{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
249 visninger | Oprettet:

Polimik politik {{forumTopicSubject}}

Så for lang tid tilbage en udsendelse om den somaliske forening hvor stort set igen kunne et ord dansk. Topscoren var en kvinde som efter 19 år stadig ikke fattede en lyd da journalisten spørger hende om hun har lært dansk - hva si han? nå...det kræver så en tolk fra en i foreningen som faktisk fattede spørgsmålet og oversatte det til pludder sprog.

Det skal da siges at kvinden har været meget produktiv for hun har fået 7 nye bistandsklienter som kan berige Danmark i fremtiden. Det er så at tage fis på befolkningen at kunne rende rundt med barnevogne i 19 år uden så meget som en aktivering.

Man siger: nogen kan have det svært med sprog - ja helt sikkert hvis de har en iq som en mursten så er de velundt og forståeligt. Men selv en papirbi kunne lære dansk på 19 år. - så hvad er undskyldningen?

et svar: je svær me danka - suk her må man google igen, håbløst og det er jo nok også derfor man ikke gider i borgerservice, eller jobcenter - man skal have en tolk man lige kan trække ud af klædeskabet når en med pludder sprog skal til samtale så er det billigere at lade hende være så hun kan forsætte med at føde nye klienter som også har lært en sætning "hva si han"?

Så stem på den som ikke gider,... folk som ikke gider.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Polimik politik

x