{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.714 visninger | Oprettet:

Medieforlig. {{forumTopicSubject}}

Ja nu har i nok kørt rundt i debatterne omkring det dersens medieforlig hvor jeg syntes at kunne forstå at der vil blive sparret omkring 765. millioner altså 20% men jeg må nok sige at det er mange penge især når der tales om hvordan "danskheden" igen sættes på prøve + jeg også syntes at høre at der vil komme flere reklamer på radio og tv og når jeg så tænker på at jeg i længere tid har tænkt over om der ikke skulle sparres x-antal tv kanaler væk da jeg efterhånden er mere til radio jeg kan jo så forstå at radio 24/7 skal sparre 1/3 og det syntes jeg lyder af meget (lytter til radio 24/7 om aften/natten og igen tør jeg så ikke tænke på hvad der sker indenfor Danmarksradio + at tv2 nu skal sælge x-andele altså en vej til privatisering.
Jeg må også sige at politikkerne er utrolige iderige når de kan sparre eller på anden måde lave forringelser i Danmark.
Om jeg syntes om det medieforlig vides ikke lige nu, men hvis jeg skulle forsvare det vil det kun kunne forsvares ved at lægge de 765. millioner over i puljen der udgør sundhedssystemet for nu er medielicensen jo kommet til at går over skatten så hvordan vil politikerne på Christiansborg forsvare deres nye ideer omkring licens/skatten (for de må jo tro befolkningen har får-hjerne) og altså ingen tankevirksomhed har.
Kommentarer på:  Medieforlig.
 • #2   7. apr 2018 Forhedehulehelvede ja frihed koster og igen hvor går de 765. millioner så hen smiley


 • #4   8. apr 2018 Medieforliget indebærer også at FM lukkes ned i 2019 dog kan det forlænges 2 år ud fra hvor mange det berører - f.eks. billister.

  Så kan man skrotte alle FM radioer i hele Danmark. Surt for dem med mærkevarer.


 • #5   8. apr 2018 Forhedehulehelvede jeg tror nu ikke du skal regne med nogen besparelser smiley

 • #6   8. apr 2018 Polysl så er det da godt der findes radiostationer fra det store udland men ja det bliver som jeg har skrevet mange gange sidste mand lukker og slukker smiley

 • #7   8. apr 2018 Tjah, jeg hører nu aldrig radio i bilen, jeg ser pornofilm, bilen slingrer i 3-4 sekunder, det er så det.

 • #8   8. apr 2018 Markgreven dog i en bil og så kun i 3-4 sekunder der må jeg bare sige har prøvet det i en maskot da jeg var ung og det tog nu mere end 3-4 sekunder og den holdt stille smiley

 • #9   10. apr 2018 På en rundvisning på Carlsberg bryggeri, var der nogle, der undrede sig over, at der sad en mand ved et kasse-transportbånd. Forklaringen var, at da man brugte trækasser, var der problemer med, at kasserne ville sætte sig fast det pågældende sted. 15 år efter, at man indførte plastkasser, sad manden der stadig!

  Den slags "stillinger" er der helt sikkert i hundredvis af i DR.

  Se bare hvor mange navne der remses op, ved udsendelsernes slutning.

  DR sender tolv mand ud, bare for at lave få minutters reportage. Tænk, hvis det kunne skæres ned til seks mand. Så kan der spares det dobbelte af de 20 % de skal spare.

  Ligeledes husker vi vist alle, den ødselhed, der blev udvist under Grand Prix i lagerhallen i København! - Alle de millioner der blev brugt for at flytte et par søjler, der kunne komme i vejen for et kamera. • #10   10. apr 2018 Busmann ja der findes jo altid eksempler gode som dårlige smiley

Kommentér på:
Medieforlig.