{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
215 visninger | Oprettet:

Dødsstraf forventes for terrormord i Marokko. {{forumTopicSubject}}

https://ekstrabladet.dk/112/terror-drabene-i-marokko-brev-fra-louisas-familie-laest-hoejt-i-retten/7709463

Mordrene på Louise Vestager Jespersen og norske Maren Ueland, er meget skræmmende.

Der forventes dødsstraf til dem som udførte gerningen. Hvilket forhåbentlig sker!

De to unge piger, to på en rejse, som fik en fatal afslutning. En grusom afslutning.

Hvordan ser I på denne situation, at dødsstraf er vil blive effektureret ifald de 3 personer kendes skyldige?


Kommentarer på:  Dødsstraf forventes for terrormord i Marokko.
 • #1   11. jul Jeg mener at dødsstraf skal afskaffes over hele verden!

  Det var en forfærdelig forbrydelse, og iflg. DRs redegørelse ser det ikke ud til at drabsmændene har nogen skyldsfølelser over det. Det er et problem!!!

  Jeg kan godt forstå at moderen til den ene af pigerne ønsker død over dem, der begik drabet, og det er hende, der har følelser i klemme. Hvis det var mig, ville jeg også føle, at ingen straf er hård nok.

  Måske ender det med dødsstraf for at berolige resten af verden.


 • #2   11. jul Jeg er ærkemodstander af dødsstraf!!!

  Den sidste henrettelse i Marokko fandt sted i 2007, og jeg håber også den forbliver den sidste i landet.


 • #3   11. jul At sidde på livstid i et marokansk fængsel vil jeg hellere fortrække, det er en mere retfærdig straf end bare at aflive bæsterne.

 • #4   11. jul Helt på linie med Polysl her - livstid (rigtig livstid) til dette religiøse udskud er den eneste rigtige straf smiley

 • #5   11. jul Opdateret......Der blev ingen domafsigelse i dag.

 • #6   11. jul Livstid i et marokansk fængsel? Nogle af dem vil nok foretrække døden.

  Men forholdene i marokanske fængsler er ingen undskyldning for at indføre dødsstraf. Det er forholdene i fængslerne, der skal forbedres - gerne efter dansk mønster.

  Det er ikke deres religion, der er problemet. Muslimer hævder at det IS laver ikke har noget med Islam at gøre. Det tror jeg heller ikke det har. Det er de sociale forhold, de har levet under, der har fjernet enhver form for tro på medmenneskelighed.

  Når først folk er helt derude, så er der ikke meget mere at gøre, men man kan i det mindste lade være med at synke ned på samme plan.

  Jeg tror det ender med dødsstraf, for Marokke er muligvis nødt til at demonstrere, at sådan noget som dette her, det kan under ingen omstændigheder accepteres. De var ellers på rette vej med at afskaffe dødsstraffen.


 • #7   11. jul alis

  ja de skal have suiter, med køleskab, tv, internet, Et hold terapeuter som rubber dilleren,, psykologer som prøver at forstå deres voldelige handlinger og dermed forklare at det er de andre - samfundet skyld at de samler sig i grupper og myrder.


 • #8   11. jul Helt korrekt Polysl - folk der begår umenneskelige forbrydelser fortjener umenneskelige straffe smiley

 • #9   11. jul Og hvad er det, der driver mennesker til at begå umenneskelige forbrydelser?
  At deres nærmeste bliver voldtaget og slået ihjel for øjnene af dem? Ville det kunne få nogen til at gå amok?

  Hvad er det for mennesker, der bare lader det fortsætte. Skænker sig et glas rødvin mere og sætter sig foran fjernsynet?

  Journalister, der har besøgt flygtningelejre i nærområderne fortæller, at der er mange tilhængere af IS. Lejrene kaldes helvede på jorden.

  https://www.information.dk/moti/2019/07/fire-oejenvidneberetninger-al-hol-al-roj-lejrene-kaldt-helvede-paa-jord

  Er der noget at sige til at de mennesker håber at IS kommer og befrier dem?

  En del muslimer er kommet til Danmark, og vi kunne have vist dem, hvad medmenneskelighed er!! • #10   11. jul Alis #9

  nu skænker jeg mig et glas portvin, for jeg kan ikke gøre noget at nogle har et lorteland hvor de tøser flygter fra, i stedet for at slå tilbage. Danmark har været involveret i flere krige som ikke har løst noget mere gjort det værre - det klandres de for, og hvis de ikke gjorde noget så blev de også klandret for det - det er lidt som catch 22.

  Man skal da være enorm ubegavet at tro at IS er bedre end flygtninglejr - her tager man alvor fejl. Alle i Mellemøsten er skyldige i at det kan forsætte ved bare at flygte og lade de korrupte tage magten. At man ovenikøbet flygter og ved man lander i den lejr fortæller endnu mere om folk realitet sans.

  Nu registrerer man ikke om det er muslimer der kommer til Danmark og de får en meget bedre behandling de vil få nogen andet sted syd for Danmark.


 • #11   12. jul polysl

  "Man skal da være enorm ubegavet at tro at IS er bedre end flygtninglejr "

  Eller grundigt hjernevasket. Hvad ved du om hjernevask?


 • #12   12. jul alis

  hvad ved du selv omkring dem som er i flygtningelejr.?


 • #13   12. jul Polysl
  "hvad ved du selv omkring dem som er i flygtningelejr.? "

  Jeg ved hvad jeg har læst mig til. Flere politikere har besøgt lejrene, og der er journalister, der gennem længere tid har sat sig grundigt ind i forholdene.

  Billederne af børn, der jokker rundt i søle og pløre siger mig også en masse.

  Der skal kæmpes for at Danmark tager imod kvoteflygtninge igen.


 • #14   12. jul Nå, men for at tage stilling til selve indlægget, så mener jeg også at det at sidde i et marokkansk fængsel, må være værre end at få et nakkeskud.
  Marokko har ikke effektueret en dødsstraf de sidste 25 år, og selv om de bliver dømt til døden, vil det nok ikke ske. - Andre der har fået den dødsstaf i Marokko er i gennemsnit ude efter 16 år, hvis de altså lever så længe.


 • #15   12. jul #13

  Nu vader man jo også rundt i pløre og søle på festivaller, og hvad journalister ser - er jeg tvivlende om at de er objektiv, for de er der kun for at lave en kioskbasker, politikere er der kun for at observerer og ikke gøre noget.


 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 56
  #16   12. jul Dødsstraf er ikke for at straffe de skyldige. Det er for at beskytte resten af samfundet mod bæster, der har vist, at de er uegnede til at leve blandt andre mennesker.
  Hvil i fred.
  Så kan andre leve i fred...


 • #17   13. jul Det kan godt være at det er en større straf at sætte disse udskud i et usselt fængsel.

  Men hellere kommet helt af med dem, for sådanne mennesker har det med at prale og udbrede deres handlinger i fængsler, endda med voldelige metoder.

  Der vil så heller ikke være mulighed for at 'løskøbe' dem, eller angribe fængslet for at få dem ud. De er allerede 'helte' eller 'martyere' i nogle øjne, så det ændres der ikke ved selvom de får dødsstraf.

  De bør kun ha' de allermindste basale menneskerettigheder tilbage hvis de skal sidde i fængsel resten af livet. Ellers ingen, for de har overtrådt dem så groft ved at fratage 2 unge piger deres menneskerettigheder til at leve. • #18   13. jul #6 Alis du skriver:
  Det er ikke deres religion, der er problemet. Muslimer hævder at det IS laver ikke har noget med Islam at gøre. Det tror jeg heller ikke det har. Det er de sociale forhold, de har levet under, der har fjernet enhver form for tro på medmenneskelighed.

  Her vil jeg sige at du tager fejl. IS ønsker et kalifat, hvilket flere end man tror ønsker. IS tror strengt på Sharialoven, og fortolker den strengt, hvilket nogen så frasiger sig og ikke ønsker at tage del i. Men kalifatet ønsker de, bare på med mere lempelig fortolkning af Sharialoven.

  Det er ikke de sociale forhold de har levet under der bærer skylden, så de har mistet deres menneskelighed.

  Nej, det er deres overbevisning om at hele verden skal omvendes til muslimer, og at de har retten til med vold og magt at gøre det.

  Bare se, hvor mange som har boet i europa, der har tilsluttet sig for at leve i dette kalifat? De har gjort det af religiøse grunde, og ikke dårlige forhold.

 • #19   13. jul Cris7 #18

  "Her vil jeg sige at du tager fejl. IS ønsker et kalifat, hvilket flere end man tror ønsker. IS tror strengt på Sharialoven, og fortolker den strengt, hvilket nogen så frasiger sig og ikke ønsker at tage del i. Men kalifatet ønsker de, bare på med mere lempelig fortolkning af Sharialoven. "

  Der er forskel på religion og religionsvanvid. IS har mistet forbindelsen til virkeligheden og til deres menneskelige egenskaber. Der er flere kristne eksempler på noget tilsvarende, f.eks. mordene i Jonestown, hvor en religiøs leder forårsagede omkring 500 mord på sine egne tilhængere.

  "Det er ikke de sociale forhold de har levet under der bærer skylden, så de har mistet deres menneskelighed.

  Nej, det er deres overbevisning om at hele verden skal omvendes til muslimer, og at de har retten til med vold og magt at gøre det. "


  Kan du anvise en måde, muslimer kan leve i fred med deres medmennesker, og blive respekteret? De bliver tyranniseret alle vegne!

  Der er danske muslimer, der har fundet ud af at skabe sig en tilværelse i Danmark, og er blevet stærke nok til at sætte grænser og bevare deres religion, men ghettoplanen beviser, at de ikke så socialt stærke af dem stadig er truet.

  IS rekvirerer også medlemmer fra europæiske lande, men her i Vesten er vi tilbøjelige til at overse, at psykisk vold er lige så alvorligt som fysisk vold. Hvis vi lader dem leve i fred, og respekterer deres ret til at leve som de vil, så kan IS ikke rekvirere medlemmer i Europa.
  Religiøse mennesker vil hellere miste alt andet end at miste deres sjæl.

  De mord på en dansk og en norsk pige er noget af det mest bestialske. Marokko er i klemme, for hvis de dødsdømmer dem, så risikerer de hævnaktioner, og hvis de giver dem livstid risikerer de forsøg på at befri dem.
  Jeg vil ikke gøre mig til dommer over hvordan Marokko bør løse de problemer.

  Det eneste rigtige er det, som Norge gjorde - Breivik blev idømt forvarring, og så blev hans fængsel indrettet så menneskeligt som muligt. Så vidt jeg ved, så har han 3 rum. Han skal overleve at være blevet udstødt af ethvert fællesskab, og man kan ikke slippe ham løs så han kan lave flere ulykker.

  Her i Danmark har vi Raketmadsen, som reelt også er spærret inde på livstid. Han skal endog passe på andre fanger, for de tæver ham. Men her i Danmark er vi civiliserede mennesker, der forsøger at finde civiliserede løsninger på den slags problemer.
  Marokke har næppe en tilsvarende mulighed.

  Dødsstraffen bør afskaffes over hele verden. Den virker forrående på borgerne.


 • #20   13. jul alis

  //citat
  Kan du anvise en måde, muslimer kan leve i fred med deres medmennesker, og blive respekteret? De bliver tyranniseret alle vegne!
  //citat slut

  Tror jeg ingen kan, de bliver jo chikaneret, slået, dræbt af deres egne, det er der mange beviser på - så hvis de ikke engang kan leve i sameksistens som shia, og sunnier i Mellemøsten, så er det op af bakke i vesten.


 • #21   13. jul Polysl

  "Tror jeg ingen kan, de bliver jo chikaneret, slået, dræbt af deres egne, det er der mange beviser på"

  Og man skal passe på at man ikke fortolker det efter sine egne interesser. Muslimernes virkelige fjende er vestens kapitalisme, og de prøver at tvinge hinanden til at holde sammen.


 • #22   13. jul ØH.....Er Mellemøsten ikke lige så meget kapitalister som Vesten? Det er samme mønster muslimer køre, med at være ligeglad med befolkningen og skrabe til sig. At så rige olielande har så meget fattigdom siger da en del om at fordelingen er skæv. Dog er Iran et godt billede på at uddannelse er vejen frem, og hatten af for det.

 • #23   13. jul # 19 Alis

  Jeg véd ikke engang hvordan jeg skal besvare dit indlæg der, for der er alt for meget at besvare, så det ville blive til en hel roman.


 • #24   13. jul cris 23

  giv dig bare tid,


Kommentér på:
Dødsstraf forventes for terrormord i Marokko.

x