{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.421 visninger | Oprettet:

Social bedragere {{forumTopicSubject}}

Nu har der igen været en tilsyn med om rejsende på dagpenge/bistand har meldt ferie så de ikke tager deres ydelse med sig.

Morten Frederiksen, der er lektor ved Aalborg Universitet siger:

Det er småpenge, der overhovedet ikke står mål med indsatsen,

nå???

Sidste tilsyn gav 10.6mill i tilbagebetalinger måske ikke meget i det samlede billede men giver et signal til dem som vil snyde at de kan bliver snuppet.

Han siger:

det her er en meget ineffektiv måde at fange det på.

Hvorfor den beskyttertrang???

Men tilsynet er ikke helt vandtæt for de kan bare tage bussen til Hamborg og så rejse derfra men et eller andet sted skal man starte.

Det beregnes at statens snydes for mellem 7 og 12 milliarder som kunne gøre godt et andet sted.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Social bedragere
  • #2   13. mar 2018 En lektor er indbegrebet af socialismens elite.
    En mand der har været så længe i det venstreorienterede uddannelsessystem at enhver tale om at spare penge på de offentlige finanser er et ukendt begreb han aldrig har stiftet bekendtskab med gennem sin lange uddannelse.
    Det er vist kun den yderste venstrefløj der tager dette segment's udtalelser for gode varer.
    Jeg gør på ingen måde og jeg glæder mig til at udbuddet af længerevarende uddannelser bliver så kraftigt beskåret at flere unge tvinges til at tage en håndværkeruddannelse hvor jordforbindelsen bevares, i modsætning til hvad vi ser idag smiley
    Signalværdien ved kontrol af bedrageri er tifold mere værd end selve besparelsen smiley


  • #3   13. mar 2018 Velkommen tilbage Alis C
    Glæder mig til at krydse klinger med dig og jeg sætter min lid til at trådejer skrider ind overfor personlige angreb så vi kan få en ordentlig debat smiley


  • #4   13. mar 2018 Nu hvor vi er en del af den globale verden, mon der så findes et tal på, hvem der er de største social bedragere, for det der socialbedrageri har da ikke altid været kendt i den målstok.

    Kan I huske, da der udbrød krig i Libanon, hvor staten måtte bekoste hjemtransport af libanesiske (danske) statsborgere, der var på ferie, det handlede om godt 6.000, der var da en del, der blev taget i socialbedrageri smiley


  • #6   13. mar 2018 Alis

    Nu forstår jeg ikke du kan spørge på den måde for du ved godt at når folk på bistand/dagpenge/sygedagpenge osv. skal melde sig ud af systemet i den periode de holder ferie.

    Problemet er at folk sniger sig til at holde ferie og gemme sine 4 uger til senere så de er ikke til rådighed og snyder staten. Det er helt fint at melde ferie på bistand det har alle lov til når de har været på bistand i mere end 12 mdr.

    Der er så også mange som snuppes når de ikke møder op til møde eller deres børn savnes i skolen -

    Så det er helt et klart billede af social bedrageri.


  • #8   13. mar 2018 Alis

    Man kunne også mene at det ikke er en nødvendighed med et kørekort, eller overholde færdselsloven - det du opponere for er faktisk anarki - gør som du vil, regler er grundstenen i et samfund,

    Der er ingen forskel på en lille bedrager eller en stor bedrager.

    Du skriver:

    //citat
    Det drejer sig om hvordan man prioriterer. Jeg prioriterer menneskers velfærd og en families trivsel meget højt.
    //citat slut

    Hvis alle var bedragere fordi de mener at systemet ikke giver dem nok så vil der ikke være meget velfærd om nogle år.

    Når man snyder kommunen og holder ferie uden at melde ferie så tager man penge fra de aller svageste for det er jo der man skære når pengekassen er ved at være tom så jeg forstår ikke din manglende logik.


  • #9   13. mar 2018 Alis C - jeg er helt enig med Polysl og forstår ikke du kan plædere for socialt bedrageri på nogen måde.
    At rige også snyder betyder vel ikke grønt lys for alle andre, det er sku et skråplan !
    Der er og bliver gjort meget for at afvikle skattely og skattesnyd og jeg mener ikke vi kan få kontrol nok af både rig og fattig når det kommer til bedrageri med lovlydige skatteborgeres penge.
    Din sidste bemærkning om at vi har råd modbevises tydeligt når man ser på alle de nedskæringer af velfærden som sker hele tiden smiley


  • #12   13. mar 2018 Det er der forhåbentligt på strafudmålingen.

    Dem som blandt andet Nordea hjalp med at flytte millioner eller var det milliarder til et skattely langt herfra, straffes forhåbentligt hårdere, end dem der har snydt staten for at tage en uges ferie udenlands på kontanthjælp.

    Så jo, jeg synes der er forskel på bedragere.


  • #13   13. mar 2018 Det er der vel en sats på i strafudmålingerne, men uanset hvad, så er det socialbedrageri, stor eller lille.

    Der er også forskel i fartbøder, alt efter, hvor meget der er kørt udover det tilladelige.


  • #14   13. mar 2018 Libbie.

    "Der er også forskel i fartbøder, alt efter, hvor meget der er kørt udover det tilladelige.
    "

    Så er der jo også implicit forskel på små og store bedragere.


  • #15   13. mar 2018 Jo, og de små fisk SKAT fanger. Men uanset størrelse af bedrageri, så er det lige ulovligt. Hvis nu alle kontanthjælpsmodtager holder "ferie" i ny og næ, så bliver de tilsammen store bedragere. Jeg går ikke ind for bedrageri, som Alis, hun synes det er OK smiley

  • #16   13. mar 2018 Libbie.

    Jeg reagerer på denne sætning fra Polysl:

    "Der er ingen forskel på en lille bedrager eller en stor bedrager."

    Det ved da Gud der er!!!


  • #18   13. mar 2018 Lone.

    Men det er stadig sætningen:
    "Der er ingen forskel på en lille bedrager eller en stor bedrager."
    Det ligger i at det i mine ører/øjne er formuleret forkert...

    Der er forhåbentlig også forskel på at stjæle et æble fra grønthandleren og så voldtage en 12 årig pige, eller..... Det ligger måske også bare i strafudmålingen...?


  • #20   13. mar 2018 Lone.

    Hvorfor kan vi ikke sammenligne det, når der tidligere i tråden blev sammenlignet med hastighedsforseelser af forskellig grad?

    Socialt bedrageri er da forskelligt om du har snydt for 100 kr. eller for en milliard....


  • #22   13. mar 2018 Lone.

    Forskellen er vel ikke "kun" straffen, men også handlingen.

    I bund og grund er vi vel alle kriminelle, hvem har ikke kørt lidt for stærkt på en motorvej, eller kørt på cykel uden ringeklokke, eller stjæle et askebæger fra et hotelværelse som dronning Ingrid, etc.?


  • #23   13. mar 2018 Ja, jeg hører til dem, som altid kører for "stærkt", det er svært lige at være på det rigtige, min sidste bøde på ca 59 km i timen, der blev jeg godt nok lidt stram, og jeg fik også medhold, jeg har ihvertfald ikke hørt noget, bøden forfaldt i december 17, men 100 m længere fremme, var der et skilt, hvor der stod 60, måske de aldrig sætter en fotovogn der.

    Jeg blev engang lokket til at stjæle 2 æbler fra en grøntforretningen med udendørs kasser, jeg glemmer det aldrig, blev fanget og fulgt hjem med trusler om alt muligt, jeg har ikke gjort det siden smiley

    Jeg skal lige tænke om jeg har gjort mere .... smiley


  • #25   13. mar 2018 Men efter tanke, jeg har aldrig begået socialbedrageri, mine regnskaber, indtægter, udgifter og momsregnskab har altid været rene, ååhh hvor er jeg bare en engel smiley - torskegilde har jeg tilgode smiley smiley smiley



    profilbillede
  • #30   13. mar 2018 Jeg bryder mig ikke om et stikker samfund, det må kommune og stat selv finde ud af.

  • #31   13. mar 2018 #24 Alis C
    Selv tak.
    At se gennem fingre med vedtagne regler er jo en glidebane og vil hensætte de lovlydige i en taberposition.
    Vi vil nok alle hævde at en ferie på fællesskabets regning gjorde os rigtig godt, men ikke desto mindre ville det udhule fælleskassen på rekordtid.
    Du siger at hvis disse mennesker havde hvad de skulle bruge ville de holde op med at snyde, men da forskellen på hvad folk synes de har brug for er kæmpestor, gad jeg nok vide hvordan det skulle administreres uden regler smiley


  • #32   13. mar 2018 Der kan være tilfælde, hvor sagsbehandlerne optræder som skrankepaver, og skal bevise deres magt.

    En person på sygeløn, var inviteret til barnedåb i England. Vedkommende kunne rejse lørdag, og være tilbage i arbejdsprøvningen igen mandag.

    Personen fik afslag, da han ikke måtte forlade landet, da han var på sygeløn.
    Reglerne siger vel ikke, at man skal være til rådighed for arbejdsmarkedet i weekenderne ??

    Vi var på en uges ferie sydpå, medens min kone var på sygeløn. En ferie, der var købt inden hun blev sygemeldt.

    Det var noget bureaukratisk bøvl, men sagsbehandleren kunne godt se, at den pågældende ferie kunne være helbredende for min kone. Hun blev "raskmeldt" i den pågældende uge, og sygemeldt igen efter ferien, sådan som reglerne nu var skruet sammen. (Hun havde feriepenge til den uge!)



  • #35   13. mar 2018 Alis - du mener altså at samfundet skal se gennem fingre med snyd indtil disse mennesker har opøvet en samvittighed og kan tænke selvstændigt ?
    Masser af mennesker er til gavn for samfundet på trods af stress og elendigt familieliv så hvorfor skal folk uden arbejde stilles bedre ?
    Det er muligt at du opfatter folk langt mere samvittighedsfulde end vores regering, men det rokker ikke ved at forrige regeringer har tilladt folk at gå arb.løse efter forgodtbefindende uden modkrav af nogen art.
    Først nu er man begyndt at stille krav og skære ned i ydelserne hvis ikke man gør en indsats og nu kommer de langtidsledige ud af starthullerne.
    Helt uenig i din slutbemærkning. Alle der snyder, snyder mere end nødvendigt smiley


  • #37   13. mar 2018 HM jeg må først sige at jeg til dels er enig med Alis C og tænker på dem jeg kender der får kontanthjælp der kan sættes nok så mange regnestykker op og der til må jeg bare sige at det kan godt være det ser godt ud (men der er intet hold i alle de regnestykker) og jeg vil på det nærmeste godt vædde med jer alle om at vi alle har tjent en tyvekrone på vinduesvask eller andet - slået græs for en nabo der ikke selv kunne og sådan kunne jeg forsætte og nej jeg bliver stadigt aldrig en stikker og jo jeg har pudset min glorie smiley

  • #38   14. mar 2018 Alis
    Det med folks samvittighed, tager du fuldstændig fejl af!

    # Hvis mennesker har fået opøvet en samvittighed og kan tænke selvstændigt, så tager de ikke mere end de behøver.#

    Som buschauffør har jeg ofte oplevet, at jeg har opdaget et rejsekort, der er udløbet/ugyldigt. Når jeg afviser kortet, får jeg at vide, at det er godkendt de sidste par dage! Så tror kunden, at det dermed er lovligt/gyldigt. (Det er nemt for chaufføren at overse i skyndingen, når der er travlt)

    Samvittighed er en trekantet ting, der gnaver i vores brystkasse, når den udfordres. - Hver gang det sker, bliver spidserne slebet af samvittigheden. Til sidst er der ikke noget, der føles som dårlig samvittighed.
    Jeg har set utallige eksempler på, at det udvikler sig fra det lille snyderi til bedrageri i større omfang.

    Når snyderiet med ferier på bistand/sygeløn ikke er blevet opdaget de sidste 2-3 gange, opfattes det som "lovligt og godkendt" af samfundet.

    Selv om det kan være noget bureaukratisk bøvl, er man forpligtet til, at framelde sig hjælpen i de dage, man rejser udenlands på ferie.
    Hvis sagsbehandleren er voksen, burde det ikke være umuligt at komme tilbage i "systemet", når man er tilbage.


  • #41   14. mar 2018 #36 ole S
    Nu skrev jeg arb.løs og ikke kontanthjælp.
    De forrige regeringer bærer skylden for at mange mennesker idag har mistet tilknytningen til arb.markedet fordi der ikke var nogen konsekvenser.
    Det samme gælder mange førtidspensioner der blev givet uretmæssigt smiley


  • #43   14. mar 2018
    jeg vil skære hele denne diskussion ind til benet, ved at fortælle en lille opbyggelig historie. hvad, hvem og hvornår må man bedrage. ALDRIG. Min fortælling starter med mig som 11 årig, jeg blev hver uge sendt ned til den lokale kiosk og skulle udfylde 3 tipskuponer, der var dengang ikke kalkerpapir, så det tog sin tid. og en dag jeg havde min bedste veninde med, "følte jeg at jeg fortjente en belønning" så jeg købte en salmiakstang som vi delte. Min mor opdagede det selvfølgelig med det samme, der manglede 10 ører. jeg modtog den eneste lussing jeg har fået i mit liv,i overværelse af min veninde. Jeg var så flov og det medførte at jeg ikke siden har stjålet eller bedraget. Måske en meget naiv demonstration af moral, men ikke desto mindre et bevis på at ordentlig opførsel skal indpodes meget tidligt i livet. Så sætter det sig fast. Samvittighed er noget vi alle er født med, moral skal indlæres, og når man lever i et demokrati, som vi selv har valgt, så skal man ikke bedrage hinanden. Og det uanset om der er nogle der har mere end en selv, måske er der en grund til det.


  • #46   14. mar 2018 #7
    Du skriver, Alis, :" Jeg prioriterer menneskers velfærd og en families trivsel meget højt.
    Mennesker på kontanthjælp er så meget i vanskeligheder at de har lov at redde livet."

    Samt

    Hvis man en dag sørger for at mennesker på overførselsindkomst de har hvad de skal bruge, så vil jeg heller ikke længere se gennem fingre med snyderi, og så vil det ikke længere være nødvendigt.
    og:
    Man kan ikke opretholde en rimelig levestandard på kontanthjælp

    Hvis man på kontanthjælp har råd til at tage på ferie til de varmere himmelstrøg, så HAR man hvad man skal bruge! Dermed også en rimelig levestandard.
    Det hænger ikke sammen hvad du skriver Alis!



  • #48   14. mar 2018 Jeg er træt af at høre om alle de 'stakkels' børn.

    Hvis man er uden uddannelse, og i årevis har levet af kontanthjælp, så sætter man ikke børn i verden! Slet ikke gentagne gange.

    Det er ikke en menneskeret at få børn, men en pligt at kunne forsørge dem selv, og ikke lade andre menneskers penge forsørge sine børn!


  • #50   14. mar 2018 Sandt at den danske mentalitet har ændret sig, og flere er blevet mere egoistiske.

    Men det største problem, som har ført til at det desværre i højere grad er nødvendigt at gå hårdere til værks, er de fremmede kulturer som 'udsulter' vores velfærdssystem, arbejder sort og får en hullens masse børn, uden at have lagt en reel skattekrone i vores fælles bugetkasse.



  • #51   14. mar 2018 #42 ole S
    Forrige regeringer, rød el. blå er lige fedt da det først er indenfor de sidste 5 år der er blevet strammet op til et niveau hvor det knap kan svare sig at gå hjemme, medmindre man er enlig med min.3 børn.
    Jeg formoder der er grænser for hvor længe man kan få,understøttelse hvis man siger nej til anvist arbejde og rigtig mange er ikke-medlem af en a-kasse, men da forskellen på ydelserne ikke var ret store dengang er det jo ikke underligt at mange ikke gad arbejde.
    Det er heller ingen hemmelighed at lektorer, rektorer, professorer m.m der har brugt mange år i undervisningssystemet generelt er venstreorienterede.
    Udtalelsen som lektoren fremkom med "det er småpenge ifht, gevinsten" passer præcis med den generelle holdning hos Enhedslisten og øvrige venstrefløj som anser de offentlige kasser for et tag selv bord der altid er fyldt smiley
    Jeg kan ikke se at standarden forringes af den grund smiley


  • #53   14. mar 2018 #52

    FHHH. Kunne ikke være mere enig i et indlæg.


  • #54   14. mar 2018 #47 Alis C
    Jeg kommenterede på hvad du skrev i #33 og kan ikke se en ændring i #44.
    Hvad mener du præcis når du skriver: Hvis folk har opøvet en samvittighed og kan tænke selvstændigt, så tager de ikke mere end de behøver ?
    Er det flere penge der opøver samvittigheden og får dem til at tænke selvstændigt ?

    Nu var det dig selv der bragte stress på banen og jeg mindede bare om at mange mennesker er stressede på deres arbejde så jeg kan ikke se hvordan det skulle være en undskyldning for at snyde sig til ekstra ferie fordi man er uden arbejde.

    Desværre viser undersøgelser at mange af disse mennesker ikke er istand til at hanke op i sig selv så svaret på dit spørgsmål er nej.
    Hvordan flere penge skulle animere dem til at gå på arbejde tror du nok ikke engang selv på Alis !

    Det samme gælder din sidste bemærkning da du nok ikke har indset at nedskæringerne er sat i verden for at tvinge de arb.duelige ud i arbejde.
    Danmark har ikke råd til så mange mennesker på off.forsørgelse det må da snart være klart for enhver og de sidste 20 års socialpolitik har bare gjort det værre.

    Forklar venligst hvor pengene skal komme fra hvis vi fortsætter med at producere folk uden for arb.markedet med en lige så stor indkomst som lavtlønnede i arbejde !





  • #56   14. mar 2018 Politisk sort!!!!!!

    Hva' er det nu for noget?



  • #58   14. mar 2018 #55 Ole S
    Nu er det vist dig der er gået i sort ole S !
    Uagtet hvad du måtte mene om min politiske overbevisning har jeg ingen steder i denne tråd kaldt politikere for hjernedøde så den påstand kommer du til at trække tilbage !
    At sammenligne med Nordkorea som er et diktatur uden et politisk system vidner om at du har tabt sutten ole S, så tag lige og stram op TAK !


  • #60   14. mar 2018 Vi er alle forskellige og nogen er mere skrøbelige end andre, både fysisk og psykisk.
    Min barndom indeholdt både yderst fattigdom, hygge, hårdt arbejde og revselse af den gamle skole hvis man trådte ved siden af.
    Det samme gjaldt skolen hvor pegepind, lineal og flade øretæver blev anvendt på livlige drenge som mig.
    Feriekolonierne om sommeren var omend endnu værre, men jeg har aldrig følt trang til at beklage omstændighederne hverken før eller siden da vilkårene var sådan og jeg anser ikke min barndom som ulykkelig, tværtimod smiley


  • #62   15. mar 2018 Det er sq også for dårligt ikke at kunne blive millionær på kontanthjælp, sæt den så op FHHH smiley smiley smiley

  • #66   15. mar 2018 Alis, skal det kunne betale sig at arbejde ?? - der er masser af jobs, det handler bare om at gå ud og søge.

  • #79   15. mar 2018 Alis du har desværre ikke opdaget at hele den offentlige sektor er en service sektor der financieres af statskassen.
    Statskassen får sine indtægter fra private virksomheders eksportindtægter som primært omfatter, industri, landbrug, fiskeri og know how.
    En pæn del af disse virksomheder ejes af de rigmænd som du vil smide ud.
    Du foreslår et større forbrug på de offentlige finanser, med den ene hån og vil smide de mennesker ud som er grundlaget for selvsamme finanser, med den anden hånd smiley
    Jeg vil forslå dig at læse "samfundsøkonomi for begyndere" inden du dømmer nogen smiley


  • #82   15. mar 2018 Øhh Alis - hvilke samfund har kun en offentlig sektor ?

  • #89   16. mar 2018 Forhedehulehelvede #84 der lever jeg gerne - men desværre findes den jo kun i fantasien smiley

  • #92   16. mar 2018 Godt formuleret Ronald og helt enig.

    I takt med at diagnosehåndbogen bliver tykkere og tykkere stiger antallet af mennesker udenfor arb.markedet og det er sku tegn på et sygt samfund i mere end een forstand smiley


  • #95   16. mar 2018 Alis, der har været masser af udsendelse om kontanthjælpsmodtager, der er også penge til smøger og bajer, men sådan helt konkret, hvad skal der så være penge til ??

  • #99   16. mar 2018 #94
    Du er en del år ældre end mig Ronald, men da jeg kom i lære i 65 som smed var lønnen 0,99kr i timen og arb.ugen lød på 47 timer (incl.lørdag). Ugelønnen på 46,50kr dækkede 25kr i kostpenge hjemme og resten til benzin til knallerten samt smøger.
    Derudover tjente jeg som buddreng efter arbejde der financierede mine diskoteksbesøg i weekenden.
    Forskellen på dengang og nu er rystende i flere henseender og absolut til den negative side set fra mit hjørne.
    At sætte tæring efter næring er ikke eksisterende da barren er sat alt for højt idag.
    Jeg lejede et kælderværelse med adgang til thekøkken og toilet da jeg flyttede hjemmefra som 17 årig og havde kun en seng og mit sengetøj, men det var mit hjem et års tid.
    Alting skulle der spares op til og det tog hulens lang tid fordi pengene var små.

    Det er urealistisk at ønske disse tider tilbage, men det personlige ansvar for eget liv er sku godt nok en mangelvare idag smiley


  • #106   16. mar 2018 FHHH.

    Så må vi kalde på Alis, det er hendes yndlingsord. smiley


  • #110   16. mar 2018 # 59 ifølge Alis. Af dit indlæg fremgår det også, at du anser lussinger for at være en god opdragelsesmetode.,


    Det er noget af en konklusion at komme til, på mine vegne, og ikke så lidt flabet, du taler om at man ikke skal være personlig og samtidig fortsætter du uforstyrligt med at give os din egen livshistorie for hundrede og syttende gang, Nu må du gerne stoppe, jeg kan den ord for ord, vi er ikke demente alle os andre, selv om du taler ned til os som om det var tilfældet.
    Foruden glorificere du i et langt indlæg i denne debat Kommunismen, Og nu hvor vi har åbnet for Pandoras æske, og er personlige,( du åbnede nemlig æsken denne gang. ) så vil jeg spørge om hvor i alt verden findes den Parallel Dimension du har levet i, er dens navn muligvis " Eldorado".


    De Russiske ledere for sådan nogle fandtes altså også, levede det velhavende liv i deres kæmpe "sommerhuse" ved Sortehavet, imens deres lakajer K.G.B holdt den almindelige fattige arbejder i et jerngreb at frygt. De forsvandt til Gulag eller blev likvideret hvis der var det første tegn på oprør.Så jeg mener ikke at der er grund til at fremhæve den slags styre.
    Og til slut, så ville jeg ,hvis du gerne ville vide min livsopfattelse og opdragelses metoder altid selv forsørge mine børn, om så jeg skulle hoppe på tungen,. Jeg har været udsat for så meget krævende i mit liv og arbejdet så hårdt at folk omkring mig måtte melde mig syg, fordi jeg ikke selv vidste hvor slemt det var fat. Og jeg ved at man må sætte tæring efter næring, det lærte jeg meget tidligt og en anden ting ved jeg også, nemlig at der ikke nogen der dør af sult her i Danmark, vi har det rimeligt god. Og man skal ikke misunde dem der har arbejdet en virksomhed op fra bunden, dem må man tage hatten af for. De skaber desuden arbejdspladser, bare se hvor mange ansatte" Lego" har, hvad skulle de mennesker ellers lave elle tjene penge på.


  • #113   16. mar 2018 Cody N #92 jeg er jo enig med dig om den dersens håndbog men kunne alle de nye opdaget sygdomme i mange tilfælde lægges ind under nogle andre + hvem skal bestemme hvilken sygdom der er de rigtige smiley

  • #114   16. mar 2018 Leon - jeg tror en del af forklaringen ligger i at alle skavanker idag helst skal have et navn, til forskel fra tidligere hvor de fleste skavanker blev bagatelliseret.
    Begge dele er lige dårlige, men det betyder så at antallet diagnoser stiger.
    Bagsiden af medaljen er så at mange slæber rundt på en diagnose resten af livet selv om de for længst er blevet raske.
    Ex. bliver mange livlige og rastløse børn diagnostiseret idag til forskel fra før hvor det blot blev betegnet som en aldersbetinget adfærd smiley


  • #115   16. mar 2018 Ja og i dag hedder det ADHD og alle mulige andre bogstavs sammensætninger, hvem har ikke ADHD, jeg har, men det er kun, når det tager mig smiley smiley smiley

  • #117   16. mar 2018 Så kan I lide sammen, det er godt at have fællesnævner smiley smiley smiley

  • #119   16. mar 2018 Cody N jeg var bare en vild snotunge som barn med hvad der nu tilhøre det smiley

  • #120   17. mar 2018 Hæ hæ Leon - velkommen i klubben smiley

  • #124   17. mar 2018 Min lille anekdote, med den famøse salmiakstang, var ment som et lille bevis på at det kan have en profylaxisk betydning , at tage tyveri i opløbet.
    Ikke et studie i min eventuelle kriminelle løbebane.
    Jeg er lidt beæret over at du sådan laver en profilering af min væremåde. Et dobbeltløbet gevær, med giftige udtalelser i det ene løb og diplomatisk overflade snak i det andet. Du har virkelig anstrengt dig for at skabe så spændende og "Rammende" billede. Læg lige mærke til den dobbelttydige mening i ordet Rammende. I forhold til det jagtgevær du har udstyret mig med.

    I forhold til det Kommunistiske styre, så er ideologier simpelthen så gode, altså i teorien.Og den virkelighed der var grundlag for et sådan styre kan ikke bortforklares med noget som helst,
    Med hensyn til at bruge eksempler om min løbebane, der efter din mening ville have udartet sig ret kriminelt, så er det eksempel du bruger nemlig" Hitler Kortet", slet ikke noget der hører til i denne tråd,.
    Det emne der er til diskussion er om folk, der absolut ikke har penge, skal rejse på betalt ferie, om det beløb de så oppebærer/ bedrager for er nok så lille. Så har de vel også råd til at købe mad til deres børn, Og jeg ved at der ikke er nogle danske børn der dør af sult.


  • #125   17. mar 2018 Mein Kampf kan anbefales....

    Faktisk hentede hitler inspiration hos kommunismen


  • #128   18. mar 2018 Jeg må give Alis ret i at nationalsocialisme intet har med socialisme at gøre.
    Nationalsocialisterne arresterede både kommunister og socialdemokrater, bøsser, jøder, handicapede, det danske politi.....

    Men hvem er det der anfægter det?


  • #135   18. mar 2018
    Til Alis, du skulle tage at leje filmen "Blue Wave" så bliver du da lidt klogere på hvordan man kan manipulere med mennesker. det er et forsøg som en universitets professor lavede med sine elever. Super interessant.
    Den dybere grund til uroen i tyskland var at jøder holdt sammen i loger og var rige, og samtidig var der arbejdsløshed i tyskland.


  • #141   18. mar 2018
    Ja nasty det er rigtigt, den hed the wave, det er nok fordi de skulle hilse på hinanden men ordene "Blue Wave, og så lave et slag på brystet, med hånden, Som en efterligning af Nazi hilsenen.
    Og Ron du har så meget ret, jeg forstår heller ikke hvad det er der provokerer mig så meget, at jeg ikke kan lade være med at svare hende.
    Måske har du ret i de politiske motivationer Anella, men Hitlers ideologier kunne kun få grobund i folk fordi der var de tilstande som jeg beskrev. Hvis folk havde været tilfredse med deres tilværelse havde de ikke fulgt ham.


  • #143   19. mar 2018 Vi mennesker fascineres af ekstremisme er mit indtryk og nogle har den største evne til den slags, at en reaktion er uundgåelig.

  • #145   19. mar 2018 Super billede Ronald.
    Synonym betegnelse på Vesteuropas knæfald for islam smiley


  • #148   19. mar 2018 Har du tænkt på Alis, at det kan være at du hele dit liv har været mentalt forstyrret, og ikke dine omgivelser og alle de forskellige personer som du anklager?

    En mentalt forstyrret person vil jo ikke selv indse det, men skyder skylden på alle andre for sine vanskeligheder, fortrædeligheder og besvær ved at skulle omgås normalt- mentale mennesker.

    Det er vel en mulighed!


  • #151   19. mar 2018 Ja, du har en anden mening i mange ting, men du har også i årevis debatteret med flere af os her.
    Vi kommer fra forskellige baggrunde, forskelligt arbejde, forskellige aldre, men alligevel ser vi en, ja begavet, men også mentalt forstyrret person som er ude af trit med virkeligheden.

    OCD er en psykisk sygdom, angst for at gå ud og møde andre er psykisk. Altid er at skyde skylden på alle andre end sig selv er psykisk.

    Måske har din familie altid kendt til dine 'vanskeligheder', forsøgt at beskytte dig, men istedet har du følt det modsatte, nemlig at de 'toturede' dig.


  • #152   19. mar 2018 #151 det giver rigtig god mening, du er bare ekspert i at finde hunden, hvor den er begravet og så er det bare sagt på en sober måde, og vi kan godt blive enige om, at det er sørgeligt.

  • #153   19. mar 2018 Nu får jeg næsten ondt af Alis. smiley

    Er hun virkelig så syg? smiley


Kommentér på:
Social bedragere

Annonce