{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.622 visninger | Oprettet:

Er det danske retsystem tilgrin - eller er vi. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg ved jo godt at alle her de samme rettigheder i Danmark "eller næsten da" og jeg læste lige om hvordan et Syrisk ægtepar nu skulle havde prøvet deres sag (i en civil ret sag), de vil køre imod Danmarks udlændingemyndigheder og som jeg forstod vil Danmark skulle betale for at den Syriske familie kunne køre sagen, jeg tænker så højt: er det danske retssystem så ikke godt og grundigt til grin.
Jeg læste jo at den unge pige/kvinde var 17.år og manden var 26.år, de var så sendt til hver deres flygtninge center (selvom de var gift og hun ventet deres barn), men hun er jo stadigvæk mindreårig efter dansk lov og ret, så hvorfor prøve sagen i retten.
Jeg er nok ved at komme så vidt at alle andre end danskerne kan gøre hvad de har lyst til og ellers tager de gerne røven på det danske retssystem (det betaler vi så også for) og det er jo så samtidigt med at Danmark (altså os dansker) må trækkes igennem et velfærdssystem der er i knæ.
Behøves jeg sige mere smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er det danske retsystem tilgrin - eller er vi.
  • #3   5. jul 2017 1 Jo systemet er helt til grin.
    2 De er jo nu flyttet sammen, så hvad er problemet?
    3 De skulle være afvist ved grænsen.

    Vil man hjælpe flygtninge bør det gå gennem FN og de flygtninge som landet tager bør være de såkaldte kvote flygtninge.

    Dermed vil man opnå at hjælpe dem der har mest behov og samtidig få garati for at de er relle flygtninge og ikke de mest velhavende som det jo er dem vi idag hjælper.


  • #4   5. jul 2017 Ja jeg er helt enig i jeres kommentar og syntes der er gået ordet "in" i at prøve sager i det danske retssystem og jeg kunne jo så spøger igen: hvorfor kan de gøre det, når de børn der blev tvangsflyttet til Danmark ikke kan prøve deres sag eller hvad med Godhavnsdrengene OSV - OSV.

  • #5   5. jul 2017 Det danske retssystem er kommet på en prøve, vi er anno 2017 fået sager, der ikke mere er tilsvarende det danske retssystem, de skal revurderes, så det passer ind i tiden, som jeg ser det.

  • #7   5. jul 2017 Jetset enig bare folketinget holder sig fra at åbne Grundloven og Claus G ja men så vil vi ikke være bedre end de lande folk flygter fra.

  • #9   5. jul 2017 Claus G enig de fleste er nogle sjakaler smiley

  • #12   9. jul 2017 Alis.

    Er du her nu igen med dit snot?

    Hvorfor er du ikke i Mossul?


  • #14   9. jul 2017 Claus.

    Du kan godt opgive det, Alis er uden for pædagogisk rækkevidde.


  • #15   9. jul 2017 I øvrigt er det er da forståeligt at dette unge par ikke ville accepter at blive skilt.
    I deres sted ville jeg have samlet mine pakkenelliker og sagt farvel og tak for nu og draget videre på min asyl shopping turnus.
    Der er 28 EU lande og de har næppe nået at besøge mere end de første ti.
    Så mon ikke de kunne have fundet et bedre land at søge asyl i end DK?


  • #21   10. jul 2017 Så skulle vi ikke feje for vores egen dør først?! Jr. Alis.

    Jo, det mener jeg også, vi skal hjælpe vores egne hjemløse, vores egne fattige børn, der er ca. 60.000 i DK og enlige mødre på kontanthjælp og der er sikkert flere grupper, når vi har gjort det, kan vi begynde at tænke på de andre.

    Men tro ikke at vores skrantende velfærdssystem ikke skyldes alle de luksus emigranter vi har modtager de senere år, det koster, de fylder godt op alle steder, herunder i sundhedssektoren, derfor er vores sundhedsvæsen blevet en hel del forringet, min skat er ikke blevet mindre af den grund pga forringelser, tværtimod, og det gider jeg faktisk ikke.


  • #26   10. jul 2017 Ja da jeg skrev gik der reklamer i skidtet, men Gudskelov for at vi har ytringsfrihed i Danmark, da vi jo ellers ikke vil kunne skrive vores meninger eller da i hver tilfælde en del af vores meninger/holdninger smiley

  • #27   11. jul 2017 En del flygtninge har store helbredsproblemer, ja. De har også læger med. Men sundhedsvæsenet koster, og så må nogle af danskerne undvære flødeskumskagerne til kaffen. Det kan jeg ikke have ondt af, når jeg ser hvilke forhold flygtninge lever under lejrene i nærområderne, det er ikke underligt at de bliver syge.
    Og så kan jeg i øvrigt ikke lide flødeskumskager. Jr. Alic.


    Jamen, så kan jeg da godt forstå, hvorfor du er lige glad med dem, som skal undvære flødeskumskagerne til kaffen. Men når de selv har læger med, så kan de jo passende benytte sig af dem, i stedet for at belaste vores sundhedsvæsen, som de ikke så meget har givet en krone til, men der skulle nu være brugerbetaling på for migranter, så kunne det være, det ikke var så belastet og blev misbrugt, som tilfældet er.

    Det havde set meget værre ud, hvis der havde været socialistisk politik, de har aldrig adresse på finansieringen, de tror statskassen er bundløs, så kan dem, som arbejder 50-60 timer om ugen bare betale noget mere i skat, det er det du mener, du har ikke for 5 øre respekt, for dem som er gode samfundsborgere for det danske samfund.


  • #28   11. jul 2017 Jeg har respekt for alle, dem der knokler røven ud af deres bukser for at Danmark kan bestå og det er også dem der gør at de flygtninge der kommer til Danmark kan få den hjælp de får.
    Jeg er også ligeglad med at de rige bliver rigere for de betaler jo deres skat også kommer der alle dem der er selvstændige - de offentlige - ja jeg vil altså ikke undvære nogle af dem - de holder sammen på Danmark smiley


  • ibo Y
    ibo Y Tilmeldt:
    jun 2017

    Følger: 9 Emner: 1 Svar: 2
    #30   12. jul 2017 Jeg er helt sikker på at man fra 16 års alderen kan anmode om ægteskab i DK lovligt.. Det er en del år siden, men min kammerat er gift med en bare 17 årig pige han var kæreste med fra hun var 14-17 år.

    De må være ca 40 nu, da jeg så deres datter havde 20års fødselsdag på facebook. Synes hverken noget lov eller andet udefra på noget tid skal blande sig i kærlighed eller valg..sex er lovligt som 15årig, hvad er problemet med ægteskab?
    Det er ren idioti og se mig se mig love hvor man vasker med den ene hånd og sviner med den anden.
    Ene øeblik som paranoide at det omhandler frihed, fri verden og SELV RETTEN til at vælge, men minuttet efter skal regeringen eller tudende menneskers stemmer afgøre om man kan forblive med sit livs kærlighed??

    Dette gælder både flygtninge og Danske eller anden etnisk herkomster.
    Første klasses Idioti, når retten til eks få kone/mand fra Ikke vestlige lande omhandler Ældre mænd/kvinder kan få en ung, da pengene er i orden, unge i gifteklare alder kan IKKE, SUk så kommer der alder, eller penge eller tilknytning.
    JA RÅB bare frihed og velfærd eller veludviklet land...

    Jeg er selv fan af få den rette i en ung alder, få børn og som 45 årig nyde livet med konen igen, ikke ensom alene liv og på date med 3000 før jeg finder den rette..
    om 3 år har jeg 20 års dag med konen som i øvrigt er Dansk pige jeg fandt tidligt i livet...Ville skuda have været langt ude tåbeligt HVIS nogen skule blande sig i om hun boede med med , da vi flyttede sammen var hun 16 år og 9 mdr.
    Så tidligt pga enorme afstand mellem os, og vi blev i øvrigt gift da hun var 20 smiley


  • #32   12. jul 2017 # 29 Beklager, men i mine øjne er fattige mennesker lige så værdifulde som rige. Det er ikke penge, der afgør et menneskes værdi, jeg har en anden målestok, som jeg bruger.

    En ret næbbet udtalelse fra dig Alice, især når den er møntet på Leon, han er om nogen nænsom og går op i andre menneskers velfærd. Så det er helt ramt forbi.
    Jeg syntes at en undskyldning ville klæde dig,

    Den familie denne diskussion drejer sig om har 2 børn og efter min regnebog tager en graviditet 9 mdr. så træk godt og vel 2 år fra pigebarnets alder så var hun ca. 15 år da hun blev udnyttet af manden. Så i mine øjne er det et barn der ikke selv kunne sige fra, og mig bekendt er det ved lov forbudt her i Danmark og kaldes pædofili, Hvordan i alverden kan det tillades, Man burde overhovedet ikke være i tvivl om hvad der er ret og rimeligt her i landet, og som sådan burde vi slet ikke diskutere dette, Hjælp til pigebarnet ville være den eneste løsning.


  • #33   12. jul 2017 #29 - Alis, hvornår er vi rige i dine øjne ?? - det jeg tror, der giver dig torn i øjet er de ganske få, der har formået at skabe sig nogle gode virksomheder, der skaber arbejdspladser og giver vækst til det danske samfund, som gør at vi er et af de lande med verdens bedste samfund.

    Og så er der resten af os, der forsørger os selv, betaler vores regninger og ikke nasser på det danske samfund og betaler masser af skatter, skal vi også skydes ??

    Og så er der, de fattige ?? - hvornår er vi fattige ??, der er mange, ca. 60.000 børn, der vokser op i en fattig familie, set med dansk velstands øjne, det skyldes nok flere ting, herunder manglende arbejde, uddannelse og andet, men ift ulandene, så er de nok ikke lige så fattige, da vi i det danske samfund har offentlige ydelser og andet hjælp takket være alle de "rige", som du hader som pesten.

    Vi skulle måske hellere have de samme styrer, som de har i en hel del afrikanske lande eksempelvis, enehersker, der sidder på tronen og skummer hele fløden, der er ikke så mange ydelser der og det samme i masser af andre lande verden over.

    Du er aldeles meget negativ over for det danske samfund og skulle måske have lov til at prøve noget andet, hvor du skulle klare dig selv uden hjælp af nogen art, du lyder som meget forkælet.


  • #40   12. jul 2017 Alis C jo der er mange der knokler for deres og Danmarks skyld og hvis ikke de gjorde det vil velfærdssamfundet være væk nu.
    Ibo Y hvis folk under den myndige lavalder vil giftes i Danmark søger de igennem et Dronningebrev og det er nok ikke lige de to der vil komme fokus på når retten taler.
    Kisser D enig et menneskes værdi tælles ikke i penge.


  • #41   12. jul 2017 Alis, det er vist lige omvendt, du fordrejer Leons mening i hans indlæg 28. her deler han sol og vind lige, forherliger ikke nogen af parterne, hverken fattig eller rig, Han siger tværtimod at han har sympati med både høj og lav.
    Du har en tendens til at læse det andre skriver som fanden læser biblen, du ser hvad du ønsker at se og angriber derudfra, men du er bestemt ikke objektiv når det gælder danskere fremfor flygtninge, her ryger kileremmen af og du kører i frigear,
    Vi andre har også følelser for mennesker der lider og mangler alt, men det tror du bestemt ikke på, det ville være underligt hvis alle andre end du føler empati, det er vi mange der gør her på Baboom, Men vi er også realister.


  • #42   12. jul 2017 W.C. Fields sagde; Jeg bryder mig ikke meget om kvinder, men jeg vil dog hellere have to på tyve, end en på fyrre.
    En araber siger; Jeg vil hellere have to på otte end en på seksten.

    Og Alis velsigner det.


  • #44   12. jul 2017 # 43. 1.Kisser - Måske ville det hjælpe på Leons og mine muligheder for at forstå hinanden, hvis du blandede dig udenom. Mener du ikke han kan svare for sig selv?
    2 .Hvis jeg har opfattet dit indlæg forkert, så sig til. Jeg opfatter dig som en flink fyr, og du har før givet udtryk for at det er i orden at være uenig og at alle har ret til at sige deres mening.

    Nu må du altså snart bestemme dig for hvordan du vil have det Alis.
    Og dette er et debat forum hvor alle kan deltage, så stop venligst med din censur,


  • #46   12. jul 2017 Alis.

    Du er jo fyldt med løgn, jeg er DF´er og har ikke blokeret dig, men du har blokeret mig.
    Du er en hykler!!!


  • #47   12. jul 2017 Jetset - når engang du holder op med at fordreje hvad jeg tænker og mener, så er der måske grundlag for kommunikation. Jr. Alis.

    Du svarer slet ikke på mit indlæg #33, men har så travlt med at fortælle mig, at jeg fordrejer dine ord, hvis det nu er tilfældet, så kan jeg ikke forstår, hvorfor du ikke forklarer hvorfor og hvad det er, jeg misforstår, kom nu ind i kampen.

    Og så har jeg ikke blokeret dig, ordet er frit smiley


  • #52   12. jul 2017 Sexuel chikane?

    Du bilder dig da ikke ind, at jeg vil i bukserne på dig?

    Forklar!


  • #54   13. jul 2017 ibo Y.#30.

    Jeg mener som du, intet eller ingen skal blande sig i Kærligheden, Og jeg er det bedste eksempel på det, blev gift på min 18 års fødselsdag, og der var ingen der skulle spænde ben for mig, Og siden har vi levet sammen i 53 år og er stadig meget glade for hinanden.

    Men når det drejer sig om arrangerede ægteskaber mellem en mand på 42 og et barn på 12 år så knækker filmen for mig, Og da flygtningene/emigranterne kom til Danmark var der nogle par hvor det ikke var helt fint i kanten på den alders mæssige front, Nogle af pigerne/børnene var under den lovlige alder, altså efter vores regeler. Og der mener jeg ikke at vi skal bøje os for de regler der er gældende i deres hjemland.


  • #55   13. jul 2017 Alis

    Hvad flygtninge kæmper med er irrelevant - prøv lige at dele tingene op, >Hvad der er lovligt i deres hjemland skal ikke gøres lovligt i Danmark.

    Man accepterer heller ikke æres drab i Danmark som er lovligt i flere lande i Mellemøsten.

    Klogskab?? Mellemøsten oser af det modsatte - hvad skal vi bruge indsigt i deres kultur til andet at forstå deres kultur men det gør det ikke mere rigtigt i Danmark.

    Jeg accepterer at kvinder i Mellemøsten kun kan se kl, 12.

    Men deres kultur skal på ingen måde gøre udslag i den måde man handler i Danmark. Jeg kender godt Kulturen i Mellemøsten da jeg har rejst meget og accepterer dem som er.

    Hvor skaffer man teknikere, programmører, osv. fra? jo fra EU og udenfor, de kan ikke slå et æg ud uden det går galt. Alt teknisk er baseret på viden udefra.

    Burj Al Arab i Dubai kunne ikke lade sig gøre uden folk udefra. Selv personalet er folk udefra.


  • #57   13. jul 2017 #49 - Alis, skal vi så bare mene det samme som dig, for din horisont er aldeles veludviklet ifølge dig selv, det er jo os andre, der er total forskruet, vi forstår jo ingen ting.

    "Flygtninge" kæmpe med at komme til DK/Sverige, det er der, de kan høste mest, husk nu, de har midler, ellers ville de aldrig nå så langt og jeg tror ikke, de har de store skrupler med at flygte, de taber jo intet og i Sverige kan de blive familiesammenført.

    Dine bekymringer skulle mere gå til dem, som ikke har midler og kan flygte, hvad gør du for dem ??


  • #58   13. jul 2017 Ja men ja men Ibo Y først må jeg jo sige at du jo nok har ret i at man nu til dags kan få Dronningebrev der gør at man kan gifte sig som 16.årig og jeg vil da også lige sige at det er dejligt at høre hvordan livet har tilsmilet dig + den gode ven du også skriver om.
    Alis C om jeg er en flink fyr (må du spøger mine venner om) og jo jeg syntes jo altid om en god debat - enig eller ej.
    Moral den tager vi i anden debat, da jeg syntes talen om moral vil fylde meget her smiley


  • #60   15. jul 2017 Alis

    Jeg vil ikke kalde uvidenhed for kultur som man i stor stil ser i Mellemøsten som jeg også påpegede at man ikke kan en skid, ej heller slå et æg ud eller koge vand - nå ok de kan da lave te - men det er nok en indvandre fra vesten som gør det.

    Det eneste som de er gode til er at bruge oliepenge og fint med mig, men alt andet kan de ikke finde ud af - og dog, de kan da bruge en Ipad, Iphone, og det er det. Man tøffer stadig rundt som i 1600 tallet.

    rent teknisk er de stadig tilbage til 1600 tallet i brug - ingen kan lave store tekniske opgaver ikke engang på deres olie raffinaderier som hentes fra USA:

    Jeg plædere ikke for at man ikke kan lave søgsmål her i Danmark,Så inden du falder i svime over den arabiske videnskab så kig lige på hvad der er at innovationer i nyere tid fra den front.


  • #63   15. jul 2017 #61+62 jeg er enig. Det er utroligt, som Alis kan manipulere med teksterne. Jeg kan ikke se et eneste sted, jeg mangler argumentation, kun at jeg mangler svar.

    Men nu har jeg læst Alis lige siden 2008 og Alis har ikke rykket sig en millimeter, så det er nok spild af tid, at blive ved med at fortsætte debat desværre.


  • #64   16. jul 2017 Jeg må være dummere end gennemsnittet, for jeg kan ikke se et eneste sted i denne tråd, at jeg har udført sexuel chikane mod Alis.

    Alis.
    Jeg tror du er paranoid.


  • #65   16. jul 2017 Lille fodfejl stor opstandelse i folketing og på de sociale medier.
    Stor fodfejl er at ingen vil erkende at mangel på regler om asyl shopping fuldstændig umuliggør en løsning på flygtninge problemet.
    Hvis de milliarder indvandringen koster blev anvendt til at give FN penge til at sponsorere deres flygtninge kunne problemet løses.
    Hvem søger om ophold i DK? Svenskerne oplyste på et tidspunkt at 81% af deres indvandre ikke kunne godtgøre hvem de var, DK har oplyst at over 50% hos os heller ikke kunne. Derfor er det nået af en misforståelse at stoppe med at tage de årlige FN kvote flygtninge, dem er der trods alt garanti for at de er flygtninge og har brug for hjælp.
    Men hvis vi pludselig fik de milliarder i overskud ville man så sende pengene til de flygtninge som er i FNs regi?
    Næppe, nej så hellere bruge kræfterne på en lille fodfejl.


  • #67   16. jul 2017 tvangs hjemsendelser burde belønnes med elefant ordnen.

  • #68   16. jul 2017 Man kan sige om demokrati - det er ikke det mest ideale men det bedste af andre muligheder.

    Jeg kunne godt lide at vide hvad et alternativ er?


  • #70   16. jul 2017 Claus de sultne børn må være ved at dø af alderdom når man tænker på genbrug af billeder som er mere end 50 år gamle..ggg helt til grin.

    børn med så store maver burde spise mindre


  • #72   16. jul 2017 Jeg synes det er tiggeri af værste skuffe - hvorfor samler de ikke ind til sterilisation af mænd, de kan ikke brødføde alle deres børn, de dør jo af sult smiley smiley smiley - der skulle være tvangs sterilisation smiley

  • #73   16. jul 2017 Mere logisk at steriliser kvinder så er der lukket for den varme vand

  • #74   16. jul 2017 Det må være billigere at sterilisere mænd smiley smiley

  • #76   16. jul 2017 OK ole skal vi etablere en bande smiley

  • #78   17. jul 2017 Det sidste nye er at vi nu skal sende kondomer til Afrika, det er da også bedre at forebygge end at lade alle de børn dø af sult.

  • #80   18. jul 2017 Tror de bare bruger dem som party balloner, flere er jo katolikker, så at sætte pilleren i karantæne dur ikke.

  • #83   18. jul 2017 De er fløjtende lige glade med, om de kan forsørge deres yngel bedøvende lige glade med om de dør af sult, naturmennesker kan ikke tales til fornuft, derfor er det skruen uden ende, og de får ikke noget af mig, gider ikke være til grin.

  • #85   18. jul 2017 Ja, ole S, det er jeg enig i, men nogle gange er det som at understrege egen mening, at vi bander lidt og bruge mindre pæne gloser, vi skal passe på med ikke at blive for sarte.

    Apropos vi ikke mere må kalde en spade for en spade, det er blevet mig for meget, hvad må vi snart uden at komme til at fornærme nogen, jeg gider ikke tænke på det, det er alt for anstrengende og til sidst kan vi ikke forsvare, hvad vi egentlig mener, fordi vi ikke må kalde tingene for det, det hedder.


  • #87   18. jul 2017 Det kan jeg også ole S, jeg tager dybt afstand.

  • #89   18. jul 2017 Utroligt at børn fra Mellemøsten vokser så hurtigt i den danske luft.

  • #91   18. jul 2017 Det kan også være frostvare som er halal frosset smiley

  • #92   18. jul 2017 Ja, jeg mangler ord smiley

  • #94   18. jul 2017 smiley - den er til dig #93 smiley smiley

  • #96   18. jul 2017 Jeps - du må da ikke være i tvivl smiley smiley smiley

  • #98   18. jul 2017 Karen Blixen, hun var en med karakter, der ville noget en fantastisk kvinde smiley - jeg må sige, De har karakter Claus G smiley smiley smiley

  • #100   18. jul 2017 Selv tak Hr jeg elsker alle dem med initiativ og karakter, kan ikke få nok af dem smiley smiley smiley

  • #102   18. jul 2017 Jeps - det er vi, jeg har gået til dans, det er en ganske god opdragelse, men jeg har aldrig kunne lokke mine drenge smiley - det var kun noget tøser gjorde, men jeg har formået at opdrage dem til at være noget så dannet smiley smiley smiley

Kommentér på:
Er det danske retsystem tilgrin - eller er vi.

Annonce