{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
173 visninger | Oprettet:

Sagsbehandlere indrømmer forskelsbehandling {{forumTopicSubject}}


I årevis har flere kunnet se, og opleve at der blev gjort forskel på om man var rocker eller bandemedlem, når det kom til sagsbehandling på Jobcenteret.
Ingen har villet indrømme noget før, men nu har sagsbehandlere så indrømmet at der bliver forskelsbehandlet når det kommer til disse udskud.
For nogle år siden var der artikler om hvordan disse udskud truede sagsbehandlere til at få deres vilje. Det fik ingen konsekvenser, og man lod stå til.

De bliver heller ikke sanktioneret, eller sendt i aktivering.

En leder undskylder det med at disse bandemedlemmer kan være udsat ved arbejde på en virksomhed, at virksomheden ligeså kan få problemer grundet interne problemer i banderne. Han tilføjer, men så bliver der jo også mere plads til almindelig mennesker som skal i aktivering på virksomheder! ??

Det vil altså sige at det betaler sig at være kriminel!

Ikke mindst at i disse tilfælde har Jobcentre intet problem med at overtræde de gældende love og regler, som alle andre strengt er underlagt.

Hvad mener I om dette?

Hvad burde Jobcenteret gøre istedet?


Kommentarer på:  Sagsbehandlere indrømmer forskelsbehandling
 • #1   24. maj De skal ikke gøre noget, men hellere sende de fede fra Mellemøstens teltlejre ud og samle skrald ved den nærmeste pølsevogn.

  Men de er nok også fredet på samme måde som rockere.

  Så er det nemmere at kaste sig over syge som bliver hældt ud i aktivering/prøvning som gratis kanonføde - lige indtil nogle finder det for meget og tager deres eget liv som der har været flere eksempler på.

  Der jokes med at det er nemmere at få 7 rigtige i Lotto end at få en førtidspension. Jeg vil ikke kalde det en jokes men en tragisk realitet. Imens kunne man læse om at mange i en årrække har fået tildelt en førtidspension som absolut ikke har bidraget med så meget som en krone til staten - de her ikke engang været i landet i 10 år.

  Men det er jo i (S) ånd hvor alt nu hedder "differentieret" over hele linjen, som at nedslidte i en vis gruppe helt kan undgå hele det her cirkus og ryge direkte på førtidspension imens man forsætter jagten på dem der ikke er differentieret.


 • #2   24. maj Jeg må indrømme at det ikke kommer bag på mig efter det for et par år siden kom frem at en overtatoveret rocker blev fredet af kommunen fordi ingen ville ansætte idioten smiley

  Absolut ingen raske mennesker bør fredes og stod det til mig blev bandemedlemmer o.lign sat til at muge ud i bure og stalde rundt omkring i landet eller samle skrald langs vejene hvor de ikke behøver have kontakt med andre smiley

  Berøringsangst overfor dette segment fører uanede problemer med sig, men det er en typisk nosseløs kommunal løsning på et besværligt problem smiley


 • #3   24. maj Ja Poly det er ikke engang en uge siden at man kunne læse om en kvinde som tog sit eget liv. Hun efterlov et brev, hvor hun skrev at hun ikke længere kunne klare det pres og måden man blev behandlet på i Jobcenteret.
  Hendes læge havde kæmpet i 7 år for at hun kunne få førtidspension, men som han sagde; lægefaglige rapporter der dokumenterer alt, bliver ignoreret fuldstændigt. • #4   24. maj Helt enig Cody, berøringsangsten giver uanede problemer.

  Jobcenteret kunne lige så godt skrive direkte:

  "Bliv bandemedlem, få kontanthjælpen ind på kontoen hver måned, ingen restriktioner, ingen sanktioner, ingen konsekvenser. Så har du også tid og frihed til at bruge tiden på at tjene penge på dine ulovlige og kriminelle aktiviteter. "Kommentér på:
Sagsbehandlere indrømmer forskelsbehandling