{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.318 visninger | Oprettet:

Villy Søvndal som Statsminister????? {{forumTopicSubject}}

Nu da hele borgerlige fuckede helt op og ned siden Anders Foghc exit, følger Socialdemokraterne op med Helle T. tja og Pia K. taler for sig selv, hendes Apartheit politik holder ikke til næste valg

Hvem fanden skal man så stemme på, hvem fanden er den næste statsministerkandidat?

min personlig mening er Villy Søvndal, hvad er jeres???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Villy Søvndal som Statsminister?????
  • #2   30. jul 2010 Villy vil jeg nok stemme på smiley

  • #3   30. jul 2010 Never Willy ... Dansk Folkeparti .. har jeg altid stemt.. lad os komme ud af EU og det kan kun gå for langsomt

  • kim p
    kim p Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Svar: 97
    #5   30. jul 2010 hvis villy bliver valgt flytter jeg ud af landet! han lyder rigtigt flink osv. men deres politik er fuucccked.

  • #6   30. jul 2010 Chris ! Det må du akumentere lidt mere for... af alle partier Venstre -Konservative - Socialdemokrabaterne... de snyder og bliver taget i den ene løgn efter den anden , nævn noget en DF har gjort ulovligt eller været på ferie istedet for at passe sit arbejde.. hvis ikke du kan , ja så er det nok fordi du kun har haft stemmeret i 5 år

  • #7   30. jul 2010 unlader man at stemme , ja så kan du heller ikke tillade dig at brokke dig.. tiere man så samtykker man..

  • #8   30. jul 2010 Finn U

    du har helt ret, der er aldrig nogen fra DF der har holdt ferie...


  • #9   30. jul 2010 babooms shrek !

    stem socialt, hvis du vil have et land hvor folk tænker på hinanden istedet for _KUN_ på sig selv?

    hvis du vil have et land hvor arbejder klassen har penge, de rige har rigtig mange penge, og de fattige bor i skraldespande, så flyt da til udlandet der er massere af lande hvor der bor folk på gaden (hvor det ikke er af fri vilje)...



  • Hr M
    Hr M Tilmeldt:
    apr 2009

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 102
    #11   30. jul 2010 Håkon H: Haha det var god humor, Villy som statsminister hehehehe ej hold op, jeg var ved at falde ned af min stol smiley
    Magen til medie luder skal man da lede længe efter..


  • kim p
    kim p Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Svar: 97
    #12   30. jul 2010 Rasmus : de rige har tjent deres penge, hvorfor må de ikke have dem så, og der er ikke ikke nogle fattige i Dk der lider, lad vær med at få det til at lyde værre end det er.

  • kim p
    kim p Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Svar: 97
    #13   30. jul 2010 Btw så se alle vllys forslag, de går alle ud på at kriminelle, bistandsklienter og nassere har det for hårdt, og skal hjælpes, med flere penge self... hvem skal betale, det skal dem der har ærligt arbejde, flot nok.

    Et populært citat, som er rigtigt nok er : "problemet med socialisterne, er at på et tidspunkt løber de tør for andre folks penge" sidst de var på pinden steg vores gæld til udlandet med raketfart, en gæld som vi stadigt kæmper for at komme af med nu her.


  • #14   30. jul 2010 Chris: Vil du slet ikke gå op og stemme eller stemmer du blot blankt? Der er jo en verden til forskel! Hvis du er sofavælger, så mener jeg som de andre, at så skal man bare klappe i og ikke brokke sig. Stemmer man blank er et helt i orden at brokke sig. Mange bruger det at stemme blankt til at vise sin holdning - Man viser at man interesserer sig, men at der er brug for noget andet.
    Personligt stemmer jeg Villy, da jeg helst ikke ser de borgerlige i endnu en regering men heller ikke Helle!! Og DF er et underligt parti - Hver medlem med hver sin holdning. Der er sgu for ofte hvor deres politik ikke stemmer overens medlemmerne imellem.
    og så mener jeg personligt at det er vigtigt at bevare velfærdsstaten og ikke bliver endnu mere amerikaniserede (Tak for det Fjogh! - Blaah).


  • #15   30. jul 2010 Mariane C:
    Enig på alle punkter kan ikke skrives bedre..


  • #18   30. jul 2010 Ifølge mig har du ikke 'lov' til at have en holdning sålænge du ikke gider give din mening til et valg. Det er min holdning! smiley

  • #21   30. jul 2010 De kan jo ikke vide, om du overhovedet interesserer dig for politik eller du er den del af befolkningen der ikke gider give sin mening. De er jo ikke tankelæsere! Hvis du derimod går op og stemmer blankt kan de se at du rent faktisk gider give dig tid til at vise interesse, men at noget må være galt siden du ingen præcis stemmer på!
    Og undskyld, men synker vi ikke lidt hvis du er nødt til at sammenligne med et restaurant besøg - Det er jo slet ikke det samme.. Tsk tsk.


Kommentér på:
Villy Søvndal som Statsminister?????

Annonce