{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
650 visninger | Oprettet:

Kværulanten .
Kværulanten .
Tilmeldt:
7. feb 2008
Følger: 1 Emner: 9 Svar: 511

Hjemmelavet Glögg {{forumTopicSubject}}

Kunne jo være andre fik lyst, så hér er opskriften på "Kværulantens hjemmelavede Glögg":

2L rødvin (min. 13,5%)
2dl Rom
2dl Cognac
2,5dl Portvin
1,5dl whiskey
2,5dl stærk julebryg
2L Glögg-ekstrakt

Hel molevitten blandes og varmes til MAX 72 GRADER (for at alkohollen ikke fordamper) og serveres rygende varm med rosiner, mandler og gratis opbevaring af bilnøgler.....Dét nice smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjemmelavet Glögg
  • #1   18. dec 2008 smager det godt smiley ?

  • Kværulanten .
    Kværulanten . Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 511
    #2   18. dec 2008 Om det smager godt???????????????
    Det hed oprindeligt "Arnes Glögg" men er forbedret igennem 6 år til det perfekteog har også fået hævet procenterne lidt smiley

    Hm, jeg mener nu 72 er kogepunktet for alkohol ..kan være jeg tager fejl, men 72 ellers rigelïgt.


  • Kværulanten .
    Kværulanten . Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 511
    #3   18. dec 2008 Holder mig stadig til 72....tænk nu hvis man ved et uheld røg op på 78,4, så noget af et gode forsvandt??????????
    Er det virkelig værd at løbe den risiko, når nu 72 grader er nok????
    Jeg tror det ikke...


  • #4   18. dec 2008 haha lyder sku som den min far laver.. min far putter sku også lidt ekstra i.. er sku tit ved at få halsbrand af den.. der er ikke mange glas af dem til før... smiley

Kommentér på:
Hjemmelavet Glögg

Annonce