{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
706 visninger | Oprettet:

emne fra BG {{forumTopicSubject}}

kopieret fra BG. hvad er jeres holdning?

Nu må der snart være nogle politikere, der får øjnene op for den stigende vold blandt især unge muslimske mænd. Det er på tide, at man i Danmark erkender, at disse menneskers overrepræsentation i kriminalitetsstatistikken ikke alene skyldes sociale forhold, men i høj grad også den intolerante religion, hvorunder de opdrages.

Hvis du opdrager et ungt menneske ud fra en livsanskuelse, hvor kvinder er mindre værdige end mænd, hvor ikke-muslimer er undermennesker, hvor det er dig forbudt at være venner med ikke-muslimer, hvor ikke-muslimers liv og ejendom kan frarøves uden moralske skrupler og hvor vold og intolerance er dybt forankret, er det vel helt naturligt, at integration ikke er muligt og at selv samme mennesker er stærkt overrepræsenteret i voldssager.

Dette får ingen ende før Danmark og de danske politikere får øjnene op for landets tilstand og erkender hvad den stigende udbredelse af Islam betyder for kriminaliteten i landet. Se blot hvordan kriminaliteten er de etniske uroligheder er steget markant i Paris. Se hvordan byer som Malmö og Göteborg med 22% muslimer har flere voldssager end København (som trods alt har langt flere indbyggere).

Så lad de andre europæiske lande hyle alt det de vil om fascistiske tilstande i Danmark – ligesom da 24-års reglen blev indført.


Kommentarer på:  emne fra BG
Kommentér på:
emne fra BG

x