{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.599 visninger | Oprettet:

Diagnose fiksering. {{forumTopicSubject}}

http://www.kl.dk/Momentum/Andelen-af-born-og-unge-med-en-psykiatrisk-diagnose-fordoblet-pa-fa-ar-id236192/?n=0

Indenfor de senere år er der sket mere end en fordobling af diagnoser for børn og unge under 15 år. Mest bliver diagnoser som ADHD og angst/stress givet.

Jeg tror ganske enkelt ikke på at så mange lider af disse sygdomme.

Hvis et barn mistrives, er hyperaktiv eller opfører sig 'besværligt', mener forældre ofte at der må ligge en 'psykisk' sygdom bag. De ønsker at få stillet en diagnose, som ofte bliver brugt som en 'sovepude' af dårlige undskyldninger for at deres barn ikke opfører sig ordentligt.

Istedet bør forældre se på de fysiske rammer som deres børn lever under, og som de selv kan ændre på. Det være sig skilsmisse børn, der konstant bliver flyttet rundt mellem forældre, det være sig sammenbragte børn, 'dine, mine og vores børn', hvor der kan ske ubevidste forskelsbehandling. Det kan være manglende opdragelse, ingen konsekvenser af handlinger.

Børn idag lever i et konstant højt aktivitets niveau, lige fra vuggestue, børnehave, skole, fritidsordninger, m.m. Ingen fred og ro, selv ikke når de endelig kommer hjem.

Alt for mange børn får medicin, som på sigt mere skader end gavner. Istedet for at indse problemet og foretage bare små ændringer som kan hjælpe, fratager alt for mange forældre sig for deres eget ansvar og skader deres børn mere end gavner.

Hvad mener I?
Kommentarer på:  Diagnose fiksering.
 • #2   10. apr 2018 Jeg kan kun kopiere hvad jeg skrev i et andet oplæg....

  Engang kaldte man børn hyperaktive som mig selv - fuld af krudt og ballade som rode sig ind i hvad som helst. I dag kalder man det en sygdom for al aktivitet skal sygeliggøre og helst kaldes en navn med store bogstaver.

  Børn må ikke være børn længere men små voksne så kræver det ikke så meget af hverken forældre eller stat. Alle som ikke passer i kassen får en ny etiket med store bogstaver.

  forældre er hysteriske når poden sidder og spiser jord fra sandkassen og de haster hen med servietter med kemi og vrider det rundt om kæften om ungen som skriger i vilden sky og som ikke fatter en 5 øre af det hysteri.

  Og midt i det hysteri i opvæksten i en boble forstår forældre ikke at poden udvikler allergi og hoste og snue bare de ser et snefnug.

  Midlet er så simpelt at lade børn være børn med de risici der er at være et barn så deres immun forsvar igennem opvæksten kan opbygges.


 • #3   10. apr 2018 Rigtigt Rasmus


 • #4   10. apr 2018 polysl, ja så dit indlæg og det passer også godt her.

  Men det er jo rigtig skidt når man 'sygelig gør' sit barn, fordi man ikke formår at stille grænser/opdrage, eller som nogle siger at de forventer at børnehave og skole opdrager deres børn!

  Forældres fornemmeste opgave er at vejlede og opdrage deres børn i alt, ikke at overlade det til andre. • #5   10. apr 2018 Cris

  Jeg tror ganske enkelt ikke på at så mange lider af disse sygdomme.

  Det gør jeg heller ikke.

  På mig virker det mere som om, mange forældre i dag hverken har tid eller lyst til at tage sig af deres børn, og DET er jeg overbevist om, at børnene mærker og for at få den manglende opmærksomhed, bliver de urolige, nervøse, ukoncentrede, hyperaktive m.m.


 • #6   10. apr 2018 Forældres fornemmeste opgave er at vejlede og opdrage deres børn i alt, ikke at overlade det til andre.

  Rigtigt Cris - men det er da meget lettere at overlade vejledning og opdragelse til andre, det starter i vuggestuen, fortsætter i børnehaven og stopper desværre heller ikke i skolen.


 • #8   10. apr 2018 Dit svar passer fint ind Rasmus!

  Mit svar forsvandt desværre pludseligt.

  Tror at alle forældre ønsker det bedste for deres børn, men hvad er det bedste?

  Det bedste er ihvertfald ikke at lade stå til. Det er vigtigt at opdrage børn så tidligt som muligt. Ikke mindst omkring moral, etik og sund fornuft.

  Lad børn cykle eller gå til skole, ikke kørt i skole.

  Accepter at mobiltlf. ikke skal bruges når børn er i skole, så stop med at sende sms'er i skoletiden, for det viser børn at forældre ikke respekterer skolen eller lærerne.

  Der er så meget mere.


 • #9   10. apr 2018 Jeg får et knust hjerte, når jeg læser om sådan noget. Jeg synes også, det er forfærdeligt, at vi ikke kan holde ud, at være sammen med børn, vi undgår dem, der er blevet voksen hoteller, voksen dit og dat, vi kan bare ikke klare at være sammen med børn.

  Børn er ikke at sammenligne med mennesker, børn er statussymboler, der slet ikke mangler noget materialt, de har ALT, nogle har 2 værelser og alt, hvad der kunne tænkes, det eneste de ikke har er kærlighed, nærhed, tryghed vel at mærke, på den helt rigtige måde vi kender, nemlig at far og mor har samme adresse og alle vores søskende har samme ditto.

  De skal tvinges til at kunne lide fars kæreste, mors kæreste, deres børn, hvordan mon det føles. Jeg ville både få ADHD, angst og andre nervøse lidelser. Det kan umuligt være lykken ....

  Men jeg har det også svært med at skulle blive ved med at dyrke alt det, der var engang, jeg er nok noget af en sten, men det er super moderne at dyrke alt det X'er og er nok svært, når der er børn involveret, men sådan var det ikke i min barndom.

  Jeg kan godt forstå børn bliver syge af det, jeg ser ikke nogen tryghed i deres opvækst.


 • #11   10. apr 2018
  Jeg sidder her og er i 2 lejre, alt hvad der er skrevet kan jeg forholde mig til, jeg mener også at der er mange tilfælde af svigt fra forældrenes side, og ar børnene har fået overladt styringen ud i intetheden. Det er jo det der sker, børn kan ikke styre ,og bliver heller ikke stoppet i deres søgning på en tilværelse der er meningsfuld og som bliver begrænset af den voksne, de søger forgæves efter vejledning.

  Men i den anden lejer har jeg 2 børnebørn der er diagnostiseret, den ene med Autisme og Turettes, og den anden med Atypisk Autisme og ADHD. Jeg ved hvor meget det har kostet forældrene af arbejde med dem, og hvordan deres indbyrdes forhold har lidt skade, så det er ikke den rene slaphed der råder. man skal passe på med at generalisere.

  Når de er ude og der går den mindste ting galt ,ud af den dag de har forventet, så sker der et udbrud fra barnet, folk omkring dem kikker bebrejdende på dem og det har de efterhånden lært at ignorere. Man skal passe på med at dømme når man ikke er sat ind i sagen. Det skal lige bemærkes at begge børn er smukke og ser helt normale ud, samtidig er de super kloge, Så det er uforståeligt for andre når de ser deres stærke reaktioner.


 • #13   10. apr 2018
  ja Rasmus det ved jeg godt, men det der er humlen af det er at, hvem ved hvornår det er ægte sygdom og hvornår er det bare dårlig opdragelse. Hvis jeg havde sådan et barn der reelt er syg og folk mistænkte mig for at det var fordi jeg var en dårlig forældre, så ville jeg være ked af det. men sådan er det selvfølgelig med mange ting vi drøfter, Det er nok bare mit bedstemor instinkt der titter frem,


 • #14   10. apr 2018 Meget af det, der bliver sagt i denne tråd, det hørte jeg på i min barndom for over 50 år siden. Forældre skal lære deres børn at lystre og opdrage dem, så de er til at være i stue med o.s.v.
  Jeg blev opdraget efter den opskrift. Blev lavet om til en viljeløs marionetdukke, der lystrede øjeblikkeligt. Der var ikke andet, jeg kunne gøre.

  Dengang var afstraffelsesmetoderne meget fysisk vold. Da det blev stoppet gik min familie over til psykisk vold i stedet. Det er om muligt endnu værre.

  Først da jeg var over 20 år kom jeg i en psykoanalyse, der afslørede at kernen i al den angst, jeg sloges med, netop var den autoritære opdragelse.

  Når jeg ser på børns forhold i dag, så er forholdene ikke blevet bedre. Man har stadig travlt med at hive og slide i dem for at få dem gjort praktiske for den voksne verden. En overgang skulle skolerne lægge karaktererne ud på Nettet, hvilket skabte konkurrence om at blive de bedste skoler, der lærte børnene det, som samfundet forventer.
  Samtidig stemples de børn, der i stedet eksperimenterer med mulighederne som curlingbørn og deres forældre som curlingforældre.

  Heldigvis har jeg set flere tegn på at der også er et forældreoprør på vej. Måske. Hvis ellers de stakkels forældre har overskud til at gøre oprør. De lærer jo at de skal prioritere arbejdsgiverens behov højere end deres børn.

  Det er ikke forældrene, man skal bebrejde. Det er hele den samlede samfundsstruktur, som også giver forældrene dårlige betingelser at være forældre på.

  I TV i aften hørte jeg, at der ikke er flere syge børn end der hele tiden har været, man tager sig bare mere af det. Jeg håber og beder til at man ofrer de nødvendige penge på psykologer og pædagoger der kan en del mere end forskellige metoder til at kontrollere børnene. Som kan komme ind bag problemerne og se, hvad de egentlige årsager er, og som vil gøre noget reelt ved det, også selvom det koster skattekroner til de institutioner, hvor børn færdes, for det gør det, og ellers vil det ikke blive gjort.

  Det vil være en bedre investering for alle end virksomheder, der bare skal skabe økonomisk vækst. Hvad skal vi med vækst hvis børn og voksne ikke har det godt?


 • #15   10. apr 2018 Alis

  Jeg kan ikke genkende dine oplevelser med at gøre børn til marionetter, ja forældre var fokuseret på at give den et godt fundament. Men de kunne få lov til at være børn, vokse op som teens, gøre sig erfaringer på godt og ondt.

  Og jo der er flere som er "syge" i dag end i min barndom, nu har kan man bare give det et navn med store bogstaver så er den hellige gral forvaret.

  Den her sygelige trang til at sygeliggøre børn som er anderledes end andre ser man mere og mere og psykologer støtter tiltaget for det giver smør på brødet.

  Hvis jeg var født i den her tid så ville jeg have en masse sygdomme med store bogstaver, men min mor og far var glad for den orden og system mit børneværelse havde - i dag kigger man på barnet og den orden og mener der er noget galt og render til den ene læge efter hinanden indtil de finder en diagnose som passer med forældres forventninger....hvor herre til hest.

  Også skal vi lige have den gamle traver med at det naturligvis ikke er forældre som er gal med men samfundet - nu har samfundet ikke været med til at opdrage poden for det var ikke formålet hverken i din eller min tid som barn.


 • #17   10. apr 2018 Ja kan kun sige det at være barn da jeg var barn var en helt anden verden hvor leg udenfor bare var sjovt den friske luft fik en normal træthed frem i børn det sker ikke nu da de sider ved med deres pc og andet de får ikke motion længere og min diagnose var bare (snotunge) det var dog ikke en aktuel diagnose

 • #18   10. apr 2018 Polysl

  "Også skal vi lige have den gamle traver med at det naturligvis ikke er forældre som er gal med men samfundet - nu har samfundet ikke været med til at opdrage poden for det var ikke formålet hverken i din eller min tid som barn. "

  Det kan ikke nytte noget, du pukker på forældrene, som måske ikke har betingelser for at gøre det bedre end de gør!! Samfundet er ikke en hellig ko, som ikke må kritiseres. Tværtimod! Nogle ændringer i samfundets struktur ville gøre underværker.

  Alle er bange i dag - både børn og voksne. Det er ikke kun børn, der får flere psykiatriske diagnoser, det er også voksne.
  Hele den tendens til at lave nogle normalitetsbegreber på den måde er negativ. Samfundet meddeler, hvad man opfatter som sygt eller sundt. Du kan tro, det har indflydelse på hvordan forældre opdrager deres børn.
  Det ville være meget velkomment hvis også forældre ville smøge den spændetrøje af sig.

  Børn er et spejlbillede af de voksne indtil de når en vis alder og bliver mere selvstændige. Det ville være skønt hvis der blev plads til nytænkning - det er børn og unge leveringsdygtige i hvis de får lov. • #19   11. apr 2018 http://bmibrikken.dk/dengang-farfar-var-ung

  Her en lille beretning til alle de børn, der overlevede en barndom uden de blev konstant overvåget. Samtidig er det også en historie til nutidens børn og forældre – en historie fra ‘dengang farfar var ung’:

  Først overlevede vi, at vi blev født af mødre, der røg og drak under graviditeten. Dernæst blev vi lagt på maven for at sove i en krybbe, malet i lyserød eller babyblå maling – med højt blyindhold.

  Vi blev transporteret i bil – uden børnesæde, sikkerhedsseler eller airbags. Når vi cyklede havde vi ingen cykelhjelm. For ikke at forglemme den risiko vi tog, når vi blaffede.

  Vi havde ingen børnesikring på medicinflasker, døre eller vinduer. Vi drak vand direkte fra haveslangen og ikke fra glas eller flaske. Vi delte en sodavand med flere venner og vi drak direkte fra flasken – og ingen døde af det!

  Vi spiste kager, mors boller, hvidt brød, frisk smør og for meget sukker på cornflakes – men vi blev ikke overvægtige af det!

  Hvorfor?
  Fordi vi altid var UDENFOR og lege. Vi gik ud om morgenen, legede hele dagen og kom hjem, når gadelygterne blev tændt. Og ingen kunne ringe til os – men vi var OKAY.

  I timevis byggede vi go-carts af gammelt skrammel for derefter at køre ned af en bakke og erfare, at vi havde glemt bremserne! Efter kollision med buske og træer, fik vi løst bremse-problematikken.

  Vi havde ingen Playstation, Nintendo eller X-Box. Ej heller video og dvd, ligesom der heller ikke var 117 tv-kanaler. Computer, internet, MSN, Facebook og mobiltelefon havde vi heller ikke. Men alligevel havde vi venner – dem fandt vi udenfor!

  Vi spiste orme og kager lavet af sand. Vi fik luftgevær og opfandt selv alverdens lege. Vi faldt ned fra træer og tage, vi skar os og vi slog tænder ud. Men der var ingen, der blev sagsøgt eller stævnet for det.

  Vi cyklede eller gik hen til vores venner – ringede på dørklokken eller bankede på, og nogle gange gik vi bare ind af døren.

  Denne generation, der var børn i 1950’erne til 80’erne, er de største problemløsere og investorer. De sidste 50 år har nemlig været spækket af nye idéer og innovation.

  Vi havde frihed, fiasko, succes og ansvar, og vi lærte at tackle det hele.

  Hvis du er én af dem, så:

  T I L L Y K K E !
  Du har været så heldig at vokse op som børn af en tid, før myndighederne kontrollerede dit liv for ’dit eget bedste’, en tid hvor vi elskede at lege sammen i det fri – fremfor at sidde foran computeren og spille mod hinanden, en tid hvor vi elskede at snakke sammen – fremfor at skrive sammen via smartphones.

  Hvis du og dine børn går imod nutidens ’strøm’ af moderigtige smartphones og tøj, fastfood og færdigretter, for at fokusere på en sundere tilværelse, så:

  H E L D & L Y K K E !
  Bliv i troen på at du gør det rigtige for dine børn, og husk – den anbefalede tid foran en skærm er max. to timer dagligt for børn og samtidig mindst en times motion. Læs evt. om en ny stor undersøgelse, der viser, at børn bevæger sig for lidt – især i weekenderne.


 • #20   11. apr 2018 Super godt indlæg Annella der sparer os andre for at skrive præcis det samme
  Desværre hader alle de personer, som dette emne omhandler, enhver snak og sammenligning med "gamle dage"
  Nedturen startede da pædagogikken overtog og satte standarden for børns "opdragelse".
  Senere hen kom internettet og de sociale medier der definitivt skilte børn og forældre.
  Tilbage står inaktive familier der kun dyrker relationer på nettet og for hvem menneskelig omgang har store konsekvenser der hos børnene betyder psykiske problemer


 • #21   11. apr 2018 Så har vi den forkvaklede indstilling fra sociologer som i vores tid med ligestilling så skal man behandle børn kønsneutral.

  Hvad er mere forvirrende når forældre behandler deres børn ud fra køn og i børnehaven er de alle ens og kaldes HEN

  //citat

  Karen Sjørup mener, at der i socialiseringen af børn dyrkes en prinsessekult. Det er ”ikke godt for pigerne. Det fremelsker en urimelig forestilling om, hvad livet har at byde på for en: at være den beundrede, smukke prinsesse, der ikke skal gøre noget selv”.

  //citat slut

  Sikke en gang vås....et samfund har altid været konkurrence præget helt tilbage til min barndom.

  Det samme som at lave fodbolds kampe for poderne og sige til taberne at alle er vindere -

  Hvis man helt fjernet al lyst til at udvikle sig så får vi en kultur at unge der bare ligger foran tv'et med sin Iphone og bliver lade og fede.

  Man kan ikke komme udenom at der er biologiske forskelle på børn.

  Vi har alle lært som voksne at man ikke kan sige ting på samme måde til mænd og kvinder - psykologer ville gerne have at alle er ens - men endnu er der ikke en mand der kan føde eller die et barn.

  Og så forvirre man endnu mere i børnehaver når de har toiletter for drenge og piger - mystisk når de gerne vil lære børn at alle er ens ik?

  Hvis man ikke mere har en tissekone eller en tissemand hvad skal man så kalde den biologiske forskel? HEN dur jo ikke for det gør ikke nogen lige.


 • #22   11. apr 2018 #20
  Tak Cody - og netop sådan en barndom som beskrevet havde jeg (og mine to søstre også). • #24   11. apr 2018 Cody N # 20

  "Nedturen startede da pædagogikken overtog og satte standarden for børns "opdragelse". "

  Det er ikke rigtigt! Hvis man tror at børn havde det bedre i "gamle dage" så prøv at læse om børns betingelser dengang. F.eks. "Et hus splidagtigt med sig selv" af Jørgen Nielsen. Det er meget længe siden jeg har læst den, og jeg husker ikke handlingen, men jeg husker det indtryk den gjorde på mig.

  I 60erne og 70erne begyndte man for alvor at beskæftige sig med børns tanker og følelser, men det var i første omgang mest positivt at man blev bevidst om det. Det provokerede imidlertid den gamle og sorte skole, så der var strid og debat mellem pædagoger og psykologer af henholdsvis den ene og den anden skole. De fra den gamle og autoritære skole råbte meget højt, og det gjorde min familie også.
  Skulle man nu til at forstå børn? Det var alt for besværligt. De skulle bare lære at lystre og have nogle over nakken hvis de ikke makkede ret.

  Jeg var heldig at komme i psykoanalyse hos behandlere af den nye skole. Noget af det jeg husker som en enorm lettelse var at jeg kunne begynde at sige højt hvad jeg tænkte og følte uden hele tiden at blive rettet og få besked på at tænke og føle noget andet.
  En korrekt pædagogik er netop at begynde at forstå kendsgerningerne rigtigt, i stedet for at trække sine egne fordomme og misforståelser ned over hovedet på dem, man skal støtte, de har som regel rigeligt i forvejen at holde rede på.

  Det blev desværre den sorte skole, der vandt kampen. Fysisk vold blev skiftet ud med psykisk vold og diverse sindrige magtmetoder, samt utilgivelige eksperimenter med hjernekemikalier.
  Der blev dannet nye diagnoseprincipper, som i virkeligheden støttede op omkring den sorte skole, men som ikke destomindre påstod at der var tale om videnskab. Så troede folk på den.
  For at finde ud af hvad der foregik tog jeg eksamen i psykologi, og det har jeg lavet en hjemmeside om

  http://canopoux.dk/Diagnoser-blog.html

  Hver gang et nyt barn kommer til verden, så er det en ny personlighed, der skal finde sig til rette i en familie, der heller ikke findes magen til andre steder. Den slags kan ikke klares med standardregler eller ved at overlade det til forældre, der selv psykisk er i vanskeligheder af forskellige grunde. Endnu værre bliver det hvis man begynder at straffe forældrene for ikke at opdrage deres børn godt nok, eller sætte hele familien ud af boligen hvis en af ungerne er lidt for uregerlige.

  Der er brug for nogle mennesker - pædagoger og psykologer, der kan lære nogle metoder til hvordan man får mennesker til at forstå hinanden bedre.

  Og lige til sidst - jeg løb også ude i frisk luft og legede som barn, og oftest alene. Jeg voksede op på landet, og kunne spise alle de æbler, pærer og blommer jeg ville. Bedste læremester for hvor grænsen var, var en gang ondt i maven. Jeg legede meget i stalden, som vel nærmest var en bakterierede, men det vidste jeg ikke, og spiste kålraber sammen med kalvene. Man er vel solidarisk. Og så fik jeg en kattekilling hver år når der kom nyt kuld.
  Det løste bare ikke alle problemer.


 • #25   11. apr 2018 Alis.

  Hvorfor kan du ikke begrænse dig?
  Hvorfor skal vi altid læse noget der ligner noveller af dig?


 • #26   11. apr 2018 Ja Alis du får en "Like" for sidste afsnit fordi du trods alt også kan skrive noget positivt om dit liv
  Den sorte skole, som du omtaler den, havde den kæmpe fordel at eleverne lærte både skolefag og respekt.
  Jeg har dæleme været en skarnsknægt ud over det almindelige og har nok fået langt flere prygl end gennemsnittet, men efter knap syv års skolegang mente en lærer at jeg nok havde mere gavn af en læreplads i hans brors firma og sådan blev det
  Det skal tilføjes at selv efter den korte skolegang havde jeg skam rimelige karakterer.
  Havde det været den pædagogiske skole var jeg nok blevet indlagt med 100 diagnoser
  Jeg blev udlært og har frem til efterlønnen aldrig været arb.løs.
  Humlen i ovenstående er ganske enkelt at "den sorte skole" producerede langt færre tabere end tilfældet er med nutidens skole.
  Din løsning med psykologhjælp til udsatte forældre underbygger fuldt ud min påstand om at den pædagogiske skole producerer alt for mange tabere som disse forældre jo er en del af.
  For meget hensyn og for lidt respekt og konsekvens har medført de klientgørelser og diagnosestrømme vi ser i dag


 • #27   11. apr 2018 Ak jeg venner jeg husker stadigt at en tyk skive rygbrød med fedt + groft salt var en god ting og en byggelegeplads var det samme som et himmerige og der til må jeg sige Cody N #20 at pædagogik er mange ting og jeg har igennem min barndom mødt rigtigt mange og hvis jeg skulle sige at jeg har mødt 100 pædagoger vil kun en af dem havde været tåbelig så pædagogikken levede nu stadigt da jeg blev 6.år og frem Gudskelov

 • #28   11. apr 2018
  ALIS HISTORIE, FORTALT TIL GAVN FOR DE TUNGNEMME.

  Jeg var heldig at komme i psykoanalyse hos behandlere af den nye skole. Noget af det jeg husker som en enorm lettelse var at jeg kunne begynde at sige højt hvad jeg tænkte og følte uden hele tiden at blive rettet og få besked på at tænke og føle noget andet.
  En korrekt pædagogik er netop at begynde at forstå kendsgerningerne rigtigt, i stedet for at trække sine egne fordomme og misforståelser ned over hovedet på dem, man skal støtte, de har som regel rigeligt i forvejen at holde rede på.

  Sådan man kan roligt sige at det snart e r slået fast med syvtommer søm og gentagelsernes gentagelse, at der er tale om en bestseller. vi takker forfatteren.

  Så er det at jeg har nået til den grænse hvor jeg er så træt så træt af disse indlæg der bliver gjort til private udgydelser. som vi andre kan udenad efterhånden. Jeg gider ikke at kommentere i et ellers godt emne. når det hele skal trækkes ind i den samme rille hver gang. • #30   11. apr 2018 #28
  Kisser

  Så er det at jeg har nået til den grænse hvor jeg er så træt så træt af disse indlæg der bliver gjort til private udgydelser. som vi andre kan udenad efterhånden. Jeg gider ikke at kommentere i et ellers godt emne. når det hele skal trækkes ind i den samme rille hver gang.

  Jeg tilslutter mig fuldt ud din mening, Alis evige gentagelser vil jeg kalde for terror.


 • #31   11. apr 2018 Det er nok de få som vil udleve sig som Alis på et offentlig forum - alt som skrives her og andre steder lever for evigt selv om de slettes kan de med lidt fikse rutiner findes frem - hvis ikke Google personligt selv har været der.

 • #33   12. apr 2018 Cody N # 26

  Da jeg så et like fra dig, troede jeg først det var for min ret til at sige min mening. Så viste det sig at det kun var sidste afsnit det drejede sig om, og hvordan skal jeg så forstå det? At det glæder dig at der trods alt også var noget lys i alt det mørke? Der er desværre nok en anden mulighed der er mere nærliggende – at indprente mig at man skal se på det positive og resten var nok ikke så galt?

  Men måske er jeg for påvirket at hele tonen i denne tråd.

  ” Den sorte skole, som du omtaler den, havde den kæmpe fordel at eleverne lærte både skolefag og respekt.”

  De lærte ikke respekt og man skal ikke forveksle respekt og angst. Jeg har ingen respekt for mennesker, der slår, jeg synes de er ynkelige, men jeg lærte betingelsesløs lydighed, og det er en meget dårlig indlæring, som man får store problemer med at slippe af med igen. Man skal ikke lade sig liv styre af voldelige mennesker og den angst, de skaber, det har jeg meget dårlige erfaringer med.

  ” Det skal tilføjes at selv efter den korte skolegang havde jeg skam rimelige karakterer.”

  Det havde jeg også på trods af de dårlige betingelser. Jeg tog en realeksamen tæt på udmærkelse. Det fik jeg imidlertid ikke så meget gavn af.

  ” Havde det været den pædagogiske skole var jeg nok blevet indlagt med 100 diagnoser”

  Det har du desværre nok ret i som pædagogikken fungerer i dag. Pædagoger og psykologer er dårligt uddannet, og de er mere uddannet til at kontrollere folk end til at afhjælpe problemer. Det er rystende hvordan man fylder børn med piller i dag, og helt ned til den tidligste barndom. Der findes imidlertid andre pædagogiske linier end den fremherskende i dag, og lykken ville være om de forældre, der bliver stemplet som curlingforældre, de ville gøre oprør og forlange at blive respekteret for deres omsorg for deres børn. Det er en del af den fascisme, der er vokset frem i hele Europa, at man nedvurderer omsorg og hensyn, og resultatet er derefter.
  Jeg kommer til at tænke på ham drengen i ”Harry og kammertjeneren” der bliver kaldt til orden, og spørger om han skal psykoanalyseres eller have tæv i en tone som om det for ham var det samme.

  ” Humlen i ovenstående er ganske enkelt at "den sorte skole" producerede langt færre tabere end tilfældet er med nutidens skole.”

  Det ER den sorte skole, vi har i dag!!! En leopard kan skifte sine pletter ud, men den er stadig en leopard. I dag giver man børn piller i stedet for tæv, men det er stadig det samme man gør – kontrollerer dem og former dem som de voksne vil have dem.

  ” For meget hensyn og for lidt respekt og konsekvens har medført de klientgørelser og diagnosestrømme vi ser i dag”

  Den vurdering er jeg ikke enig i, men det er et omfattende emne at forstå, hvorfor skolerne i dag producerer for mange tabere. Så skal man bede samfundet om at undersøge sig selv.

  Det glæder mig at du har klaret dig godt trods alle de tæv, du har fået. Trods alt var der også menneskelige mennesker dengang.


 • #34   12. apr 2018 Kisser # 28

  Det er temmelig meget plads du bruger til at gøre opmærksom på, at du ikke vil kommentere mit indlæg. Hvorfor i alverden lader du så ikke bare være?

  Du har op til temmelig mange gange lovet mig at du ikke gider at kommentere mine indlæg, men du holder det aldrig.

  Jeg har forstået, at du er meget imod den behandling, der i sin tid helbredte mig for 18 års Ocd. Jeg var symptomfri i 8 år, og i den tid tog jeg en ny uddannelse og havde fuldtidsjob i 5 år. Min ulykke var, at mine forældre også var meget imod at jeg var blevet rask og turde have min egen vilje, og de helmede ikke før de havde fundet en ny behandler, der ville bryde alle resultaterne ned igen. Det er den journal der stadig bliver brugt den dag i dag.


 • #35   12. apr 2018 Ja vi er skam ikke enige i ret meget Alis og det er jo også ok.
  Jeg vil dog godt anfægte dit syn på curlingbørn og deres forældre.
  Der kommer intet godt ud af at overbeskytte børn og lade dem vokse op uden faste rammer.
  Det betyder nemlig den rodløshed og mistrivsel vi ser hos mange unge når de skal begå sig ude i samfundet


 • #36   12. apr 2018 Polysl # 31

  Nu var det ikke mig, der begyndte at udlevere mig, men andre debattører, som var uenig i mine holdninger. I starten tænkte jeg "Åh nej, nu står det der til evig tid."
  Så besluttede jeg at jeg må forsvare mig, og forsvare alle andre psykisk sårbare, der bliver nedvurderet og trampet på.

  På Facebook kan jeg se, at alle der vover at sige DFerne imod, de bliver behandlet på samme måde. Mit håb er at når engang det bliver stoppet, så bliver det også for evig tid. • #37   12. apr 2018 Alis.

  Er du begyndt at gå til behandling for din DF fobi?


 • #38   12. apr 2018 Cody N # 35

  Jeg tror ikke på at de curlingforældre findes!

  Tidligere kaldte man det laisset-faire, og det er ganske rigtigt en dårlig ide. De børn blev rodløse og fik ikke dannet sig en fast identitet.
  I dag kalder man alle børn, der har problemer for overbeskyttede, men det er mange andre årsager, der er meget mere tydelige til at børn har problemer af forskellig art.
  Det er en fejltagelse at alle problemer kan løses med mere kontrol.


 • #40   12. apr 2018 #38
  Du kan tro de findes Alis, jeg kender selv en del af vennernes børn der stort set har mistet kontrollen over sine egne unger fordi de stakler bliver kastet frem og tilbage ml. div. pap fædre og pap mødre.
  Ingen af disse forældre tør stille krav til sine børn af frygt for at de hellere vil være hos mor og pap eller far og pap og det er sku misforstået omsorg i min verden


 • #41   12. apr 2018
  # 34. Alis.
  Jeg har forstået, at du er meget imod den behandling, der i sin tid helbredte mig for 18 års Ocd. Jeg var symptomfri i 8 år,
  Mig.
  Så er det jeg spørger mig selv hvor i hede hule helved , kan du af min kommentar komme til den konklusion at jeg har noget imod din behandling mod din OCD,
  Det har du helt misforstået, men jeg har noget imod de selv promoverende udsagn om din egen situation som er de rene gentagelser. Hvis vi andre kastede rundt med vores egne livs oplevelser og blev ved og ved med de samme sætninger, ja så tror jeg også at du ville blive træt ind til knoglerne af at læse om det.
  Og hvad angår at jeg ikke vil kommentere på dine indlæg, så vil jeg sige at jeg er kun et menneske, og der er grænser for hvad jeg kan stå model til angående enøjede udsagn.


 • #43   12. apr 2018 Jeg vil kun have diagnoser af mine læger - psykiater og psykologer

 • #44   13. apr 2018 Jeg kan godt følge din tankegang, hvad angår usynlige handicap, det er slet ikke sjovt heller ikke for dem, som har det, Kisser og tæt inde på kroppen, men min niece har et barn med tics/tourette, så jeg kan godt se forskel, men det kræver nok også, at have kendskab til det, det er en opførsel på en anden måde ligeså autisme.

 • #45   13. apr 2018 Cody N # 40

  Det vil jeg slet ikke kalde omsorg. Problemerne med børn, der komme i klemme i en skilsmisse er alvorlige og ikke nemme at gøre noget ved. Hvis 2 forældre bruger børnene som et våben mod hinanden, så ville det måske hjælpe, hvis børnene fik en kontaktperson at tale med, og som kunne forsøge at formidle noget fred.
  Den slags kan få alvorlige konsekvenser hvis man ikke forsøger at redde børnene.

  Jeg tror stadig ikke at der findes ret mange curlingforældre. Det er en provokerende betegnelse, der skal insinuere at forældre skal se at få mere kontrol over deres unger, men der vil sandsynligvis være tale om problemer, der ikke kan løses med kontrol.

  Det er mit indtryk at langt flere forældre ikke har tid og overskud nok til deres børn her i vores stressede samfund, og at det problem burde man gøre noget ved.


 • #46   13. apr 2018 Kisser # 41

  Hver gang du skriver at nu gider du ikke at kommentere mine indlæg mere, så bliver jeg lettet og tænker at så får jeg endelig fred.
  Det får jeg så ikke alligevel.

  Denne tråd handler om diagnoser, og det er noget, jeg ved noget om. Jeg har ikke alene haft en ubehagelig karriere i det system, jeg har også sat mig ind i det fagligt, så mine erfaringer er absolut relevante her.

  Det har de derimod oftest ikke været, når man trækker min private situation ind i tråde, der handler om noget helt andet. Jeg er f.eks. også meget imod rascisme, og hvad i alverden kommer min private situation det spørgsmål ved. Alligevel trækker man den ustandselig ind i alle andre tråde. Der er lige det problem, at de fleste DF-ere og andre højreekstremister mener at mennesker med psykiske lidelser eller som er på overførselsindkomst ikke skal mene noget om noget som helst, og så kommer alle de kommentarer, der alene har som formål at knuse min selvtillid og få mig til at opgive at deltage i en debat f.eks. om at tyrannisere en hel religiøs gruppe.
  Hvoraf mange oven i købet er i vanskeligheder fordi de bliver jagtet rundt omkring i hele verden.

  Desværre er jeg nået en alder, hvor jeg har opdaget, at en hel del problemer ikke løser sig selv, de bliver tværtimod værre, hvis man ikke sætter nogle effektive grænser over for dem, der tror, de ejer det hele og skal bestemme det hele.
  Hvis man vil vide hvor den nuværende verdens situation ender, så skal man bare følge pilens retning.

  Du har været på nakken af mig i flere år, lige fra dengang jeg forsvarede mig over for en efter eget udsagt meget velhavende person, der mente at han kunne sparke til mig som han havde lyst til.
  Så fik jeg et tilbud om at komme ind i en grupper her, hvor man talte pænt til hinanden. Det gjorde man også, indtil bl.a. du blev lukket ind.
  Da man interesseret spurgte mig, hvad der kunne hjælpe mennesker i min situation, svarede jeg at hjælp til nogle af de praktiske problemer giver ro og mere overskud, hvorpå du blandede sig og svarede - nej, hjælp til at tage jeres piller.
  Det er kun et eksempel. Du gjorde flere forsøg på at forklare gruppen hvordan de skal opfatte de psykisk sårbare.
  Jeg måtte forlade gruppen, for jeg kunne ikke klare endnu en gang at knytte tillid og følelser til nogle mennesker, og derefter smerterne ved at det hele væltede igen. Det har jeg prøvet alt for tit!!!
  Derfor endte jeg herude i fællesforum.

  Dette her er en gruppe, hvor de fleste først og fremmest er optaget af at spare skattekroner, og derfor skal alle, der er på overførselsindkomst mistænkeliggøres og nedvurderes, så vælgerne tror, at det er helt i orden at trampe på os og umyndiggøre os. Vi skal bare lære at lystre og være taknemmelige fordi vi overhovedet får lov til at leve.
  Og de, der er på arbejdsmarkedet skal have så lidt som muligt i løn, for det giver mere overskud til ejere og aktionærer.

  Nul putte - mit liv er lige så meget værd som dit, og jeg manipulerer ikke med camouflerede angreb og falske nyheder. Jeg tror at det eneste, der kan frelse verden er at vi alle kommer til at forstå kendsgerningerne så korrekt som muligt, og det er en opgave, der skal løftes i fællesskab så man får så mange synsvinkler som muligt.

  Og kan jeg så få fred for dig og alle dine nedgørende personangreb.


 • #48   13. apr 2018 Alis

  hvad med at lade være med at trække dine utallige diagnoser ind i en tråd, man kan godt uden problemer diskutere et godt emne som dette - vi kender dine problemer til hudløshed så du behøver ikke at være bange for vi har glemt dit liv.

  Det ville jo svare til at jeg hed hele mit portofølge frem hver gang der er noget om IT, det ville folk blive trætte af at høre.

  Og i øvrigt så opstår uvorne unge ikke hos arbejdsløse, skilsmisse og andre problemer men skam også i stor antal hos folk med job.

  Er begge forældre i arbejde så burde man nok kunne opdele husholdning og forberedelse af aftenmad bland hinanden og hvis man har børn blandt dem.

  Den rutine fungerede fint i ældre tid og sagtens i vores tid, det er spørgsmål og logistik fra børn er små at der er pligter og der er fornøjelse efter pligter. Al det vrøvl med at forældre ikke har tid er bare spørgsmål om prioritering. Jeg er sikker på at det ikke er de børn som lære pligter fra små som fylder venteværelset hos kvaksalveren for dem er der en del af samt seriøse kompetente folk.

  Men hvorfor kigger man altid på børnene og siger de fejler en masse med store bogstaver - når man burde se på forældre og giv dem en støvle bagi ?

  Jeg kender flere forældre med mange job timer med 2,3,4 børn som godt kan opdrage dem til at være gode eksempler, og ja - de gik i privatskole alene af den grund at man fylder folkeskolen med så meget ral og krat at lærere i stor stil fyrer sig selv og søger over i andet job. Så her har vi fornuftige forældre som ikke bare lader vandet stige til halsen og prøver at holde sig flydende.

  I øvrigt mener jeg at der er alt for mange mærkelige antagelser vedr. et hyperaktivt barn som ikke er en sygdom men bare mangler et knus fra far og mor - men det findes der sikkert en pille imod.


 • #49   13. apr 2018 Polysl # 48

  Hvad om både du og andre holdt op med at trække min private situation ind i tråde, der ikke har noget med emnet at gøre. Og hold så op med camouflerede angreb som "utallige diagnoser". Både du og andre her kan mange af den slags tricks.
  Det virkelige problem er at man ikke vil gøre plads i samfundet til mig og andre i tilsvarende situation. Det koster skattekroner.

  "Og i øvrigt så opstår uvorne unge ikke hos arbejdsløse, skilsmisse og andre problemer men skam også i stor antal hos folk med job. "


  Uvorne unger, som du kalder dem, opstår alle steder. Mange gange er det ikke børnene, det er galt med, men forhold i hele familien. Problemet er bare at det koster skattekroner at sætte sig ind i kendsgerningerne. Straf og kontrol er meget billigere, og ikke så anstrengende for hjernen.
  Det er i de fleste tilfælde ikke en støvle bagi, forældrene har brug for. Det er hjælp til at forstå, hvad der i virkeligheden sker i familien og hvorfor. Det kan ikke nytte noget at pukke på forældre, der gør hvad de kan ud fra de forudsætninger de har.

  "de gik i privatskole alene af den grund at man fylder folkeskolen med så meget ral og krat at lærere i stor stil fyrer sig selv og søger over i andet job."

  Hvem har opdraget dig? Du kalder danske børn fra hjem, der ikke lige har en jaguar i indkørslen for ral og krat. Lærere flygter fra folkeskolen fordi voksne mennesker - politikere - har gjort deres arbejdsbetingelser umulige. Det er bl.a. det den truende storkonflikt drejer sig om.

  Jeg voksede op under de forhold, som du og andre her opfatter som en ønskedrøm. Det var derfor jeg udviklede Ocd, men det fandt man først ud af da jeg blev voksen. Jeg voksede op i en neoliberal familie, der også var mægtigt optaget af hvad man skulle gøre med uvorne unger, mens man ikke var opmærksomme på at de stille og indadvendte børn med topkarakter i skolen de måske i virkeligheden havde større problemer.

  Mange børn i dag er stressede, angste og perfektionistiske, og de skærer i sig selv. Den slags problemer kan ikke løses med kontrol! Det skal løses med kontakt og forståelse for, hvad det er der piner dem.


 • #50   14. apr 2018 #46 - hvor er du ynkelig

  Det er da helt utroligt, at du gennem hele din opvækst, videre i din karrierer og igen i behandlersystemet, du har kun mødt mennesker, der vil dig ondt, tænk alle disse mennesker, har slet ikke haft forstand på dig, du er blevet opdraget forkert, i dine jobs har de behandlet dig forkert, systemet har behandlet dig forkert og nu kan jeg læse, at det samme sker her på BB.

  Jamen altså, det er da mere end uhyggeligt, så alle har behandlet dig så grusomt for der er slet ikke noget galt med dig, du er et UNIKT menneske helt uden fejl, for jeg er sikker på, at du har kigget indad i dig selv og spurgt dig selv, om der er noget galt med dig, og du fik svaret nej, der er ikke noget galt med mig, men det er der, med alle de andre.

  Der findes slet ikke nogen mennesker på denne her jord, der kan tage din selvtillid/selvværd, for du er også på dette punkt helt UNIK, din selvtillid/selvværd er dobbelt op, hvad andre normale mennesker har.

  Og du synes også, det er OK at skrive om, hvad der har foregået i en privat gruppe, det er dog ikke tilladt at offentliggøre og burde få konsekvenser.


 • #52   14. apr 2018 Godt du så lige kunne minde om

 • #54   14. apr 2018 Der er ikke noget at sige mod kendsgerninger

 • #56   14. apr 2018 Alis

  Jeg trækker ikke noget frem af dit privatliv, jeg giver dig bare en hjælpende hånd så du ikke behøver at skrive hele din historie igen.

  Nu behøver man ikke at have en jaguar i garagen for at give sin børn en god start på livet ved at vælge folkeskolen fra.

  Min bror arbejder som pladesmed på lastbiler lige siden sin læretid - 2 børn og en kone som går hjemme uden penge fra kommunen. Hus, vovse, privatskole dog ikke en jaguar men en Volvo. Han lærte netop som jeg skrev at der er pligter før fornøjelse, hvordan det rent økonomisk kunne lade sig gøre er en gåde.

  Nogen kigger hele tiden negativt på livet og mener det hele er noget møg og andre finder lyspunkter i livet som overskygger - hvis man kun ser det sorte i livet så hænger man fast i det sorte.

  Selv den mest arme stakkel kan finde lyspunkter,

  Du skrev engang om at vi alle på sociale medier kun så det sorte hos indvandre, og så bad jeg om lidt solskin - medier fokusere slet ikke etnicitet mere for det er noget de har lært af svenskere og for ikke at hetze indvandre endnu mere.

  Det hjælper heller ikke på at man kan læse at indvandre kan rende i klude i 25 år uden nogensinde at være i arbejde imens man løber efter stakkels arbejdsomme danskere som har fået ødelagt ryggen og skal jages igennem systemet bare fordi han ikke taler pludder sprog og skal have en tolk til at fortælle hvor lokummet er hos kommunen.

  Vi skal opleve en udlandsdansker som har tabt alt og for 8 år siden kom til Danmark for at få social hjælp og begynder at ytre sig om på avisen.dk om at danskere skulle begynde at slappe af og få mindre timer for samfundet er stresset. Ja hun er da den rigtige til at udtale sig ik?

  Jagten på solskins historier med indvandre er svære at få øje på, speciel når 20 unge indvandre terroriserer et indkøbscenter som er tæt på konkurs for der er kun 4 butikker tilbage fordi de smadre ruder og chikanerer kunder, brænder biler af, smider sten overalt, ryger hash og laver kriminalitet. Hvorfor er det kun indvandre drenge som har problemer og ikke pigerne?

  du får 10 gæt

  nå kommer dig i forkøbet.....

  Opdragelse noget så simpelt som opdragelse, ikke den vise sten eller et orakel som kommer om natten ej heller havenisser som bliver levende om natten men noget så dansk som opdragelse.

  Det er ikke noget som behøves at oversættes til pludder sprog, det er en normal reaktion hos forældre med børn, men problemet er at kulturen ikke harmonere med den danske som giver uvorne unger fordi de først opdrages når de er 12 år og så er opdragelse ligegyldigt for man har allerede skabt en ny kandidat til Ringe ungdoms fængsel.

  Terror studier viser netop at mangel på retnings linjer sender børn lige direkte i retning af at blive radikaliseret og skabe nye idioter som er så forkvaklet at de er klar til at springe dem selv og deres egne i luften bare deres ryger et bare etniske.

  Men det er ikke helt sort for der findes eksempler på drenge fra indvandre familier godt kan finde vejen - men de er i fåtal.

  som et ps....

  En sagde en engang: vi har det så godt i Danmark at det eneste du skal gøre, er at tage sig sammen...


 • #58   14. apr 2018 Selv kamelen har en lang historik

 • #59   14. apr 2018
  Til Alis,

  Jeg har aldrig opfordret dig til at tage dine piller eller nedgjort dig, jeg har diskuteret på samme plan som dig og kan slet ikke genkalde mig at jeg skulle ligefrem have stalker tilbøjeligheder. jeg har aldrig været direkte ondskabsfuld over for dig. Jeg fatter simpelthen ikke at du kan have den opfattelse. Og hvis du skal fremkomme med sådanne nogle fuldstændig uberettiget påstande om hvad jeg skulle have skrevet i en lukket gruppe, så vil jeg forlange dokumentation for det, Og du skulle egentlig meldes for at bringe sådanne urimelige påstande frem i en anden og åben gruppe.


 • #60   15. apr 2018 Jetset # 50

  En af metoderne til at hjernevaske folk til det, man vil have dem til at tro og mene, er at bryde deres selvværdsfølelse ned, så de ikke stoler på deres egne vurderinger.
  En anden metode er at gøre nar, og igen med samme formål.
  En tredje at få alle andre til at gøre det samme.

  Det er helt utroligt, at du kan levere en remse og nogle metoder, som er så lig dem, jeg mødte i min familie for over 50 år siden, at man skulle tro, du var opvokset i den samme familie. Den rigtige forklaring er nok at autoritære højreekstremister er ens alle vegne.

  Ja, jeg er blevet fejldiagnosticeret og fejlbehandlet, har du aldrig hørt om at det sker? Det er så meget mere grotesk som at jeg også har været rigtigt behandlet og overvandt 18 års Ocd. Ved en grundig psykoanalyse fandt man den rigtige forklaring – at jeg havde været udsat for så meget både fysisk og psykisk vold at jeg havde været nødt til at fortrænge alt hvad jeg havde af følelser, behov og meninger som ikke passede de voksne.
  Det skete ved at min underbevidsthed dannede tvangstanker, der fortrængte forbudte behov og følelser. Mine symptomer var social tilpasning til min families behov, og når man forlanger at jeg skal fortrænge og kontrollere mine symptomer, så hælder man mere benzin på bålet. Det var det samme min familie gjorde.
  Derfor var det hele familien, der burde behandles for at jeg kunne komme fri af mine symptomer, men det nægtede de. Det lykkedes altså alligevel at blive rask, men min mor kæmpede under hele forløbet for at få min psykiater fyret
  .
  På trods af at jeg var symptomfri i 8 år, gennemførte en ny uddannelse og havde fuldtidsjob i 5 år, så kæmpede familien videre for at få brudt resultaterne ned igen. Det lykkedes dem altså at få kontrol over en ny behandler, fordi jeg var flyttet og hørte under et nyt hospital, som så gik i gang med at bryde alle resultaterne ned igen, lige indtil jeg endte på førtidspension.

  Angående mine arbejdspladser, så var det der, jeg havde det godt. Min sidste arbejdsplads kæmpede for at forhindre at jeg mistede mit arbejde. Den psykiater, der arbejdede på at hjælpe min familie med at få mig knækket igen, havde henvendt sig til min arbejdsplads og trukket dem med ind i det, hvorved han også havde fået kontrol over tillidsmanden fra min fagforening. Det er brud på tavshedspligten.

  Jeg har sagt det til dig før, og jeg vil sige det igen: Du skal ikke gøre rede for hvad jeg tænker og føler og hvad der er sket i mit liv. Det gør jeg selv, og gad vide hvor meget plads jeg efterhånden har brugt for at forsvare mig imod alle dine angreb.


 • #61   15. apr 2018 #60
  10 års gentagelse på gentagelse - hænger det måske sammen med dine svindende mentale ressourcer?


 • #62   15. apr 2018 Hænger det sammen med dine svindende mentale ressourcer, Annella, at du ikke kan forstå, at så længe man angriber mig og prøver at tegne et negativt billede af mig, så må jeg forsvare mig!
  Er du ved at kvæles af raseri over at her er en du ikke kan tvære ud. Som barn var jeg magtesløs over for familiens metoder, men nu er jeg voksen.


 • #64   15. apr 2018 Polysl # 56

  ” Nu behøver man ikke at have en jaguar i garagen for at give sin børn en god start på livet ved at vælge folkeskolen fra.”

  Er det at give sine børn en god start i livet at vælge folkeskolen fra? Hvem har forringet folkeskolen så meget at det skulle være tilfældet? En højreorienteret regering, der vil have trumfet privatisering igennem, så det kun er mennesker med penge, der har råd til at sende deres børn i skole?

  ” Opdragelse noget så simpelt som opdragelse, ikke den vise sten eller et orakel som kommer om natten ej heller havenisser som bliver levende om natten men noget så dansk som opdragelse.

  Det er ikke noget som behøves at oversættes til pludder sprog, det er en normal reaktion hos forældre med børn, men problemet er at kulturen ikke harmonere med den danske som giver uvorne unger fordi de først opdrages når de er 12 år og så er opdragelse ligegyldigt for man har allerede skabt en ny kandidat til Ringe ungdoms fængsel.”

  Opdragelse er ikke at lære børn at lystre. Hvem skal de lystre? En stor rockerhøvding med fitnessmuskler; ville det være klogt?
  Opdragelse er at sørge for at børn får forudsætninger og de nødvendige erfaringer til at vurdere selv i de situationer, de kommer ud i. At sørge for at børn udvikler sit til voksne og selvstændige mennesker er en helt anden proces end at lære dem lydighed. Verden har brug for mennesker, der kan tænke og ikke for en flok får der følger en fører.
  Du er meget nedladende over for indvandrere, og jeg kan godt forstå at mange af dem ikke trives.

  ” En sagde en engang: vi har det så godt i Danmark at det eneste du skal gøre, er at tage sig sammen...”


  Jeg synes du skal læse mit svar til Jetset. Jeg har netop altid taget mig sammen, lige indtil kræfterne slap op.


 • #65   15. apr 2018 Det er så usandsynlig at både familie og psykiater er imod dig samt resten af samfundet - det tegner et billede af paranoia - det giver ingen mening at så mange og staten også er imod dig.

  Måske vi skal have fat i Lego politiet (PET) for med den forfølgelse så må du være en spion som er faldet i unåde. Ikke at jeg har den store tiltro til PET for de er alle farveblinde og kunne ikke finde en rød ladeport om de stod foran den.

  Men en start for at finde den sammensværgelse både fra staten og familie. Muligvis har <PET travlt med at samle hemmelig stemplede papirer op fra rådhuspladsen så de er lovligt undskyldt ikke lige at komme ud af deres donut huller-.

  Selv de sager i Tyskland med piger med svære traumer kan fungere, men det er nok småting i forbindelse med dit - enestående - unikt - ikke se før i den her verden.


 • #66   15. apr 2018 Nej Polysl, det er ikke særligt usandsynligt. Hvorfor tror du at vi har så mange svingdørspatienter her i Danmark?


 • #67   15. apr 2018 alis #64

  Du gør det hele meget kompliceres som om at man skal have en master i opdragelse og alt andet er bare negativt. Opdragelse skal ikke komme fra hjernedøde mennesker med knold i nakken og ikke en gang har spredt fileten. Den slags kan rolig tage tilbage til vestkysten med deres solbærrom og besøg i afholds kirken.


 • #68   15. apr 2018 #66

  Måske man koncentrer sig om dem man kan hjælpe? Ingen kan knipse med fingeren og du er rask - det kræver samarbejde patient og behandler. Hvis patienten afviser behandling ud fra at i kan ikke gøre noget alligevel så vil man da hellere bruge tid på dem som vil.


 • #69   15. apr 2018 #60 - Nej, der er ikke meget autoritær højreekstremisme over mig, jeg konstaterer bare i din skrift, at alle har været så onde ved dig i hele dit liv, lige meget hvor, du har færdes, så har det været ondt. Det har jeg undret mig over.

  Læg mærke til, det er din egen skrift, jeg fremhæver i korte træk, hvad jeg har læst gennem 10 år, det er ikke noget jeg sidder og finde på, for hvor skulle jeg ellers vide om dit lorteliv. Altså din egen tekst. Men hvis ikke du vil have, at vi kommenterer på din tekst, så lad være med at skrive den. Når vi stikker r**** frem, kan vi risikere at få taget temperaturen.

  Men dig selv, du er den med devise ord, du har en løsning på hele det danske samfund, alle os autoritære højreekstremister, ultra liberalister, neoliberalister, DF'er er det værste af det værste, kort og godt en generalisering, der vil noget, men det er dem, som betaler mest i skat, skaber vækst, arbejdspladser du ønsker udryddet.

  Og nej, Alis, det har intet med angreb at gøre, det er dine tekster der bliver analyseret, hvis ikke du ønsker at få kommentar, så lad være med at skrive nogen, du skal ikke sætte mundkurv på mig, jeg kommenterer det, som passer mig, det har jeg også skrevet utallige gange.

  Men et godt råd, se indad - alle vegne, hvor du har færdes, har de været imod dig, det er vildt mærkeligt, men der er ikke noget at udsætte på dig, du er eksemplarisk - du trigger. Bl.a., når du skriver sådan et indlæg i #46. • #70   15. apr 2018 Kisser # 28 og 59

  Så du har aldrig været nedladende over for mig? Prøv at se her:

  ” ALIS HISTORIE, FORTALT TIL GAVN FOR DE TUNGNEMME.”

  Som svar til min tekst, der lød således:

  ” Jeg var heldig at komme i psykoanalyse hos behandlere af den nye skole. Noget af det jeg husker som en enorm lettelse var at jeg kunne begynde at sige højt hvad jeg tænkte og følte uden hele tiden at blive rettet og få besked på at tænke og føle noget andet.”

  Noget af problemet ved autoritær opdragelse at man også bliver indprentet hvad man skal føle og mene, og hvis man giver udtryk for noget andet, så falder der brænde ned.
  Alice Miller har skrevet en bog, der hedder ”Du må ikke mærke” Det er meget længe siden jeg har læst den men pointen har jeg stadig, sammen med mine egne oplevelser. Du skal elske din mor og din far (det står i biblen) og hvis du ikke gør det, skal du føle skyld. Autoriteterne har altid ret, uanset hvor himmelråbende ulogiske de er. Hvis de modsiger sig selv er det forbudt at opdage det. Ligeledes er det forbudt at opdage, hvis det de siger, ikke stemmer med det, de gør.

  Det var sådan en lettelse for mig, da jeg kunne se i øjnene hvor ked af det, angst og vred jeg var. Så fik vi det rigtige grundlag at komme videre på og få opløst de selvundertrykkende tvangstanker og Ocd-angst, plus at få rettet op på alt det, mine forældre havde forsømt, fordi de troede at det er nok at lære børn at lystre.

  Det er en langvarig proces at få opbygget sin selvværdsfølelse, og begyndte at føle og mene det, man mener, i stedet for det man har fået besked på at føle og mene.

  Det er meget betænkeligt at en regering af højreekstremister nu vil til at fortælle forældre, hvordan de skal opdrage deres børn.


 • #71   15. apr 2018 Jetset - Jeg har aldrig forbudt dig at sige, hvad du mener, jeg har forbudt dig at sige hvad jeg mener. Det gør jeg selv!

 • #72   15. apr 2018 Jeg kommenterer, hvad du mener, sådan er det, ligesom du fortæller mig, hvor autoritær højreekstremist jeg er, det er din mening om mig og den mening, nægter jeg dig ikke.

 • #73   15. apr 2018 Muligt - men jeg benægter din mening om mig!

 • #74   15. apr 2018 Jetset - Jeg er venstreorienteret. Det er en helt anden synsvinkel på mange problemer, og det bygger som regel på en helt anden menneske opfattelse. Den forstår du ikke, og du refererer den forkert.

 • #75   15. apr 2018 Alis

  Jamen det er da rart at vide at man ikke skal kommenterer hele eller indhold i din kommentar.

  Men det er jo svært at vide hvilken del man ikke skal kommenter - så du må begynde at indramme med farver de dele vi godt må kommenter - du kan evt. smide din kommentar i et grafik program og farve de ting vi må kommenter og lad være med at lave andre farver på de dele vi ikke må kommenter - det biliver vi neoliberalister og slemme samfund skadelige elementer bare forvirret over.


 • #76   15. apr 2018 Der er Enhedslisten tilbage - og jo, jeg forstår det meste, men jeg deler den ikke, og det er vel noget andet, Alis Klog.

  Men jeg synes faktisk det er sjovt, du har så meget imod de autoritære højreekstremister, men synes vældig godt om de autoritære venstreekstremister, hvad er værst ??


 • #77   15. apr 2018 #62
  Hvorfor flygter du så ikke, når du står under permanent angreb ikke kun her på BB, ethvert andet fornuftigt menneske ville da flygte fra sine angribere, det bedste eksempel er den store flygtningestøm, vi har.

  Men nej du klistrer til BB og higer efter opmærksomhed, du er enorm flittig til at uddele dine ondskabsfuldheder til og om andre, tillige er du verdensmester i provokationer, men ekkoet kan du ikke tåle.


 • #78   15. apr 2018 ps...

  Jeg undskylder også på det grovest at jeg har snydt skattefar for mange år siden og senere været en stor bidragyder til den danske stat. Det er svært i dag at lade sig forsørge af staten - mange har prøvet og kun dem i telte og som taler pludder sprog er det lykkedes - her har vi en ressource i viden som sagtens kunne oprette kurser på aften skole som helt klart viser hvordan man gør. Skulle jeg konverterer til pludder sprog er jeg lydhør som mange andre som dem uden arme og ben og som ligger ude på OUH og er ved at kradse af.

  Et stor niche potentiale, tænk på at blive undervist af en man ikke engang kan se øjenfarve på - spændende tiltag som burde tages op af undervisnings medisteren.

  Vi skal også se at få lukket virksomheder der sutter tissemand på samfundet for bare det offentlige er stor nok så går de nok.

  Når alt er lukket eller flyttet til udlandet så kan vi endelig få liv i gågaden i Odense som er stort set ved at kaste op over letbane som absolut ikke er let for erhvervsdrivende - problemet er bare at alle i gågaden render rundt med harmonika med en madam blå krus og rasler løs som ikke kan forstå hvorfor man prioriterer en stor offentlig sektor til fordel for skatteydere.

  Så har vi de geniale kommentarer:

  Dem som arbejder i det offentlige sektor betaler skat - skal undlade at bruge også for der er ikke andre. Det er som ebberød bank med at du giver mig en krone og så får du 2 kroner - det må da give overskud ik alis.


 • #79   15. apr 2018 ALIS.
  Min endelige afsked med din person, jeg må nu for den allersidste gang sige et endegyldigt farvel til dig, jeg ved at jeg har sagt det før men denne gang gælder det.
  Jeg vil ikke blive ved med at holde gang i dine fuldstændig ensartede udgydelser, det er så slemt at jeg bare kan nøjes med at "scrolle" ned over dine indlæg, så skaber det et genkendelses mønster i min hjerne, så det ikke tager nogen tid at læse dem. Jeg føler mig som en helt Einstein så hurtigt går, det, men måske er det fordi de ord der står der er de samme, der har stået i alle dine indlæg, igennem alle de år jeg har været på BB. Forøvrigt så ved jeg ikke af at vi to har været i nogen lukket gruppe sammen. Og så kan det jo godt undre at du det ene øjeblik beskylder mig for at have sagt at du skal tage dine piller, og i et forrigt indlæg at jeg ville nægte dig at få behandling for din OCD, Det hænger ikke rigtigt sammen vel.
  Forøvrigt så har jeg aldrig været uforskammet i nogle af mine kommentarer, det kan du få bevis ved at læse dem igennem, Men jeg har haft en meget divergerende opfattelse af virkeligheden som er kommet i karambolage med din virkeligheds opfattelse, og det min "ven" kan man kalde flere ting, for eksempel "Dialog" "Diskussion" "Menings Forskellighed " Bare du ikke kalder mig for ondskabsfuld, for det har jeg aldrig været.
  Men det korte af det lange så er det ikke tiden værd at diskutere med dig, så Bye Bye,
  Venlig hilsen mig.


 • #80   15. apr 2018 Kisser og andre - i bliver jo selv ved med at fodre trollen, hvorfor ignorerer i hende i ikke bare, efterhånden må det da være gået op for jer alle, at hver gang konen deltager i et trådtema, bliver temaet ødelagt med hendes evige og obligatoriske gentagelser, som hun alligevel HVER GANG får respons på.

  Læg dog mærke til, at de tråde, konen ikke kan svare i, er der fred, ro og saglige kommentarer, det er jo sikkert ikke uden grund at flere af os har blokeret hende - men hvad nogle har måske brug for hendes fnidder for at få underholdning.

  Så det vil fortsætte og fortsætte som hidtil.


 • #81   15. apr 2018 lidt underholdning er bedre end ingen her kan jo være total dødt i 36 timer....og så længe Alis gider komme med hendes verdens historie så er der dømt underholdning...

  Det gennemgående er at hun ikke giver kommenterer et samfund som kun består af en offentlig sektor som hun plædere for - her er der tavshed ----det kunne jeg dælme godt lide at høre for så har man opfundet de vises sten og ebberød bank skal begraves og have sin egen mindeplade.


 • #82   15. apr 2018 Polysl -

  Fordi denne tråd handler om børneopdragelse og psykiatriske diagnoser.

  Det andet er jeg ved at planlægge et oplæg til, men jeg har flere projekter i gang, så det bliver når det bliver færdigt og klar.


 • #83   15. apr 2018
  Anella, nu kan jeg så ikke undgå at se at du selv har kommenteret på bemeldte dame, oven i købet op til flere gange, så jeg syntes at den opfordring ikke rigtigt holder vand, man kan ikke bebrejde andre for fejl, som man selv begår, Det er lidt hyklerisk.


 • #84   15. apr 2018 #82

  Bare du holder igen med hele dit liv og koncentrerer dig om andre og ikke fylder det ud med eksempler på hvordan din barndom var. Så ville det være nemmere at forholde sig til det du skriver.


 • #85   15. apr 2018 Hold så kæft Polysl!

  Langt de fleste gang vi ender med at diskutere min private situation er det fordi andre trækker den ind i tråde, der handler om noget helt andet. Jeg må gang på gang gøre opmærksom på, at emnet ikke er mig!

  Denne tråd handler imidlertid om et emne, jeg er godt inde i.


 • #86   15. apr 2018 Cris

  Jeg kunne ikke lade være med rate dit indlæg som jeg syntes er meget vigtig at tage op speciel med alle de for mig at se falske diagnoser - for det kan simpelt hen ikke passe at så mange børn er så syge... Det er ikke børn som ønsker at se en kvaksalver men forældre så måske man skulle vende skuden og kigge på forældre i stedet for børnene.

  Forældre kan ikke se nogen fejl hos dem så det er nærliggende at slæbe poden ind til en kvaksalver og i løbet af 2 min få diagnoser i massevis med store bogstaver.... husfreden er reddet og så fylder man ungen med piler til de er bim lim og bare vælter rundt i verden uden at fatte en 5 øre....

  De begynder at tro på at være pløk åndssvag og agerer derefter for så til sidt at ende på en institution.


 • #87   15. apr 2018 ok Alis så holder jeg min kæft overfor dig - tak for udmeldingen så er jeg fri for at lave lange indlæg.....takker endnu engang....godnat og goodbye kære alis i >Vonderland.

 • #88   15. apr 2018 Polysl # 86

  Man skal se meget bredere end til forældrene. Man skal se på hele samfundsstrukturen og forældrenes betingelser også.
  Hvis de er stressede og arbejder fra morgen til at og går omkuld når de kommer hjem, så er der ikke overskud til børnene.
  Det er der heller ikke hvis de har store økonomiske problemer.

  Beklager - men det er ikke godt nok kun at pukke på forældrene.


 • #89   15. apr 2018 nu er det ikke ret mange som bare vakler i seng efter fyraften, for så ville jeg gå til en læge, normal arbejdsdag 7 - 1430 og dem med flere timer er unge uden forpligtelser. Så alis det er noget vrøvl.

  Samfundet tvinger ingen til at arbejde 50 eller flere timer om dagen, Jeg kender ingen børnefamilier der gør det andet for en kort periode så valget er en selv i samarbejde med familien....det er straks værre hvis man selv sætter sig hårdt økonomisk så hænger man fast i mange timer men det er ikke samfundet som har skyld men en selv.

  så Alis hold op med det fis om at det er samfundet skyld, det er kraft edme trættende at høre.


 • #90   15. apr 2018 Polysl - og jeg er dødhamrende træt af at høre at samfundet ikke har noget ansvar for hvordan man administrerer menneskers liv.

  Det er ikke kun arbejdstidens længde, der stresser folk. Det er der mange andre faktorer, der gør. Man er nødt til at se på det samlede billede i hver enkelt tilfælde.

  Problemerne kan ikke løses med kun at pukke på forældrene.

  Mere personale alle de steder, hvor børn færdes - skoler, børnehaver m.m. ville gøre underværker. Også i den opgave at konstatere hvad der går galt i nogle børns liv.

  Jeg er principielt enig i at man er alt for hurtig med psykiatriske diagnoser og medicin, men jeg er ikke enig i at det alene er forældrenes skyld.


 • #91   15. apr 2018 hvad er de faktorer som stresser mere end at arbejde 7 timer? hvad for et samlet billede?

 • #92   15. apr 2018 Hvis man vaklede i seng så var det som kartoffel optager i 1900 tallet hvor mit ophav kom fra polen med intet andet end deres arbejdskraft - 12 -16 timer var ikke unormalt og så kommer du med at dagens dansker dapper i seng efter 7 timer ha helt til grin...

  grinder igen.......dengang havde man endda tid til at hygge sig på trods af de kun havde få timer til næste dag....


 • #94   15. apr 2018 Rasmus

  Det må du fortælle hvor man kan få en sådan løn - 1600 pr dag for 4 unger - måske du skulle have ventet med at drikke den kasse til 40 kr.


 • #97   16. apr 2018 #85 - Langt de fleste gang vi ender med at diskutere min private situation er det fordi andre trækker den ind i tråde, der handler om noget helt andet. Jeg må gang på gang gøre opmærksom på, at emnet ikke er mig! Jr. Alis.

  Hov hov endnu engang prøver du på at kaste skylden på os andre, hold dig til sandheden. Hver gang du starter med at berette om dit lorteliv, så starter lavinen med at gøre dig opmærksom på, at tråden ikke handler om dig. DET ER ALTID DIG SELV, DER STARTER med at køre emnet af sporet.

  Gå du i Arkivet og se, hvor mange tråde, du har fået ødelagt ved at skrive om din dårlige opvækst, behandlersystemet og din uheldige karriere, hvor de har været så onde ved dig alle sammen.
 • #98   16. apr 2018 Forkert Jetset - du manipulerer.

  Men om vi så tager 50 kommentarer til det, så vil du blive ved med det.


 • #99   16. apr 2018 Nej, jeg gør ej. Gå i Arkivet og få syn for sagen, så vil du se, at du evig og altid starter selv. Men uanset om du ikke vil gå i Arkivet og få syn for sagen, så står det sort på hvidt og det bliver det ved med i al evighed. Dokumentation er en god ting.

 • #100   16. apr 2018 Du manipulerer igen, Jetset.
  Du ved godt at det er umuligt at læse alle de tråde igennem.


 • #101   16. apr 2018 Du kunne jo nøjes med 10 tråde og du vil få syn for sagen. Hvis du ville holde op med at berette om dit private liv i div. tråde, så kunne vi få nogle rigtige gode debatter, tænk over det.

 • #102   16. apr 2018 Som jeg skrev for lidt siden - du bliver ved.

 • #104   16. apr 2018 Polysl.

  7 timers arbejdsdag er jo ganske normalt, men virkeligheden er jo lidt anderledes.
  Fra du står op om morgenen er du jo faktisk på arbejde, du forbereder dig, skal bruge bus eller tog til lang transport, på den måde kan en arbejdsdag sagtens rumme mere en det halve døgn, og hvis man så skal sove 6-8 timer, så er der sgu ikke meget tilbage.

  Men korrekt, folk får "kun" penge for de 7 timer.


 • #105   16. apr 2018 markgreven

  Nu vælter folk ikke i seng når de kommer fra arbejde, mange går i fitness center så selvom de har haft en langt arbejdsdag så er der åbenbart mere energi tilbage. Jeg kender også flere som løber 3 gange om ugen lige efter arbejde - så den hulken fra Alis om at vælte i seng er da noget værre vrøvl.

  Og man kan godt samarbejde i familien med at de unge gør aften maden klar som at skrælle kartofler eller forberede ting. Eller lige løbe rundt med støvklud eller støvsuger.

  Det er nok utopi i dag at få unge til det for man kan ikke både støvsuge eller lave andet husligt med en Iphone i hånden.


 • #108   18. apr 2018 Det kan da godt være de unge bestormer fittnes centeret efter arbejde, men i min alder er det mere det lokale ølhus.

 • #109   18. apr 2018 ti hi

 • #111   19. apr 2018 Alis, du taler rigtig meget om kontrol.

  Men som jeg ser dine indlæg, så virker det til at du forsøger at kontrollere os alle her til at mene det samme som dig, Gør vi ikke dét, så er vi højreekstremister, df'ere, eller af den 'sorte skole'.

  Din familie, psykologer/psykiatere, andre behandlere, arbejdsgivere, tillidsmand, og hvem véd flere, har ALLE fejlet og er skyldige i at du blev/er syg.

  Kun éen eneste gav dig medhold og iflg. DIN mening hjalp dig. ( Det er jo godt så).

  Du mener at Jetset manipulerer dine ord. Men er det ikke nærmere dig selv der forsøger at manipulerer med os alle her?

  Hvor mange år er der efterhånden gået siden Mingler-tiden? 10, 12 år?

  I al den tid har vi igen og igen hørt om DIN historie, DIN selvopfattelse, DIN situation, som selvfølgelig er reel for dig.

  Men kan du ikke bare svare på et debatemne, uden at indblande dig selv konstant?


 • #112   19. apr 2018 Chris7.

  "Men kan du ikke bare svare på et debatemne, uden at indblande dig selv konstant?
  "

  Det kan du da for alvor ikke forlange... Du beder virkelig om mirakler.


 • #113   19. apr 2018 Jeps Markgreve, det er måske at forlange mirakler hvor de ikke findes.

  Alis er opmærksomheds- krævende, men også meget velformuleret i sine indlæg.

  Lad hende skrive hvad hun vil, ignorer hende, eller giv hende svar på tiltale.

 • #114   19. apr 2018 Mht. # 19. (Anella)

  Det er helt som da jeg var barn. Hvilket jeg husker tilbage på med stor glæde. Ikke mindst at gå i skole.

  Jeg var velopdragen, men ikke kontrolleret. Når mine forældre skulle på besøg hvor der ingen børn var, hvilket ikke var så ofte, ja så havde jeg legetøj med, som jeg kunne stille og roligt lege med. Jeg havde det fint med det, for der var også så meget sjov forbundet med det.

 • #115   19. apr 2018 hvem hader ikke en unge som render rundt og hyler og skriger og gør sig opmærksom, det er ikke noget samfundet har lært det bæst men forældre....

  Det er ikke noget du forstår for du har aldrig haft børn, næ det har jeg ikke men der findes ikke en manual som beskriver punkt til punkt omkring børneopdragelse, Opdragelse er da simpelt at vider give moral værdier og hvordan man opfører sig. Det kræves ikke alle de humbugmagere som pryder vores samfund og lever fedt på at kalde børn en sygdom med alvorlige problemer med store bogstaver. Man kender sig selv dengang man var ung og er en force i børneopdragelse.


 • #117   19. apr 2018 ro er nem man skal bare være stile

 • #119   19. apr 2018 Har da cyklet fyn rundt - 1979

 • #120   19. apr 2018 Jetset 111

  "Din familie, psykologer/psykiatere, andre behandlere, arbejdsgivere, tillidsmand, og hvem véd flere, har ALLE fejlet og er skyldige i at du blev/er syg.

  Kun éen eneste gav dig medhold og iflg. DIN mening hjalp dig. ( Det er jo godt så). "


  Så du vil gerne diskutere min situation lidt mere. Jamen så gør vi det. Her har det i det mindste noget med emnet at gøre - det er faktisk opdragelse, der er emnet - i modsætning til alle de gange, man har blandet min private situation ind i debat om f.eks. flygtninge, og bruger fordommene imod psykisk sårbare til at angribe mig.

  Jeg vil starte med at rette nogle misforståelser i det, du siger.

  Det er ikke kun en, der gav mig medhold, men jeg har trukket den behandling frem, fordi den var meget grundig, og den virkede. Den startede med en grundig psykoanalyse, og fortsatte med samtaleterapi et par timer om ugen i flere år. Mellem hvert møde skrev jeg et brev om hvad jeg havde tænkt på siden sidst, og det var læst igennem og streget ind når jeg kom.
  Jeg overvandt 18 års Ocd ved at forstå hvordan den autoritære opdragelse jeg havde været udsat for, den kunne bevirke, at jeg fik tvangstanker - hvilket er en meget bedre beskrivelse end Ocd, for tvangstanker er netop tvang.
  Jeg forklarede sammenhængen lidt højere oppe, men ingen har kommenteret det - enten forstår man det ikke eller også VIL man ikke forstå det. Den autoritære opdragelse er så kortsynet, for man tænker ikke længere end til at ved streng straf, så lystrer ungerne, og så er problemerne løst. Man tænker ikke på hvilke skader man laver i et menneskes sind ved at behandle dem på den måde.

  Efter at være blevet rask og kommet ud på arbejdsmarkedet blev jeg grundet stadig konflikter med familien og en svær depression 6 år senere indlagt et nyt sted. Denne gang var min mor hurtig. Hun kontaktede dem allerede før jeg kom ind og sikrede sig, at denne gang var det hende, der bestemte. Der var stillet diagnoser allerede før de undersøgte noget. I løbet af et par år havde de fremkaldt en nyt anfald af Ocd. Jeg blev psykisk syg af psykiatrisk behandling!
  Det er fuldstændigt åndssvagt at man aftaler diagnoser og behandling med forældrene til en patient på 30 år!! De undersøgte ikke den forrige behandling selvom jeg sagde at den havde gjort mig rask, for min mor påstod at den slet ikke havde hjulpet.

  Efter at hospitalet havde tvunget mig ud af arbejdsmarkedet blev jeg henvist til en privatpraktiserende psykiater, og igen blev min situation vurderet korrekt. Hun undersøgte også tingene selv i stedet for at spørge min mor, som jeg nu helt havde afbrudt kontakten med for at prøve at redde mit liv.
  Gennem et par år kom jeg mig så meget, at jeg i det mindste kunne begynde at leve, men det nederlag som hospitalet havde påført mig gjorde det umuligt at komme mig helt, så hun sørgede for at jeg fik pension og plads i et fritidscenter, hvor jeg holdt til i mere end 10 år. Der kom jeg mig endnu mere og var faktisk for anden gang i mit liv på vej til at blive helt rask.

  Men så blev psykiatrien pudset på det center. Man skulle have smidt de psykisk sårbare ud. Der skulle skaffes penge til skattelettelser og jobtræningscenter, Og skidt med de psykisk sårbare.
  Samtidig blev alkoholikerne fjernet fra bænkene nede i centret. De svageste grupper i samfundet blev gemt af vejen, så vi kan bilde amerikanerne ind, at vi er verdens lykkeligste folk.

  På Mingler skrev jeg kun om min sag i min blog, og den kunne man lade være med at læse. Det gjorde jeg fordi jeg gik i gang med at samle underskrifter sammen til at få en sagsbehandling igennem. På det tidspunkt var der stadig en chance for at jeg kunne genoptage kontakten med min søn og mine børnebørn og lære dem at kende. På 2 år kom der mindre end 50 underskrifter. Dengang tænkte jeg ikke på det, men Mingler var domineret af DFere, som har været primus motor bag de sociale nedskæringer, og for at spare penge sammen til skattelettelser.

  Derudover så ved jeg at flere af de mennesker i systemet, der har forsøgt at hjælpe mig, de har mistet deres arbejde for det.

  Det er alle de mennesker, der har vist mig respekt og som har støttet mig, jeg kan takke for, at jeg reddede min forstand og at jeg overlever mange års total isolation. Det er også dem, jeg kan takke for, at jeg stadig tror på det positive i mennesker.


 • #121   19. apr 2018 Jetset # 113

  For her i Danmark har vi ytringsfrihed, undtagen hvis man siger DF og andre højreekstremister imod.


 • #122   19. apr 2018 LOOOOOOL!!!!!

 • #125   20. apr 2018 Alis

  Fantastisk at selv Mingler er blevet infiltreret af DF,

  Du har stadig ikke fattet en 5 øre af dansk demokrati om at DF er altså ikke den som kan bestemme alene, de er nød til at have et flertal for de beslutninger som bliver lovgivet.

  Du har heller ikke fattet at de rige bæster som du pukler på er med til at der er penge til dig og de gamle og andre som har behov.

  Det er ikke DF som sidder og laver kraftige beskæringer ude i kommuner men en fælles beslutning.

  Det er heller ikke DF før de blev oprettet som i hemmelige loger fik lavet gode pensioner for politikere og deres børn - næ det var de røde støvletrampende røde banditter med deres røde faner som står og galer som idioter lige pt så de bliver hæse.

  Hvis de røde støvletrampende røde bæster brugte lige så megen energi på de gamle så ser vi ikke fejlmedicinering, biksemad 5 gange om ugen, eller at gamle skal ligge med deres ble med pis og lort i dagevis. Heller ikke at man glemmer multihandikappede på center så de sidder alene i deres pis og lort i igennem en hel weekend. Så ville vi heller ikke se gamle som lige er udskrevet - ikke får mad i 14 dage fordi man har for travlt og ligeglad og har givet op.


 • #126   20. apr 2018 #120+121 - du refererer forkert, men det gør indholdet ikke bedre. Du manipulerer, så det storvasker sig, OMG.

 • #128   21. apr 2018 Nu nåede Jetset at komme mig i forkøbet.

  Men sådan lige igen for god ordens skyld Alis, så er det ikke første gang du refererer til Jetset, trods det er mig som har skrevet indlæg.

  Og så lige dette: På Mingler skrev jeg kun om min sag i min blog, og den kunne man lade være med at læse.

  Det passer ganske enkelt ikke! Du skrev op og ned af bakke om det på flere debatsider.
 • #129   21. apr 2018 cris7 # 128

  Nej, det gjorde jeg ikke, og jeg har kopi af de blogindlæg, jeg skrev dengang i min egen blog. Formålet var at skaffe underskrifter til at få foretaget en sagsbehandling.

  Jeg bemærker, at denne tråd handler om opdragelse - især autoritær opdragelse - og jeg gør opmærksom på hvilke konsekvenser, det havde for mig at blive udsat for det. Hvis det ikke interesserer dig, hvad er så formålet med denne tråd?


 • #130   21. apr 2018 alis

  //citat
  og jeg gør opmærksom på hvilke konsekvenser, det havde for mig at blive udsat for det. Hvis det ikke interesserer dig, hvad er så formålet med denne tråd?
  //citat slut

  Den her tråd omhandler ikke dig, Jeg er sikker på at du ikke er unik og at andre har nogle oplevelser som de vil vider bringe - dine kender vi jo til bevidstløshed så det er da rart med nyt fra andre....


 • #131   22. apr 2018 Det passer ganske enkelt ikke! Du skrev op og ned af bakke om det på flere debatsider. Jr Cris7.

  Præcis, det kan jeg også skrive under på, men tråden skulle nok haft overskriften: Alis diagnose fiksering for 1000 gang. GAB !!


 • #132   22. apr 2018 Polysl # 130

  "Den her tråd omhandler ikke dig, Jeg er sikker på at du ikke er unik og at andre har nogle oplevelser som de vil vider bringe"

  Hvorfor bliver vi så ved med at snakke om mig? Jeg havde forladt tråden indtil der kom et nyt angreb, som jeg måtte forsvare mig imod. IGEN!

  Denne tråd handler om autoritær opdragelse og om at få ungerne til at lystre. Problemet er at det ikke må komme frem hvad der sker hvis ungerne får lært at lystre for godt, og hvis de har fået en række komplekser af at få at vide, at de ikke er gode nok. Så kan de mennesker, der ikke kan finde ud af andet end at lære ungerne at lystre ikke finde ud af, hvad de kunne gøre i stedet, for det har ingen lært dem.

  Du skrev lidt højere oppe at børn skal lære om danske værdier. Ja, det skal de, men danske værdier er ikke rascisme og magt hierarki.
  Danske værdier lærer de ved at opleve danske værdier! Det er den eneste måde at lære den slags.
  At opleve forældre der er rolige og trygge og som har tid. Som har overskud fordi de ikke er bange for at miste deres arbejde eller deres bolig. Opleve tillid i en familie og forstå, hvad det er værd, at man bekymrer sig om hinanden. Opleve skoler og institutioner, hvor der er personale nok til at de også har tid.
  Opleve at mennesker respekterer hinanden. Ikke at de er bange for hinanden, men at de respekterer hinanden.


 • #133   22. apr 2018 Jetset # 131

  "Præcis, det kan jeg også skrive under på, men tråden skulle nok haft overskriften: Alis diagnose fiksering for 1000 gang. GAB !! "

  Nej, det kan du ikke skrive under på, for jeg skrev i min blog og det var ret lange redegørelser for hvorfor det var nødvendigt med en sagsbehandling. Målet var en underskriftindsamling for at få foretaget en sagsbehandling, for det var eneste mulighed for at komme mig så meget, at jeg kunne besøge min søn og lære mine børnebørn at kende.
  På flere år kom der under 50 underskrifter. Det var altså vigtigere med nogle skattelettelser, og at psykiatrien blev rationaliseret så de psykisk sårbare kunne administreres så nemt og billigt som muligt.

  Jeg skriver ikke om diagnoser her, jeg skriver om den behandling, der virkede så jeg overvandt 18 års Ocd - det er det, der er pointen. Det er naturligvis uheldigt i en tråd, der er et forsvar for autoritær opdragelse.

  Så er jeg også venstreorienteret og antirascist, men det kan bekæmpes med diagnoser, ikke sandt, med det resultat at jeg hele tiden må forsvare mig.
  Så går man i gang med at bryde mine forsvar ned.

  TYPISK!!


 • #134   22. apr 2018 Der finders piller mod alt - det kaldes stikpiller og kan stikkes ud af lugen hos lægen.

  Jeg kender godt til det at være sort i bøtten, for mange år siden blev hjernen sort og alt var noget lort i ca. ½ år hvor jeg var en rigtigt dumt svin.

  Var tæt på fyring for mine attituder, men som altid så blev det solskin igen og hjernen blev lys og glad - færdig med overgangs alderen tror jeg....

  Jeg rendte ikke til heksedoktor og alle de kvaksalver som samfundet kan leverer men til hele tiden at tænke - det kan kun blive bedre. >tænk helt uden piller...

  Bare rolig foks den bliver ikke genudsendt...

  ***************************************

  Hvorfor må folk ikke være racister, de findes i mange udgaver, den som tænker på at skyde negre og dem som gør det,

  Personligt har jeg ikke noget imod Negre - for mig er det bare nogen som har drukket for meget kaffe - muslimer er bare nogen som helt har mistet retnings sansen og burde være endt på nordpolen.

  terrorister er bare nogen som ikke har været på lejr hvor man viser hvordan man i stilhed springer sig selv alene i luften.

  Så i grunden er jeg ikke racist - det er bare omverden som mangler lidt gps, mindre kaffe, mindre klogere muslimer,

  Jeg vil også plæderer for dine sosu venner som ikke tør servicerer nogen som helst i parker fordi de risikerer en mursten "made in Bagdad" Det er også noget som fylder op hos psykiatrien.

  Good save the quinie som ikke skal begraves alene men med en af de hysteriske pølsehunde som burde være en hotdog.


 • #135   23. apr 2018 #131
  jetset

  Det passer ganske enkelt ikke! Du skrev op og ned af bakke om det på flere debatsider. Jr Cris7.

  Præcis, det kan jeg også skrive under på, men tråden skulle nok haft overskriften: Alis diagnose fiksering for 1000 gang. GAB !!


  Så er vi 3, der kan skrive under på, at vi har oplevet Alis terrorisere Mingler, Mandala, AF og nu BB med hendes obligatoriske lidelseshistorie, rigtigt jetset GAB.


 • #137   23. apr 2018 Nej, det kan du ikke skrive under på, for jeg skrev i min blog og det var ret lange redegørelser for hvorfor det var nødvendigt med en sagsbehandling. Jr. Alis.

  Du lyver for åben skærm her. Jeg læste aldrig din blog, men kunne ikke undgå at læse dine indlæg i diverse grupper, og det var det samme som her og alle andre steder Mandala, AF, Mingler/24timer.dk/24dk og sandelig også her på BB. GAB, du er ulidelig, vi kender din historie til hudløshed og div. tråde handler altså ikke om ALIS, men de kommer altid til det, du er selvhøjtidelig og samtidig med det, så er du også belærende, bedrevidende.

  Så er jeg også venstreorienteret og antirascist, men det kan bekæmpes med diagnoser, ikke sandt, med det resultat at jeg hele tiden må forsvare mig.
  Så går man i gang med at bryde mine forsvar ned.


  Ja, det er du, men er der nogen, som har haft indsigelser imod det ??, ikke hvad jeg ved af, men du har så stillet en diagnose af mig, hvor du mener jeg er højreorienteret og RACIST, det kan ikke genere dig. Men vi er så meget imod stakkels dig, så vi er igang med at bryde dit forsvar ned, hvor er vi bare onde her på BB. • #138   25. apr 2018
  Jeg havde forladt tråden indtil der kom et nyt angreb, som jeg måtte forsvare mig imod. IGEN! jvf. Alis

  Alis du starter i debatten her, #14, med at skrive: Meget af det, der bliver sagt i denne tråd, det hørte jeg på i min barndom for over 50 år siden.....
  Og så fortsætter du ellers igen igen på din egen historie. DU angriber os alle for vores meninger, og tilskriver os at være lige så autoritære som dine forældre muligvis var.

  Ligeså dette:

  Denne tråd handler om autoritær opdragelse og om at få ungerne til at lystre. jvf. Alis.

  Nej, denne tråd handler ikke om autoritær opdragelse, derimod om ganske almindelig mangelfuld opdragelse, hvor forældre hellere søger en diagnose for deres uvorne børn, og dermed fralægge sig ansvaret for en god og sund opdragelse.

  Der er stor forskel på en sund og fornuftig opdragelse versus en autoritær opdragelse. Ingen her går ind for autoritær opdragelse, som du tillægger os.

  Børn skal oplæres i hvad der er god og dårlig opførsel, og at det kan få konsekvenser ved dårlig opførsel, respekt for andre mennesker og deres mening, for hvordan skulle de ellers kunne begå sig med andre mennesker senere i livet. At de er små konger og prinsesser i hjemmet der bestemmer, hjælper dem ikke senere i livet.

  Det er en bjørnetjeneste som forældre giver, for børn har brug for faste rammer, også selvom det kan gøre 'ondt' på forældre at håndhæve deres ret til at bestemme.

  Børn lever efter det de lærer, så hvis de er vant til at få deres vilje, ja så vil det nok ikke gå godt i deres liv, for sådan foregår virkeligheden ikke når man er voksen.


 • #139   25. apr 2018 Annella # 135

  "Så er vi 3, der kan skrive under på, at vi har oplevet Alis terrorisere Mingler, Mandala, AF og nu BB med hendes obligatoriske lidelseshistorie, rigtigt jetset GAB."

  På Mingler blev i kaldt hyæner, der angriber i flok. Hvis nogen sagde jer imod, så gik hele flokken til angreb, og skiftevis.
  På Mandala opgav man at prøve at kontrollere jer, for det var et fuldtidsjob. Da Mingler blev lukket rykkede i over på Mandala, som var et forum for alternativ filosofi. hvilket er det modsatte af hvad DF står for, og opfordringer til at stikke en finger i jorden og forstå, hvad man kunne tillade sig at skrive der, nægtede i at tage hensyn til.
  På AF blev vi i første omgang opfordret til at ignorere jer og jeres rascisme, men de, der opfordrede til det, måtte til sidst erkende at det nyttede ikke noget, for i bakkede op omkring hinanden og holdt selv debatten i gang.
  Her var det slet ikke min mening at fortælle, at jeg har psykiske problemer, det er ikke noget man går og fortæller, men i kunne ikke nære jer for at bruge det til at angribe mig, når jeg sagde jer imod - også i tråde, der handlede om noget helt andet.


 • #140   25. apr 2018 Jetset # 137

  "Du lyver for åben skærm her. Jeg læste aldrig din blog, men kunne ikke undgå at læse dine indlæg i diverse grupper,"

  Nej, men det gør du!! Jeg skrev om min sag i min blog for at samle underskrifter til at få foretaget en sagsbehandling. Det undrede mig til stadighed at der kom så få underskrifter, Mingler havde over 100.000 medlemmer, og jeg tænkte at det måtte være fordi man ikke forstod min situation, og så skrev jeg en ny blog og gjorde mig endnu mere umage med at forklare.
  Alle profiler på Mingler havde automatisk en blog, hvor man skrev om private ting.

  Imens havde du travlt med at skrive side op og side ned for at nedgøre muslimer og flygtninge. Der var jeg nemlig også, men med en anden profil!! Da de to mest rascistiske grupper blev slettet og stifteren smidt ud, oprettede du en ny gruppe til at hetze muslimer.

  Jeg kan dokumentere hvad jeg skriver, for jeg tog en PDF-kopi af mine blogindlæg.

  Problemet er ikke at jeg skrev om min private situation i grupperne, problemet er at DF kæmper for skattelettelser, og det må ikke gå op for befolkningen at vi er nogen der betaler en meget høj pris for de sociale nedskæringer. Vi skal bare holde vores mund og være glade for at vi overhovedet får lov til at leve, og vi skal ikke have nogen mening selv om vores egen situation.


 • #141   25. apr 2018 Det var dog utroligt, så meget kendskab, du har til DF grupperne, som du var medlem af og skrev op og ned om dit dejlige liv, du skal ikke skrive her, at jeg lyver, det er en påstand du ikke kan bevise

 • #142   25. apr 2018 Whau Alis.

  Nu går du da vist helt omkuld i angreb.

  Jeg læste heller ikke din blog. Men DU deltog i mange debatter, og det eneste som du kunne tale om var DIN situation.
  Du kunne IKKE være seriøs om et emne, uden DIN situation var omtalt.

  Hvis du ikke havde ønsket at deltage i diverse debatter år tilbage, så var det DIT valg.

  Mange har nogle psykiske problemer, men ikke større end at de på normal vis kan deltage i en debat. Desuden blev der taget stort hensyn til dig i starten, men du blev ved og ved.

  Alene dét at du her, nu, omtaler DF? Hvad ialverden har det med noget at gøre iforbindelse med din måde at skrive på?

  Iøvrigt kan jeg fortælle dig, at DF ikke går ind for skattelettelser, men Liberal Liberence gør!

  Opfør dig ordenligt, og lad vær med at være autotær over for os andre! • #143   25. apr 2018 Cris7 # 138

  [i]"Nej, denne tråd handler ikke om autoritær opdragelse, derimod om ganske almindelig mangelfuld opdragelse, hvor forældre hellere søger en diagnose for deres uvorne børn, og dermed fralægge sig ansvaret for en god og sund opdragelse. "[i]

  og

  [i]"Børn skal oplæres i hvad der er god og dårlig opførsel, og at det kan få konsekvenser ved dårlig opførsel, respekt for andre mennesker og deres mening, for hvordan skulle de ellers kunne begå sig med andre mennesker senere i livet. At de er små konger og prinsesser i hjemmet der bestemmer, hjælper dem ikke senere i livet." [/i]

  Det var de samme argumenter man brugte i min familie, og brugte som undskyldning for både fysisk og psykiske afstraffelser og kontrol!!!

  Forældre, der tyranniserer deres børn, kalder det ikke tyranni, de kalder det opdragelse.

  Min mor understregede at hun ikke hørte til de forældre, der ikke kunne se deres egne børns fejl. Hun kunne næsten få gråd i stemmen, når hun talte om de stakkels børn, som ikke fik tæv og ikke blev opdraget.

  Det er rigtigt at i denne tråd startede jeg selv om mine erfaringer, for jeg reagerede på at høre alle de argumenter, som jeg hørte på ikke alene i min barndom, men også senere, da jeg selv fik et barn, og min søster fik et par stykker.
  Beskyldninger om at børn vil have lov at styre det hele, og at de bliver dyrket og beskyttet så de aldrig lærer at omgås andre mennesker.

  Det er ikke rigtigt!! Børn har ingen ønsker om at styre det hele, havde i det, da i var børn? og forældre gider godt at tage sig af deres børn, men mange er stressede og har ikke overskud nok. Når forældrene kommer hjem fra en stresset arbejdsplads og børnene kommer hjem fra en institution, hvor der ikke er personale nok, så kan det næsten kun galt.

  Når det så går galt, så vil forældrene gerne have at vide, at det ikke er deres skyld, derfor vil de gerne have børnene stemplet med diagnoser. Det bliver det kun endnu værre af, og hvis børnene så får medicin, så kan de ikke følge med i skolen og de kan ikke koncentrere sig om at lære.

  Mindre stress på arbejdspladserne og mere personale i de institutioner, hvor børn opholder sig! Det ville hjælpe!
  Ikke et krav om at forældrene skal se at få kontrol over deres unger. Det gør kun tingene værre.

  Børn vil gerne have det godt sammen med deres forældre, og de vil gerne have kontakt med voksne i det hele taget, og de er drøn-nysgerrige. Man kan ikke få bedre råmateriale hvis man gerne vil have de skal udvikle sig til selvstændige voksne mennesker.

  Men kors hvor kan man blive træt, når de vil have forklaring på alting.


 • #144   25. apr 2018 #142 - alt det, kan jeg også bekræfte, det er så sandt som skrevet står.

  Og jeg har undret mig over denne Alis diagnose, tænk at være så psykisk syg og så have så meget overskud til at sidde i over 10 år at skrive stolpe op og stolpe ned om alle de rige egoistiske svin, der bare betaler sin skat med glæde.

  Jeg tror, Alis er en af dem


 • #145   25. apr 2018 cris7 # 142

  "Iøvrigt kan jeg fortælle dig, at DF ikke går ind for skattelettelser, men Liberal Liberence gør! "

  DF går i meget høj grad ind for skattelettelser og sociale nedskæringer. Det er det, hele deres politik bygger på.


 • #147   25. apr 2018 Hvad om du holdt dig til emnet, Jetset, om opdragelse. Hvor mange gange har jeg efterhånden fortalt dig, at du ikke skal gøre rede for hvad jeg tænker og føler, det gør jeg selv.

 • #148   25. apr 2018 Jeg holder mig også til emnet. Emnet er ALIS og hendes diagnose/opvækst.

 • #149   25. apr 2018 Nej, du holder dig ikke til emnet. Emnet er opdragelse.

  Min skæbne er et eksempel på hvad de metoder, man går ind for her, de kan resultere i, og jeg har forklaret hvordan.
  Men det må ikke komme frem vel?

  Jeg er også kommet med nogle forslag til hvad man kunne gøre i stedet for at pukke på forældrene.


 • #150   25. apr 2018 #143
  Det var de samme argumenter man brugte i min familie, og brugte som undskyldning for både fysisk og psykiske afstraffelser og kontrol!!!

  Din forståelse er som at pisse i iskold modvind. Det fryser, og din forståelse er fastfrosen til dine egne oplevelser. • #152   25. apr 2018 Min skæbne er et eksempel på hvad de metoder, man går ind for her, de kan resultere i, og jeg har forklaret hvordan.
  Men det må ikke komme frem vel? jvf. Alis


  Nej, din skæbne, desværre Alis, er at du er mentalt syg, og har mistet forståelsen for realiter, fordi du kun henholder dig til hvad DU har oplevet.

  Tiden har ændret sig, opdragelse er for mange noget som først sker i skolealderen, hvor det er alt for sent. Men også at mange regner med at skolen skal opdrage, hvilket er idioti.


 • #153   25. apr 2018 Alis

  Hvis ikke forældre skal have kontrol med deres barn - hvem skal så? Alle de andre i samfundet?

  kontrol kan bruges som et negativt ord eller positivt ord. Forældre skal have kontrol med deres barns opvækst og værdier - negativ kontrol er at stalke sit barn og blande sig for meget som kun giver et usikkert og nervøst barn. Et barn skal have faste rammer, vide hvor grænsen går.

  Når man retter sit barn.... det er ikke kontrol men at vise grænser.

  Vi har alle oplevet et barn vræle og sparke i supermarkedet fordi mor har valg en cornflakes som poden ikke mener er den samme selvom den er - fordi man har lavet en ny indpakning.

  Barnet forventer en reaktion fra moderen som bare lader poden ligge og skabe sig, og det samme havde jeg gjort - Det poden så finder ud af er at mor ikke reagerer på poden utilfredshed og snart stopper det.

  Men der findes ikke de vises sten i børneopdragelse kun fornuftige forlædre.


 • #154   25. apr 2018 Cris7 # 152

  "Nej, din skæbne, desværre Alis, er at du er mentalt syg, og har mistet forståelsen for realiter, fordi du kun henholder dig til hvad DU har oplevet. "


  Så blev det igen brugt til at angribe mig med, at jeg lider af Ocd!
  Hvem har opdraget dig?

  At man lider af Ocd er ikke ensbetydende med at man ikke forholder sig til realiteterne. Det er det, jeg gør, når jeg advarer imod at andre bliver udsat for det samme, som jeg blev.

  Jeg satte et link ind for at køre debatten over på hvad målet er med børns og unges uddannelse. Hvad det er for nogle mennesker, vi gerne vil have ud af det.


 • #155   25. apr 2018 Skæbne:

  Kommer til at tænke på sangen: Steen med det ekstra steen.

  https://www.youtube.com/watch?v=7bPswyEkHnw


 • #156   25. apr 2018 Nææ, såmænd Alis var din Ocd, det sidste jeg tænkte på! • #157   25. apr 2018 Tænk at vi stadig gider Alis... Hvis noget går hende på, så er det: BENÆGT, BENÆGT, BENÆGT!

 • #159   25. apr 2018 Ja det er det rene ævlemoster.

 • #161   28. apr 2018 Synes du virkelig, jeg ævler, Rasmus - jeg holder mig bare til emnet. Men opret selv en spændende tråd, det vil jeg da glæde mig til.

 • #162   28. apr 2018 cris7 # 152

  "Nej, din skæbne, desværre Alis, er at du er mentalt syg, og har mistet forståelsen for realiter, fordi du kun henholder dig til hvad DU har oplevet. "

  og

  cris 7 # 156

  "Nææ, såmænd Alis var din Ocd, det sidste jeg tænkte på! "

  Den forstår jeg ikke. Ocd er den eneste mentale sygdom, jeg lider af. Den giver ikke problemer med at forstå virkeligheden korrekt.
  Men du har måske opfundet et par diagnoser mere til brug for dem, der siger dig imod?


 • #163   28. apr 2018 Polysl # 153

  "Barnet forventer en reaktion fra moderen som bare lader poden ligge og skabe sig, og det samme havde jeg gjort - Det poden så finder ud af er at mor ikke reagerer på poden utilfredshed og snart stopper det.

  Men der findes ikke de vises sten i børneopdragelse kun fornuftige forlædre. "


  Og nu jeg er herinde igen, fordi der var noget, jeg skulle forsvare mig imod, så vil jeg tage et par ting mere med.

  Nej, de vises sten findes netop ikke i børneopdragelse, men en god regel er, at de værdier et barn skal lære, de skal praktiseres i det miljø, hvor barnet vokser op.

  Pas på med at gøre opdragelse til et spørgsmål om hvad forældrene reagerer på. Det er en fejltagelse at tro at børn kun er optaget af, hvad de kan få forældrene til at reagere på.
  Den bliver endnu værre hvis behandling af voksnes følelsesmæssige problemer kommer til at køre i samme spor, hvilket er sket alt for meget de sidste 20 år eller mere.


 • #164   28. apr 2018 Alis

  NU bragte jeg det eksempel frem med moderen i supermarkedet som jeg ved virker, Det er ikke at ignorerer men bare en del af opdragelsen ikke at give poden viljen for så er det poden som styre og ikke forældre.

  Børn udfordrer forældre hele tiden for at lære grænser, det er nok det mest fundamentale i opdragelse.

  NU kan man også samle på al det negative i de sidste 20 år og bruge det som sandheden - alt er i udvikling - i dag slår man ikke børn men man tager bare deres mobil og Ipad fra dem så kan de lære det. Man siger at børn behersker teknologien - nix det er lige omvendt - der har været udsendelser hvor nogle unge skulle undvære al teknologi og måtte ikke låne eller købe sig til den.

  Det er som at se en narkoman skulle undvære sit fix uden metadon.

  Det ævl der bliver talt om, skrevet om som....ville svare til at 2 gamle koner i datiden ringede til hinanden 10 gange i døgnet og sagde at nu er der sprunget en rose ud, nu endnu en rose, katten har lavet en bruno på terrassen, , Postbuddet har lige leveret reklamer. Pis og lort og slet ikke hensigten - hvorfor fanden sidde og sms i flere timer i stedet for at besøge???? pløk åndssvagt. Når de så mødes på MCshit så sidder de gu dødme og sms alle - ikke en kæft snakker sammen.....


 • #166   28. apr 2018 Jamen, det er så din mening. Jeg overlader roret til dig, og så kan du gøre op med dig selv, om du stadig har lysten til at være martyr.

 • #168   26. maj 2018 Polysl # 164 - "Børn udfordrer forældre hele tiden for at lære grænser, det er nok det mest fundamentale i opdragelse. "


  Denne tråd røg jeg ud af igen, og det var bestemt ikke fordi jeg ikke har mere at sige, for det har jeg. Årsagen er at jeg er i gang med et større projekt, som har en del med emnet at gøre.

  Nej, det mest fundamentale i opdragelse er ikke at sætte grænser. Det mest fundamentale i opdragelse er at sørge for, at børn gør de erfaringer, der skal sætte dem i stand til selv at tage stilling. De erfaringer skal de gøre, mens de stadig er forældrenes ansvar, og når de kommer i puberteten skulle de gerne kunne slippes fri og træffe deres egne beslutninger.

  Børn er ikke nogle små djævle, der kun er ude på at genere forældrene og prøve grænser af. De vil tværtimod gerne have det godt sammen med forældrene og føle sig påskønnede og accepterede.

  Det er meget uheldigt at opfinde udtryk som curlingforældre om forældre, der bare gør deres bedste for at støtte og hjælpe deres børn. Når man så oven i købet som nu begynder at straffe forældrene for børnenes forbrydelse, og smider hele familier ud af deres bolig, så går det endnu mere galt.

  Børn skal lære at opføre sig ordentligt, det er der ingen, der er uenige i, det man kan blive uenig i er hvilke metoder der er bedst.

  https://www.b.dk/nationalt/den-meget-bloede-skandinaviske-paedagogik-kommer-i-nogle-situationer-til-kort

  Artiklen er for abonnenter, og det er jeg ikke, men der står sandsynligvis heller ikke noget i den, jeg ikke har hørt før.


 • #169   26. maj 2018 Nej, det mest fundamentale i opdragelse er ikke at sætte grænser. jvf. Alis

  Jo det er een af de basale ting som børn skal lære.

  Børn er som et blankt stykke papir, de véd ikke andet end det de lærer, hvis der ikke bliver sat grænser tidligt, hvilket naturligvis skal være på en kærlig og omsorgsfuld,men også fast måde, så vil det som regel gå dem dårligt senere i livet.

  Deres 'erfaring' vil i så fald være at de bare skal agere dårligt, fordi de så er vant til at få deres vilje. Det er ikke sund fornuft, og slet ikke gavnligt for børns videre del af livet.

  Man ser alt for mange unge idag, som ikke kan fungere på en arbejdsplads, fordi de ikke er vant til at få fortalt hvad de skal gøre, eller følge de givne retningslinjer der er.

  Ikke mindst at flere ser der som 'under deres værdighed', at starte på bunden og arbejde sig op.


 • #170   26. maj 2018 Cris7

  "Børn er som et blankt stykke papir, de véd ikke andet end det de lærer, hvis der ikke bliver sat grænser tidligt, hvilket naturligvis skal være på en kærlig og omsorgsfuld,men også fast måde, så vil det som regel gå dem dårligt senere i livet. "

  Jeg tror at megen strid om hvordan man opdrager børn netop kommer af hvordan man opfatter børn!
  Børn er ikke et blank stykke papir. De kommer med både personlighed og følsomhed. Hvordan de skal opføre sig skal ikke være udenadslære, men afhænge af hvordan de opfatter den situation, de er i. Det er det, man skal hjælpe dem med. De må ikke ødelægge andre menneskers ejendele, for få bliver ejermanden ked af det. At forstå det er en meget bedre rettesnor end at tænke at ellers kommer nogen og tager min mobiltelefon eller bamse eller hvad de nu er glade for.

  Man skal ikke konfrontere dem med større opgaver end de kan klare.

  Hele verden slås og fungerer langt mere ved et magt hierarki end ved fællesskab og hensyn. Voksne mennesker truer hinanden med atombomber og økonomiske sanktioner.
  Hvis man skal have vendt den negative udvikling igen, så skal man ikke lade børneopdragelse udvikle sig til en magtkamp om hvem der skal kontrollere hvem.

  "Man ser alt for mange unge idag, som ikke kan fungere på en arbejdsplads, fordi de ikke er vant til at få fortalt hvad de skal gøre, eller følge de givne retningslinjer der er."


  Der tror jeg at du drager nogle konklusioner på noget, du ikke har undersøgt. Jeg tror de fleste arbejdsgivere hellere vil have medarbejdere, der kan tænke selvstændigt, end nogen, der hele tiden skal have fortalt hvad de skal gøre, og som ikke foretager sig noget før de får en ordre.


 • #171   27. maj 2018 Alis, du er vild med teorier, prøv dine teorier i praksis, så vil du opdage, at teorier ikke er nok. Hvorfor er der så mange børn der mistrives, psykiske syge, det er uhyggeligt at tænke på, børn anno 2018 (de fleste) har alt, undtagen forældre, der vil dem og har tid. Forældre vil KUN være venner med deres børn, børn skal være små voksne i alle henseender for sådan er de også selv blevet "opdraget".

  Det er slet ikke det, børn har brug for, for børn er også de børn, vi var engang, og der gik ikke en dag, uden at skulle prøve grænser af, det var hjemme og i skole, det var en rar fornemmelse at have noget at forholde sig til, der skal være et solidt fundament først, så senere hen som voksen, kan vi begynde at forholde os og danne en egen mening, det skal ikke være fra 2 års alderen, det er en stor misforståelse.

  Børn er KUN statussymboler, som skal være små voksne, stakkels børn. • #172   27. maj 2018 Jetset # 171

  "Alis, du er vild med teorier, prøv dine teorier i praksis, så vil du opdage, at teorier ikke er nok."

  Du godeste - jeg har da netop prøvet det i praksis! Jeg voksede op i en familie, hvor man praktiserede netop de holdninger og metoder, der er kommet frem i denne tråd. Det er årsagen til at jeg udviklede hæmninger og Ocd, som også er hæmninger.
  Jeg gik i behandling og gennemgik en intensiv psykoanalyse, hvor jeg forstod forbindelsen mellem mine symptomer og den hyklermoral, jeg voksede op med.
  På det tidspunkt havde jeg allerede besluttet at min egen søn ikke skulle udsættes for det samme. Det var nok en medvirkende grund til at jeg fik så meget hjælp til at komme fri af angst, og til at forstå hvad det er børn har brug for.

  "Hvorfor er der så mange børn der mistrives, psykiske syge, det er uhyggeligt at tænke på børn anno 2018 (de fleste) har alt, undtagen forældre, der vil dem og har tid. ",

  Jeg voksede op i et velhaverhjem og opdagede, at materielle goder ikke kan erstatte det at være accepteret og respekteret.

  Man har genoplivet konkurrencesamfundet og karakterræs i stedet for medmenneskelighed og accept.
  Samtidig er det næsten lykkedes at få nedlagt den psykiatri, der havde det som deres arbejde at forstå det menneskelige følelsesliv.


 • #173   27. maj 2018 Ååå hold nu kæft Alis, med din opdragelse. Nææh det der er galt med dig, er, at du er så egenrådig og stædig, at du kun vil acceptere dig selv ingen gang kunne du acceptere dine forældre, der kun ville dig godt. Det er helt og holdent kun din egen skyld alt det du fejler, du er så stærk i din tro, at det ikke er din egen skyld, men dine forældres, heller ikke de hvide kitler ville falde for dig og alligevel så har du slet ingen fejl, det er kun de andre, der har fejl, du er bedrevidende.

  Og ja, du starter som sædvanlig med at drage dit private forhold ind i debatten og hver gang du gør det, så får du denne smøre, så ved du det.


 • #174   27. maj 2018 Jetset # 173

  Der er en ting, du kan være helt sikker på - jeg holder ikke kæft!!!
  Jeg ser ikke passivt på, at man er i gang med at indføre fascistiske metoder i Danmark, og nu vil man også bestemme, hvordan forældre skal opdrage deres børn.
  Så kan vi få lavet den danske version af hitlerjugend.


 • #175   27. maj 2018 Jeg ved godt, du ikke holder kæft. Det du blot skal vide, at det gør jeg heller ikke. Jamen, forældre opdrager ikke deres børn, det er det, som er det store problem, de vil bare være venner med deres børn, og det er et STORT minus.

  Og STOP dit hitlerjugend - du forstår ikke ret meget af alvoren.


 • #176   27. maj 2018 Jeg ved udmærket hvor jeg har dig jetset.

  Men jeg har ikke været igennem helvede for nu blot at se passivt på hvor mange andre, der skal gennem det samme helvede. Jeg har store problemer med angst, men jeg er ikke fejg.

  Hitlerjugend var en flok unge mennesker, der var blevet vældig godt opdraget. Så godt at de lystrede øjeblikkeligt uden at tænke selvstændigt. Havde de gjort det, så havde de nægtet at lystre.


 • #177   27. maj 2018 Alis.

  Med din statiske og ensformige argumentation i enhver tråd, har jeg dig mistænkt for selv at have været medlem af Hitler Jugend, måske er det derfor du hader din neoliberalistiske familie som du gør.
  Sieg Heil!


 • #178   27. maj 2018 Markgreven - tror du virkelig du kan bilde nogen ind, at jeg går ind for den stærkes ret? Det er det, der er grundprincippet i fascisme.

 • #180   27. maj 2018 I

  I vore dage er der ingen børn der bliver behandlet med psykisk terror eller tæsk. Lad os få slået det fast.
  Jeg har haft klienter hvor der har været et omsorgssvigt med omvendt fortegn. hvor det var børnene der styrede hjemmet og sad på magten. og tro mig det var dysfunktionelle hjem.
  Hvis barnet for eksempel får lov til at styre hvor mor og far skal sidde ved middagsbordet, og under middagen forlanger at de skal bytte plads, og der parreres ordre af forældrene, så er der noget galt. Og det var kun et`eksempel.
  Der er mange andre eksempler, hvor barnet ikke får den opbakning med et "nødstop" som de beder om, og det er forkert.
  Tryghed, Kærlighed og omsorg er det børn har brug for. og disse begreber ligger indbygget i den fornuftige opdragelse.

  Under en spadsertur i skoven hvor man farer vild, lader man heller ikke et uudviklet barn finde vejen tilbage til trygheden, der tager den fornuftige voksne over og vejleder, og det er grundlaget for en god opdragelse. man tager barnet i hånden og støtter det.

  Curling forældre eller ej, det er bare et nyt moderne udtryk, Hvis et barn får opmærksomhed og en god rolle model, så styrker det barnet, og så en sidste lille ingrediens, det er at lære barnet at ting man laver har en konsekvens, og at man må stå til ansvar for sine handlinger.


 • #181   27. maj 2018 Opdragelse er lig med Hitler OK - så er det derfor børn ikke opdrages i dag, det startede så småt i 70'erne, hvor de begyndte at sidde i en pædagogisk rundkreds, sådan blev jeg så ikke opdraget og heller ikke mine børn, de er faktisk godt tilfreds med deres opdragelse, selvom jeg er snobbet, neoliberalistisk, DF'er og hvad jeg ellers er blevet kaldt, utroligt når jeg tænker over det, hvad jeg ikke har fået udrettet, det bedste er mine velfungerende børn

 • #182   27. maj 2018 Jetset # 181

  Autoritær opdragelse er lig med Hitler. Du bruger hele tiden ordet opdragelse = lydighed. Opdragelse er ikke lig med lydighed, opdragelse er at sikre at børn udvikler sig til selvstændigt tænkende mennesker, og gør de erfaringer, der sætter dem i stand til at tænke selvstændig.

  Mennesker, der har en veludviklet og selvstændig retfærdighedssans kan ikke kostes rundt med som det skete i Nazityskland. De nægter at adlyde hvis det strider imod deres egen samvittighed.

  Desværre er det endnu mere indviklet. Autoritære politikere satser ikke kun på at folk adlyder frivilligt, de sørger for at de har trusler hængende over hovedet.

  Desværre er Danmark på vej i samme retning og har været det i årevis. De fleste af de mennesker, der tidligere var ansat til at varetage borgernes interesser er nu sat til at kontrollere dem i stedet. Det må bl.a. sagsbehandlere og socialrådgivere se i øjnene, og gør de det ikke, mister de deres arbejde.

  Det er lidt for bittert, at når vi har set inden for de sidste 100 år hvordan et fascistisk samfund udviklede sig, at man så ikke passer bedre på at det ikke sker igen.

  Det er meget vigtigt at børn lærer at tænke selvstændigt og at de får en ordentlig uddannelse. Selvstændige mennesker er ikke så nemme at køre rundt med.


 • #183   27. maj 2018 Kisser # 180

  De krav man stiller til børn skal afvejes efter hvad de kan klare uden at lide nederlag.

  https://politiken.dk/indland/art6538393/Faktisk-er-kun-f%C3%A5-af-os-curlingfor%C3%A6ldre

  Begrebet curlingforældre er negativt og manipulerende.

  På en række punkter er der brug for reelle oplysninger, og ikke for at umyndiggøre forældrene.


 • #185   28. maj 2018 Den må jeg lige have igen?

  Jeg har ikke kaldt nogen for nazister og har heller ikke tænkt mig at gøre det! Jeg har sagt at autoritær opdragelse, der bygger på kontrol er fascisme, og det er en kendsgerning! Det gør børn, og i øvrigt også voksne, uselvstændige og angste.

  Er ytringsfriheden røget?

  Det var Jetset der vendte det rundt til at det at opdrage børn så skulle være det samme som nazisme, og jeg plejer at være på vagt over for hendes tricks, men det var jeg altså ikke tilstrækkeligt denne gang. Jeg er ellers ret vant til dem. Ind imellem bliver jeg bare så træt af hele tiden at skulle rette hendes fordrejninger.

  Men det er da velkomment hvis man heller ikke må svine muslimer, arbejdsløse, psykisk sårbare kriminelle eller andre grupper i samfundet.


 • #187   28. maj 2018
  rettelse
  #174, Citat :: ALIS. Så kan vi få lavet den danske version af hitlerjugend.
  Så bare lige for en ordens skyld, og for at tilbagevise påstanden om at det var Jetset der startede.
  ifølge Alis. Det var Jetset der vendte det rundt til at det at opdrage børn så skulle være det samme som nazisme,( citat slut.)

 • #188   28. maj 2018 Kisser skrev det så godt: Tryghed, Kærlighed og omsorg er det børn har brug for. og disse begreber ligger indbygget i den fornuftige opdragelse.

  Og, jo Alis børn er blanke sider, hvor der skal fyldes på. Ja de bliver født med personlighed og følsomhed, men det gør fx. hunde og papegøjer også!

  Når vi andre taler om opdragelse, altså hvad der er en god og dårlig måde at opføre sig på, og at gentagen dårlig opførsel skal have konsekvenser, så taler DU om autoritær opdragelse og lydighed. Hvilket intet har med hinanden at gøre.

  Du skriver også: De krav man stiller til børn skal afvejes efter hvad de kan klare uden at lide nederlag.

  Der er intet galt i at børn lider et par nederlag, det er også en læringsproces, hvor forældre så skal hjælpe dem til at komme videre. Alle lider nederlag i livet på et tidspunkt, og hvis man aldrig har prøvet det, og dermed har en ballast så kan man heller ikke håndtere det og komme videre.

  Du er så fastlåst i dine egne oplevelser at du KUN kan fokusere ud fra det, for det er de oplevelser du konstant refererer til.

  Jeg vil gentage som jeg før har skrevet, at du meget muligt er født med mentale problemer, som din familie efter bedste evne har forsøgt at håndtere, men som du istedet ser som overgreb.

 • #189   28. maj 2018 Om igen Kisser

  Jetset skriver følgende "Opdragelse er lig med Hitler OK - så er det derfor børn ikke opdrages i dag, det startede så småt i 70'erne, hvor de begyndte at sidde i en pædagogisk rundkreds,"

  Det er ikke det, jeg skriver. Hun vender mine ord til noget andet end det, jeg har skrevet. Det ved jeg godt at hun gør, og jeg plejer at være på vagt, men ind imellem bliver jeg meget træt af altid at skulle korrigere.

  Jeg står fast på at autoritær opdragelse er en dårlig ide fordi det gør børn uselvstændige. Jeg blev opdraget efter kæft-trit og retningsprincippet, og jeg ved hvad det har kostet mig. Mange års mareridt.
  Ethvert fascistisk styre bygger på selvudslettende mennesker, der har lært at adlyde, og som måske ikke tør andet. Psykopater er ligefrem opmærksomme på mennesker, der udsender selvudslettende signaler og som sikkert er nemme at udnytte.

  Jeg har min holdning til det spørgsmål, og den bliver ikke lavet om. Børn skal udvikle sig til selvstændigt tænkende og samvittighedsfulde mennesker. Så kan vi komme i gang med at redde verden. • #190   28. maj 2018 #174 Der er en ting, du kan være helt sikker på - jeg holder ikke kæft!!!
  Jeg ser ikke passivt på, at man er i gang med at indføre fascistiske metoder i Danmark, og nu vil man også bestemme, hvordan forældre skal opdrage deres børn.
  Så kan vi få lavet den danske version af hitlerjugend.


  Sådan skriver DU Alis. Jetset har IKKE omtalt nazister før du selv lægger dette.


 • #191   28. maj 2018 Cris7 # 188

  Nu starter jeg med det sidste

  "Jeg vil gentage som jeg før har skrevet, at du meget muligt er født med mentale problemer, som din familie efter bedste evne har forsøgt at håndtere, men som du istedet ser som overgreb. "

  Jeg forstår ikke hvordan du kan finde på at udtale dig om hvad der er sket i mit liv? Hvad ved du om det? Men det er vel bare fordi jeg er uenig med dig, at du skal have noget at angribe med.

  Jeg måtte som barn og før skolealderen igennem flere års systematisk mishandling hvor hun tæskede løs på mig og også på min søster. Og på dyrene på gården, hvis de generede hende.
  det blev stoppet udefra, og nogen må have truet hende med noget meget effektivt for hun turde ikke længere. Så gik hun over til psykisk mishandling i stedet.

  Hun var en ivrig fortaler for vold i børneopdragelse og at man skulle knække børns vilje.

  Da jeg var 22 år gik jeg i psykoanalyse - og jeg kom mig fuldstændigt. Medfødte psykiske problemer kan ikke helbredes med psykoanalyse!!! I øvrigt fik jeg flere gange undersøgt hjernen fysisk og fik at vide, at der ingen fysiske skader var.

  Men min mor gav ikke op. Hun kæmpede videre for at få fyret den psykiater, der havde helbredt mig, og hun spillede familie og omgangskreds ud imod mig. Senere også andre offentlige kontorer, og så næste behandlingssted, så jeg var kørt helt i sænk igen. Det var dem, der fremkaldte et nyt anfald af Ocd, efter at jeg havde været fri for symptomer i 8 år. Det kostede mig mit erhverv, og senere resten af mit liv.

  Cris7 - der er mennesker der er så besatte af at alle problemer skal kunne løses med tvang, at de nægter at overveje den mulighed at der kunne være andre metoder, der virker meget bedre. Naturligvis har jeg også spekuleret over hvorfor nogle mennesker sidder fast i det mønster, og tror at hvis de bare får kontrol over verden, så fungerer deres eget liv (!)

  Og kunne jeg så blive fri for flere angreb på min person. Det er sgu ikke en sygdom at have en selvstændig mening.


 • #192   28. maj 2018 #191
  Alis

  Det er sgu ikke en sygdom at have en selvstændig mening.

  Det kan jeg ikke udtale mig om, om det er, men det er sgu sygt permanent at citere Hitler ( nazister og DF'ere) og trække sammenligninger.

  Og så har både Kisser og Cris ret i, at det var DIG og IKKE jetset, der igen begyndte med Hitler.


 • #193   28. maj 2018 Jeg forstår ikke hvordan du kan finde på at udtale dig om hvad der er sket i mit liv? Hvad ved du om det? Men det er vel bare fordi jeg er uenig med dig, at du skal have noget at angribe med. jvf. Alis

  Jeg mener nu ellers at jeg efterhånden sådan ca. efter 10-12 år at have hørt din historie og liv, har et ganske godt overblik.

  Jeg vil ikke kalde det et angreb, men nærmere at der er en årsag til at du fungerer som du gør.


 • #194   28. maj 2018 Cris7 190

  Ja, sådan skrev jeg, og det var stærkt udtrykt, men det er næsten - for ikke at sige helt - umuligt at råbe mennesker op, der tror på straf og tvang.

  https://www.b.dk/nationalt/den-meget-bloede-skandinaviske-paedagogik-kommer-i-nogle-situationer-til-kort

  Jeg kan ikke læse den artikel, da jeg ikke er abonnent, men der står velsagtens det i den, jeg har hørt så mange gange før.

  Hitlerjugend blev opdraget med tvang og tvunget til betingelsesløs lydighed over for autoriteterne. Behøver vi at gøre de samme fejl igen? Vi har allerede set, hvad det kan føre til når folk ikke tør at tænke selv.

  På den anden fløj står dem, der taler om rundbordssamtale og slaphed. De giver sig heller ikke selvom de ikke ved hvad de taler om. Det ved jeg, for jeg er den pædagogiske skole, der tror på at børn er små fornuftsvæsener, der kan lære at forstå.

  Jeg har ikke kaldt nogen for nazister, og det var jetset der fik det drejet rundt til at så er opdragelse det samme som nazisme. Der findes mange former for opdragelse.
  Men en af dem førte altså til nazisme!


 • #195   28. maj 2018 Hitlerjugend blev opdraget med tvang og tvunget til betingelsesløs lydighed over for autoriteterne. Behøver vi at gøre de samme fejl igen? Vi har allerede set, hvad det kan føre til når folk ikke tør at tænke selv.


  Tag lige og stop Alis med dine permanente udtalelser og sammenligninger med Hitler og med at udtale dig om noget du ikke aner det mindste om. • #196   28. maj 2018 Jetset # 193

  Årsagen til at jeg fungerer som jeg gør er at det lykkedes min familie at få kontrol over 2. behandlingssted, som fejlvurderede og fejlbehandlede min situation. Det synes jeg faktisk at jeg har sagt mange gange.
  Så galt kan det gå når psykiatrien fejlvurderer, og det gør de tit!


 • #197   28. maj 2018 Annella - Jeg udtaler mig ikke tit om Hitler, men det er der mange andre, der gør, og jeg tror du blander tingene sammen.

  Men jeg har i årevis været opmærksom på at der sker for meget i Europa der er en parallel til 1930erne. Derfor har jeg sat mig ret godt ind i det.


 • #198   28. maj 2018 Derfor har jeg sat mig ret godt ind i det.

  Gu har du ej Alis for så ville du vide at konceptet til Hitlerjugend blev vedtaget ved lov allerede i 1888 og bekræftet igen i 1916 i Hindenburg-programmet.


 • #199   28. maj 2018 Okay, jeg kan se at du igen er blevet fuldstændig paranoid !

  Jeg og Jetset er IKKE samme person, dit fjols!

  Hvilket jeg er sikker på at alle andre her véd. • #200   28. maj 2018
  Jeg personligt, har aldrig udtalt mig om, at jeg gik ind for en form for opdragelse der indebære fysisk eller psykisk vold af et barn. Tværtimod så går jeg ind for at støtte op om barnet og indgyde det en selvstændig tankegang. Og det har jeg så gjort ved mine 4 børn, der er vokset op til glade velfungerende voksne. Oven i købet har deres opvækst/opdragelse medført at alle mine 9 børnebørn og 2 oldebørn er noget af det mest velopdragne man kan støde på udi i små mennesker. Så det er en fornøjelse at være sammen med dem.
  Så jeg forstår simpelthen ikke de angreb om autoritær opdragelse. Der er ingen her der er tilnærmelsesvis på den linie.


 • #201   29. maj 2018 Det var Jetset der vendte det rundt til at det at opdrage børn så skulle være det samme som nazisme, og jeg plejer at være på vagt over for hendes tricks, men det var jeg altså ikke tilstrækkeligt denne gang. Jeg er ellers ret vant til dem. Ind imellem bliver jeg bare så træt af hele tiden at skulle rette hendes fordrejninger. Jr. Alis #185.

  Jeg var slet ikke klar over, at jeg kunne tricks. Men hvor er jeg træt af, at du lige kan få den drejet over på os andre, når det gælder om alle dine udtryk: Nazisme, Hitler, DF'er, Neoliberalister, Islamofober, Racister og m.m.m., hvad bilder du dig ind !!

  Det er dig selv og udelukkende dig selv, der har en forkvaklet holdning til det at opdrage børn, en sund og god opdragelse, der indeholder kærlighed, er min gode erfaring og ikke en slap social rundkreds, om hvad er klokken, ja hvad synes du, den kommer du ikke langt med. Men du har selv en søn, hvilken opdragelse har han fået, for du ved da om nogen, hvad en god opdragelse er


 • #204   6. nov 2018 cris7 - 188

  "Jeg vil gentage som jeg før har skrevet, at du meget muligt er født med mentale problemer, som din familie efter bedste evne har forsøgt at håndtere, men som du istedet ser som overgreb."

  Nej, jeg er ikke født med mentale problemer, det er undersøgt!!

  Jeg har ikke været her et stykke tid, for der skete forskellige ting. Pludselig blev jeg frosset i 5 dage for at sige min mening, og så opdagede jeg, at en her fra gruppen er blevet gjort til moderator. Dermed kan jeg ikke skrive i trådene mere men må lave mine egne. Jeg har også emner nok, det er mere et problem at få tid til det.

  Så blev det hedebølge, og jeg er ikke så kvik under hedebølger.

  Og så opdagede jeg, at der er lovforslag på vej om at spærre børn inde helt ned til 10 års alderen, Det har givet mange spekulationer om, hvordan det kan forhindres, for det bliver ikke helt ligetil. Man kan ikke diskutere med neoliberalister, der er ikke noget, der trænger igennem.

  Jeg voksede op i en familie, hvor jeg mødte de samme holdninger og den samme menneskeopfattelse som jeg møder her. Også den samme opfattelse af børn og de samme påstande om forældre, der ikke gider at opdrage deres børn.

  Men det har været lykkedes for andre før at ændre på det, og det kan lykkes igen.


 • #206   7. nov 2018 Hej Alis
  Jeg tror ikke Claus er moderator mere og jeg tror heller ikke at han har udelukket dig fra at skrive i div. tråde


 • #207   7. nov 2018 Jo Cody Claus er stadigvæk moderator og heldigvis er han det, så der blev/bliver ryddet op i alt det fnidder, der efterhånden fandt sted i forumtrådene.

 • #208   7. nov 2018 Jeg mindes ikke at have set hans navn i lang tid, men han deltager måske ikke i debatterne mere

 • #209   7. nov 2018 Neoliberalister....

  Jeg havde lykkelig glemt det ord, tak Alis.


 • #210   8. nov 2018 Alis #204

  Du er så fuldstændig fokuseret på din opvækst, at du glemmer at du selv kan vende dit liv rundt, være mere positiv indstillet til ting, og ikke blive ved at grave i noget du ikke kan ændre.

  Jeg opfatter mine meddebattører her, som yderst fornuftige mennesker, så når du skriver at vores holdninger og menneskeopfattelse svarer til hvad din familie mener, så er der måske noget om det ikke?

  Du kan ikke 'se skoven for bare træer' , fordi du er så fastlåst i din egen situation/verden.


Kommentér på:
Diagnose fiksering.