{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
867 visninger | Oprettet:

Flere jobparate gider ikke {{forumTopicSubject}}

Spørgsmål til jobparate på kontanthjælp viser at 33% ikke gider gå aktivt ind i jobsøgning.

Kommuner river sig håret fordi de har 80 mulige sanktioner imod den dovne som de ikke kan overskue så det lader man være med imens så hygger de dovne sig på borgers regning.

Troels Lund Poulsen lover bod og bedring ved at skære de 80 sanktioner ned til 4.

Men alligevel ville sagsbehandler havde det svært overfor en borger som ikke er aktiv jobsøgende for de kan heller ikke sanktionerer så de ikke modtager bistand for det vil i sidste ende være dyrere for kommunen. Så det er kun i selve rådigheds beløbet efter udgifter man kan gå efter.

Det er nu der mangler hænder ifølge Troels Lund Poulsen, men vil ikke komme specifik ind på i beløb hvor stor sanktionen skal være.

Men nu er ikke alle arbejdsløse dovne, og nogle mener de ikke gider netto job eller mindre kvalificerede job for det føler de sig for fine til åbenbart. Akademikere følger sig for fine nu når de har brugt 6 år på en Cand Merc. Men hvis man ryger ud af dagpengesystemet efter 2 år uden at kunne få et arbejde som akademikere så burde man måske sadle om.

Det at tage et job selvom det er langt under ens #værdighed# viser jo villigheden i ens CV - det var da bedre at der står kassemedarbejder eller lagermedarbejder end at der slet ikke står noget for ansøger vil helt sikkert bliver spurgt til det hul i ens CV.

På en måde forstår jeg godt akademikere når man bruger så mange år på en uddannelse og så er der ikke brug for den kompetence.

Jeg har haft mange "skod" jobs bare for at have et job, jeg følte ikke at de var under min værdighed på trods af senere uddannelser, men 1000 -1500 mere end på kontanthjælp er da bedre end mindre og som sagt så fylder det hullerne i CV'et.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Flere jobparate gider ikke
  • #1   28. maj 2018 Hej Polysl
    Sådan går det i et land når slappe regeringer ikke vover at indføre den helt nødvendige forskel på minimumsløn og kontanthjælp.
    I verdens mest lige land skal folk uden arbejde have samme vilkår som dem der har arbejde og dermed er alle grundlæggende incitamenter for at arbejde fjernet.
    Det betyder at arbejdsstyrken år for år bliver mindre i takt med at den uproduktive styrke vokser.
    Velfærdssamfundet står for fald i et Europa hvor alverdens nasserøve via åbne grænser kan slå sig ned og blive forsørget uden modydelse af nogen art.




  • #5   28. maj 2018 Fed humor ole S smiley
    Venstrefløjens fordelings og velfærdspolitik har været ført de sidste 50år og som med al anden gammelkommunistisk politik betyder det verdens højeste skatte og afgiftstryk for det mindretal der skaber indtægt for statskassen og som uværgeligt fører til samfundets nedbrud hvilket præcis er hvad der venter Danmark.
    Tydeligste eksempel er at regeringen stadig tillader håbløse og ubrugelige uddannelser indenfor det offentlige samtidig med at erhvervslivet bløder i mangel på håndværkere.
    Ej at forglemme de tusindvis af indvandrere der har henslæbt hele sit liv i arb.løshed og nu nærmer sig pensionen.
    Socialismen har endnu engang sejret ad helvede til smiley




  • #9   28. maj 2018 Alis

    Man kan ikke basere noget på få mennesker at de har sent tusinde ansøgninger, for jeg kender det også indefra med tåbelige ansøgninger bare for at kunne vise paratheden i at søge jobs.

    Så 33% er nok lavt sat - det er nok nærmere 50%,

    Det handler også om at skille sig ud i en ansøgning og ikke bare en copy paste som opdages ret hurtigt - det er derfor firmaer ikke gider ansøgninger men bruger bureauer til at klare det trælse arbejde.

    Det har også vist sig at jo højere uddannelse jo mere job parate er man, der er efterhånden ikke mange jobs tilbage i den manuelle industri, så hvad skal stat og kommune gøre.?

    Jo....lad arbejdsløse tage en uddannelse på bistand for det er jo her bremsen sidder i dag hvor mange har børn og familie og de kan ikke klare sig på en SU, flere kan så heller ikke få SU lån da nogle er i Riebers - lad være med at spilde tiden på åndssvage tiltag som job træning, jobs tilskud og gratis træl indenfor det offentlige for det giver ikke job, det er meget få tilfælde at en bliver ansat.

    Stop for den gratis arbejdskraft ud tll virksomheder som gnider sig i hænderne over at de kan spare en medarbejder ved at få en frisk ny medarbejder gratis hver 14 dag.

    Så har vi problemer med at indvandre har svært med at finde arbejde enten pga sprog eller kvalifikationer. Det er en rent kulturelt problem da folk fra Mellemøsten har en helt andet syn på at arbejde og nemt finder det mere bekvemt at gå ledig så de kan gå og hygge sig med lidt sort arbejde nede i basaren.


  • #10   28. maj 2018 Alis

    Her en fra 2015

    https://bit.ly/2Jb6vPb

    her er det hver 4 som ikke gider. så man kan vist ikke sig det går den rigtige vej.


  • #12   28. maj 2018 Ole

    tja....hvis man satte alle ledige på borgerløn så sparker man sig selv i røven. Mon ikke de færreste unge vil på borgerløn da det udelukker kontakten til arbejdsmarkedet?

    Jeg tror heller ikke at akademikere vil på borgerløn. gg spilde 6 år for at blive cant merc og så på borgerløn - nix den holder ikke i IRL:


  • #14   28. maj 2018 Nej Ole

    Det ene udelukker det andet, så man skal kigge dybere end bare at sende dem på borgerløn, og det giver vel ikke mening at have jobklare på borgerløn imens man pisker syge rundt i systemet.


  • #16   28. maj 2018 tja kan ikke se artiklen

  • #19   28. maj 2018 Ja nu bliver jeg jo nok ikke populær men der burde være forskel på at arbejde og ikke at arbejde og som en af mine gode venner sage en gang det er ikke pensionisterne der får for meget nej det er dem der arbejder der får for lidt og må også sige at hvis der på et eller andet tidspunkt skulle laves om på hvordan systemet i Danmark skulle det ske over flere årtier smiley

  • #25   28. maj 2018 FHHH

    Nu må kommuner ikke sætte ikke jobparate på kontanthjælp, det er blevet præciseret af regeringen.

    Så dem vi snakker om er jobparate og det er også det undersøgelsen omhandler.


  • #26   28. maj 2018 Der er så mange ting kommuner ikke må, men gør alligevel. Når sagsbehandlere i det skjulte kan få op til 4000 kr. pr. person de får gjort jobparat, uanset om personen er syg, så er det noget helt fundamentalt med systemet.

    Når det så er sagt, mener jeg at det er en hån mod vores system, at flere ikke gør en indsats for at få et arbejde, uanset hvilket. Når man har et arbejde, kan man bedre søge videre og derefter finde et bedre job.



  • #30   28. maj 2018 #28

    Ringkøbing Skern's 25 medarbejde belønnes for at få folk væk fra sygedagpenge og over på en jobafklaring som betyder at klienten mister 5- 7000 kr mdr. og får som svarer til kontanthjælp derved spare kommunen en masse penge.

    Så imens man stjæler 5-7000 kr fra klienten så bliver medarbejdere belønnet med 4.000 kr.

    https://bit.ly/2IUW3vG



  • #31   28. maj 2018 hæ cris her krydsede vi lige hinanden smiley

  • #34   28. maj 2018 FHHH

    Du ser slet ikke problematikken i at medarbejdere belønnes for at sætte klienter på en lavere ydelse når de er i flere tilfælde resultat lønnet.


  • #35   28. maj 2018 Det stod i Metro ekspres for ikke mange måndeder siden at der blev givet 4000 kr. til sagsbehandlere i flere kommuner.

    Måske ikke i den kommune du har været i.


  • #37   28. maj 2018 FHHH

    Nu er det ikke kun metro som kommer med kritikken men flere dagblade, men de kan jo alle være fulde af løgn ik?

    Skeptikere er svære at overbevise hvis ikke man eks. køre Sadam Hussin ind på en båre så man selv kan se liget.

    eller Erhard Jacobsen gyldne ord "det har jeg aldrig sagt" på trods af at samtlige dagblade citerede ham for de ord.


  • #39   1. jun 2018 Alis og oleS #2-6-7
    Glem rød og blå, venstre og højre.
    Alle partier slæber rundt på mere el. mindre socialistisk vraggods takket være skoler og universiteters gammelkommunistisk indoktrinering i undervisningen og derfor er ingen regeringer el. partier uskyldige når det gælder verdens største off.sektor.

    Der findes vel snart ikke flere politikere tilbage på hoppeborgen uden en universitetsuddannelse og denne skævvridning har udvisket grænserne ml. rød og blå samt højre og venstre.

    Velfærdssamfundet er nu så omfattende at ikke kun syge og gamle får hjælp.
    Alle skal hjælpes og have samme goder uanset om de gider arbejde el. ej og derfor eksisterer incitamentet til selvforsørgelse ikke mere.

    Ondt i pjækketarmen, for langt til arbejde, sur på chefen, skodjob, skodløn og tømmermænd, dårlig til dansk, kulturelle forskelle osv.

    Velfærdssamfundet er garant for at ingen lider nød uanset årsagen til arb. løshed og derfor skriver jeg at socialismen har sejret ad helvede til og jeg henviser til venstrefløjen som de ansvarlige for videreførelsen af vor gammelkommunistiske uddannelsessystem som til daglig nok ses tydeligst i MSM.



  • #40   1. jun 2018 Cody

    //citat

    Velfærdssamfundet er nu så omfattende at ikke kun syge og gamle får hjælp.
    //citat slut

    jo tak de hjælper da meget at man tvinger en som jeg vil beskrive det en total færdig dansker skævryg, parkingsom og det er ikke eneste eksempel men af mange som man "hjælper" en ældre med hovedet helt ned til brystet og alzheimer skulle i jobtræning, syge på Lærkevej jobcenter bliver hevet ind i et rum og undersøgt af en nyrelæge - ingen af de syge har problemer med deres nyre de pisser fint de har så andre problemer - ergo lægens diagnose er at de er sunde og raske og skal sparkes igennem systemet så jo der er masser af hjælp bare ikke hos de sagsbehandlere som har en IQ som en mursten.


  • #42   1. jun 2018 Jeg er så vred over vores system, for det fungerer ikke på en retfærdig og fair måde, men koster en hullens masse penge.









  • #43   1. jun 2018 cris

    Det er problemet med et system som lever for systemet.


  • #44   1. jun 2018 Polysl #40
    Skal det forståes sådan at der så ikke mere findes " dovne robert'er" og andre der uretmæssigt malker systemet ?

    oleS #41
    Til dels rigtigt fordi det gammelkommunistiske tankegods stadig langes over lærerens bord i vores undervisningssektor.


  • #45   1. jun 2018 Cody

    tænker mere på de kommunale ansatte som netop lever for systemet


  • #47   2. jun 2018 oleS - jeg tror du forveksler sortsyn med klarsyn smiley

  • #49   2. jun 2018 Ja det skal du nok oleS - for på det socialpolitiske område er det DF der forhindrer en borgerlig regering i at føre borgerlig socialpolitik smiley

  • #51   2. jun 2018 #20

    uddannelseshjælp - jo det er da fint for dem som er under 30 år, hvad så med resten?


  • #56   2. jun 2018 oleS #50
    Socialpolitikken oleS - læs hvad jeg skriver.
    DF lægger ikke stemmer til stramninger på socialområdet (bortset fra tiltag møntet på indvandrere) og derfor kan Løkke ikke føre traditionel borgerlig socialpolitik.
    På andre områder er DF langt mere borgerlig 😀


  • #57   2. jun 2018 Ole

    Nu kan man jo ikke få kontanthjælp hvis man studere men SU, og det kan en børnefamilie ikke leve af.


  • #60   2. jun 2018 Mange har været ledige i flere år med dårlig økonomi, RKI så et SU lån er udelukket,

    Hvornår skulle børnefamilier havde tænk sig om før de fik børn når de er over 30 År?

    Det er dælme svær at få børn når man er omkring 40 å eller mere.

    Jeg kan ikke læse at børnefamilier klynker - mange har levet som ufaglært i mange år men rammet af en ændret samfund struktur som er blevet automatiseret og så er der ikke brug for ufaglærte.

    Hvad der er brug for at man f.eks. giver langtidsledige mulighed for at læse på bistands hjælp. Troels Lund Poulsen siger selv at der er brug for flere hænder, og vil sparke ledige ufaglærte rundt i Danmark til uhyrlige transport priser eller de må flytte som igen ikke økonomisk kan lade sig gøre.

    Troels Lund Poulsen glemmer helt at det hjælper ikke at kaste ufaglærte rundt i landskabet for dem er der ikke brug for men faglærte.


  • #62   2. jun 2018 #59

    Kontrol og afprøvninger af en syg med skæv ryg og Parkinson?

    Kontrol af syge på Lærkevej Jobcenter, hvor de føres ind i et rum hvor en specialist i Nyresygdomme undersøger folk, ingen at de syge har nyre problemer, de pisser frejdigt og så bliver de syge erklæret egnet til videre forarbejdning.

    Kontrol af syge som får brev selvom de ligger ude på OUH med slanger og re ved at kradse af.

    Kontrol af Gitte hvor hendes tarme er udenfor kroppen, hun skal bare i prøvning sådan en simulant.

    Kontrol af Ulla med Parkinson skæv ryg og et hovedet der hænger helt ned til brystet fordi hun ikke kan holde det oppe.

    jo jo FHHH - det er dejligt at man kan kontrollere så det offentlige må da være til for dem selv for alle er bare simulanter,


  • Adem A
    Adem A Tilmeldt:
    nov 2018

    Følger: 8 Følgere: 1 Svar: 3
    #63   13. nov 2018 1 ting er sikker - systemet er dårligt for enormt mange! Som Alis siger, så er det da klart, at folk bliver trætte af systemet, hvis de sidder og skriver ansøgninger dagen lang uden at få særligt mange svar? En anden ting som man glemmer er diskontoen, som pt. er 0%, hvilket får mange studerende til at tage et SU-lån, men hvad sker der, når diskontoen stiger?: https://www.samlino.dk/blog/su-laan Så vel mange studerende ende i en gæld, som de ikke magter!

  • #64   13. nov 2018 Ja Gudskelov for at vi har vores forskellige meninger og ja som jeg læste tror det var i går er skællet i mellem folk blevet større og jeg syntes ikke om det jeg ser når jeg ser folk på kontanthjælp og ja ja jeg ved godt det er en gode vi har i Danmark men folks økonomi hænger ikke sammen når der tænkes i bolig - mad - internet.


  • #65   13. nov 2018 Adam A #63

    Det som jeg hæfter mig ved i dit link er at man kan tage SU lån uanset hvor mange penge man skylder eller er i RKI.

    Det gør ikke situationen bedre da det er fristende at tage lånet og ender i endnu mere gæld.

    Hvis man i forvejen er stærkt forgældet og ikke har kunne betale af på den, så giver det ingen mening at man kan forsætte gældsætning,.

    Med hensyn til hvordan man behandler syge borgere, så taler netop lægen ud på avisen.dk - omkring hans rolle på Lærkevej jobcenter, hvor det senere blev indskærpet at den praksis var ulovlig, men kunne så ikke læse om det var anger eller om han ser sig som offer i det kommunale system.



  • Adem A
    Adem A Tilmeldt:
    nov 2018

    Følger: 8 Følgere: 1 Svar: 3
    #66   14. nov 2018 Ja, præcis, Polysl #65! SU-lånet er 'for godt'

  • Adem A
    Adem A Tilmeldt:
    nov 2018

    Følger: 8 Følgere: 1 Svar: 3
    #67   30. nov 2018 Hej igen. Jeg ved ikke, om min henvisning til denne artikel blev slettet, https://www.samlino.dk/blog/su-laan, men jeg synes, den er et læs værd. Anyways, god weekend!

Kommentér på:
Flere jobparate gider ikke

Annonce