsopgave - jeg har sku da aldrig hørt noget så galt"


  Jeg tror der er temmeligt meget, du aldrig har hørt.
  Dit indlæg lyser langt væk af at du tror, at det at opdrage børn er at lære dem at lystre - eller indordne sig under andre mennesker, som man sagde i min familie. Det er ikke den væsentligste opgave, den vigtigste opgave er at sørge for at de gør erfaringer og lærer at forstå. Desuden at de lærer sig selv at kende og ved hvad de kan og hvad de ikke kan. Det er vigtigt både at kende sine evner og sine begrænsninger.

  I familien lærer man at knytte føleler til andre mennesker, og gør man ikke må man lære det senere. I institutionerne lærer man at der er et samfund uden om familien, som man også skal lære at begå sig i. Uden om samfundet er der en hel verden, hvor man ikke bare kan drive rovdrift på ressourcerne og forurene som man vil, uden at det får konsekvenser.

  Der er mange ting børn skal lære, og som man har forsømt, fordi man tror at det hele drejer sig om at få kontrol over dem.
  Noget af det dummeste man har gjort her i Danmark, er at kriminalisere børn og lave børnedomstol. Det bliver oven i købet fulgt op nu af endnu et forsøg på at sænke den kriminelle lavalder, selvom de foregående forsøg gav meget dårlige resultater.

  Og så er der forslag om at tvangsbortadoptere børnene, hvis forældrene ikke er gode nok.

  Børn er børn, og de skal have lov til at være børn mens de er det. Sådan opbygges grundlaget for stærke voksne.


 • #19   4. jun Cody #17
  "Jeg er ikke et sekund i tvivl om at skilsmisser og internetbrug er årsagen til diagnoseeksplosionen hos både børn og voksne"

  Diagnoser er et forsøg på at afgrænse nogle normalitetsbegreber. Samfundet bestemmer hvad der er normalt og hvad der er unormalt. Sådan udøver man kontrol i den såkaldte frie verden.
  Sammen med diagnoser følger en hel industri over hjernekemikalier til at kontrollere mennesker. Nogle af dem giver varige skader, og i alle tilfælde forstyrrer de den proces at børn lærer sig selv at kende - hvad de kan og hvad de ikke kan.


 • #20   4. jun Jeg ved ikke engang hvordan det er muligt at kommentere dine indlæg Alis.

  Du flagrer rundt her og der, så det er svært at følge med!

  Du taler om opdragelse, som du ligestiller med kontrol, men opdragelse er ikke en straf men en hjælp. Dannelse, færdigheder, social omgang med andre er vigtigt at børn lærer INDEN de starter i skolen, og det er og bliver forældres ansvar.

  Der er børn der ikke engang kan binde deres egne snørebånd når de starter i skole, eller fysisk har en mobilitet som burde være tilstede i deres alder.

  Der er små børn der har et sprog som en 'kloark', mens forældre 'overbærende' bare smiler lidt undskyldende, istedet for at stoppe det. Alt for mange forældre er bange for at irettesætte deres børns dårlige adfærd, for de vil hellere være venner med deres børn, end gøre dét som er deres fornemmeste opgave, nemlig at opdrage dem så de kan begå sig godt mellem andre mennesker. Sætte grænser, og give konsekvenser af handlinger.

 • #21   5. jun #17

  Skærminvalide børn - ja en mere rammende beskrivelse findes ikke. Man skal bare kigge ud af vinduet og se folk gå med næsen i skærmen. Det kan så også være fatalt da jeg opleve en som blev høvlet ned af en bil fordi hun kiggede ned i skærmen og gik over for rødt.

  børneopdragelse er ikke raketvidenskab, der er så bare komme flere ting siden Morten Korch som forældre skal være opmærksom på og har de samme uvane så er det da klart at poden også tilegner sig den uvane. Forældre vil heller være venner end opdrager - og de må så være total blæst og tabt for omverden.

  vores familie er der mange som arbejder indenfor IT som også er obs på problematikken og sætter grænser, og det gør slet ikke ondt. vel?


 • #22   6. jun Alis #18+19

  “Kontrollere børn” - ja det er ligesom det der ligger i forældreansvaret at man opstiller normer for sine børn så de kan begå sig overfor andre mennesker smiley

  Forældre skal kort og godt opdrage sine børn så de kan agere indenfor disse normer der bl.a betyder respekt for andre og andres ejendom, høflighed og hensyn smiley

  Det er dette værdisæt som er fraværende hos mange unge idag og det er alene forældrenes skyld fordi de har valgt børnene fra til fordel for de sociale medier og egne egoistiske samlivsformer smiley

  Som erstatning for de manglende forældre henter børnene istedet sine normer på nettet hvor de “opdrages” af andre ligeså rodløse unge smiley

  Resultatet er en eksplosion i antallet utrygge unge diagnosepatienter hvoraf en stor del bliver voldelige og havner på ungdomsinstitutioner smiley

  At du forsøger at gøre alting op i penge og skyde skylden på politikere og arb.givere viser blot at du besidder en verdensfjern og urealistisk radikal indstilling der er ligeså pinlig berøringsangst overfor de virkelige årsager som dagens uansvarlige forældre også har smiley

  En opvækst uden rammer, ansvar og konsekvenser er alene årsagen til den tsunami af diagnoser der sprøjtes ud hver dag smiley


 • #23   6. jun Lad os prøve at tage den her børne problematik op, og for en gangs skyld starte fra starten af,
  Babyer er fra dag et i en udvikling der er særdeles intens og hurtig. De kan fra dag et til 2 mdr, lære øjenkontakt, at opfange tale, og reagere på den. Hvis man lader huset flyde og telefonen ligge og helliger sig sin lille nye, så er der en skøn kontakt som er grundlaget for alt videre udvikling.

  Når barnet så begynder at bevæge sig rundt er det ofte nødvendigt med en massiv, overvågning og en hjælp med hvordan og hvad der sker i den lille verden der hedder hjemmet, Man lærer barnet noget om hvad man må og hvad man ikke må, Det er et meget stort arbejde, men det kaster det af sig at barnet får en fornemmelse af, hvad der skal til for at begå sig i denne lille verden der kaldes hjemmet.

  Senere skal de ud i det store store rum, hvor de skal være sociale og indgå i en symbiose med andre børn, hvor der skal gives så vel som tages. her er den første indlæring vigtig, og hvis den er givet rigtig denne prægning fra forældrenes side så kan de små begå sig i et samspil med andre børn.

  Og således startes en sund og god opdragelse, med forståelse for at vi skal samarbejde og ikke modarbejde hinanden. Meget vigtigere er det at børnene ikke får indtryk af at de er hverken prinser eller prinsesser, som det lige nu er så brugt at give dem indtryk af, Denne vildfarelse skaber kun små egoister og ikke sociale væsner.

  Nu kan man så diskutere og nok så meget tale om" Kontrol" af de dejlige unger, men hvad er det så for en diskussion. Kontrol er nødvendig for et forældre par, ikke en ondsindet kontrol, men en kontrol med et sikkerheds net som gør at de ikke kommer til skade, Man kan måske bedre bruge ordet "Vejledning" til hvordan de skal begå sig i livet for ikke at komme til skade i deres liv.

  Nu er det så kun et spørgsmål om tid, tror jeg, før forældrene kigger op fra deres telefon og ser ind i øjnene på deres skønne børn, og giver dem et indtryk af at de, altså Børnene er det vigtigste i deres liv, og at det ikke er de digitale medier . Og omvendt at børnene bliver sat under en vis tidsmæssig Kontrol, med deres It "Dyrkning".... Den erkendelse håber jeg og beder til at der bliver lagt vægt på, det er lige så vigtigt som Klima problematikken.


 • #24   6. jun Godt skrevet Kisser. smiley

 • #25   6. jun cris7 #20

  Jeg forstår til gengæld fuldt ud hvad du mener - jeg voksede op med den slags normer, som du giver udtryk for. Jeg har et par gange vist teksten som nu er lagt ud som en hjemmeside

  http://canopoux.dk/Helbredelse-Ocd.html

  Alligevel er det de samme mennesker, der igen kører frem med deres opdragelsesprincipper og om hvor dårlige opdragere forældrene er.
  Som du kan se er der oprettet et par sider mere, og jeg er igang med at skrive teksterne.

  "Dannelse, færdigheder, social omgang med andre er vigtigt at børn lærer INDEN de starter i skolen, og det er og bliver forældres ansvar. "

  Det, du prøver at lære børn, er ikke sociale evner, men at finde deres plads i et magthierarki. Hvis du virkelig ønskede, at de skulle lære sociale evner, så ville du være talsmand for flere pædagoger i daginstitutionerne til at få tjek på alle de børn, der iflg. din opfattelse ikke har lært det hjemmefra.

  "Alt for mange forældre er bange for at irettesætte deres børns dårlige adfærd, for de vil hellere være venner med deres børn, end gøre dét som er deres fornemmeste opgave, nemlig at opdrage dem så de kan begå sig godt mellem andre mennesker."

  At lære sine børn, at andre mennesker også har følelser som der skal tages hensyn til, går ikke ud over venskabet med børnene. Der er mange ting, man skal lære i den forbindelse, og som skal afprøves, og det skal ske i barndommen hvor de er under voksnes opsyn.


 • #26   6. jun Alis

  Citat fra Cris

  //opdragelse er ikke en straf men en hjælp. Dannelse, færdigheder, social omgang med andre er vigtigt at børn lærer INDEN de starter i skolen, og det er og bliver forældres ansvar.

  Det har da intet med magt hiraki at gøre men basal måde at opdrage på.


 • #27   6. jun Polysl #21

  Jeg er enig med dig i, at vi stadig ikke har lært ad administrere at bruge de digitale skærme konstruktivt og med omtanke.
  Det er vist også det eneste, jeg er enig i.

  "børneopdragelse er ikke raketvidenskab, der er så bare komme flere ting siden Morten Korch som forældre skal være opmærksom på"

  Jeg ved ikke om du har børn, men en af de ting, jeg fandt svært, var at man først ser resultatet af sin opdragelse 15 år senere. Jeg måtte igang med at finde nye metoder og med en familie stående på nakken, der råbte op om at kun deres metoder var de rigtige. Deres metoder var årsagen til at jeg havde udviklet Ocd, og det vidste jeg oven i købet ikke dengang, men jeg vidste, at der var noget galt, så jeg støvede bøger frem om bedre pædagoiske metoder.

  En af de ting, jeg lagde mærke til som noget vigtigt af mine studier, var hvordan man opfatter børn. Hvis man opfatter dem som små djævleunger, der kun er ude på at genere de voksne, ja, så er det at de autoritære metoder kommer frem. Hvis man derimod forstår, hvor vigtigt det er for børn at være gode venner med de voksne og hvor meget de gør for at være de voksne tilpas, så ved man, at det er vejledning, de har brug for, og ikke afstraffelser/konsekvenser. • #28   6. jun #25 Alis

  Jeg forstår til gengæld fuldt ud hvad du mener - jeg voksede op med den slags normer, som du giver udtryk for. Jeg har et par gange vist teksten som nu er lagt ud som en hjemmeside jvf. Alis


  Nej, du forstår ikke! Og, det er jo her problemet ligger. For du henholder dig KUN til hvad din egen oplevelse har været, og ikke den nutidige virkelighed som flere af os taler om.
  Vi taler IKKE om kæft, trit og retning, men derimod om en sundt fornuftig vejledning, som er nødvendig, for at børn skal kunne fungere på en god måde.

  DU er helt gal på den, i din forståelse af hvad vi andre mener!


 • #29   6. jun #27 Alis

  Igen, i dit svar til Poly, taler du om din egen oplevelse/ opdragelse.

  Du taler om djævleunger, som kun er ude på at genere de voksne!!! Og dermed bliver sat på plads.......

  Du er ganske enkelt ikke istand til at skelne, bruge sund fornuft omkring hvad det er vi forsøger at fortælle dig. Du tror at bare man læser nok af 'skøre' psykologi bøger, så kender man den hellige 'gral'. • #30   6. jun Cody #22
  “Kontrollere børn” - ja det er ligesom det der ligger i forældreansvaret at man opstiller normer for sine børn så de kan begå sig overfor andre mennesker"

  Og hvilke normer gælder så i omgangen med alle mennesker? Idag er mange børns forældre skilt, og der kan meget vel være nogle normer hos den ene af forældrene og nogle andre hos den anden, og nogle helt tredie hos bedsteforældrene.
  Det kan børn godt finde ud af, hvis de er vokset op med forventninger om at de kan tænke selv! surprice, surprice.
  Evnen til at finde ud af, hvilke normer der gælder her, kommer ikke af indlærte normer, det er nogle andre metoder, der skal til. Oven i det skal de også have mulighed for at hævde hvilke hensyn de selv har brug for.

  "Det er dette værdisæt som er fraværende hos mange unge idag og det er alene forældrenes skyld fordi de har valgt børnene fra til fordel for de sociale medier og egne egoistiske samlivsformer"

  Børn vokser op i et samfund, der dyrker egoisme og konkurrencementalitet. Allerede i skolen skal de helst være dygtigere end kammeraterne for at få bedre karakterer. Så får man også mere beundring. Under liberale regeringer bliver skolerne endda sat til at konkurrere indbyrdes.
  Lav lige om på det, før man forventer at børn skal få nogle andre normer.

  "En opvækst uden rammer, ansvar og konsekvenser er alene årsagen til den tsunami af diagnoser der sprøjtes ud hver dag"


  Du beskæftiger dig ikke med virkeligheden. Årsagen til alle de diagnoser, hvoraf mange er forkerte, er nogle helt andre. Det samfund, der dyrker materielle værdier og konkurrencementalitet skal starte med at helbrede sig selv, i stedet for at stemple de mennesker med diagnoser, som ikke trives i det.

 • #31   6. jun Kisser #23

  Lærte du dine børn, at muslimer er lige så gode som andre mennesker, selvom de på nogle punkter har nogle andre normer end danskerne?


 • #32   6. jun Cris7 #28 og 29

  Jo jeg forstår hvad du mener, for det var de normer, jeg voksede op med. Mine forældre omskrev også det hele til opdragelse.

  Det var endda værre endnu, for da jeg ved en intensiv psykoanalyse blev heldredt for Ocd, kæmpede de for at få min psykiater fyrret. Jeg var blevet rask og symptomfri!!

  Auroritære mennesker, der tror på tvang og kontrol, og som tror at problemer kan løses ved at hæve strafferammen er næsten umulige at rokke.
  Da bl.a. også du havde travlt med at få indført en børnedomstol nægtede i at høre på de eksperter, der havde med børnene at gøre i det daglige, og som kendte problemerne.


 • #33   6. jun #32 Alis

  Nej, Alis du evner ikke at forstå, fordi du er så fokuseret på din egen tidligere virkelighed.

  Du bliver véd med at bruge ordet 'autoritær', samt tvang og kontrol. Selv når INGEN af os her, på nogen måde vil bruge ordrene i den mening som DU alene tillægger dem!

  Auroritære mennesker, der tror på tvang og kontrol, og som tror at problemer kan løses ved at hæve strafferammen er næsten umulige at rokke.
  Da bl.a. også du havde travlt med at få indført en børnedomstol nægtede i at høre på de eksperter, der havde med børnene at gøre i det daglige, og som kendte problemerne.
  jvf. Alis

  Det er absolut ikke godt, at det kan være nødvendig, at indføre en såkaldt børnedomstol.

  De såkaldte eksperter giver jeg ikke meget for, for de vil hellere køre 'rundbordssnak', konstant, istedet for at handle når det er nødvendigt.

  Du har jo selv givet udtryk for at børn er mere oplyste, velinformerede om mange ting, i en tidligere alder end før.

  Ja, det er rigtigt. Derfor tror mange af dem også at de kan slippe afsted med kriminelle handlinger, sålænge at de er under den normale kriminelle lavalder.

  Så hvis de evt. har forældre der ikke har tid, tør, gøre deres arbejde til at få disse meget unge på rette spor, ja så er konsekvenserne nødvendige på en anden måde.
 • #34   6. jun # 31Alis

  Hvad har muslimer at gøre i en diskussion om børneopdragelse. du gør det gang på gang Alis, tillægger os andre skumle motiver og skjulte agendaer.

  Men til din oplysning så er der intet i min opdragelse der har frasorteret muslimer. Jeg har haft børn fra alle lande og trosretninger i mit daglige arbejde, og har dyrket omgang med både Ateister, muslimer katolikker, og hvad der nu findes.
  Mine børn har haft lige så mange venner af anden etnisk herkomst som af danske venner. Min yngste søn er ansat som konsulent for uintegrerede unge flygtninge. Og vi har haft mange af deres muslimske venner med på ferie i vores sommerhus.
  Du tager så meget fejl af mit sindelag at det er til at brække sig over.
  Og du vælger konsekvent at misforstå mit forhold til muslimer.
  Jeg er ikke racist men tilhænger af en god og nobel måde at behandle hinanden på på trods af alle de forskelligheder vi har. Og der er heldigvis mange flere muslimer der er integreret i vores tilværelse end de utilpassede, man hører og ser dog mest det sidste.
  Min reaktion til en dansker der var utilbørlig grov og ikke fulgte de spilleregler vi har i Danmark ville være nøjagtig den samme som det var en muslim.
  Og så klager du ofte over at vi andre går efter din person, og hvad vil du så kalde det du er i gang med her, Hvis ikke det spørgsmål du stiller mig er et angreb på min private holdning så ved jeg ikke hvad du vil kalde det.


 • #35   6. jun Alis
  Jeg har heller ikke fravalgt eller set skævt til udefrakommende, som det jo var dengang, her var det tyrkere i Vollsmose hvor vi boede i en årgang - jeg var da total ligeglad om de havde mørkt hår, farvet i huden vi legede uden det problem som man har i dag, hvor muslimer mere isolerer sig fra andre. Så hvis vi skal bringe muslimer på banen i opdragelse så får du travl med at vise du har opfundet den dybere tallerken.


 • #36   6. jun #31 Alis

  Godt svar fra Kisser. (Desværre overså jeg lige det indlæg).

  Ja, her vil jeg også sige: Hvad bilder du dig ind, Alis!

  Du er så manipulerende.

  Jeg tror ikke at nogen af os her er racister, som du ynder at kalde os.

  Vi er imod parallelsamfund.
  Imod dem som forsøger at indføre Sharia-love disse steder.
  Imod at flere ønsker at leve som i hjemlandet, hvor tvangs-ægteskaber er naturligt, social kontrol, manglende opdragelse af drenge, hvorimod piger bliver holdt i meget kort snor.
  Imod den tildækning af kvinder, som alt for mange føler at de er nødt til.
  Imod at der er betændte områder, hvor hjemmehjælpere, ambulancer, brandvæsen osv. ikke kan komme uden det ofte kræver politibeskyttelse.

  Men vi er FOR, dem som ønsker at leve og tage del i vores samfund, leve efter vores regler og normer, love, for ellers burde disse mennesker rejse retur til den samfundsorden som de ønsker at leve efter.


 • #37   8. jun Kisser #34
  "Hvad har muslimer at gøre i en diskussion om børneopdragelse. du gør det gang på gang Alis, tillægger os andre skumle motiver og skjulte agendaer. "

  Det har to ting med sagen at gøre - for det første at racisme ikke er medfødt, det er tillært, og for det andet at man "opdrager" muslimer på samme måde som man opdrager børn. Man indoktrinerer dem at vores normer er det eneste rigtige, og det kan ikke diskuteres.

  Emnet i denne gruppe er på den ene side som cris7 og andre forslår, om børn skal dresseres hjemmefra så de sidder pænt stille i institutionerne og kun åbner munden hvis de får lov til det. Det sparer personale, og det er den linie man har kørt de sidste 20 år. Eller om man som jeg foreslår skal ansætte mere personale alle de steder, hvor børn færdes, så der er personale der har tid til kontakt, og som kan opdage det hvis børn ikke ser ud til at trives.

  Det nytter ikke at lære børn at tage hensyn, hvis de ikke forstår hvorfor de skal tage hensyn, og det kan være svært for børn at forstå, når de ser på Nettet, hvordan de voksne sviner muslimerne og tillægger dem alle mulige negative egenskaber. Det ville være en god ide, hvis vi først og fremmest selv var gode rollemodeller for vores børn.

  Jeg vil håbe at din søn som konsulent for uintegrerede unge flygtninge har haft det samme mod som jeg til at danne sig sine egne meninger.

  Jeg tager ikke fejl af dig. Du vil have din vilje, og du vælger de metoder, der er bedst egnede til det.

  #23 "Meget vigtigere er det at børnene ikke får indtryk af at de er hverken prinser eller prinsesser, som det lige nu er så brugt at give dem indtryk af, Denne vildfarelse skaber kun små egoister og ikke sociale væsner. "

  Det gør ikke spor at børn har selvtillid. Det giver indre styrke, og dermed overskud til at tænke på andre end sig selv. Sociale evner er at forstå og respektere andre menneskers følelser og normer, også selvom de er anderledes end ens egne.


 • #38   8. jun cris7 #36
  "Ja, her vil jeg også sige: Hvad bilder du dig ind, Alis! "

  Tror du det er muligt, at du kan lære at lade være med at tale ned til mig?? Det kræver virkelig meget at blive ved med at lade det glide af.

  "Vi er imod parallelsamfund.
  Imod dem som forsøger at indføre Sharia-love disse steder.
  Imod at flere ønsker at leve som i hjemlandet, hvor tvangs-ægteskaber er naturligt, social kontrol, manglende opdragelse af drenge, hvorimod piger bliver holdt i meget kort snor.
  Imod den tildækning af kvinder, som alt for mange føler at de er nødt til.
  Imod at der er betændte områder, hvor hjemmehjælpere, ambulancer, brandvæsen osv. ikke kan komme uden det ofte kræver politibeskyttelse. "


  Der var lige den stribe af indoktrineringer og fake news som jeg har set på i 15 år. Når forskellige kulturer skal finde ud af at leve sammen, så skal de ikke starte med at skyde hinanden ned.

  Angående parallelsamfund så har man ikke noget imod de parallelsamfund af velhavere, som der bliver flere og flere af. Parallelsamfund hvor man har sine egne normer, og ikke blander sig med andre.


 • #39   8. jun alis #37

  Det er da meget relevant at opdrage muslimer her i Danmark, her tæver man ikke konen, venter med at opdrage drengen til han er 12 år, flerkoneri, at kvinder, piger ikke har noget som helst stemme i deres samfund, At bilde piger ind at at de er jomfruelige og rene når de bærer tørklæde, At en Imam har kontrol med muslimers liv, ikke at klæde sin unge ud i isis beklædning med tøj og ak47. At stening ikke er særligt velset i vores verden. At bruge bombebælter, at true andre religiøse retninger, at hele tiden at føle sig krænket over at fortovskanten som de snubler i ikke er en sammensværgelse imod muslimer.

  VI Danmark ønsker også at opdrage muslimske forældre til at opdrage deres børn til ikke at gøre en boligblok til Gazastribe, at respekterer gamle, ja alle - religionsfrihed ifølge grundlov er ikke absolut og må ikke være i strid med dens principper.


 • #40   8. jun Polysl

  Der er tale om mennesker med en anden kultur, og dine fortolkninger er ikke rigtige. Muslimer har ret til også selv at have noget at skulle have sagt angående hvordan deres normer skal forståes.
  Og vi andre har ret til at få korrekte oplysninger i stedet for at blive hjernevasket med den slags misforståelser.


 • #41   8. jun alis

  Ja alle skal have deres normer, bare de ikke strider mod Dansk lovgivning, men det er da pløk at opdrage i normer fra Mellemøsten som giver de unge en helt forvrænget billede af virkeligheden i et demokrati. Hvis deres normer er fremherskende så vil jeg anbefale dem at tage tilbage hvor de normer som kvindesyn er helt klare.


 • #42   8. jun Hvis man kigger på nettet og læser kloge ågers vurdering af ADHD, så er det ikke langtfra det man gjorde i gamle dage, give dem kultur, forældre med selvtillid, lave retningslinjer, belønne - men selv i dag fatter alle de kloge åger ikke en dyt at det bare drejer sig om en tryg hverdag, med grænser og indlæring i hvordan man opfører sig over for andre- næ man gør det til et mega problem og bruger medicin til at fejlrette forældres manglede evne til at give poden basale færdigheder.

  Den medicin forstærker bare problemet og sætter poden i standby uden at have lært noget som helt. At man så brokker sig over at poden en dag anskaffer sig en bszooka og fyre den af i et center - er da ikke forældres skyld - næ det er samfundet som er den skyldige som ikke har givet poden mere medicin så poden ender som grønsag.

  Hvad er det gennemgående for >Amerikanske unge som skyder løs i skoler? igen svigt fra forældre, vi skider en unge ud og så lader vi samfundet om resten, for jeg har gjort mit - jammerligt,.

  Så hold nu kæft med al det " er samfundet skyld" gu i helvede er det ej...

  Nej lad os få flere babes som er gravid i 6 md. og stadig ligne en fotomodel - tag den i fede matroner som ligger på sofaen og skovler slik ind - så billedet på ekstra bladet, men i kan selv google - lidt arbejde skal i sgu have for at se en laber gravid babe.

  Hvad så efter fødslen?

  jo....4 uger efter så er bikini linjen reddet med stram mave fordi man ikke efterfølgende har givet op og bare trasker rundt i træsko og lader stå til. Næ Nogle træner maven, løber, holder sig sund og stadig er en babe.


 • #43   8. jun ps...skrev noget lign på Ekstra Bladet...hvor en sagde"du har åbenbart ikke været gravid"?

  Nej...det ville nok være en verdensomspændende sensation. smiley


 • #44   8. jun Sådan lige for god ordens skyld, skal det måske nævnes at det var Alis selv, der begyndte sin omtale af muslimer i denne tråd!

  Yderligere skriver du Alis:
  Emnet i denne gruppe er på den ene side som cris7 og andre forslår, om børn skal dresseres hjemmefra så de sidder pænt stille i institutionerne og kun åbner munden hvis de får lov til det.

  Se det er jo manipulation, med alle de udtalelser vi alle er kommet med. Ikke mindst da vi før har diskuteret dette emne i et andet forum.

  Ingen ønsker at kontrollere, eller 'at dressere' deres børn, som du lægger os det i munden. Hvilket vi tydeligt har givet udtryk for!

  Alle ønsker det bedste for deres børn, at de vokser op med leg og glæde så længe de kan.
  Men man ønsker også at de kan begå sig, så det ikke bliver en 'plage' for andre når man bliver inviteret ud. Børnene skal jo ikke overtage en hyggelig aften, så det hele kun drejer sig om dem. Derfor er social opdragelse vigtig.

  Dermed ikke sagt at de skal være stille og ikke deltage, absolut ikke!

  Børn skal jo også lære at begå sig i børnehave, skole, uddannelse, job, og her dur' det ikke at de kun sætter deres egne behov og interesser i front, fordi de ikke kender til andet, eller fordi de er vant til at få deres vilje i alt.

  Du Alis er bare så fastlåst i din egen opfattelse, fordi du KUN ser det, som du evt. har været ude for. Du evner ikke mentalt at se udover det, se det, som flere af os har forsøgt at forklare dig. • #45   8. jun Gab, er i ikke klar over det?
  Alis bor på månen.


 • #46   8. jun Alis

  Når du gang på gang benægter mediernes beskrivelser af muslimsk opførsel ved at kalde det “fake news” er der noget der tyder på at du ud over din OCD også lider af en autismespektrumforstyrrelse hvor netop faktaresistens er et sikkert kendetegn smiley

  Resultatet af denne konsekvente benægtelse og afvisning af fakta vil uværgeligt blive at ingen mere tager dine indlæg alvorligt smiley

  Derudover er din trang til at glorificere islam lige så sygelig som Paludan’s modsatte agenda smiley


 • #47   8. jun #46

  autismespektrumforstyrrelse - den måtte jeg lige google, for det svære ord er nyt for mig. - men er meget simpel i sin beskrivelse at læse.


 • #48   8. jun cris7 #44
  "Du Alis er bare så fastlåst i din egen opfattelse, fordi du KUN ser det, som du evt. har været ude for. Du evner ikke mentalt at se udover det, se det, som flere af os har forsøgt at forklare dig."

  Jeg kan udmærket se hvad du og andre prøver at forklare mig. Jeg fik præcis de samme forklaringer den gang jeg som barn i 50erne var udsat for autoritær opdragelse. Min familie var også mægtig optaget af moralens forfald og forældre, der lod børnene styredet hele.
  Det er dig, der ikke kan se, hvad jeg prøver at forklare, og hvorfor jeg foreslår nogle andre metoder.
  Du var selv en af fortalerne for at oprette børnedomstol. Jeg synes du skal prøve at få Markgreven til at opføre sig som man bør i et debatforum.


 • #49   8. jun Og mens du er igang, cris7, så prøv om du kan få dine metoder til at virke på Cody også. Han begynder at feje mine argumenter af bordet med psykiatriske diagnoser.

 • #50   10. jun Ser du Alis, her kontrollerer og dresserer vi ikke hinanden!

  Iøvrigt er jeg enig med Cody. Du har mentale problemer.

  Du forsøger med manipulation at lade os alle her fremstå som en flok 'børnemishandlere', der kun ønsker kæft, trit og retning.

  Du samligner os med din familie fra 50-60'erne, trods der er gået 60 år siden.

  Du formår ikke at være objektiv, men totalt fastlåst i din egen lille forestillingsverden. • #51   10. jun Cris7 #50
  ”Ser du Alis, her kontrollerer og dresserer vi ikke hinanden”

  Denne tråd handler om hvordan man får forældre til at dressere deres børn, så de er nemme at have med at gøre, og så man kan have så få pædagoger som muligt i institutionerne. Det sparer skattekroner, og så får man nogle skattelettelser.
  Jeg er vokset op i et tilsvarende miljø, og jeg ved hvad det kan få af konsekvenser at være så lydig og bange. Børn er børn, og de skal have lov til at være børn mens de er det. De skal have lov at give udtryk for deres følelser og der skal være voksne til at vise dem omsorg. Børn bliver uenige, og de kommer måske endda op at slås, og der skal være voksne til at tackle de situationer, og det er vigtigere end om mennesker, der har penge nok, de får skattelettelser!!
  Selv folketingsmedlemmer fortæller, at de er betænkelige ved at aflevere deres børn i børnehaven, fordi der tydeligt ikke er personale nok. Det laver du om til at så har forældrene ikke opdraget/dresseret deres børn godt nok.

  ” Iøvrigt er jeg enig med Cody. Du har mentale problemer.”

  Det har både du og Cody også. Det er utroligt uanstændigt at prøve at knuse en meddebattør i et forum med psykiatriske diagnoser. Jeg ved hvad jeg har af psykiske problemer, og jeg har endda lavet en hjemmeside om det. Men både du og Cody pådutter mig flere diagnoser for at mistænkeliggøre mig og feje mine argumenter af bordet. Det var så ”smart” at pådutte mig, at jeg skulle være autist, den hopper folk sikkert på, ikke. Forklaringen på at jeg lever uden kontakt med andre mennesker er en helt anden. Jeg har invaliderende Ocd-symptomer, og jeg holdt til i et fritidscenter for alle pensionister i kommunen, hvor der blevet taget de nødvendige hensyn, så jeg kunne være sammen med andre mennesker alligevel, og jeg havde mange venner. Så skulle der oprettes et jobtræningscenter, og personalet og økonomien skulle bruges der i stedet. For at få befolkningen til at acceptere, at de psykisk sårbare skulle smides ud af fritidscentret, så blev vi svinet og fremstillet som at vi ikke er værd at hjælpe. Det samme havde været forsøgt nogle år tidligere, og dengang kom der en masse avisskriverier ud af det, så man vidste godt, at der skulle drastiske midler til hvis det skulle lykkes denne gang. Flere af de psykisk sårbare overlevede sandsynligvis ikke, og jeg mistede kontakten med min søn og mine børnebørn. Men jeg overlevede. Blot kan jeg kun være sammen med andre mennesker, hvis de tager de nødvendige hensyn.

  ” Du samligner os med din familie fra 50-60'erne, trods der er gået 60 år siden. ”

  Det er påfaldende at man dengang brugte præcis de samme metoder og de samme argumenter, som man bruger her, og det har jeg spekuleret en del over. Jeg tror at forklaringen er, at i den slags autoritære miljøer er det ikke tilladt at have selvstændige meninger. Hvis man ingen selvstændige tanker har i hovedet, så er der jo kun hvad andre har stoppet derind.

  ” Du formår ikke at være objektiv, men totalt fastlåst i din egen lille forestillingsverden.”


  Du kan bande på at jeg er objektiv angående de smerter, det højreekstremistiske Danmark påfører psykisk sårbare mennesker. Jeg har virkelig gjort mig umage for at forstå, hvorfor et samfund kan opføre sig på den måde. Dengang jeg mistede kontakten med alle mine venner og med min familie, da gik der 5 år med en depression, der var så svær, at jeg først efter 5 år kunne begynde at huske hvad livsglæde er, og i starten kun glimtvis. Jeg sad passiv i en stol, og uanset hvad jeg kunne tænke mig at gøre, så føltes det som uden værdi. Der var nogle mennesker, der over Nettet påtog sig at lære mig at bruge et billedbehandlingsprogram, og det reddede mit liv.
  Hvis der er nogen, der mangler objektivitet, så er det mennesker som dig og Cody. I fatter ikke andet end hvad der gavner jeres egne interesser. Prøv selv med lidt sygdomserkendelse!

  Jeg gennemgik en 5 år lang intensiv psykoanalyse for at forstå, hvad der skete invendigt, og hvordan jeg skulle administrere det. Du kan ikke lære mig noget, det kan jeg godt garantere dig!


 • #52   10. jun Alis.

  Bla bla bla…. Hvor mange gange har du efterhånden fortalt os den samme historie?

  Og folk må ikke skrive du har mentale problemer, men du selv må gerne skrive du har invaliderende OCD, hvordan synes du selv det rimer?


 • #53   10. jun Markgreven

  Ocd er ikke en psykose! Vi har udmærket tjek på virkeligheden.

  Hvor mange gange kan du læse en tekst, uden af forstå en lyd af hvad der står. Prøv igen

  http://canopoux.dk/Helbredelse-Ocd.html


 • #54   10. jun Alis.

  Nå, så fik du guidet mig ind på din hjemmeside, men jeg synes nu at Wikipedia er mere interessant, her står der: "OCD (fra eng.: obsessive-compulsive disorder), på dansk obsessiv-kompulsiv tilstand eller tvangslidelse[1] (tidligere brugtes betegnelsen "tvangsneurose"), er en psykiatrisk lidelse med tilbagevendende tvangstanker og/eller tvangshandlinger. "

  Er det ikke en psykose?


 • #55   10. jun Psykoser kan kureres med sex - siger de kloge.

 • #56   10. jun Polysl.

  Tjah, men hvem gider dyrke sex med Alis med det snæversyn.... Ok, den dummeste mand i verden, er ikke født endnu.


 • #57   10. jun markgreven

  Ideen er at trætte kvinden så hun slet ikke har tid til en neurose.


 • #58   10. jun Polysl.

  Vi må finde en gammel fed araber til hende, det vil hun helst have.


 • #59   10. jun de er jo gift? du ved fed araber - fed cigarkasse apparat.

 • #60   10. jun Polysl.

  De er jo ligeglade, de drikker også og i visse tilfælde spiser de flæskesvære, så der findes nok en til hende.... Hun kan jo blive indlemmet i et harem som hustru nr. 12.


 • #61   10. jun markgreven

  vær ikke misundelig på arabere de har fundet den vises sten - en masse fruentimmer som varter en op. Det er sgu da genialt - du skal bare tjene en 5 krone om dagen.


 • #62   10. jun Polysl.

  Og det kun fordi deres kvinder er dumme som snot, så Alis passer fint ind der.


 • #63   10. jun markgreven

  stop nu lidt...og moderer dig - du er langt over grænsen. Vi er få tilbage så lad være med at nakke dig selv...


 • #64   10. jun Polysl.

  Det er nok for sent, men så kan jeg jo bruge tiden på porno i stedet for Baboom.


 • #65   10. jun Kender et par gode sider - sprøde piger med burka - de har nye modeller hver uge. det er som at se dr.dk

 • #66   10. jun Arhhh….. Duer ikke, sagde prinsessen.
  Jeg har bedre sider. smiley


 • #67   10. jun markgreven

  >du kan også gå ind på ekstra bladet og se at alle som har født ikke ligner Thyra Frank, men mega slank 24 timer efter fødslen - en rigtig babe...


 • #68   10. jun Polysl.

  Joh, men Ekstra bladet skal vel have penge for det... Og de viser jo ikke særlig meget. smiley


 • #69   10. jun ikke i det her tilfælde - her viser det meget ganske gratis

 • #70   10. jun Jeg véd udmærket godt hvad denne tråd handler om Alis.

  Jeg skriver endda: Når man så også ser problemerne omkring vuggestuer/børnehaver, hvor der ikke er nok voksne nok til at tage sig af børnene, ekstrem larm, konflikter, som ingen tager sig af.
  Ja, så er der ikke noget at sige til at de små udvikler stress, adfærdsvanskeligheder i en alt for tidlig alder.


  Men det har du vist overset! Jeg ønsker som de fleste at der IKKE bliver sparet på hverken små, større, unge børn. Uddannelse.

  Hverken Cody, jeg eller andre meddebattører ønsker at 'knuse' dig, men vi har alle igennem årene set dig vende alt på hovedet og komme tilbage til DINE egne tidligere problemer, DINE meninger, DIN opfattelse af os andre, der alle tager fejl, iflg. DIN mening.
  Så, jo du har mentale problemer, og sikkert altid haft.

  Du taler om det højreekstremistiske Danmark, hvilket ingen af os tilhører!

  Hvis der er nogen, der mangler objektivitet, så er det mennesker som dig og Cody. I fatter ikke andet end hvad der gavner jeres egne interesser. Prøv selv med lidt sygdomserkendelse! jvf. Alis.

  Hvad ialverden véd du om det???? smiley
 • #71   10. jun ALIS ::::: at du skriver at børn skal sidde stille og i det hele taget efter din overbevisning er underkuet, viser blot os andre at du er så meget ude af trit med tiden at man næsten ikke kan bære det, eller må briste i latter.
  Hvad er det så jeg vil have min vilje med, sikke da en gang bavl at fyre af, Jeg skriver min mening og debatterer, og er totalt ligeglad med hvad du er i stand til at fatte.

  Min datter er i en børnehave hvor de har lavet et nyt tiltag med børnene, De skal vælge forskellige ting de vil Feks. ville nogen i kreativitets delen og lavede Robot, eller nogle ville være med til at spille teater, andre igen ville digte nye udendørslege, De var med lige fra tegnebrættet og til fabrikation af indbydelser til familien. De var så optaget af projekterne at de voksne var helt forbløffet over at de kunne så meget selv, Så kom ikke og sig at de kun skal sidde stille og er underkuet.

  Og så er det således ar det må være træls for dig selv at sidde og skrive din sygdoms historie flere hundrede gange, kunne du ikke bare tage en kopi, vi læser det jo ikke alligevel, Og det er fordi vi kan den ordret, med alt dit neolibralistiske pladder som er træls at genkende gang på gang på gang på gang på gang.
  Hvad angår min søn så er han opdraget til i allerhøjeste grad at have sine egne meninger ,nøjagtigt lige som mine tre andre skønne børn der alle er meget glade for deres mor, Så helt forkert kan jeg da ikke være vel???


 • #72   10. jun Markgreven #54

  "Er det ikke en psykose? "

  Nej, det er det ikke. Ved en psykose fejlvurderer man virkeligheden. Mennesker med tvangsneuroser fejlvurderer ikke virkeligheden. Selv da jeg var 4 år gammel vidste jeg, at de tanker, der kom ind i hovedet, de var ikke virkelighed.

  Du har åbenbart stadig ikke forstået min hjemmeside, og du kender ikke forskel på neuroser og psykoser.

  En helt anden ting - jeg har blokeret dig, fordi jeg ikke gider alle dine personlige kommentarer. Så vidt muligt springer jeg dem over, men ind imellem må jeg forsvare mig.


 • #73   10. jun Polysl og Markgreven

  Jeg har kun skimmet alle jeres personlige fornærmelser, men de er vist meget godt i tråd med standarden her i gruppen, for der er ingen, der protesterer.


 • #74   10. jun Alis.

  Tak for belæringen, men kan man så blot sige du er psykisk syg?

  Min søn har også OCD, det afspejler sig ved forskellige ritualer, enten skal han vaske hænder 30 gange i timen, eller også skal han ustandseligt pudse briller.... Det kan da godt være han i dine øjne er helt normal, men jeg er ikke helt enig.


 • #75   10. jun cris7 #70

  "Men det har du vist overset! Jeg ønsker som de fleste at der IKKE bliver sparet på hverken små, større, unge børn. Uddannelse. "

  Du får vendt problemerne rundt til at forældre ikke gider at opdrage deres børn.

  "Forældre har det store ansvar for opdragelse af deres børn, men mange bruger for meget tid på alt andet, såsom deres egne interesser, sociale medier, og forventer at opdragelse sker i institutionerne.

  Nej, det er ikke institutionernes ansvar at opdrage børn, det er og bliver forældrenes. "

  Jo, det er institutionernes medansvar at opdrage børn! Hvis du vil argumentere for mere personale i institutionerne, så vil der for engang skyld være noget, vi er enige om. Det er i institutionerne, de skal lære at omgåes mennesker, de ikke har en familiemæssig følelsesmæssig kontakt med, og derfor skal der være personale, der kan klare den opgave. Det har været et af emnerne i valgkampen.

  I den senere tid har du også været nedladende over for mig og ladet mig forstå, at jeg ikke skal have en mening om noget, for jeg kommer aldrig uden for en dør. Det er klart, det reagerer jeg på! Hold op med det! • #76   10. jun Skrat skratterat skrat skrium skrat,
  tingeling dum dum,
  Ga bom ga bom ga bom,
  hjernen er fuldstændig tom.


 • #77   10. jun Kisser #71

  "Hvad er det så jeg vil have min vilje med, sikke da en gang bavl at fyre af, Jeg skriver min mening og debatterer, og er totalt ligeglad med hvad du er i stand til at fatte. "

  Du vil have ret i dine autoritære holdninger, og du bruger de metoder, der virker, incl. dobbeltydet diplomati. Du er i en tråd, der handler om at forældre ikke gider at opdrage deres børn. Den nedladende holdning over for andre forældre protesterer du ikke imod.

  "Og så er det således ar det må være træls for dig selv at sidde og skrive din sygdoms historie flere hundrede gange, kunne du ikke bare tage en kopi, vi læser det jo ikke alligevel, Og det er fordi vi kan den ordret, med alt dit neolibralistiske pladder som er træls at genkende gang på gang på gang på gang på gang. "

  Og der var så et eksempel på dine metoder. Jeg har netop lavet en hjemmeside, så jeg kan linke til den, så jeg ikke hele tiden skal gentage. Det er ikke kun om du læser det, der er også andre, der læser med. Hvis du ville stoppe dem, der ustandselig angriber mig for at være i denne situation, så ville du virke mere troværdig, men det gør du ikke.
  Jeg argumenter også for mine holdninger, og jeg bryder mig ikke om at det bliver kaldt pladder. • #78   10. jun Alis drop nu dine latterlige beskyldninger, og misfortolkninger!

  Ingen af os gider spilde tid på din hjemmeside.

  Se noget fodbold. • #79   10. jun Cris7

  Du synes ikke det er relevant hvad konsekvenserne er af streng børneopdragelse?
  Så børnene ikke larmer i børnehaven, så de andre børn får ADHD.

  Det ville være meget fint, hvis vi kunne komme frem til at der skal være personale nok, for det er det, der er problemet.


 • #80   10. jun Alis - Jeg er ikke i tvivl om at dine forældre har haft sit hyr med dig, men du skal ikke bilde os ind at de ikke har forsøgt at forstå dig i en tid hvor OCD endnu ikke var opfundet smiley

  Din fortsatte antiparti mod dine forældre vidner til gengæld om at din OCD har medført en udpræget egocentrisme der nok har fulgt dig det meste af livet og som har resulteret i en afstandstagen til alle som ikke deler dine synspunkter eller orker at høre mere om dine lidelseshistorier smiley

  Hele verden er ikke imod dig Alis og samfundet er ikke skyld i alting for vi lever faktisk i et demokrati hvor vi alle er medskyldige i tingenes tilstand og hvis du blot kunne forlige dig med den kendsgerning ville dit liv og forhold til andre mennesker med garanti blive markant bedre smiley


 • #81   11. jun Cody #80

  Sådan taler man ned til folk. Og du mener du skal være med til at bestemme, hvordan andre forældre skal opdrage børn. Lær selv at vise dine medmennesker respekt først.

  Mine forældre havde ikke noget hyr med mig, hverken p.g.a. Ocd eller andre årsager. De opdagede slet ikke at jeg led af Ocd. Først da jeg var 16 år blev det så alvorligt at jeg var nødt til at bede om hjælp, og så reagerede de ligesom her, de udnyttede det imod mig.

  Og så gætter du videre om noget, du ikke ved noget om. Det er det, jeg har lagt mærke til lidt for tit i denne gruppe - nogle få oplysninger, og så broderer man videre for at opnå et eller andet selvcentreret resultat. I dette tilfælde at mistænkeliggøre mine holdninger. Kendsgerninger har ikke alverden betydning her, det drejer sig om hvad man vil opnå.

  Teoretisk lever vi i et demokrati, men det er et skindemokrati, der er styret af propaganda. Propaganda imod muslimer - propaganda imod larmende børn - propaganda imod kriminelle - propaganda imod arbejdsløse o.s.v. Og krav om at man skal snakke dig efter munden for at vise, at man har sociale evner.

  Det skal stoppes så folk kan begynde at tænke selv. Forældre skal ikke dressere deres børn fordi man ikke vil betale hvad det koster at ansætte tilstrækkeligt med personale i børnehaver og skoler. Mennesker stresser på deres arbejdsplads fordi der også er for få ansatte, og de har ret til at deres børn bliver passet ordentligt imens.
  Ligesom jeg har ret til, at når jeg deltager i en debat om børns of forældres betingelser, at så lader man være med at diskutere min personlige situation i stedet.

  Måske har vi billedet på hvordan man kunne bryde vores velfærssamfund ned uden ordentlige protester. Folk har bare fundet sig i det. Danskerne har ikke ønsket at vores velfærdssamfund skulle ødelægges, vi blev ikke spurgt.


 • #82   11. jun Alis man fornemmer tydeligt at dine omgivelser betragter dig som “a pain in the ass” der konstant brokker sig smiley

  Du er gammel nok til at huske dengang børn havde respekt for sine forældre og lærerne i skolen og det skyldes alm. opdragelse hjemmefra smiley

  Sidenhen afskaffede man revselsesretten og den nye venstreradikale skolereform, baseret på hippie kulturens frisind, blev vedtaget smiley

  Resultatet af denne venstreorienterede marxistiske skolegang ser du nu hvor første generation af den frisindede skole selv har fået egoistiske børn der slæber rundt på diagnoser fordi mor og far ikke fandt det nødvendigt at gøre ungerne opm. på at alt ikke kun drejer sig om dem når de kommer i skole smiley

  Aldrig har skolesystemet været mere sygt end det er nu, det rene ragnarok af utrygge selvmordstruede børn og respektløse voldelige elever der truer lærerne med røvfuld smiley

  Flere og flere sender ungerne i private skoler hvor der endnu findes en enkelt sanktionsmulighed tilbage, nemlig bortvisning fra skolen hvis man ikke opfører sig ordentligt smiley

  Resultatet af hippiernes frie “opdragelse” taler sit tydelige sprog og det er hvad der sker når forældre ikke finder det nødvendigt at lære sine børn om rettigheder og pligter og at respekt går begge veje samt at alle handlinger har konsekvenser smiley

  Heldigvis findes der stadig ansvarlige forældre der har formået at give sine børn den nødvendige ballast med videre og det er disse “børn” der skal forsørge hippie kulturens diagnoseramte ofre fremadrettet smiley

  Du efterlyser mere velfærd og flere og flere behandlere og ansatte i vuggestuer og børnehaver uden at skænke det en tanke at alt dette var unødvendigt hvis forældre gav sine børn den nødvendige opdragelse hjemmefra smiley

  Der findes kun en årsag til dagens forkvaklede uorden i livsmønstre med curlingbørn og diagnoser og det er den frie “opdragelse” som jo betyder ingen opdragelse smiley


 • #83   11. jun jamen jamen cody

  Jeg kan ikke få armene ned over en så logik og for mig rigtig analyse - jeg er så dødtræt i mit hovedet at alt dårligt skyldes samfundet og samtidig frikender forældre for deres manglende interesse i at opdrage poderne.

  Det man kan klandre samfundet for er at sende børn af indvandre i klasser hvor de i stigende grad er i overtal. Læste flere eksempler på den dumme ide på ekstra bladet hvor et etnisk barn var eneste i klassen -

  Der siges at skoler skal opdrage børn -alene at påstå noget så forrykt vidner om total mangel på viden om hvem der er opdrageren i samfundet. Skolers opgave er at tilegne elever lærdom og ikke sociale relationer til hvordan man behandler andre - men desværre er den opgave blevet hældt ned over lærere som udover at skal lave en lærerplan også skal til at lave en opdragelse plan med fokus på de elever som ikke er opdraget hjemmefra, så er det ikke noget at sige til at flugten er massiv hos lærere.


 • #84   11. jun Helt enig Cody. Flot velskrevet indlæg. smiley • #85   11. jun
  Alis # 77
  " Du vil have ret i dine autoritære holdninger, og du bruger de metoder, der virker, incl. dobbeltydet diplomati. Du er i en tråd, der handler om at forældre ikke gider at opdrage deres børn. Den nedladende holdning over for andre forældre protesterer du ikke imod. "

  Vi tager lige den der med de autoritærer holdninger,

  Jeg er nok det mest diplomatiske menneske, der giver andre plads til at have deres egne meninger.
  I familie regi går jeg under navnet "Diplomaten" og jeg har bestemt ingen intensioner om at "Underkue" nogle mennesker, det være sig børn voksne, eller husdyr.
  Du har dannet dig en helt forvrænget opfattelse af mig som person.

  # 77 Alis ,Og der var så et eksempel på dine metoder. Jeg har netop lavet en hjemmeside, så jeg kan linke til den, så jeg ikke hele tiden skal gentage. Det er ikke kun om du læser det, der er også andre, der læser med. Hvis du ville stoppe dem, der ustandselig angriber mig for at være i denne situation, så ville du virke mere troværdig, men det gør du ikke.
  Jeg argumenter også for mine holdninger, og jeg bryder mig ikke om at det bliver kaldt pladder.

  Du har åbenbart selv behov for at udbrede dig om din sygdom, her og i alle emner der skrives, det tyder på at du gerne selv vil delagtig gøre os i din barndom og hele dit liv.
  Hvis du nu "Kunne" forstå eller var villig til at lytte til hvad vi andre debatterer om så kunne du måske blive lidt mere nuanceret i dine meninger.
  Det er som om din barndom går igen i dit hoved hele tiden, og det er bestemt ikke nogle af os der skriver her, der ligefrem beder dig om at gentage din syge families opdragelse af dig, For vi kender dig åbenbart bedre end du kender os.

  Jeg har foreksempel aldrig oplevet forældre i børnehaver eller vuggestuer, eller skoler, der på nogen måde er blevet behandlet nedladende, og jeg har været på børne området i 35 år. Du må leve i et parallel samfund fra oldtiden. Alle børne institutioner samarbejder med forældrer omkring deres børns ve og vel. At så det er vanskeligt at nå hele vejen omkring, hvad angår nærvær er på grund af under nomineringer på området.
  Hvad angår din udtalelse om at jeg ligefrem er dobbelttydig diplomat lyder for mig som ren idioti, jeg har vist ikke forståelse for dobbeltspil.
  Men din fremlæggelse af mit sindelag og væsen får mig kun til at smile lidt: Du har dannet dig din egen mening, og den fastholder du fordi det er hvad der passer bedst ind i dit system af forfølgere og andre individer som bare er nogle håbløse eksistenter som er dig midt imod i dine meninger, men der tager du helt fejl jeg er når det kommer til stykket nok mere fleksibel end du. Men du har haft en opfattelse af hele samfundet som ikke er til diskussion eller som ikke kan rykkes en tomme. Og sådan vil det blive ved med at være i alt evighed, du er ikke diskussions villig, kun villig til at gentage dine fasttømrede holdninger i en uendelighed. Så jeg kaster håndklædet i ringen, der kommer ikke andet end mudderkastning ud af det, og det er ikke fordi jeg vil have min vilje, som du åbenbart tror men fordi jeg er træt af at slå i den samme dyne igen og igen. Intet ændrer sig. og vil aldrig gøre det.
 • #86   11. jun Alis

  Du skriver at vi altid bringer din sygdom på bane, nej det er altid dig som starter

  #25

  Den skal altid flettes ind, men det er ikke dig indlægget handler om - så lad os forholde os til det i stedet for at skulle glo på et link til din historie som vi kender til bevistløsehed som web er så utrolig grim og ligner noget fra internettet startede med at folk kunne lægge en web ud.


 • #87   11. jun #83 tillæg

  https://bit.ly/2F59jtM

  Opdragelse? nej stalking.


 • #88   11. jun Alis

  Uanset hvad der bliver skrevet her, af gode og velmenende holdninger, så vælger DU at se negativt på ALT.

  DU skriver aldrig: Det kan du have ret i; eller hvad mener du med det?

  Nej, det er KUN DIG OG DINE MENINGER, der er det rigtige. Alle andre tager fejl.

  DU mener at flere her taler ned til dig, mens det i virkeligheden er DIG der nedgør os andre, og ikke respekterer vores holdninger, men forlanger at vi skal respektere dine!

  Opdragelse af børn skal ikke være autoritær, dresséring eller kontrol, som du tilsiger os at mene.

  Opdragelse er at vise kærlig omsorg for sine børn, så det må gå dem godt.

 • #89   11. jun #87 God artikel Poly. • #90   11. jun De seneste indlæg vil jeg tage under eet, for der er en gennemgående tråd i det. Det repræsenterer forsvaret for den politik, der har været ført de sidste 25 år.

  Jeg skrev i starten af denne tråd, hvad I mente med opdragelse, selvom jeg egentlig godt vidste det. Man mener at lære børn at lystre.
  Noget senere kom så, at den frie opdragelse – der udlægges som ingen opdragelse – er skyld i alle de ulykker, vi slås med i dag.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Laissez_faire

  Det Cody taler om, når han mener at fri opdragelse er lig med ingen opdragelse, er laissez-faire opdragelse. Man fandt ret hurtigt ud af, dengang i 60erne, at det duede ikke, og så droppede man det igen. Ved laissez-faire lader man børnene selv finde ud af det hele. Det kan man naturligvis ikke, hvis man kun er 3 år gammel.

  Fri opdragelse er noget helt andet. Det er opdragelse så vidt muligt uden tvang. Man tager debatten med ungerne, selvom det er meget hurtigere at stikke dem en på skrinet. Det kan tage tid, for børn er utroligt logiske, men man sikrer sig, at de kommer til at forstå, hvorfor man skal opføre sig ordentligt. Ikke fordi man er bange for straf, men fordi man forstår hvorfor det er nødvendigt. De børn lærer langsomt med sikkert at tænke selv, og at eksperimentere med sig selv, så de opdager både evner og begrænsninger. Det er den form for opdragelse, jeg gik og stadig går ind for.

  Men den frie opdragelse fik kraftig modvind fra den autoritære højrefløj. Fogh Rasmussen opfandt det hånlige ”rundbordssamtaler”, og man råbte op om at børnene skulle ikke styre det hele. Den autoritære højefløj troede på straf, og virker det ikke så hæver man strafferammen. Folk skal da ikke begynde at have selvstændige meninger, det kan de slet ikke finde ud af. Vi har fået det kolde pengestyrede samfund, hvor mennesker ikke længere er vigtige, penge er vigtigere.

  Den autoritære højrefløjspolitik har ført til fattigdom, nedslidning og alvorlige psykiske lidelser. Men det vil højrefløjen ikke diskutere, og jeg har bunker af gange set, at når folk gør opmærksom på deres problemer, så bliver de tilbudt en tudekiks. Bare hold din kæft og lær at lystre.

  Børn er børn, og de larmer. Ind imellem temmelig meget. Men man kan sagtens lave aftaler med børn om hvornår og hvor der må larmes og hvornår der skal være ro. Vi var i gang med at indrette et børnevenligt samfund, men det gik desværre i fløjten igen.
  Det bliver ekstra grotesk, når man på den ene side skælder forældrene ud for ikke at have tid til deres børn, og på den anden side skælder dem ud, hvis de er i mobilkontakt med deres børn hele dagen. Højrefløjen er i gang med forældreopdragelse med indbygget konflikt.

  Om igen!!


 • #91   11. jun Alis, du er skringrende vanvittig! smiley

  Den måde som DU irettesætter os på, og fuldstændig tilsidesætter eller omfortolker vores meninger på, er at DU forsøger at kontrollere os, dressere os, til at mene hvad DU mener!

 • #92   11. jun //citat
  Den autoritære højefløj troede på straf, og virker det ikke så hæver man strafferammen. Folk skal da ikke begynde at have selvstændige meninger, det kan de slet ikke finde ud af.

  //citat slut

  Nu er selvstændige meninger ikke strafbare - sidst jeg læste straffeloven.

  //citat
  Det bliver ekstra grotesk, når man på den ene side skælder forældrene ud for ikke at have tid til deres børn, og på den anden side skælder dem ud, hvis de er i mobilkontakt med deres børn hele dagen.
  // citat slut

  Hvad mon man gjorde førhen da mobilos ikke var opfundet eller lignede en mursten som ikke var noget eller slet ingen i Danmark havde?

  jo...man stolede på børnene - men det gør man åbenbart ikke i dag når de skal stalkes 24/7 med konstante opringninger så poden rigtig kan føle sig tabt og uselvstændig.


 • #93   11. jun Polysl

  Du er nødt til at lade forældrene afgøre, hvad deres børn har brug for! Og så lade dem selv tage debatten med børnene.

  Hvis noget går galt, så kan man undersøge hvad der gik galt og hvorfor. Det, man ikke kan, er at lave faste regler for hvad der er rigtigt, for både forældre og børn er forskellige.


 • #94   11. jun alis nu er børn ikke som et stykke software som går galt og man vil undersøge hvorfor.og derefter fejlrette det. Forældre skal i stigende grad fejlrette sig selv i stedet for at lave undersøgelser, nævn, for at finde ud af noget så basalt.

  Hov du siger forældre... er det ikke samfundet som skal opdrage?

  Debat med børnene<? eh???

  Hvis barnet trækker en ak47 så vil jeg mene at der er andre alternativer end debat.


 • #95   11. jun Hæ hæ…
  Nøjes med at se det udefra og hvad klovnen Alis tilfører tråden, det er herlig underholdning. smiley


Kommentér på:
ADHD diagnoser sprøjtes ud!