{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
266 visninger | Oprettet:

Jihad konference {{forumTopicSubject}}

Jeg er meget i tvivl om hvordan demokrati og at vi har 3 politikere som deltog i en Jihad Konference arrangeret af Hamas den 27 April hænger sammen når indhold på konferencen indeholdt vers fra koranen og "digte" hvor man lovpriser død over jøder og vantro med bombebælte og at man vil lovprise dem med en sti af blomster.

Politikere der deltog var:

Pernille skipper - Mogens Lykketoft - Caroline Magdalene Meier

Nu kan man jo ikke bare ytrer sig om død over jøder og vantro, men den "ged" blev smart kaldet "digt" så var den barberet. Tidligere blev en Imam dømt en betinget straf for lige netop at ytre det samme - men han nåede ikke at kalde det et digt.

Så i lyriker derude, når man ikke vil være politisk korrekt, så skal man bare kalde det et digt.


Kommentarer på:  Jihad konference
 • #1   19. maj Når bare man kalder det kunst, kan man tilsvine alt og alle.

  Forskellen er bare, at når "kunsten" går tæt på muslimerne, bliver det vist ikke opfattet som kunst.

  De famøse tegninger, plus de fire, der var fabrikeret til rejsen, var vel også bare kunst????


 • #2   19. maj Busmann

  Muslimer er ikke bedre selv med tilsvining hvis man kigger på arabiske aviser ser man tit tegninger som nedgør jøder og fremstiller alle andre vantro som værdiløse.

  De tegninger(vestergard) tror jeg ikke var hensigten at svine muslimer til - mere en ubetænksom humoristisk tilgang som vi danskere viser i både humor og ironi. Derimod de ekstra tegninger var tilsigtet at stille tegneren og Danmark i et dårligt lys.

  Man snakker altid om at muslimer kræver det ene eller andet - faktisk er det minimalt, så det er jeg ikke bekymret for men jeg er bekymret for når pæreformede danskere kigger på vores kultur, historie, og begynder at tilpasse den grupper i samfundet som af den ene eller anden grund kunne føle sig krænket. Det er for mig undergravende virksomhed i det politiske korrekte Danmark.


 • #3   19. maj Ja, og vi kaldte det at fornærme muslimerne på det groveste for humor, og hjernevaskede folk til at tro, at når man bekæmper muslimer, så kæmper man for ytringsfrihed.

  Hvis man vil vide, hvad jihad er, skal man spørge muslimerne selv. Jeg kan anbefalde denne side

  https://www.islam.dk/jihad/

  citat: "Af alle begreber i islam er “jihad” måske det mest fejlciterede, misbrugte og misforståede. Ordet i sig selv betyder “at anstrenge sig”. Det betyder ikke den meget populære, men ikke desto mindre, ukorrekte oversættelse “hellig krig”. En person, der anstrenger sig for at gøre noget, der er en del af islam, dvs. anstrenger sig på Allahs vej, udfører jihad og er derved en “Mujahid”."


 • #4   19. maj Alis

  Man kan dårlig fejlciterer dem som bruger jihad til at slå deres egne ihjel og andre som ikke deler deres tro.

  Man kan heller ikke fejlciterer at man læser digte op om at slå jøder og vantro ihjel, så det må da mere være muslimer som ikke forstår betydningen hvis jihad er så fredeligt som en strikkeklub og vi andre der bare ikke kan forstå at strikkeklubben render rundt og bomber løs - så fatter jeg hat.

  Men tegninger må da være ret fredelige til forskel at tage et bombebælte på og bombe en hel markedsplads.

  Men jeg er så ikke kritisk overfor at muslimer går allahs vej i Mellemøsten, her syntes jeg de skal forsætte med at anstrenge sig

  I øvrigt syntes jeg da at "achmed the dead terrorist" er sublim humor fra Jeff Dunham - men det kan jog også tydes at de total blæste højrefløj som generaliserende.


 • #5   22. maj #3 Alis
  Ja, og vi kaldte det at fornærme muslimerne på det groveste for humor, og hjernevaskede folk til at tro, at når man bekæmper muslimer, så kæmper man for ytringsfrihed.


  Karikatur tegningen af en bombe siddende i en turbanklædt mand, var og er helt rigtig. Det er jo netop den måde som fanatiske muslimer forsøger at påtvinge Sharialoven igennem, selv overfor egne trosfæller, som har et andet syn på hvordan man skal leve.

  Ingen ønsker at 'bekæmpe' fredelige muslimer, som tilpasser sig det samfund som de har valgt at leve i.

  Hvis deres tro virkelig var så fredelig, hvorfor er der så megen krig og ufred, uretfærdighed i specielt muslimske lande?

  Hvorfor skaber en stor del muslimer så megen ufred i europæiske lande?
 • #6   22. maj Cris.

  Hvis Alis svarer, så er det DF og de neoliberales skyld.


 • #7   23. maj Cris7 #5
  "Karikatur tegningen af en bombe siddende i en turbanklædt mand, var og er helt rigtig. Det er jo netop den måde som fanatiske muslimer forsøger at påtvinge Sharialoven igennem, selv overfor egne trosfæller, som har et andet syn på hvordan man skal leve. "

  Der er ikke så forfærdelig mange fanatiske muslimer. De fleste er ganske almindelig mennesker, der bare gerne vil leve i fred med deres religion. Det var Danmark, der begyndte at lave skræmmebilleder og køre en konflikt op.
  Da man begyndte at lave karrikaturtegninger kom diplomater fra Ægypten hertil og advarede os, men Fogh Rasmussen ville ikke engang tale med dem. Den der slåen i bordet, og det er os, der bestemmer, den duer simpelthen ikke!!

  Nu er situationen meget forværret. Nu har vi også IS. Det er en meget dårlig ide at forstærke voldsspiralen, og det går altid galt.

  "Hvorfor skaber en stor del muslimer så megen ufred i europæiske lande? "


  Hvem siger det er muslimerne, der skaber ufred? Har europæerne gjort sig umage for at finde ud af at leve sammen med dem i gensidig respekt? • #8   23. maj Markgreven #6
  "Hvis Alis svarer, så er det DF og de neoliberales skyld. "

  Og du angriber hvem som helst, der siger dig imod. Ingen debat eller flere synsvinkler til dig, folk skal bare mene det, de får besked på. Det er netop mennesker som dig, der har fået integrationen til at gå i hårdknude.


 • #9   23. maj #7 Alis

  Der er nok flere fanatiske muslimer end man tror.

  Ja, der er flere almindelige muslimer som ønsker at leve efter vores regler, love osv.
  Men der er stadig alt for mange som ønsker at leve i et parallel samfund, efter deres gamle traditioner og kultur, hvor kontrollen i mellem dem er alt for stor. Køb og salg af unge kvinder der ikke selv får lov at vælge hvem de vil giftes med. Genopdragelse i hjemlande foregår også stadig. M.m.

  Hvorfor ialverden skulle Fogh tale med disse diplomater, når det alligevel ville være ganske umuligt at forklare dem at vi har ytringsfrihed, og det ikke er noget han kan eller skal blande sig i.
  Tingene blussede op fordi der var imamer som løj, samt Akkari der tilføjede tegninger som aldrig nogensinde havde været tegnet her i DK. De ønskede en konflikt, ønskede at køre det hele op på et niveau så de kunne blive set og hørt i hele den muslimske verden.
  De var de virkelige store skurke.

  Jo, Europa har gjort sig stor umage i alt for lang tid, for at tilpasse sig disse mennesker. De er endda gået over stregen, efter min mening, for at imødekomme alt for mange ting.
  Vi har vist respekt, men respekten er ikke gensidig.
 • #10   24. maj Cris7 #9
  "Der er nok flere fanatiske muslimer end man tror."

  Det tror jeg ikke, og man skal passe på, at man ikke forveksler det faktum at de går højere op i deres religion end vi gør, med fanatisme. Fanatikere er mennesker, der har mistet jordforbindelsen og som ikke afstemmer deres religion med virkeligheden.

  "Hvorfor ialverden skulle Fogh tale med disse diplomater, når det alligevel ville være ganske umuligt at forklare dem at vi har ytringsfrihed, og det ikke er noget han kan eller skal blande sig i. "

  De forhånende tegninger har ikke noget at gøre med ytringsfrihed. Meningen med ytringsfriheden var, at man skulle kunne sige, hvad man mener, uden at risikere fængelsstraf eller andre afstraffelser. Den blev ikke til for at vi kunne få lov til at trampe på andre menneskers følelser. De diplomater vidste at situationen var eksplosiv, og det havde været klogt om han havde lyttet til dem, det kunne have skånet os for meget.
  Han kunne have taget imod de diplomater og så bedt aviserne om at dæmpe sig lidt.

  Desværre var der nogle aviser og såkaldte kunstnere, der vejrede at her var noget man kunne tjene penge på.


 • #11   24. maj Alis.

  Hvorfor kan vores kære gæster ikke bare rejse hjem igen, eller tage til rige Saudi Arabien. - Hvorfor skal vi tøjles med disse utilfredse mennesker, det er vel trods alt vores land....?

  Og ærlig talt, jeg synes du skulle rejse med dem, du ville garanteret egne dig som en glimrende kalifat mutter, måske som nummer 17 i rækken, men det er vel fint med dig, eller hvad...?


 • #12   24. maj Man kunne også læse at de primitive individer af tvivlsom herkomst har arvet det her Mellemøstlige gen som hedder stenkast. Genet er speciel for egnene både i Irak, Iran, Palæstina - som i stor stil i flere år er muteret. Selv 3 generation som er i Danmark besidder det her primitive gen som bliver brugt i de fleste parker.

  Genet har den meget selektive evne at alle får en sten i knolden som enten er politiker, hjemmehjælper, politi, og redningsfolk - og så nogle gange springer den helt over og knalder en sten i fjæset på alle som bare har en anderledes tankegang, eller bare er kritiske over for den primitive reaktion.

  Genet kan ikke tåle at blive sagt imod, at blive verbalt bedt om at forføje sig eller holde den afstand som politiet har fastlagt ved sikkerhedsarbejde. Genet er som sådan ret ubegavet da det forhindre de implicerede at lære noget som helst som ikke kommer fra onkel eller fætter - eller imam.

  Genet gav også på ubehjælpelig vis udtryk da en politikere var inviteret til en snak med et gen hvis kone udviste på bedste vis hvordan det må være på den lukkede afdeling - hun udtrykte sig med koran i den ene hånd og en af de falske tegninger i den anden hånd imens hun kun kunne 3 sætninger efter 19 år i Danmark og de var....

  Du lign gris
  Du dummm
  Du fjols

  Det var som at trække en robot op og se den gå og næsten spyttede af arrigskab imens at cd'en i hovedet bare kørte løs hele tiden med de 3 sætninger - indtil Paludan ikke gad høre på den skøre kælling længere.

  Det er så dem som Morten Østergård kan bryste sig med at få ind i Danmark - nu hvor vi taler om Morten Østergård så lige en joke om ham...

  Gamle Maren var kommet på plejehjem og hendes barnebarn kom og besøgte hende og spurgte hende hvordan det gik...

  Jo siger Maren hver gang jeg ser Østergård i tv så hælder jeg til den ene side hvorefter personalet kommer ilende hen og retter mig op. Men jeg gør det for lige at slå en prut når Østergård er i tv.


Kommentér på:
Jihad konference