{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
519 visninger | Oprettet:

polysl
polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244

Nyttejob {{forumTopicSubject}}

Man kan læse på avisen.dk at Greve kommune sætter unge i nyttejob når de melder sig ledig og søger bistand.

Det fik 86% af de unge til at vende om i døren og gå - hos befolkningen er det en varm kartoffel for flere mener det er et job og dermed indbefattet at regler på arbejdsmarkedet - tja hvis de sad hjemme på bistand optjener de ikke timer på kontanthjælp.

Men ordningen som benyttes af mange kommuner har jo en slagside da man har sparet fuldtids stillinger væk forskellige steder og så sætter man ledige til at klare deres job. De siger selv at dem i nyttejob ikke tager arbejde fra det ordinære arbejdsmarked, igen er de fulde af løgn

De arbejder på strande og skove og grøfter og buske som er omfattet af skov og naturstyrelsen så hvis man ikke havde sparet så meget så ville der slet ikke være brug for løntrykkere og gratister i kommunen. Nogle arbejder på plejehjem med at skifte ble og lave forfaldende arbejde det er også noget der kunne gøres hvis man ikke havde sparet medarbejdere væk - igen er de fulde af løgn.

Hvorfor ikke fyre alle kommunale ansatte inc. borgmesteren og hans stab som ikke har lyst til at spise ældre mad - det blev nedstemt med at deres mad ikke var til debat. Så kunne man sende dem alle i nyttejob - nogle som skinne skidt skraber, rense op når en hjemløs har brækket sig over hele fortovet, skifte bleer på gamle, rende rundt på strande og rense op fra turister, hvor nogle har gravet deres ulækre bind ned i sandet.

Man har fået frivillige på plejehjem samt dem i samfundstjeneste til at udføre ordinær arbejde på plejehjem og her er der også sparet så meget at gamle bare kan vandre ud af døren uden en kæft bemærker det.

Man spare så meget at man begynder at elske at få gratister til at udføre ordinært arbejde, kommuner elsker det for det koster kun kontanthjælpen så i bund og grund lyver de mere end Baron von Münchhausen
Kommentarer på:  Nyttejob
 • #1   3. aug 2018 Polysl ja det er utroligt at systemet skal have frivillig arbejdskraft smiley

 • #2   3. aug 2018 Det er for mig lidt af et paradoks.

  På den ene side sparer man stillinger væk for at spare penge, og istedet få ledige der ikke engang har mindstelønnen, m.m. Det er ikke rart at se mennesker der i flere år har været loyale overfor deres arbejdsplads blive fyret og erstattet af en ledig.

  Men på den anden side så er det også fornuftigt at få unge ud og arbejde istedet for de går lediggang og bare hygger sig. Alt for mange unge har en skidt indstilling til arbejde, de føler det nedværdigende at skulle feje, samle skrald op o.lign. Det skal der ændres på. Hvis de ønsker penge så må de yde noget, eller starte en uddannelse. • #3   3. aug 2018 Nogle gange så undrer jeg mig over din viden, Polysl., der er ingen ufaglærte unge nyttejobs arbejdere, der kan tage arbejde fra en faglært, hold nu op smiley

 • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244
  #4   3. aug 2018 jetset

  Nu fylder de huller op som der er i det offentlige som Greve kommune selv siger:

  Vores folk tager store ting dem i nyttejob tager de små ting. Så kunne man da ligeså godt ansætte dem i nyttejob til at tage de små ting som åbenbart er for tunge for deres folk.

  Affald kurve flyder over hele dagen og folk smider deres affald på gaden - hvor er de kommunale ansatte henne som skal have opsyn med den slags -? nu er det dem i nyttejob som tømmer og samler affald op fra gaden som et supplement. Her kunne man passende ansætte flere for det må åbenbart være en kæmpeopgave.

  Hvorfor render nyttejobber rundt og fejer kantstene - det har tidligere være en maskine der gjorde det, nu køre den kun på store veje.


 • #5   4. aug 2018 De kommunalansatte kører stort set døgnet rundt i København og jo, der bliver jo smidt affald på gader og veje også døgnet rundt, mennesker smider og efterlader bare deres affald, desværre og godt se det jo ikke ud, og der fejes også med maskiner, der hvor der kan fejes med maskiner. Det kan der så ikke på grusstier i parker, grøftekanter osv., det skal samles op manuelt med en tang og det er da fint, som et nyttejob, så gør de jo også noget for deres penge.

 • #6   4. aug 2018 Alle accelerationsbaner og decelerationsbaner flyder jo med affald, der er smidt ud fra bilvinduerne, og det var vel et reelt kommunalt job i fortiden.

  Men nu ser det ikke engang ud til, at det bli'r udført af folk i aktivering/jobtilbud...eller hvad betegnelsen er p.t.. • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244
  #7   4. aug 2018 #6

  Dem i nyttejob må ikke udsættes for fare så de kommer ikke til at rydde de baner. Det har vel også noget at gøre med med udstyr og forståelse for skiltning når man arbejder de steder.


 • #8   4. aug 2018 # 7

  "Det har vel også noget at gøre med med udstyr og forståelse for skiltning når man arbejder de steder."

  Jamen, herrejemini, det er jo netop ikke sprog, men skiltning, og i hvilke job er man helt uden for fare???


 • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 193 Emner: 466 Svar: 6.244
  #9   4. aug 2018 #8

  Jeg ved ikke om du har hørt hvor mange vejarbejdere der køres ned om året? og de baner er farlige for dem i nyttejob da de ikke har hverken vogn eller skiltning toppe eller andet som siger at her gøres rent. Det ville være tåbeligt at sende dem ud sådanne steder.


Kommentér på:
Nyttejob