{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
439 visninger | Oprettet:

Me to {{forumTopicSubject}}

Me To er afløst af Me to fonærmet.

Trump's elskerinder - Me To
Ludere Me To han betalte ikke
Forsker Me To gammel sang 1924
Lægestuderende i England Me To ikke lide undersøge kvinder
Firmaet ansatte Me To - lidt fest i korridoren.

Alle bliver fornærmet og krænket i disse tider, der er faktisk ikke en ting som ikke kan krænke som en bøjet banan i supermarked som krænger den med en bøjet diller. Var der en orangutang løs så ville den nok føle sig krænket over kokosnødder.

Man kan blive krænket over ikke at være en ung blond pige. Folk glor på internettet og bliver krænket over at få smækket porno lige ud i synet.
Indbrudstyv sagsøger for at krænke hans ansigt med et næveslag.

Når så bølgen køre med Me To så kommer tusinde frem og siger Me To med mere eller mindre latterlige postulater.

Man skal være stærk og kulegrave alt hvad man siger for eller kommer Me To bevægelsen efter en og siger Me To er krænket over et ord eller en sætning.

Lad være med at fløjte efter kvinder nogen som helst sted, ret blikket ned mod medisteren og sige - det er hårde tider buddie. For ellers render du ind i en krænkelse og sags anlæg for at sexificere kvinder - imens så føler kvinder sig krænket at ikke en kæft tør kigge på den meget gennemsigtige kjole som skulle få mænd til at fløjte - hun føler sig krænket over købet og returnerer den gennemsigtige kjole med ordene at hun ikke føler sig krænket.

<Jeg føler mig krænket over latterlige mennesker med så et stort ego at de mener at verden drejer sig om dem - verden er for dem, alle skal indrette sig som dem.

Jeg vil så bare sige: Fuck jer To.
Kommentarer på:  Me to
Kommentér på:
Me to