{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
162 visninger | Oprettet:

Træer kontra CO2. {{forumTopicSubject}}

Ja læste om hvordan co2en omkring jorden aldrig har været højre og en af grundene må da være at der er meget mindre skov i verden end for x-antal millioner år siden og træer bilder jo co2 til sig når de vokser og ligeså når træets blade vokser frem om foråret og solen får bladene til at trække co2en ud af jordens atmosfære altså renser luften og det giver så ren luft/ilt igen.
Så må alle dem der ikke bryder sig om træer forstå at træer og andet grønt bare er så vigtigt for moder jord og at verdens lunger (regnskoven og skovene over hele verden burde bestå) for de er med til at gøre jorden beboligt for de fleste levende væsener.


Kommentarer på:  Træer kontra CO2.
  • #1   22. maj Det er ikke kun det grønne der er vigtigt, men også dyr, store som små der får skaberværket til at fungere.

    Hurtig profit og grådighed hersker. Og, så kan man tale op og ned af stolper om at der skal gøres noget for klimaet, men alt for manges 'interesser' står på spil, så men gør som man altid har gjort, giver en masse løfter som aldrig bliver indfriet.

  • #2   22. maj Cris7 ja men det må være i menneskehedens interesse at verden består smiley

Kommentér på:
Træer kontra CO2.