{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
495 visninger | Oprettet:

80% på støtten {{forumTopicSubject}}

Siger Joachim B. Olsen, finansordfører for Liberal Alliance.

Tja.....Det lyder da vild at 8 ud af 10 danskere modtagere en eller anden form for ydelse fra kommunen. Men hvis man er så dum til regning og ikke kan se forskel på ral og krat så passer det med 80%.

Men hvis man fjerner de ydelser som alle får eller kan søge om så ser billedet helt anderledes ud.

Hvad med kun at medregne ydelser som sygedagpenge, førtidspension, folkepension, i stedet for at blande børnepenge, SU,

Det lyder til at man vil køre det op til at der kun er ca. 20% der arbejder i Danmark - sikke en gang vås. Hvad mon baggrunden er for den udtalelse fra Joachim B. Olsen, finansordfører for Liberal Alliance.

Er det flere stramninger ?- skal de svage nakkes mere end de gør i dag?

Fjerne folkepensionen fordi vi ikke kan have gamlinge der bare går og driver den af, Opfinde et nyt niveau fra sygedagpenge til udrednings ydelse lige før bistand. En pension som i USA som er på 300 dollar og så er det bare ærgerligt hvis de ikke kan klare sig selv. Man kan også grave døde op og få dem aktiveres for vi kan ikke have nogen der dovner den af.

For mig er det en gang populistisk gang pis at begynde at blande det hele sammen i en pærevælling for at gøre et problem til et problem. Det må da være bedre at bruge rigtige tal til rigtige løsninger i stedet for en gang pølsevrøvl.Kommentarer på:  80% på støtten
Kommentér på:
80% på støtten