{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
148 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 207 Emner: 526 Svar: 6.939

Die Dumme Dänen {{forumTopicSubject}}

ja overskriften siger en del om det man kalder repatriering, hvor indvandre/flygtninge kan få en pose penge af kommunen for at rejse tilbage for at bosætte sige og etablerer en virksomhed. Lykkedes det ikke for en periode så kan de vende tilbage og forsætte på kontanthjælp

Kommuner er da henrygte for at nogen får den geniale ide at rejse tilbage med et sikkerhedsnet som så også bliver en magnet ude i verden Kom til Danmark vi lodser jer ikke ud uden en pose penge og kommer i tilbage bliver i ikke lodset ud for kassetænkning.

Kommuner kan som sådan være ligeglade om det går godt eller dårligt for de har deres på det tørre for der er 100% refusion fra staten.

Et eksempel var en somalier som fik 38.000, flere computere og sit happengut fløjet til Somalia med tanke på at åbne en netcafe, det skete bare aldrig for som han sagde: de er fattige og har ikke råd til at bruge netcafeen. Han endte med at dele sine penge og computere med familien for så at rejse hjem til Die Dumme Dänen, og lade sit habbengut være uden at hente det så Danmark stod for regningen med at få det tilbage og destrueret. Det kostede så staten 103.000 for det eventyr.

Danmark må føle sig stolt over den repatriering, at udover bistandshjælp til de lande også giver et kærligt spark til folk som kommer til Danmark for at hente deres repatriering for så at dappe tilbage - så er gummibåden betalt.


Kommentarer på:  Die Dumme Dänen
Kommentér på:
Die Dumme Dänen

x