{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
265 visninger | Oprettet:

150.000 døde {{forumTopicSubject}}

En optælling fra Welt am Sonntag skriver de at dødstallene er oppe på 150.000 fordelt på 31.221 angreb de sidste 18 år - de konkluderer også at ofrene stort set er muslimer.

//citat
- Islamistisk terrorisme er bestemt den største udfordring, for så vidt angår ikke-statslig terrorisme i dag, siger Bernhard Blumenau fra center for studier i terror og politisk vold ved St. Andrews universitetet i Skotland.

Hvordan mon det hænger sammen med at det er fredens religion? Hvis det er fred! - så hellere krig. smiley

Så siger man der er moderate muslimer, ja det kunne man høre i Odense da fly ramte World Trade Center, her kørte man rundt med hornet i bund og flag ud af vinduerne. Det besynderlige er at der ikke kørte nogen rundt og dyttede under terror angrebet på Sri Lanka eller andre steder i den muslimske verden som udsættes for terror. Måske vi skulle til at køre med hornet i bund og Dannebrog ud af vinduerne når der sker terror angreb i Mellemøsten.

Måske vi også skulle begynde at angribe moskeer og give igen for al den terror på kristne i speciel Ægypten.

TV2 - "Moskeer bag sløret" sagde en Imam, da jeg kom til Danmark var vi kun 55.000 nu er vi 300.000 muslimer så ja vi skal nok "åbne" Danmark - Åbne er af flere vurderet til at betyde erobre.

//citat

- Jeg tror ikke, at der ret mange muslimer, der tænker på, at de som muslimer og deres religion har noget som helst at gøre med at erobre Danmark.

Samme vurdering har Brian Arly Jacobsen, lektor ved Tværkulturelle og Regionale studier på Københavns Universitet.
//citat slut

Det er jeg faktisk enig i - for vi vil få militante grupper som med vold og magt vil gøre Danmark ustabil, nøjagtig som vi ser det i flere Afrikanske lande.

Det vil på sigt give borgerkrigs lignende tilstande, hvor hadet imod alle muslimer i >Danmark vil eksploderer. Alle muslimer bliver skåret over en kam.

Sådan som unge indvandre opfører sig i sprog, som fuck.n luder, je slå din mor ihjel og knep hende - så er man ret langt nede rent mentalt og intelligents mæssig - angriber kiosker, supermarked, slår gamle ned, røverier i stor stil af folk på gaden. Det er så deres måde at vise deres taknemmelighed på da vi i sin tid tog imod deres forældre.

Rent sproglig kan kan ikke klandre folkeskolen for nogle med så lav intelligents er udklækket på muslimske privat skoler. Man havde også lavet en undersøgelse om at mange børn af indvandre går ud af skolen som funktionelle analfabeter - hvordan det så kan lade sig gøre - de vil ikke få en chance i samfundet og ende op ude på sidelinjen hvor deres kiosk sprog udvikles til noget totalt uforståeligt ævl.


Kommentarer på:  150.000 døde
Kommentér på:
150.000 døde

x