{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
326 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 213 Emner: 596 Svar: 7.484

Kamel parti {{forumTopicSubject}}

For at forstå Liste Ø's valg plakat fulde miljø svineri skal du skyndsomt tilmelde dig arabisk på 2 min. i den nærmeste moske for at forstå hvad der skrives.

Liste Ø er tilhænger af lighed, frihed, demokrati og det bære deres plakater præg af. De er beregnet til de friheds elskede grupperinger som ikke banker konen 1 gang om dagen og tvinger hende til at gå i sort sengetøj eller vold boller deres børn og hvor skolegang er at høre på onkel eller fætter tale kiosksprog.

Jeg hilser det første arabiske parti velkommen til det demokratiske Danemarka.

I partiet bruger man ikke Bakken til sammenkomster men moskeer, til en lille fredagsbøn selv om det er Onsdag og en kop te og en vandpibe som er halal slagtet.

Nyd det nye Danmark med eksotiske budskaber spredt på lygtepæle lige foran hvor Paludan, og Pia Kærsgård bor - 700.000 med barnevogne vil vælte ind på valgsteder og gøre partiet til det største i Danmark historie - en sammensmeltning af Danmark og Mellemøsten

Kvinder bliver henført til Morten Korch tiden, tilbage til gryderne, venstre kørsel, ikke et svin i sigte - kun kameler, får og geder, køer - vi får et Danmark som er i balance med hele verden og Mellemøsten - sandstrande bliver gennemført i hele landet hvor piger sværmer løs i deres burkinier og ophidser mænd.

en spændende tid....


Kommentarer på:  Kamel parti
 • #1   7. maj 2019 smiler smiley

 • #2   7. maj 2019 Som altid en stor fornøjelse at læse dine maleriske indlæg Polysl og denne behøver vel ikke yderligere kommentarer smiley
  Tak for en god griner smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 213 Emner: 596 Svar: 7.484
  #3   7. maj 2019 He he Cody.....elsker at være malerisk smiley det kommer ligesom naturligtr når man har læst Møllehave eller andre gode skarpe forfattere med humor. En del kommer også fra Johannes som var præst ude på landet - lun fætter, som ikke gik forbi en øl uden at den skulle aflives.

  Flere af de lune forfattere kunne godt virke lidt pjattet i deres måde at skrive på men der var altid en alvorlig pointe blandet sammen med humor som gik rent ind i 70 og 80'erne.


 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 68
  #4   7. maj 2019 Godt skrevet Polysl smiley

Kommentér på:
Kamel parti

x