{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.096 visninger | Oprettet:

Hjælpen udeblev da de sad fast i mudde {{forumTopicSubject}}


Det var ikke kun ulykken med den lavt flyvende helikopter og den løbske hest, der var årsag til dramatik i sidste weekend. Nu forlyder det, at en kvinde fra Holstebro, Heidi Liisberg, sad fastklemt med sin 19- årige hest i et koldt vandhul i flere timer uden at kunne få hjælp fra politiet. Med mindre man har tegnet et Falck-abonnement sender politiet nemlig klienten direkte til Falck's vagtcentral, og det kan som i dette tilfælde, være årsag til forsinkelser.


Heidi Liisberg sad gennem flere timer i et meget koldt vadhul ved Vegen Å. Først kæmpede hun for at få sig selv op, og dernæst forsøgte hun at redde sin hest op, som også sad fastklemt. En veninde så til fra sidelinjen, mens hun forgæves forsøgte at skaffe hjælp fra politiet, som ikke havde tid til at komme. Politiet henviste imidlertid til Falck eller foreslog, at de kunne sende en ambulance. Men hos Falck mente man, at pigerne skulle ringe til politiet igen, så de via alarmcentralen kunne anmode Falck om assistance. Så det var meget frustrerende, fortæller veninden, der sad på sidelinjen og skulle skaffe hjælp hurtigst muligt, og som samtidig kunne overvære, hvordan både hest og veninde kæmpede for deres liv.

Frem og tilbage mellem politi og vagtcentralen

Politiet mente stadig, at pigerne skulle ringe til Falck. Men så begyndte de pludselig at spørge til, om det var vores heste, fortæller veninden, og undrer sig over, hvad det måtte have med sagen at gøre i en sådan situation. Men da veninden ringer op til Falck for anden gang, kan vagtlederen godt høre alvoren i stemmen og sender en vogn af sted.

Alt i alt gik der således næsten 45 minutter før der kom hjælp. I det øjeblik havde hun lige akkurat fået kæmpet sig fri af vandhullet, men kun ved et tilfælde og kun på grund af et ryk fra den kæmpende hest, fortæller hun bagefter, og tilføjer, at situationen i vandhullet ikke var "for sjov".

Efter ca. 3 timers intenst og imonerende redningsarbejde kunne Falck trække den gamle hest op. Og på mirakuløs vis er alle helt friske igen, fortæller pigerne efter at have fået episoden et par dage på afstand. Men frustrationerne over politiet er der stadig:

"Man tror jo at de kommer, når man har brug for hjælp. Men det gør de altså ikke, og det er bare ikke godt nok".


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælpen udeblev da de sad fast i mudde
  • #2   13. dec 2007 Det er utrolig at de ikke gør mere ud af sådan noget! .. Det er sq for dårligt..!

  • #3   13. dec 2007 Så lige at de også havde svigtet en tysker som døde!.. han var fundet liggende ved siden af sin bil, meget fuld.. der blev ringet efter politiet som sagde at de skulle sætte ham ind i sin bil og tage nøglerne! . som de ville komme og hente! :S

  • team Bandit H
    team Bandit H Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 24 Svar: 251
    #4   13. dec 2007 Ja er for dårligt, men er jo også svært at vurdere om det er nødvendighed for at sætte en vogn ud.....

    Men ja helt en klart en fejl fra alarmcentralens side^^


  • #5   13. dec 2007 hvorfor var det lige hun ridder i et vandhul. dårlige service dog .

  • #6   13. dec 2007 michael M

    Det var på marken / folden
    hvor hensten gik inde på.
    hun skulle trække den ind også skete det


  • #7   13. dec 2007 De danske lovslikkere er sq ikke for gode smiley hellere bruge tiden på at stoppe knallerter og biler der køre lidt forstærkt ude på lars tyndskids mark, mens der sker alt muligt meget mere alvorligt..

  • #8   13. dec 2007


    Skrevet: 13-12-2007 12:45:43 Slet indlæg

    tror sku ikke så meget det er politiet i skal brokke jer over. de har jo kun et vist antal mand og råde over. det er jo ikke dem der bestemmer hvor mange de må være på arbejde. smid en klage over til de fornuftige meneskel på christiansborg og send samtidig en tak til de pæne unge rolige menesker på nørrebro der har sørget for en 10000 afspadserings timer


  • #9   13. dec 2007 Man kunne jo bare ringe og sige at der sidder et menneske fast i stedet for en hest smiley

    Det lyder bare til at være kommunikationsfejl.


  • #10   13. dec 2007 Jaa, men altså det er jo ogs for dumt at helikopter folk flyver så lavt at hensten bliver bage/ forskrækket.

  • #11   13. dec 2007 Ja. Men syntes det er mærkeligt at Politiet ikke sender Falck ud når de får af vide at det er en hest :-S

  • #12   13. dec 2007 Det var Hest & Menneske

  • #13   13. dec 2007 Ups undskyld finder lige historien før det


  • #14   13. dec 2007 Heste-nettet har ved tidligere lejlighed skrevet om problemer med lavtgående helikoptere i England. Nu har en kvinde i Odense oplevet en panisk hest på grund af en lavtgående helikopter, der var ved at kortlægge grundvandet i Odense i sidste weekend.



    Keea Treu Grønbech fortæller, at den pågældende helikopter svævede lige oppe over hovederne på dem, da hun går tur med den ellers rolige fuldblodsvallak Damister Bailys. Vallaken var netop blevet opereret, så derfor gik hun tur med den i stedet, som hestepasser for ejeren.



    Træernes toppe viftede kraftigt, så tæt på var helikopteren, og pludselig bliver hesten mere og mere vild, og begynder at løbe panisk frem. Keea Treu Grønbech falder forover, da hun forgæves prøver at holde sig fast i træktorvet, idet hun netop befinder sig i en større skov, forklarer hun. Hun bliver trukket af sted på siden et stykke vej, men kan ikke huske mere af, hvad der helt præcist skete andet end at hesten pludselig var væk.



    På skadestuen konstaterer de, at hun har været bevidstløs og har fået en flænge i baghovedet samt skrammer og sår over hele kroppen, hvilket sandsynliggør at hesten må have ramt hende inden flugten, siger de. Keea Treu Grønbech fortæller yderligere, at hun lige siden episoden skete i sidste weekend har haft hovedpine.


Kommentér på:
Hjælpen udeblev da de sad fast i mudde

Annonce