{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.902 visninger | Oprettet:

Diagnose fiksering. {{forumTopicSubject}}

http://www.kl.dk/Momentum/Andelen-af-born-og-unge-med-en-psykiatrisk-diagnose-fordoblet-pa-fa-ar-id236192/?n=0

Indenfor de senere år er der sket mere end en fordobling af diagnoser for børn og unge under 15 år. Mest bliver diagnoser som ADHD og angst/stress givet.

Jeg tror ganske enkelt ikke på at så mange lider af disse sygdomme.

Hvis et barn mistrives, er hyperaktiv eller opfører sig 'besværligt', mener forældre ofte at der må ligge en 'psykisk' sygdom bag. De ønsker at få stillet en diagnose, som ofte bliver brugt som en 'sovepude' af dårlige undskyldninger for at deres barn ikke opfører sig ordentligt.

Istedet bør forældre se på de fysiske rammer som deres børn lever under, og som de selv kan ændre på. Det være sig skilsmisse børn, der konstant bliver flyttet rundt mellem forældre, det være sig sammenbragte børn, 'dine, mine og vores børn', hvor der kan ske ubevidste forskelsbehandling. Det kan være manglende opdragelse, ingen konsekvenser af handlinger.

Børn idag lever i et konstant højt aktivitets niveau, lige fra vuggestue, børnehave, skole, fritidsordninger, m.m. Ingen fred og ro, selv ikke når de endelig kommer hjem.

Alt for mange børn får medicin, som på sigt mere skader end gavner. Istedet for at indse problemet og foretage bare små ændringer som kan hjælpe, fratager alt for mange forældre sig for deres eget ansvar og skader deres børn mere end gavner.

Hvad mener I?


Kommentarer på:  Diagnose fiksering.
  • #2   10. apr 2018 Jeg kan kun kopiere hvad jeg skrev i et andet oplæg....

    Engang kaldte man børn hyperaktive som mig selv - fuld af krudt og ballade som rode sig ind i hvad som helst. I dag kalder man det en sygdom for al aktivitet skal sygeliggøre og helst kaldes en navn med store bogstaver.

    Børn må ikke være børn længere men små voksne så kræver det ikke så meget af hverken forældre eller stat. Alle som ikke passer i kassen får en ny etiket med store bogstaver.

    forældre er hysteriske når poden sidder og spiser jord fra sandkassen og de haster hen med servietter med kemi og vrider det rundt om kæften om ungen som skriger i vilden sky og som ikke fatter en 5 øre af det hysteri.

    Og midt i det hysteri i opvæksten i en boble forstår forældre ikke at poden udvikler allergi og hoste og snue bare de ser et snefnug.

    Midlet er så simpelt at lade børn være børn med de risici der er at være et barn så deres immun forsvar igennem opvæksten kan opbygges.


  • #3   10. apr 2018 Rigtigt Rasmus smiley


  • #4   10. apr 2018 polysl, ja så dit indlæg og det passer også godt her.

    Men det er jo rigtig skidt når man 'sygelig gør' sit barn, fordi man ikke formår at stille grænser/opdrage, eller som nogle siger at de forventer at børnehave og skole opdrager deres børn!

    Forældres fornemmeste opgave er at vejlede og opdrage deres børn i alt, ikke at overlade det til andre.







  • #8   10. apr 2018 Dit svar passer fint ind Rasmus!

    Mit svar forsvandt desværre pludseligt.

    Tror at alle forældre ønsker det bedste for deres børn, men hvad er det bedste?

    Det bedste er ihvertfald ikke at lade stå til. Det er vigtigt at opdrage børn så tidligt som muligt. Ikke mindst omkring moral, etik og sund fornuft.

    Lad børn cykle eller gå til skole, ikke kørt i skole.

    Accepter at mobiltlf. ikke skal bruges når børn er i skole, så stop med at sende sms'er i skoletiden, for det viser børn at forældre ikke respekterer skolen eller lærerne.

    Der er så meget mere.


  • #9   10. apr 2018 Jeg får et knust hjerte, når jeg læser om sådan noget. Jeg synes også, det er forfærdeligt, at vi ikke kan holde ud, at være sammen med børn, vi undgår dem, der er blevet voksen hoteller, voksen dit og dat, vi kan bare ikke klare at være sammen med børn.

    Børn er ikke at sammenligne med mennesker, børn er statussymboler, der slet ikke mangler noget materialt, de har ALT, nogle har 2 værelser og alt, hvad der kunne tænkes, det eneste de ikke har er kærlighed, nærhed, tryghed vel at mærke, på den helt rigtige måde vi kender, nemlig at far og mor har samme adresse og alle vores søskende har samme ditto.

    De skal tvinges til at kunne lide fars kæreste, mors kæreste, deres børn, hvordan mon det føles. Jeg ville både få ADHD, angst og andre nervøse lidelser. Det kan umuligt være lykken ....

    Men jeg har det også svært med at skulle blive ved med at dyrke alt det, der var engang, jeg er nok noget af en sten, men det er super moderne at dyrke alt det X'er og er nok svært, når der er børn involveret, men sådan var det ikke i min barndom.

    Jeg kan godt forstå børn bliver syge af det, jeg ser ikke nogen tryghed i deres opvækst.


  • #11   10. apr 2018
    Jeg sidder her og er i 2 lejre, alt hvad der er skrevet kan jeg forholde mig til, jeg mener også at der er mange tilfælde af svigt fra forældrenes side, og ar børnene har fået overladt styringen ud i intetheden. Det er jo det der sker, børn kan ikke styre ,og bliver heller ikke stoppet i deres søgning på en tilværelse der er meningsfuld og som bliver begrænset af den voksne, de søger forgæves efter vejledning.

    Men i den anden lejer har jeg 2 børnebørn der er diagnostiseret, den ene med Autisme og Turettes, og den anden med Atypisk Autisme og ADHD. Jeg ved hvor meget det har kostet forældrene af arbejde med dem, og hvordan deres indbyrdes forhold har lidt skade, så det er ikke den rene slaphed der råder. man skal passe på med at generalisere.

    Når de er ude og der går den mindste ting galt ,ud af den dag de har forventet, så sker der et udbrud fra barnet, folk omkring dem kikker bebrejdende på dem og det har de efterhånden lært at ignorere. Man skal passe på med at dømme når man ikke er sat ind i sagen. Det skal lige bemærkes at begge børn er smukke og ser helt normale ud, samtidig er de super kloge, Så det er uforståeligt for andre når de ser deres stærke reaktioner.


  • #13   10. apr 2018
    ja Rasmus det ved jeg godt, men det der er humlen af det er at, hvem ved hvornår det er ægte sygdom og hvornår er det bare dårlig opdragelse. Hvis jeg havde sådan et barn der reelt er syg og folk mistænkte mig for at det var fordi jeg var en dårlig forældre, så ville jeg være ked af det. men sådan er det selvfølgelig med mange ting vi drøfter, Det er nok bare mit bedstemor instinkt der titter frem,


  • #15   10. apr 2018 Alis

    Jeg kan ikke genkende dine oplevelser med at gøre børn til marionetter, ja forældre var fokuseret på at give den et godt fundament. Men de kunne få lov til at være børn, vokse op som teens, gøre sig erfaringer på godt og ondt.

    Og jo der er flere som er "syge" i dag end i min barndom, nu har kan man bare give det et navn med store bogstaver så er den hellige gral forvaret.

    Den her sygelige trang til at sygeliggøre børn som er anderledes end andre ser man mere og mere og psykologer støtter tiltaget for det giver smør på brødet.

    Hvis jeg var født i den her tid så ville jeg have en masse sygdomme med store bogstaver, men min mor og far var glad for den orden og system mit børneværelse havde - i dag kigger man på barnet og den orden og mener der er noget galt og render til den ene læge efter hinanden indtil de finder en diagnose som passer med forældres forventninger....hvor herre til hest.

    Også skal vi lige have den gamle traver med at det naturligvis ikke er forældre som er gal med men samfundet - nu har samfundet ikke været med til at opdrage poden for det var ikke formålet hverken i din eller min tid som barn.


  • #17   10. apr 2018 Ja kan kun sige det at være barn da jeg var barn var en helt anden verden hvor leg udenfor bare var sjovt den friske luft fik en normal træthed frem i børn det sker ikke nu da de sider ved med deres pc og andet de får ikke motion længere og min diagnose var bare (snotunge) det var dog ikke en aktuel diagnose smiley

  • #20   11. apr 2018 Super godt indlæg Annella der sparer os andre for at skrive præcis det samme smiley
    Desværre hader alle de personer, som dette emne omhandler, enhver snak og sammenligning med "gamle dage" smiley
    Nedturen startede da pædagogikken overtog og satte standarden for børns "opdragelse".
    Senere hen kom internettet og de sociale medier der definitivt skilte børn og forældre.
    Tilbage står inaktive familier der kun dyrker relationer på nettet og for hvem menneskelig omgang har store konsekvenser der hos børnene betyder psykiske problemer smiley


  • #21   11. apr 2018 Så har vi den forkvaklede indstilling fra sociologer som i vores tid med ligestilling så skal man behandle børn kønsneutral.

    Hvad er mere forvirrende når forældre behandler deres børn ud fra køn og i børnehaven er de alle ens og kaldes HEN

    //citat

    Karen Sjørup mener, at der i socialiseringen af børn dyrkes en prinsessekult. Det er ”ikke godt for pigerne. Det fremelsker en urimelig forestilling om, hvad livet har at byde på for en: at være den beundrede, smukke prinsesse, der ikke skal gøre noget selv”.

    //citat slut

    Sikke en gang vås....et samfund har altid været konkurrence præget helt tilbage til min barndom.

    Det samme som at lave fodbolds kampe for poderne og sige til taberne at alle er vindere -

    Hvis man helt fjernet al lyst til at udvikle sig så får vi en kultur at unge der bare ligger foran tv'et med sin Iphone og bliver lade og fede.

    Man kan ikke komme udenom at der er biologiske forskelle på børn.

    Vi har alle lært som voksne at man ikke kan sige ting på samme måde til mænd og kvinder - psykologer ville gerne have at alle er ens - men endnu er der ikke en mand der kan føde eller die et barn.

    Og så forvirre man endnu mere i børnehaver når de har toiletter for drenge og piger - mystisk når de gerne vil lære børn at alle er ens ik?

    Hvis man ikke mere har en tissekone eller en tissemand hvad skal man så kalde den biologiske forskel? HEN dur jo ikke for det gør ikke nogen lige.


  • #25   11. apr 2018 Alis.

    Hvorfor kan du ikke begrænse dig?
    Hvorfor skal vi altid læse noget der ligner noveller af dig?


  • #26   11. apr 2018 Ja Alis du får en "Like" for sidste afsnit fordi du trods alt også kan skrive noget positivt om dit liv smiley
    Den sorte skole, som du omtaler den, havde den kæmpe fordel at eleverne lærte både skolefag og respekt.
    Jeg har dæleme været en skarnsknægt ud over det almindelige og har nok fået langt flere prygl end gennemsnittet, men efter knap syv års skolegang mente en lærer at jeg nok havde mere gavn af en læreplads i hans brors firma og sådan blev det smiley
    Det skal tilføjes at selv efter den korte skolegang havde jeg skam rimelige karakterer.
    Havde det været den pædagogiske skole var jeg nok blevet indlagt med 100 diagnoser smiley
    Jeg blev udlært og har frem til efterlønnen aldrig været arb.løs.
    Humlen i ovenstående er ganske enkelt at "den sorte skole" producerede langt færre tabere end tilfældet er med nutidens skole.
    Din løsning med psykologhjælp til udsatte forældre underbygger fuldt ud min påstand om at den pædagogiske skole producerer alt for mange tabere som disse forældre jo er en del af.
    For meget hensyn og for lidt respekt og konsekvens har medført de klientgørelser og diagnosestrømme vi ser i dag smiley


  • #27   11. apr 2018 Ak jeg venner jeg husker stadigt at en tyk skive rygbrød med fedt + groft salt var en god ting og en byggelegeplads var det samme som et himmerige og der til må jeg sige Cody N #20 at pædagogik er mange ting og jeg har igennem min barndom mødt rigtigt mange og hvis jeg skulle sige at jeg har mødt 100 pædagoger vil kun en af dem havde været tåbelig så pædagogikken levede nu stadigt da jeg blev 6.år og frem Gudskelov smiley

  • #28   11. apr 2018
    ALIS HISTORIE, FORTALT TIL GAVN FOR DE TUNGNEMME.

    Jeg var heldig at komme i psykoanalyse hos behandlere af den nye skole. Noget af det jeg husker som en enorm lettelse var at jeg kunne begynde at sige højt hvad jeg tænkte og følte uden hele tiden at blive rettet og få besked på at tænke og føle noget andet.
    En korrekt pædagogik er netop at begynde at forstå kendsgerningerne rigtigt, i stedet for at trække sine egne fordomme og misforståelser ned over hovedet på dem, man skal støtte, de har som regel rigeligt i forvejen at holde rede på.

    Sådan man kan roligt sige at det snart e smiley r slået fast med syvtommer søm og gentagelsernes gentagelse, at der er tale om en bestseller. vi takker forfatteren.

    Så er det at jeg har nået til den grænse hvor jeg er så træt så træt af disse indlæg der bliver gjort til private udgydelser. som vi andre kan udenad efterhånden. Jeg gider ikke at kommentere i et ellers godt emne. når det hele skal trækkes ind i den samme rille hver gang. smiley smiley



  • #31   11. apr 2018 Det er nok de få som vil udleve sig som Alis på et offentlig forum - alt som skrives her og andre steder lever for evigt selv om de slettes kan de med lidt fikse rutiner findes frem - hvis ikke Google personligt selv har været der.

  • #35   12. apr 2018 Ja vi er skam ikke enige i ret meget Alis og det er jo også ok.
    Jeg vil dog godt anfægte dit syn på curlingbørn og deres forældre.
    Der kommer intet godt ud af at overbeskytte børn og lade dem vokse op uden faste rammer.
    Det betyder nemlig den rodløshed og mistrivsel vi ser hos mange unge når de skal begå sig ude i samfundet smiley


  • #37   12. apr 2018 Alis.

    Er du begyndt at gå til behandling for din DF fobi?


  • #40   12. apr 2018 #38
    Du kan tro de findes Alis, jeg kender selv en del af vennernes børn der stort set har mistet kontrollen over sine egne unger fordi de stakler bliver kastet frem og tilbage ml. div. pap fædre og pap mødre.
    Ingen af disse forældre tør stille krav til sine børn af frygt for at de hellere vil være hos mor og pap eller far og pap og det er sku misforstået omsorg i min verden smiley


  • #41   12. apr 2018
    # 34. Alis.
    Jeg har forstået, at du er meget imod den behandling, der i sin tid helbredte mig for 18 års Ocd. Jeg var symptomfri i 8 år,
    Mig.
    Så er det jeg spørger mig selv hvor i hede hule helved , kan du af min kommentar komme til den konklusion at jeg har noget imod din behandling mod din OCD,
    Det har du helt misforstået, men jeg har noget imod de selv promoverende udsagn om din egen situation som er de rene gentagelser. Hvis vi andre kastede rundt med vores egne livs oplevelser og blev ved og ved med de samme sætninger, ja så tror jeg også at du ville blive træt ind til knoglerne af at læse om det.
    Og hvad angår at jeg ikke vil kommentere på dine indlæg, så vil jeg sige at jeg er kun et menneske, og der er grænser for hvad jeg kan stå model til angående enøjede udsagn.


  • #43   12. apr 2018 Jeg vil kun have diagnoser af mine læger - psykiater og psykologer smiley

  • #44   13. apr 2018 Jeg kan godt følge din tankegang, hvad angår usynlige handicap, det er slet ikke sjovt heller ikke for dem, som har det, Kisser og tæt inde på kroppen, men min niece har et barn med tics/tourette, så jeg kan godt se forskel, men det kræver nok også, at have kendskab til det, det er en opførsel på en anden måde ligeså autisme.

  • #48   13. apr 2018 Alis

    hvad med at lade være med at trække dine utallige diagnoser ind i en tråd, man kan godt uden problemer diskutere et godt emne som dette - vi kender dine problemer til hudløshed så du behøver ikke at være bange for vi har glemt dit liv.

    Det ville jo svare til at jeg hed hele mit portofølge frem hver gang der er noget om IT, det ville folk blive trætte af at høre.

    Og i øvrigt så opstår uvorne unge ikke hos arbejdsløse, skilsmisse og andre problemer men skam også i stor antal hos folk med job.

    Er begge forældre i arbejde så burde man nok kunne opdele husholdning og forberedelse af aftenmad bland hinanden og hvis man har børn blandt dem.

    Den rutine fungerede fint i ældre tid og sagtens i vores tid, det er spørgsmål og logistik fra børn er små at der er pligter og der er fornøjelse efter pligter. Al det vrøvl med at forældre ikke har tid er bare spørgsmål om prioritering. Jeg er sikker på at det ikke er de børn som lære pligter fra små som fylder venteværelset hos kvaksalveren for dem er der en del af samt seriøse kompetente folk.

    Men hvorfor kigger man altid på børnene og siger de fejler en masse med store bogstaver - når man burde se på forældre og giv dem en støvle bagi ?

    Jeg kender flere forældre med mange job timer med 2,3,4 børn som godt kan opdrage dem til at være gode eksempler, og ja - de gik i privatskole alene af den grund at man fylder folkeskolen med så meget ral og krat at lærere i stor stil fyrer sig selv og søger over i andet job. Så her har vi fornuftige forældre som ikke bare lader vandet stige til halsen og prøver at holde sig flydende.

    I øvrigt mener jeg at der er alt for mange mærkelige antagelser vedr. et hyperaktivt barn som ikke er en sygdom men bare mangler et knus fra far og mor - men det findes der sikkert en pille imod.


  • #50   14. apr 2018 #46 - hvor er du ynkelig smiley

    Det er da helt utroligt, at du gennem hele din opvækst, videre i din karrierer og igen i behandlersystemet, du har kun mødt mennesker, der vil dig ondt, tænk alle disse mennesker, har slet ikke haft forstand på dig, du er blevet opdraget forkert, i dine jobs har de behandlet dig forkert, systemet har behandlet dig forkert og nu kan jeg læse, at det samme sker her på BB.

    Jamen altså, det er da mere end uhyggeligt, så alle har behandlet dig så grusomt for der er slet ikke noget galt med dig, du er et UNIKT menneske helt uden fejl, for jeg er sikker på, at du har kigget indad i dig selv og spurgt dig selv, om der er noget galt med dig, og du fik svaret nej, der er ikke noget galt med mig, men det er der, med alle de andre.

    Der findes slet ikke nogen mennesker på denne her jord, der kan tage din selvtillid/selvværd, for du er også på dette punkt helt UNIK, din selvtillid/selvværd er dobbelt op, hvad andre normale mennesker har.

    Og du synes også, det er OK at skrive om, hvad der har foregået i en privat gruppe, det er dog ikke tilladt at offentliggøre og burde få konsekvenser.


  • #52   14. apr 2018 Godt du så lige kunne minde om smiley

  • #54   14. apr 2018 Der er ikke noget at sige mod kendsgerninger smiley

  • #56   14. apr 2018 Alis

    Jeg trækker ikke noget frem af dit privatliv, jeg giver dig bare en hjælpende hånd så du ikke behøver at skrive hele din historie igen.

    Nu behøver man ikke at have en jaguar i garagen for at give sin børn en god start på livet ved at vælge folkeskolen fra.

    Min bror arbejder som pladesmed på lastbiler lige siden sin læretid - 2 børn og en kone som går hjemme uden penge fra kommunen. Hus, vovse, privatskole dog ikke en jaguar men en Volvo. Han lærte netop som jeg skrev at der er pligter før fornøjelse, hvordan det rent økonomisk kunne lade sig gøre er en gåde.

    Nogen kigger hele tiden negativt på livet og mener det hele er noget møg og andre finder lyspunkter i livet som overskygger - hvis man kun ser det sorte i livet så hænger man fast i det sorte.

    Selv den mest arme stakkel kan finde lyspunkter,

    Du skrev engang om at vi alle på sociale medier kun så det sorte hos indvandre, og så bad jeg om lidt solskin - medier fokusere slet ikke etnicitet mere for det er noget de har lært af svenskere og for ikke at hetze indvandre endnu mere.

    Det hjælper heller ikke på at man kan læse at indvandre kan rende i klude i 25 år uden nogensinde at være i arbejde imens man løber efter stakkels arbejdsomme danskere som har fået ødelagt ryggen og skal jages igennem systemet bare fordi han ikke taler pludder sprog og skal have en tolk til at fortælle hvor lokummet er hos kommunen.

    Vi skal opleve en udlandsdansker som har tabt alt og for 8 år siden kom til Danmark for at få social hjælp og begynder at ytre sig om på avisen.dk om at danskere skulle begynde at slappe af og få mindre timer for samfundet er stresset. Ja hun er da den rigtige til at udtale sig ik?

    Jagten på solskins historier med indvandre er svære at få øje på, speciel når 20 unge indvandre terroriserer et indkøbscenter som er tæt på konkurs for der er kun 4 butikker tilbage fordi de smadre ruder og chikanerer kunder, brænder biler af, smider sten overalt, ryger hash og laver kriminalitet. Hvorfor er det kun indvandre drenge som har problemer og ikke pigerne?

    du får 10 gæt

    nå kommer dig i forkøbet.....

    Opdragelse noget så simpelt som opdragelse, ikke den vise sten eller et orakel som kommer om natten ej heller havenisser som bliver levende om natten men noget så dansk som opdragelse.

    Det er ikke noget som behøves at oversættes til pludder sprog, det er en normal reaktion hos forældre med børn, men problemet er at kulturen ikke harmonere med den danske som giver uvorne unger fordi de først opdrages når de er 12 år og så er opdragelse ligegyldigt for man har allerede skabt en ny kandidat til Ringe ungdoms fængsel.

    Terror studier viser netop at mangel på retnings linjer sender børn lige direkte i retning af at blive radikaliseret og skabe nye idioter som er så forkvaklet at de er klar til at springe dem selv og deres egne i luften bare deres ryger et bare etniske.

    Men det er ikke helt sort for der findes eksempler på drenge fra indvandre familier godt kan finde vejen - men de er i fåtal.

    som et ps....

    En sagde en engang: vi har det så godt i Danmark at det eneste du skal gøre, er at tage sig sammen...


  • #58   14. apr 2018 Selv kamelen har en lang historik smiley

  • #59   14. apr 2018
    Til Alis,

    Jeg har aldrig opfordret dig til at tage dine piller eller nedgjort dig, jeg har diskuteret på samme plan som dig og kan slet ikke genkalde mig at jeg skulle ligefrem have stalker tilbøjeligheder. jeg har aldrig været direkte ondskabsfuld over for dig. Jeg fatter simpelthen ikke at du kan have den opfattelse. Og hvis du skal fremkomme med sådanne nogle fuldstændig uberettiget påstande om hvad jeg skulle have skrevet i en lukket gruppe, så vil jeg forlange dokumentation for det, Og du skulle egentlig meldes for at bringe sådanne urimelige påstande frem i en anden og åben gruppe.


  • #65   15. apr 2018 Det er så usandsynlig at både familie og psykiater er imod dig samt resten af samfundet - det tegner et billede af paranoia - det giver ingen mening at så mange og staten også er imod dig.

    Måske vi skal have fat i Lego politiet (PET) for med den forfølgelse så må du være en spion som er faldet i unåde. Ikke at jeg har den store tiltro til PET for de er alle farveblinde og kunne ikke finde en rød ladeport om de stod foran den.

    Men en start for at finde den sammensværgelse både fra staten og familie. Muligvis har <PET travlt med at samle hemmelig stemplede papirer op fra rådhuspladsen så de er lovligt undskyldt ikke lige at komme ud af deres donut huller-.

    Selv de sager i Tyskland med piger med svære traumer kan fungere, men det er nok småting i forbindelse med dit - enestående - unikt - ikke se før i den her verden.


  • #67   15. apr 2018 alis #64

    Du gør det hele meget kompliceres som om at man skal have en master i opdragelse og alt andet er bare negativt. Opdragelse skal ikke komme fra hjernedøde mennesker med knold i nakken og ikke en gang har spredt fileten. Den slags kan rolig tage tilbage til vestkysten med deres solbærrom og besøg i afholds kirken.


  • #68   15. apr 2018 #66

    Måske man koncentrer sig om dem man kan hjælpe? Ingen kan knipse med fingeren og du er rask - det kræver samarbejde patient og behandler. Hvis patienten afviser behandling ud fra at i kan ikke gøre noget alligevel så vil man da hellere bruge tid på dem som vil.


  • #69   15. apr 2018 #60 - Nej, der er ikke meget autoritær højreekstremisme over mig, jeg konstaterer bare i din skrift, at alle har været så onde ved dig i hele dit liv, lige meget hvor, du har færdes, så har det været ondt. Det har jeg undret mig over.

    Læg mærke til, det er din egen skrift, jeg fremhæver i korte træk, hvad jeg har læst gennem 10 år, det er ikke noget jeg sidder og finde på, for hvor skulle jeg ellers vide om dit lorteliv. Altså din egen tekst. Men hvis ikke du vil have, at vi kommenterer på din tekst, så lad være med at skrive den. Når vi stikker r**** frem, kan vi risikere at få taget temperaturen.

    Men dig selv, du er den med devise ord, du har en løsning på hele det danske samfund, alle os autoritære højreekstremister, ultra liberalister, neoliberalister, DF'er er det værste af det værste, kort og godt en generalisering, der vil noget, men det er dem, som betaler mest i skat, skaber vækst, arbejdspladser du ønsker udryddet.

    Og nej, Alis, det har intet med angreb at gøre, det er dine tekster der bliver analyseret, hvis ikke du ønsker at få kommentar, så lad være med at skrive nogen, du skal ikke sætte mundkurv på mig, jeg kommenterer det, som passer mig, det har jeg også skrevet utallige gange.

    Men et godt råd, se indad - alle vegne, hvor du har færdes, har de været imod dig, det er vildt mærkeligt, men der er ikke noget at udsætte på dig, du er eksemplarisk - du trigger. Bl.a., når du skriver sådan et indlæg i #46.



  • #72   15. apr 2018 Jeg kommenterer, hvad du mener, sådan er det, ligesom du fortæller mig, hvor autoritær højreekstremist jeg er, det er din mening om mig og den mening, nægter jeg dig ikke.

  • #75   15. apr 2018 Alis

    Jamen det er da rart at vide at man ikke skal kommenterer hele eller indhold i din kommentar.

    Men det er jo svært at vide hvilken del man ikke skal kommenter - så du må begynde at indramme med farver de dele vi godt må kommenter - du kan evt. smide din kommentar i et grafik program og farve de ting vi må kommenter og lad være med at lave andre farver på de dele vi ikke må kommenter - det biliver vi neoliberalister og slemme samfund skadelige elementer bare forvirret over.


  • #76   15. apr 2018 Der er Enhedslisten tilbage - og jo, jeg forstår det meste, men jeg deler den ikke, og det er vel noget andet, Alis Klog.

    Men jeg synes faktisk det er sjovt, du har så meget imod de autoritære højreekstremister, men synes vældig godt om de autoritære venstreekstremister, hvad er værst ??


  • #78   15. apr 2018 ps...

    Jeg undskylder også på det grovest at jeg har snydt skattefar for mange år siden og senere været en stor bidragyder til den danske stat. Det er svært i dag at lade sig forsørge af staten - mange har prøvet og kun dem i telte og som taler pludder sprog er det lykkedes - her har vi en ressource i viden som sagtens kunne oprette kurser på aften skole som helt klart viser hvordan man gør. Skulle jeg konverterer til pludder sprog er jeg lydhør som mange andre som dem uden arme og ben og som ligger ude på OUH og er ved at kradse af.

    Et stor niche potentiale, tænk på at blive undervist af en man ikke engang kan se øjenfarve på - spændende tiltag som burde tages op af undervisnings medisteren.

    Vi skal også se at få lukket virksomheder der sutter tissemand på samfundet for bare det offentlige er stor nok så går de nok.

    Når alt er lukket eller flyttet til udlandet så kan vi endelig få liv i gågaden i Odense som er stort set ved at kaste op over letbane som absolut ikke er let for erhvervsdrivende - problemet er bare at alle i gågaden render rundt med harmonika med en madam blå krus og rasler løs som ikke kan forstå hvorfor man prioriterer en stor offentlig sektor til fordel for skatteydere.

    Så har vi de geniale kommentarer:

    Dem som arbejder i det offentlige sektor betaler skat - skal undlade at bruge også for der er ikke andre. Det er som ebberød bank med at du giver mig en krone og så får du 2 kroner - det må da give overskud ik alis.


  • #79   15. apr 2018 ALIS.
    Min endelige afsked med din person, jeg må nu for den allersidste gang sige et endegyldigt farvel til dig, jeg ved at jeg har sagt det før men denne gang gælder det.
    Jeg vil ikke blive ved med at holde gang i dine fuldstændig ensartede udgydelser, det er så slemt at jeg bare kan nøjes med at "scrolle" ned over dine indlæg, så skaber det et genkendelses mønster i min hjerne, så det ikke tager nogen tid at læse dem. Jeg føler mig som en helt Einstein så hurtigt går, det, men måske er det fordi de ord der står der er de samme, der har stået i alle dine indlæg, igennem alle de år jeg har været på BB. Forøvrigt så ved jeg ikke af at vi to har været i nogen lukket gruppe sammen. Og så kan det jo godt undre at du det ene øjeblik beskylder mig for at have sagt at du skal tage dine piller, og i et forrigt indlæg at jeg ville nægte dig at få behandling for din OCD, Det hænger ikke rigtigt sammen vel.
    Forøvrigt så har jeg aldrig været uforskammet i nogle af mine kommentarer, det kan du få bevis ved at læse dem igennem, Men jeg har haft en meget divergerende opfattelse af virkeligheden som er kommet i karambolage med din virkeligheds opfattelse, og det min "ven" kan man kalde flere ting, for eksempel "Dialog" "Diskussion" "Menings Forskellighed " Bare du ikke kalder mig for ondskabsfuld, for det har jeg aldrig været.
    Men det korte af det lange så er det ikke tiden værd at diskutere med dig, så Bye Bye,
    Venlig hilsen mig.


  • #81   15. apr 2018 lidt underholdning er bedre end ingen her kan jo være total dødt i 36 timer....og så længe Alis gider komme med hendes verdens historie så er der dømt underholdning...

    Det gennemgående er at hun ikke giver kommenterer et samfund som kun består af en offentlig sektor som hun plædere for - her er der tavshed ----det kunne jeg dælme godt lide at høre for så har man opfundet de vises sten og ebberød bank skal begraves og have sin egen mindeplade.


  • #83   15. apr 2018
    Anella, nu kan jeg så ikke undgå at se at du selv har kommenteret på bemeldte dame, oven i købet op til flere gange, så jeg syntes at den opfordring ikke rigtigt holder vand, man kan ikke bebrejde andre for fejl, som man selv begår, Det er lidt hyklerisk.


  • #84   15. apr 2018 #82

    Bare du holder igen med hele dit liv og koncentrerer dig om andre og ikke fylder det ud med eksempler på hvordan din barndom var. Så ville det være nemmere at forholde sig til det du skriver.


  • #86   15. apr 2018 Cris

    Jeg kunne ikke lade være med rate dit indlæg som jeg syntes er meget vigtig at tage op speciel med alle de for mig at se falske diagnoser - for det kan simpelt hen ikke passe at så mange børn er så syge... Det er ikke børn som ønsker at se en kvaksalver men forældre så måske man skulle vende skuden og kigge på forældre i stedet for børnene.

    Forældre kan ikke se nogen fejl hos dem så det er nærliggende at slæbe poden ind til en kvaksalver og i løbet af 2 min få diagnoser i massevis med store bogstaver.... husfreden er reddet og så fylder man ungen med piler til de er bim lim og bare vælter rundt i verden uden at fatte en 5 øre....

    De begynder at tro på at være pløk åndssvag og agerer derefter for så til sidt at ende på en institution.


  • #87   15. apr 2018 ok Alis så holder jeg min kæft overfor dig - tak for udmeldingen så er jeg fri for at lave lange indlæg.....takker endnu engang....godnat og goodbye kære alis i >Vonderland.

  • #89   15. apr 2018 nu er det ikke ret mange som bare vakler i seng efter fyraften, for så ville jeg gå til en læge, normal arbejdsdag 7 - 1430 og dem med flere timer er unge uden forpligtelser. Så alis det er noget vrøvl.

    Samfundet tvinger ingen til at arbejde 50 eller flere timer om dagen, Jeg kender ingen børnefamilier der gør det andet for en kort periode så valget er en selv i samarbejde med familien....det er straks værre hvis man selv sætter sig hårdt økonomisk så hænger man fast i mange timer men det er ikke samfundet som har skyld men en selv.

    så Alis hold op med det fis om at det er samfundet skyld, det er kraft edme trættende at høre.


  • #91   15. apr 2018 hvad er de faktorer som stresser mere end at arbejde 7 timer? hvad for et samlet billede?

  • #92   15. apr 2018 Hvis man vaklede i seng så var det som kartoffel optager i 1900 tallet hvor mit ophav kom fra polen med intet andet end deres arbejdskraft - 12 -16 timer var ikke unormalt og så kommer du med at dagens dansker dapper i seng efter 7 timer ha helt til grin...

    grinder igen.......dengang havde man endda tid til at hygge sig på trods af de kun havde få timer til næste dag....


  • #94   15. apr 2018 Rasmus

    Det må du fortælle hvor man kan få en sådan løn - 1600 pr dag for 4 unger - måske du skulle have ventet med at drikke den kasse til 40 kr. smiley


  • #97   16. apr 2018 #85 - Langt de fleste gang vi ender med at diskutere min private situation er det fordi andre trækker den ind i tråde, der handler om noget helt andet. Jeg må gang på gang gøre opmærksom på, at emnet ikke er mig! Jr. Alis.

    Hov hov endnu engang prøver du på at kaste skylden på os andre, hold dig til sandheden. Hver gang du starter med at berette om dit lorteliv, så starter lavinen med at gøre dig opmærksom på, at tråden ikke handler om dig. DET ER ALTID DIG SELV, DER STARTER med at køre emnet af sporet.

    Gå du i Arkivet og se, hvor mange tråde, du har fået ødelagt ved at skrive om din dårlige opvækst, behandlersystemet og din uheldige karriere, hvor de har været så onde ved dig alle sammen.




  • #99   16. apr 2018 Nej, jeg gør ej. Gå i Arkivet og få syn for sagen, så vil du se, at du evig og altid starter selv. Men uanset om du ikke vil gå i Arkivet og få syn for sagen, så står det sort på hvidt og det bliver det ved med i al evighed. Dokumentation er en god ting.

  • #101   16. apr 2018 Du kunne jo nøjes med 10 tråde og du vil få syn for sagen. Hvis du ville holde op med at berette om dit private liv i div. tråde, så kunne vi få nogle rigtige gode debatter, tænk over det.

  • #104   16. apr 2018 Polysl.

    7 timers arbejdsdag er jo ganske normalt, men virkeligheden er jo lidt anderledes.
    Fra du står op om morgenen er du jo faktisk på arbejde, du forbereder dig, skal bruge bus eller tog til lang transport, på den måde kan en arbejdsdag sagtens rumme mere en det halve døgn, og hvis man så skal sove 6-8 timer, så er der sgu ikke meget tilbage.

    Men korrekt, folk får "kun" penge for de 7 timer.


  • #105   16. apr 2018 markgreven

    Nu vælter folk ikke i seng når de kommer fra arbejde, mange går i fitness center så selvom de har haft en langt arbejdsdag så er der åbenbart mere energi tilbage. Jeg kender også flere som løber 3 gange om ugen lige efter arbejde - så den hulken fra Alis om at vælte i seng er da noget værre vrøvl.

    Og man kan godt samarbejde i familien med at de unge gør aften maden klar som at skrælle kartofler eller forberede ting. Eller lige løbe rundt med støvklud eller støvsuger.

    Det er nok utopi i dag at få unge til det for man kan ikke både støvsuge eller lave andet husligt med en Iphone i hånden.


  • #108   18. apr 2018 Det kan da godt være de unge bestormer fittnes centeret efter arbejde, men i min alder er det mere det lokale ølhus. smiley smiley

  • #109   18. apr 2018 ti hi smiley

  • #111   19. apr 2018 Alis, du taler rigtig meget om kontrol.

    Men som jeg ser dine indlæg, så virker det til at du forsøger at kontrollere os alle her til at mene det samme som dig, Gør vi ikke dét, så er vi højreekstremister, df'ere, eller af den 'sorte skole'.

    Din familie, psykologer/psykiatere, andre behandlere, arbejdsgivere, tillidsmand, og hvem véd flere, har ALLE fejlet og er skyldige i at du blev/er syg.

    Kun éen eneste gav dig medhold og iflg. DIN mening hjalp dig. ( Det er jo godt så).

    Du mener at Jetset manipulerer dine ord. Men er det ikke nærmere dig selv der forsøger at manipulerer med os alle her?

    Hvor mange år er der efterhånden gået siden Mingler-tiden? 10, 12 år?

    I al den tid har vi igen og igen hørt om DIN historie, DIN selvopfattelse, DIN situation, som selvfølgelig er reel for dig.

    Men kan du ikke bare svare på et debatemne, uden at indblande dig selv konstant?










  • #112   19. apr 2018 Chris7.

    "Men kan du ikke bare svare på et debatemne, uden at indblande dig selv konstant?
    "

    Det kan du da for alvor ikke forlange... Du beder virkelig om mirakler.


  • #113   19. apr 2018 Jeps Markgreve, det er måske at forlange mirakler hvor de ikke findes. smiley

    Alis er opmærksomheds- krævende, men også meget velformuleret i sine indlæg.

    Lad hende skrive hvad hun vil, ignorer hende, eller giv hende svar på tiltale.





  • #114   19. apr 2018 Mht. # 19. (Anella)

    Det er helt som da jeg var barn. Hvilket jeg husker tilbage på med stor glæde. Ikke mindst at gå i skole.

    Jeg var velopdragen, men ikke kontrolleret. Når mine forældre skulle på besøg hvor der ingen børn var, hvilket ikke var så ofte, ja så havde jeg legetøj med, som jeg kunne stille og roligt lege med. Jeg havde det fint med det, for der var også så meget sjov forbundet med det.





  • #115   19. apr 2018 hvem hader ikke en unge som render rundt og hyler og skriger og gør sig opmærksom, det er ikke noget samfundet har lært det bæst men forældre....

    Det er ikke noget du forstår for du har aldrig haft børn, næ det har jeg ikke men der findes ikke en manual som beskriver punkt til punkt omkring børneopdragelse, Opdragelse er da simpelt at vider give moral værdier og hvordan man opfører sig. Det kræves ikke alle de humbugmagere som pryder vores samfund og lever fedt på at kalde børn en sygdom med alvorlige problemer med store bogstaver. Man kender sig selv dengang man var ung og er en force i børneopdragelse.


  • #117   19. apr 2018 ro er nem man skal bare være stile smiley

  • #119   19. apr 2018 Har da cyklet fyn rundt - 1979

    profilbillede
  • #122   19. apr 2018 LOOOOOOL!!!!! smiley smiley smiley smiley smiley

  • #125   20. apr 2018 Alis

    Fantastisk at selv Mingler er blevet infiltreret af DF,

    Du har stadig ikke fattet en 5 øre af dansk demokrati om at DF er altså ikke den som kan bestemme alene, de er nød til at have et flertal for de beslutninger som bliver lovgivet.

    Du har heller ikke fattet at de rige bæster som du pukler på er med til at der er penge til dig og de gamle og andre som har behov.

    Det er ikke DF som sidder og laver kraftige beskæringer ude i kommuner men en fælles beslutning.

    Det er heller ikke DF før de blev oprettet som i hemmelige loger fik lavet gode pensioner for politikere og deres børn - næ det var de røde støvletrampende røde banditter med deres røde faner som står og galer som idioter lige pt så de bliver hæse.

    Hvis de røde støvletrampende røde bæster brugte lige så megen energi på de gamle så ser vi ikke fejlmedicinering, biksemad 5 gange om ugen, eller at gamle skal ligge med deres ble med pis og lort i dagevis. Heller ikke at man glemmer multihandikappede på center så de sidder alene i deres pis og lort i igennem en hel weekend. Så ville vi heller ikke se gamle som lige er udskrevet - ikke får mad i 14 dage fordi man har for travlt og ligeglad og har givet op.


  • #126   20. apr 2018 #120+121 - du refererer forkert, men det gør indholdet ikke bedre. Du manipulerer, så det storvasker sig, OMG.

  • #128   21. apr 2018 Nu nåede Jetset at komme mig i forkøbet.

    Men sådan lige igen for god ordens skyld Alis, så er det ikke første gang du refererer til Jetset, trods det er mig som har skrevet indlæg.

    Og så lige dette: På Mingler skrev jeg kun om min sag i min blog, og den kunne man lade være med at læse.

    Det passer ganske enkelt ikke! Du skrev op og ned af bakke om det på flere debatsider.




  • #130   21. apr 2018 alis

    //citat
    og jeg gør opmærksom på hvilke konsekvenser, det havde for mig at blive udsat for det. Hvis det ikke interesserer dig, hvad er så formålet med denne tråd?
    //citat slut

    Den her tråd omhandler ikke dig, Jeg er sikker på at du ikke er unik og at andre har nogle oplevelser som de vil vider bringe - dine kender vi jo til bevidstløshed så det er da rart med nyt fra andre....


  • #131   22. apr 2018 Det passer ganske enkelt ikke! Du skrev op og ned af bakke om det på flere debatsider. Jr Cris7.

    Præcis, det kan jeg også skrive under på, men tråden skulle nok haft overskriften: Alis diagnose fiksering for 1000 gang. GAB !!


  • #134   22. apr 2018 Der finders piller mod alt - det kaldes stikpiller og kan stikkes ud af lugen hos lægen.

    Jeg kender godt til det at være sort i bøtten, for mange år siden blev hjernen sort og alt var noget lort i ca. ½ år hvor jeg var en rigtigt dumt svin.

    Var tæt på fyring for mine attituder, men som altid så blev det solskin igen og hjernen blev lys og glad - færdig med overgangs alderen tror jeg.... smiley

    Jeg rendte ikke til heksedoktor og alle de kvaksalver som samfundet kan leverer men til hele tiden at tænke - det kan kun blive bedre. >tænk helt uden piller...

    Bare rolig foks den bliver ikke genudsendt...

    ***************************************

    Hvorfor må folk ikke være racister, de findes i mange udgaver, den som tænker på at skyde negre og dem som gør det, smiley

    Personligt har jeg ikke noget imod Negre - for mig er det bare nogen som har drukket for meget kaffe - muslimer er bare nogen som helt har mistet retnings sansen og burde være endt på nordpolen.

    terrorister er bare nogen som ikke har været på lejr hvor man viser hvordan man i stilhed springer sig selv alene i luften.

    Så i grunden er jeg ikke racist - det er bare omverden som mangler lidt gps, mindre kaffe, mindre klogere muslimer,

    Jeg vil også plæderer for dine sosu venner som ikke tør servicerer nogen som helst i parker fordi de risikerer en mursten "made in Bagdad" Det er også noget som fylder op hos psykiatrien.

    Good save the quinie som ikke skal begraves alene men med en af de hysteriske pølsehunde som burde være en hotdog.


  • #137   23. apr 2018 Nej, det kan du ikke skrive under på, for jeg skrev i min blog og det var ret lange redegørelser for hvorfor det var nødvendigt med en sagsbehandling. Jr. Alis.

    Du lyver for åben skærm her. Jeg læste aldrig din blog, men kunne ikke undgå at læse dine indlæg i diverse grupper, og det var det samme som her og alle andre steder Mandala, AF, Mingler/24timer.dk/24dk og sandelig også her på BB. GAB, du er ulidelig, vi kender din historie til hudløshed og div. tråde handler altså ikke om ALIS, men de kommer altid til det, du er selvhøjtidelig og samtidig med det, så er du også belærende, bedrevidende.

    Så er jeg også venstreorienteret og antirascist, men det kan bekæmpes med diagnoser, ikke sandt, med det resultat at jeg hele tiden må forsvare mig.
    Så går man i gang med at bryde mine forsvar ned.


    Ja, det er du, men er der nogen, som har haft indsigelser imod det ??, ikke hvad jeg ved af, men du har så stillet en diagnose af mig, hvor du mener jeg er højreorienteret og RACIST, det kan ikke genere dig. Men vi er så meget imod stakkels dig, så vi er igang med at bryde dit forsvar ned, hvor er vi bare onde her på BB.



  • #138   25. apr 2018
    Jeg havde forladt tråden indtil der kom et nyt angreb, som jeg måtte forsvare mig imod. IGEN! jvf. Alis

    Alis du starter i debatten her, #14, med at skrive: Meget af det, der bliver sagt i denne tråd, det hørte jeg på i min barndom for over 50 år siden.....
    Og så fortsætter du ellers igen igen på din egen historie. DU angriber os alle for vores meninger, og tilskriver os at være lige så autoritære som dine forældre muligvis var.

    Ligeså dette:

    Denne tråd handler om autoritær opdragelse og om at få ungerne til at lystre. jvf. Alis.

    Nej, denne tråd handler ikke om autoritær opdragelse, derimod om ganske almindelig mangelfuld opdragelse, hvor forældre hellere søger en diagnose for deres uvorne børn, og dermed fralægge sig ansvaret for en god og sund opdragelse.

    Der er stor forskel på en sund og fornuftig opdragelse versus en autoritær opdragelse. Ingen her går ind for autoritær opdragelse, som du tillægger os.

    Børn skal oplæres i hvad der er god og dårlig opførsel, og at det kan få konsekvenser ved dårlig opførsel, respekt for andre mennesker og deres mening, for hvordan skulle de ellers kunne begå sig med andre mennesker senere i livet. At de er små konger og prinsesser i hjemmet der bestemmer, hjælper dem ikke senere i livet.

    Det er en bjørnetjeneste som forældre giver, for børn har brug for faste rammer, også selvom det kan gøre 'ondt' på forældre at håndhæve deres ret til at bestemme.

    Børn lever efter det de lærer, så hvis de er vant til at få deres vilje, ja så vil det nok ikke gå godt i deres liv, for sådan foregår virkeligheden ikke når man er voksen.


  • #141   25. apr 2018 Det var dog utroligt, så meget kendskab, du har til DF grupperne, som du var medlem af og skrev op og ned om dit dejlige liv, du skal ikke skrive her, at jeg lyver, det er en påstand du ikke kan bevise smiley smiley smiley

  • #142   25. apr 2018 Whau Alis.

    Nu går du da vist helt omkuld i angreb.

    Jeg læste heller ikke din blog. Men DU deltog i mange debatter, og det eneste som du kunne tale om var DIN situation.
    Du kunne IKKE være seriøs om et emne, uden DIN situation var omtalt.

    Hvis du ikke havde ønsket at deltage i diverse debatter år tilbage, så var det DIT valg.

    Mange har nogle psykiske problemer, men ikke større end at de på normal vis kan deltage i en debat. Desuden blev der taget stort hensyn til dig i starten, men du blev ved og ved.

    Alene dét at du her, nu, omtaler DF? Hvad ialverden har det med noget at gøre iforbindelse med din måde at skrive på?

    Iøvrigt kan jeg fortælle dig, at DF ikke går ind for skattelettelser, men Liberal Liberence gør!

    Opfør dig ordenligt, og lad vær med at være autotær over for os andre!



  • #144   25. apr 2018 #142 - alt det, kan jeg også bekræfte, det er så sandt som skrevet står.

    Og jeg har undret mig over denne Alis diagnose, tænk at være så psykisk syg og så have så meget overskud til at sidde i over 10 år at skrive stolpe op og stolpe ned om alle de rige egoistiske svin, der bare betaler sin skat med glæde.

    Jeg tror, Alis er en af dem smiley smiley smiley smiley


  • #148   25. apr 2018 Jeg holder mig også til emnet. Emnet er ALIS og hendes diagnose/opvækst.

  • #150   25. apr 2018 #143
    Det var de samme argumenter man brugte i min familie, og brugte som undskyldning for både fysisk og psykiske afstraffelser og kontrol!!!

    Din forståelse er som at pisse i iskold modvind. Det fryser, og din forståelse er fastfrosen til dine egne oplevelser.



  • #152   25. apr 2018 Min skæbne er et eksempel på hvad de metoder, man går ind for her, de kan resultere i, og jeg har forklaret hvordan.
    Men det må ikke komme frem vel? jvf. Alis


    Nej, din skæbne, desværre Alis, er at du er mentalt syg, og har mistet forståelsen for realiter, fordi du kun henholder dig til hvad DU har oplevet.

    Tiden har ændret sig, opdragelse er for mange noget som først sker i skolealderen, hvor det er alt for sent. Men også at mange regner med at skolen skal opdrage, hvilket er idioti.


  • #153   25. apr 2018 Alis

    Hvis ikke forældre skal have kontrol med deres barn - hvem skal så? Alle de andre i samfundet?

    kontrol kan bruges som et negativt ord eller positivt ord. Forældre skal have kontrol med deres barns opvækst og værdier - negativ kontrol er at stalke sit barn og blande sig for meget som kun giver et usikkert og nervøst barn. Et barn skal have faste rammer, vide hvor grænsen går.

    Når man retter sit barn.... det er ikke kontrol men at vise grænser.

    Vi har alle oplevet et barn vræle og sparke i supermarkedet fordi mor har valg en cornflakes som poden ikke mener er den samme selvom den er - fordi man har lavet en ny indpakning.

    Barnet forventer en reaktion fra moderen som bare lader poden ligge og skabe sig, og det samme havde jeg gjort - Det poden så finder ud af er at mor ikke reagerer på poden utilfredshed og snart stopper det.

    Men der findes ikke de vises sten i børneopdragelse kun fornuftige forlædre.


  • #155   25. apr 2018 Skæbne:

    Kommer til at tænke på sangen: Steen med det ekstra steen.

    https://www.youtube.com/watch?v=7bPswyEkHnw


  • #156   25. apr 2018 Nææ, såmænd Alis var din Ocd, det sidste jeg tænkte på!



  • #157   25. apr 2018 Tænk at vi stadig gider Alis... Hvis noget går hende på, så er det: BENÆGT, BENÆGT, BENÆGT!

  • #159   25. apr 2018 Ja det er det rene ævlemoster.

  • #161   28. apr 2018 Synes du virkelig, jeg ævler, Rasmus smiley - jeg holder mig bare til emnet. Men opret selv en spændende tråd, det vil jeg da glæde mig til.

  • #164   28. apr 2018 Alis

    NU bragte jeg det eksempel frem med moderen i supermarkedet som jeg ved virker, Det er ikke at ignorerer men bare en del af opdragelsen ikke at give poden viljen for så er det poden som styre og ikke forældre.

    Børn udfordrer forældre hele tiden for at lære grænser, det er nok det mest fundamentale i opdragelse.

    NU kan man også samle på al det negative i de sidste 20 år og bruge det som sandheden - alt er i udvikling - i dag slår man ikke børn men man tager bare deres mobil og Ipad fra dem så kan de lære det. Man siger at børn behersker teknologien - nix det er lige omvendt - der har været udsendelser hvor nogle unge skulle undvære al teknologi og måtte ikke låne eller købe sig til den.

    Det er som at se en narkoman skulle undvære sit fix uden metadon.

    Det ævl der bliver talt om, skrevet om som....ville svare til at 2 gamle koner i datiden ringede til hinanden 10 gange i døgnet og sagde at nu er der sprunget en rose ud, nu endnu en rose, katten har lavet en bruno på terrassen, , Postbuddet har lige leveret reklamer. Pis og lort og slet ikke hensigten - hvorfor fanden sidde og sms i flere timer i stedet for at besøge???? pløk åndssvagt. Når de så mødes på MCshit så sidder de gu dødme og sms alle - ikke en kæft snakker sammen.....


  • #166   28. apr 2018 Jamen, det er så din mening. Jeg overlader roret til dig, og så kan du gøre op med dig selv, om du stadig har lysten til at være martyr.

  • #169   26. maj 2018 Nej, det mest fundamentale i opdragelse er ikke at sætte grænser. jvf. Alis

    Jo det er een af de basale ting som børn skal lære.

    Børn er som et blankt stykke papir, de véd ikke andet end det de lærer, hvis der ikke bliver sat grænser tidligt, hvilket naturligvis skal være på en kærlig og omsorgsfuld,men også fast måde, så vil det som regel gå dem dårligt senere i livet.

    Deres 'erfaring' vil i så fald være at de bare skal agere dårligt, fordi de så er vant til at få deres vilje. Det er ikke sund fornuft, og slet ikke gavnligt for børns videre del af livet.

    Man ser alt for mange unge idag, som ikke kan fungere på en arbejdsplads, fordi de ikke er vant til at få fortalt hvad de skal gøre, eller følge de givne retningslinjer der er.

    Ikke mindst at flere ser der som 'under deres værdighed', at starte på bunden og arbejde sig op.


  • #171   27. maj 2018 Alis, du er vild med teorier, prøv dine teorier i praksis, så vil du opdage, at teorier ikke er nok. Hvorfor er der så mange børn der mistrives, psykiske syge, det er uhyggeligt at tænke på, børn anno 2018 (de fleste) har alt, undtagen forældre, der vil dem og har tid. Forældre vil KUN være venner med deres børn, børn skal være små voksne i alle henseender for sådan er de også selv blevet "opdraget".

    Det er slet ikke det, børn har brug for, for børn er også de børn, vi var engang, og der gik ikke en dag, uden at skulle prøve grænser af, det var hjemme og i skole, det var en rar fornemmelse at have noget at forholde sig til, der skal være et solidt fundament først, så senere hen som voksen, kan vi begynde at forholde os og danne en egen mening, det skal ikke være fra 2 års alderen, det er en stor misforståelse.

    Børn er KUN statussymboler, som skal være små voksne, stakkels børn.



  • #173   27. maj 2018 Ååå hold nu kæft Alis, med din opdragelse. Nææh det der er galt med dig, er, at du er så egenrådig og stædig, at du kun vil acceptere dig selv ingen gang kunne du acceptere dine forældre, der kun ville dig godt. Det er helt og holdent kun din egen skyld alt det du fejler, du er så stærk i din tro, at det ikke er din egen skyld, men dine forældres, heller ikke de hvide kitler ville falde for dig og alligevel så har du slet ingen fejl, det er kun de andre, der har fejl, du er bedrevidende.

    Og ja, du starter som sædvanlig med at drage dit private forhold ind i debatten og hver gang du gør det, så får du denne smøre, så ved du det.


  • #175   27. maj 2018 Jeg ved godt, du ikke holder kæft. Det du blot skal vide, at det gør jeg heller ikke. Jamen, forældre opdrager ikke deres børn, det er det, som er det store problem, de vil bare være venner med deres børn, og det er et STORT minus.

    Og STOP dit hitlerjugend smiley - du forstår ikke ret meget af alvoren.


  • #177   27. maj 2018 Alis.

    Med din statiske og ensformige argumentation i enhver tråd, har jeg dig mistænkt for selv at have været medlem af Hitler Jugend, måske er det derfor du hader din neoliberalistiske familie som du gør.
    Sieg Heil!


  • #180   27. maj 2018 I

    I vore dage er der ingen børn der bliver behandlet med psykisk terror eller tæsk. Lad os få slået det fast.
    Jeg har haft klienter hvor der har været et omsorgssvigt med omvendt fortegn. hvor det var børnene der styrede hjemmet og sad på magten. og tro mig det var dysfunktionelle hjem.
    Hvis barnet for eksempel får lov til at styre hvor mor og far skal sidde ved middagsbordet, og under middagen forlanger at de skal bytte plads, og der parreres ordre af forældrene, så er der noget galt. Og det var kun et`eksempel.
    Der er mange andre eksempler, hvor barnet ikke får den opbakning med et "nødstop" som de beder om, og det er forkert.
    Tryghed, Kærlighed og omsorg er det børn har brug for. og disse begreber ligger indbygget i den fornuftige opdragelse.

    Under en spadsertur i skoven hvor man farer vild, lader man heller ikke et uudviklet barn finde vejen tilbage til trygheden, der tager den fornuftige voksne over og vejleder, og det er grundlaget for en god opdragelse. man tager barnet i hånden og støtter det.

    Curling forældre eller ej, det er bare et nyt moderne udtryk, Hvis et barn får opmærksomhed og en god rolle model, så styrker det barnet, og så en sidste lille ingrediens, det er at lære barnet at ting man laver har en konsekvens, og at man må stå til ansvar for sine handlinger.


  • #181   27. maj 2018 Opdragelse er lig med Hitler OK - så er det derfor børn ikke opdrages i dag, det startede så småt i 70'erne, hvor de begyndte at sidde i en pædagogisk rundkreds, sådan blev jeg så ikke opdraget og heller ikke mine børn, de er faktisk godt tilfreds med deres opdragelse, selvom jeg er snobbet, neoliberalistisk, DF'er og hvad jeg ellers er blevet kaldt, utroligt når jeg tænker over det, hvad jeg ikke har fået udrettet, det bedste er mine velfungerende børn smiley smiley smiley

  • #187   28. maj 2018
    rettelse
    #174, Citat :: ALIS. Så kan vi få lavet den danske version af hitlerjugend.
    Så bare lige for en ordens skyld, og for at tilbagevise påstanden om at det var Jetset der startede.
    ifølge Alis. Det var Jetset der vendte det rundt til at det at opdrage børn så skulle være det samme som nazisme,( citat slut.)





  • #188   28. maj 2018 Kisser skrev det så godt: Tryghed, Kærlighed og omsorg er det børn har brug for. og disse begreber ligger indbygget i den fornuftige opdragelse.

    Og, jo Alis børn er blanke sider, hvor der skal fyldes på. Ja de bliver født med personlighed og følsomhed, men det gør fx. hunde og papegøjer også!

    Når vi andre taler om opdragelse, altså hvad der er en god og dårlig måde at opføre sig på, og at gentagen dårlig opførsel skal have konsekvenser, så taler DU om autoritær opdragelse og lydighed. Hvilket intet har med hinanden at gøre.

    Du skriver også: De krav man stiller til børn skal afvejes efter hvad de kan klare uden at lide nederlag.

    Der er intet galt i at børn lider et par nederlag, det er også en læringsproces, hvor forældre så skal hjælpe dem til at komme videre. Alle lider nederlag i livet på et tidspunkt, og hvis man aldrig har prøvet det, og dermed har en ballast så kan man heller ikke håndtere det og komme videre.

    Du er så fastlåst i dine egne oplevelser at du KUN kan fokusere ud fra det, for det er de oplevelser du konstant refererer til.

    Jeg vil gentage som jeg før har skrevet, at du meget muligt er født med mentale problemer, som din familie efter bedste evne har forsøgt at håndtere, men som du istedet ser som overgreb.









  • #190   28. maj 2018 #174 Der er en ting, du kan være helt sikker på - jeg holder ikke kæft!!!
    Jeg ser ikke passivt på, at man er i gang med at indføre fascistiske metoder i Danmark, og nu vil man også bestemme, hvordan forældre skal opdrage deres børn.
    Så kan vi få lavet den danske version af hitlerjugend.


    Sådan skriver DU Alis. Jetset har IKKE omtalt nazister før du selv lægger dette.


  • #193   28. maj 2018 Jeg forstår ikke hvordan du kan finde på at udtale dig om hvad der er sket i mit liv? Hvad ved du om det? Men det er vel bare fordi jeg er uenig med dig, at du skal have noget at angribe med. jvf. Alis

    Jeg mener nu ellers at jeg efterhånden sådan ca. efter 10-12 år at have hørt din historie og liv, har et ganske godt overblik.

    Jeg vil ikke kalde det et angreb, men nærmere at der er en årsag til at du fungerer som du gør.


  • #199   28. maj 2018 Okay, jeg kan se at du igen er blevet fuldstændig paranoid !

    Jeg og Jetset er IKKE samme person, dit fjols!

    Hvilket jeg er sikker på at alle andre her véd.







  • #200   28. maj 2018
    Jeg personligt, har aldrig udtalt mig om, at jeg gik ind for en form for opdragelse der indebære fysisk eller psykisk vold af et barn. Tværtimod så går jeg ind for at støtte op om barnet og indgyde det en selvstændig tankegang. Og det har jeg så gjort ved mine 4 børn, der er vokset op til glade velfungerende voksne. Oven i købet har deres opvækst/opdragelse medført at alle mine 9 børnebørn og 2 oldebørn er noget af det mest velopdragne man kan støde på udi i små mennesker. Så det er en fornøjelse at være sammen med dem.
    Så jeg forstår simpelthen ikke de angreb om autoritær opdragelse. Der er ingen her der er tilnærmelsesvis på den linie.


  • #201   29. maj 2018 Det var Jetset der vendte det rundt til at det at opdrage børn så skulle være det samme som nazisme, og jeg plejer at være på vagt over for hendes tricks, men det var jeg altså ikke tilstrækkeligt denne gang. Jeg er ellers ret vant til dem. Ind imellem bliver jeg bare så træt af hele tiden at skulle rette hendes fordrejninger. Jr. Alis #185.

    Jeg var slet ikke klar over, at jeg kunne tricks. Men hvor er jeg træt af, at du lige kan få den drejet over på os andre, når det gælder om alle dine udtryk: Nazisme, Hitler, DF'er, Neoliberalister, Islamofober, Racister og m.m.m., hvad bilder du dig ind !!

    Det er dig selv og udelukkende dig selv, der har en forkvaklet holdning til det at opdrage børn, en sund og god opdragelse, der indeholder kærlighed, er min gode erfaring og ikke en slap social rundkreds, om hvad er klokken, ja hvad synes du, den kommer du ikke langt med. Men du har selv en søn, hvilken opdragelse har han fået, for du ved da om nogen, hvad en god opdragelse er smiley


  • #206   7. nov 2018 Hej Alis
    Jeg tror ikke Claus er moderator mere og jeg tror heller ikke at han har udelukket dig fra at skrive i div. tråde smiley


  • #208   7. nov 2018 Jeg mindes ikke at have set hans navn i lang tid, men han deltager måske ikke i debatterne mere smiley

  • #209   7. nov 2018 Neoliberalister....

    Jeg havde lykkelig glemt det ord, tak Alis. smiley smiley


  • #210   8. nov 2018 Alis #204

    Du er så fuldstændig fokuseret på din opvækst, at du glemmer at du selv kan vende dit liv rundt, være mere positiv indstillet til ting, og ikke blive ved at grave i noget du ikke kan ændre.

    Jeg opfatter mine meddebattører her, som yderst fornuftige mennesker, så når du skriver at vores holdninger og menneskeopfattelse svarer til hvad din familie mener, så er der måske noget om det ikke?

    Du kan ikke 'se skoven for bare træer' , fordi du er så fastlåst i din egen situation/verden.


Kommentér på:
Diagnose fiksering.

Annonce