{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.277 visninger | Oprettet:

Guide til oprettelse af bruger {{forumTopicSubject}}

Gælder både til Baboom og Arto.

Kunne du godt tænke dig at blive den mest populære poptøs eller gangster, og blive anerkendt af alle de mange tusinde unge som bruger det populære community Arto? Så er du kommet til det rette sted! Læs blot videre, og følg vores guide, så forsikre vi dig om at du vil blive Arto’s mest populære dreng/pige i løbet af få dage, og få masser af venner!

Denne guide er lavet til at hjælpe DIG, med at blive det bedste ’dig’ du kan blive, og vi vil hjælpe dig med at lave den bedste og mest hotte Arto-profil du overhovedet kan forstille dig. Følg blot guiden trin for trin, og du vil ende op med en Arto-profil der river tænder ud!

1. regel omhandler skrivemåden du skal bruge på Arto, det er nemlig sådan at du på Arto ikke må stave korrekt. Du skal helst lave om på ordene så de ser anderledes ud, bedst er det, hvis du kan inkludere så mange Z’er så muligt i dine ord. Som f. eks: ”ZeZ ZmukkÆ”, det fremgår tydeligt at begge ord er stavet forkert, og begge ord har et rigt indhold har Z’er. Det er derfor en godkendt sætning.

Samme sætning ”ZeZ SmækkÆ” leder os automatisk til 2. regel. Nemlig at man på Arto gerne må skrive med stort midt inde i ordene, og ikke nødvendigvis kun efter punktum. F. eks: ”HeJ SøDE jEG ÆlSkAR DiiiiG”. Her fremgår det tydeligt at der er et meget forvirrende brug af store og små bogstaver, hvilket er meget velset på Arto, på trods af at det gør sætningerne meget svære at læse. Som det også fremgår står ”DiiiG” med 3 i’er, i stedet for det normale ét i. Dette er nemlig endnu en vigtig regel, som går på, at ord med ’i’ i, skal skrives med flere i’er.

3. regel har også noget med skrivemåder at gøre, nemlig at man skal skrive så kort så muligt, og det skal helst se ud som om, at man læser en SMS når man læser din profil. F. eks: ”Hej j r lige ude v min ven”. Som det tydeligt fremgår indeholder flere af ordene i den sætning kun ét bogstav, hvilket er meget normalt på Arto, og meget velset.

Den 4. regel har ikke noget med skrivemåder at gøre, men derimod billeder. Du SKAL have billeder af dig selv i din Arto profil, så folk kan se hvordan du ser ud, desto flere billeder desto bedre. Det er desuden, meget vigtigt at du tager nye billeder af dig selv, hver gang du får noget nyt tøj, så alle folk kan se det. Har du f. eks lige fået et par nye Evisu bukser, er det meget vigtigt at du stiller dig med ryggen til, og får en ven til at tage et billede af dig bagfra, så alle der besøger din profil, kan se, at du går i Evisu bukser. Sådan gælder det hver gang du får nyt tøj.


En anden ting som også er vigtig når du tager billeder af dig selv, er at du for alt i verden skal huske at se så overrasket ud på billederne så muligt, så det slet ikke ligner du selv står med en mobil i hånden og tager billedet direkte ind i et spejl, eller sidder foran din computer med et webcam.

For drengenes vedkommende er det meget vigtigt at I spænder jeres (ikke eksisterende) muskler, og putter hvad der svarer til ½ dåse voks i håret, så I rigtig kan se rå ud. Håret skal desuden helst stritte ud til alle sider, og det er ekstra godt hvis du ligner en der lige har fået stød. Hvis man vil være rigtig rå kan man lige trække op i blusen og vise de mavemuskler som man desværre ikke har. Det er desuden også vigtigt for drengene at se så homoseksuelle ud så muligt på billederne, man KAN nemlig ikke se for fimset ud på Arto som dreng. – Husk desuden også at kigge meget alvorligt ind i kameraet når du tager dit billede, og smid gerne et par håndtegn så du ser rigtig rå og farlig ud.


For pigernes vedkommende er det vigtigt at I husker at putte strømper eller andet stof ind under BH’en så det ligner I har større bryster end I egentlig har. Det er desuden vigtigt at I læner jer ind over jeres webcam (hvis det er det I bruger til at tage billeder med) så man kan se direkte ned i kødfabrikken. En anden god idé er at suge maven så meget ind så muligt, så I ser rigtig tynde ud, samtidigt med at I laver trutmund. I skal ikke holde jer tilbage med at virkelig for billige, det er der nemlig ikke noget der hedder på Arto – det er derimod meget velset at virke som en billig luder.

En anden god ting, som gælder begge køn, er du helst skal gå så meget i solarium som du kan. Du skal helst ligne en der har boet i Afrika i 10 år. Er du urolig for dit helbred, er der råd at hente, du køber bare noget bruncreme som du smører ud i hovedet, så det ser fuldstændig urealistisk ud, men det er lige meget. En god fingerregel er her, at tjekke hagen igennem efter du har brugt din bruncreme, da cremen har det med at glide langsomt ned, og sætte sig som en klump på hagen.


5. regel omhandler selve profilen. Det er meget vigtigt, når I skriver jeres profil, at I husker at bruge ordet ”elsker” og ”gangster” så meget så muligt. Det er meget vigtigt at I giver udtryk for at I elsker alle jeres tusinde venner, og at I selvfølgelig er den største gangster I jeres by. Husk desuden at hver gang I afslutter en sætning, så skal I ikke bruge punktum, men komma, for det giver nemlig meget mere mening.

Den 6. regel handler om ”lyv”. Det er nemlig vigtigt, når du skriver din Arto-profil, at du lyver så meget så muligt. Der er nemlig ingen der kan finde ud af det. Det er vigtigt at du skriver du går i byen hver weekenden, og at du elsker at feste, og drikke dig stiv, for det er nemlig rigtig sejt, og meget velset på Arto. Du skal specielt huske, at undgå at give udtryk for, at du bare har en Arto profil for at virke som et mere interessant menneske, og egentlig bare bruger det som et ’falsk liv’.

Den 7. regel handler om venner og kæreste, og er en af de vigtigste regler, så læs grundigt her. Det er meget vigtigt når du skriver din Arto-profil at du giver udtryk for at du har rigtig mange venner, og at du elsker dem over alt på jorden, og at de er de bedste og mest smukke personer du nogensinde har mødt. En god ting er også at skrive at du ikke kunne undvære dem bare ét minut på jorden, og at du ikke ville ane hvad du skulle gøre uden dem. – Igen skal du huske at bruge ordet ”elsker” utallige gange. Samme scenarie gælder når du beskriver din kæreste, det er meget vigtigt at du lader alle vide, hvor meget du elsker din kæreste på 15 år, og hvor meget du er sikker på at I skal giftes og leve resten af livet sammen.

NU skulle du efterhånden være godt rustet og vellært til, at du nu kan lave din egen, helt personlige Arto-profil! Hvis du har fulgt guiden nøje, skulle du være garanteret 10 nye venner på din venneliste om dagen.


Kommentarer på:  Guide til oprettelse af bruger
Kommentér på:
Guide til oprettelse af bruger

Annonce