650 visninger
|
Oprettet:
Hjemmelavet Glögg {{forumTopicSubject}}
Kunne jo være andre fik lyst, så hér er opskriften på "Kværulantens hjemmelavede Glögg":
2L rødvin (min. 13,5%)
2dl Rom
2dl Cognac
2,5dl Portvin
1,5dl whiskey
2,5dl stærk julebryg
2L Glögg-ekstrakt
Hel molevitten blandes og varmes til MAX 72 GRADER (for at alkohollen ikke fordamper) og serveres rygende varm med rosiner, mandler og gratis opbevaring af bilnøgler.....Dét nice
aug 2007
Følger: 34 Følgere: 32 Fotoprofiler: 1 Emner: 130 Svar: 1.463
feb 2008
Følger: 1 Emner: 9 Svar: 511
Det hed oprindeligt "Arnes Glögg" men er forbedret igennem 6 år til det perfekteog har også fået hævet procenterne lidt
Hm, jeg mener nu 72 er kogepunktet for alkohol ..kan være jeg tager fejl, men 72 ellers rigelïgt.
feb 2008
Følger: 1 Emner: 9 Svar: 511
Er det virkelig værd at løbe den risiko, når nu 72 grader er nok????
Jeg tror det ikke...
mar 2007
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 97 Svar: 1.230
Hjemmelavet Glögg