{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
854 visninger | Oprettet:

cris7
cris7
Online Tilmeldt:
16. dec 2014
Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 341 Svar: 3.342

Igen en opblussen af skyderier på Nørrebro {{forumTopicSubject}}

https://www.bt.dk/krimi/der-blev-skudt-foran-sannes-lejlighed-vi-vidste-at-der-var-noget-i-gaere

Igen er skyderierne blusset op på Nørrebro. Det siges at det er intern stridigheder i gruppen Brothas som skulle være delt i 3 fraktioner som nu går i flæsket på hinanden for at få magten.
LTF er forbudt for øjeblikket, men 'arbejder' i det skjulte.

Folk på Nørrebro er bange, for uskyldige passerende bliver også ramt.

Nogle siger vi bliver hærdede, eller vi tør ikke sige noget eller brokke os over de sortklædte i vores nærhed.
Nogle siger også, jamen her findes jo så mange søde og rare indvandrere her, hvilket naturligvis er også er tilfældet. Men de glemmer måske lige at mange af de selvsamme meget muligt har familierelationer, eller venskaber med de samme familier hvor disse udskud kommer fra. DE véd hvem de er.

Alle disse medlemmer fra bander som er hjemmeboende, deres familie skal ha' besøg af kommune og politi, med henblik på at de kan blive smidt ud af deres bolig, blive udvist, få frataget kontanthjælp hvis de får det.

Hvilke andre tiltag kan gøre?



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Igen en opblussen af skyderier på Nørrebro
  • cris7
    cris7 Online Tilmeldt:
    dec 2014

    Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 341 Svar: 3.342
    #2   22. sep 2018 Det føles ihvertfald meget utrygt. Ikke mindst at det bliver ved med at foregå.

    Det er jo ren samfundsskadelig aktivitet, og der bør virkelig slås hårdt ned.

    Der er jo noget fundamentalt galt med den opdragelse som disse drenge har fået. Og jeg gider ikke mere høre på at de kommer fra 'udsatte hjem', hvilket er noget vrøvl. Sålænge man opdrager piger og drenge så forskelligt, ikke mindst lader drenge té sig og gøre som de vil, så er det forældrene som er skyldige!



  • cris7
    cris7 Online Tilmeldt:
    dec 2014

    Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 341 Svar: 3.342
    #4   22. sep 2018 Det er lørdag Ron, så måske er det familiebesøg osv. smiley

    Ja, beboerne må på gaden igen, og vise klart at de tager afstand fra alt som sker. Hvilket ikke kun er på Nørrebro, men også andre bydele rundt om i landet er involveret.

    Hvis man som mange af disse mennesker gerne vil dyrke sin 'hoppy' så er det bedst at være hvor den kan dyrkes i fuldt flor.

    Så tag til Mellemøsten, her er de bedste muligheder. Korruption, snyd og bedrag, krig i gaderne, voldtægt af kvinder hvis de ikke er tildækkede, eller tækkeligt klædt. Børn smidt på gaden, som kan bruges til salgsmuligheder. Salg af kvinder, (tvangsægteskaber). Narko kan fås hurtigt og billigt. Ja, mulighederne er uendelige i disse 'troende' lande.





  • #5   22. sep 2018 der spørges?

    Hvilke andre tiltag kan gøre?

    Lære dem at ramme, for de 3 overlevede. når de så har lært det så tynder det automatisk ud i grupperne. + dem som får fængsel.

    Man rammer en arm, man rammer et ben, ram da bylden.....


  • cris7
    cris7 Online Tilmeldt:
    dec 2014

    Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 341 Svar: 3.342
    #6   22. sep 2018 Husk lige at de to sidste ud af de tre der blev ramt, bare var helt tilfældige ofre, som bare var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

    Kuglerne flyver, og det kan lige så vel være gamle fru Hansen på vej hjem fra Bingo som bliver ramt.

    Ellers har jeg ingen problemer med at de selv dør ved skud, og fortsætter med at være det ukrudt som de er!


  • #8   23. sep 2018 Hvilke andre tiltag kan gøre?

    Det, de kan have respekt for er, at hele "tæppet" skal rives væk under dem, alle offentlige ydelser herunder kontanthjælp, boligsikring, børnepenge etc etc, skal fratages og så skal hele familien + slægt smides ud af deres bolig, de er i besiddelse af familiemedlemmer, der ikke vil Danmark det godt, de er ligeglade med, hvem de rammer, det kan blive dig/mig næste gang, det rager dem l a n g s o m t, det nytter jo ikke bare at fange dem og smide dem i fængsel, når de kommer ud, så begår de den samme forbrydelse.

    Vi må have bemyndigelse til at kunne smide sådanne slægter ud af landet, det ville have en gavnlig effekt er min overbevisning.


  • #11   23. sep 2018 Fatter bare ikke hvor alle de skydevåben kommer fra, måske er jeg naiv, men de er så vidt jeg ved ikke tilladt i Danmark, bliver de smuglet over grænserne i bil, det er da umuligt i fly med alt det gennemlysning???? smiley smiley smiley

  • #12   24. sep 2018 Det største problem er den skide EMR konvention og så længe vi ikke kan skaffe et flertal for en udmeldelse har vi ikke en kinamands chance for at smide det rakkerpak ud af landet uden at få resten af verden imod os smiley

  • #13   24. sep 2018 Det kunne være at den er forældet, trådte i kraft 1953....men den bliver jævnlig opdateret, så kan man spørge sig selv til hvad.... smiley smiley smiley

  • cris7
    cris7 Online Tilmeldt:
    dec 2014

    Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 341 Svar: 3.342
    #15   24. sep 2018 #11
    Mange våben kommer via Sverige.


  • #16   25. sep 2018 Visse byer i Sverige er også blevet til gangsterbyer, så sørgeligt så sørgeligt smiley

  • cris7
    cris7 Online Tilmeldt:
    dec 2014

    Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 341 Svar: 3.342
    #17   25. sep 2018 At det er gået så vidt i Sverige, er jo fordi at myndigheder og medier benægtede og skjulte overfor befolkningen hvor slemt det egentligt stod til.
    Ikke mindst hvor kæmpe en andel af indvandrere som var repræsenteret i hele dette morads. Derfor fik det lov at udvikle sig så slemt at det nu ikke er muligt at stoppe.


Kommentér på:
Igen en opblussen af skyderier på Nørrebro

Annonce