{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
826 visninger | Oprettet:

Wietnam og videre {{forumTopicSubject}}

Jeg har altid været fascineret af filmen "Deerhunter" som på en god måde beskriver de uhyrligheder som forgik i Vietnam - hvor ødelagte de kommer tilbage total smadret og dog finder en form for fred - men spøgelserne vil altid være der.

Flere hundrede tusinde mennesker blev dræbt - mange gange giver en krig ingen mening. Mange gange ville det være færre meget færre hvis man ikke blandede sig.

Den ene ideologi bliver erstattet af en anden ideologi og hvem siger det er den rigtige?

Man har ikke lært af historien og den gentager sig igen og igen, Irak, Afghanistan, imens sidder stammerne og hygger sig over at landet er ustabilt og dermed vand på deres mølle. Man prøver at centraliserer Afghanistan på regerings niveau men i realiteten er det stammer som sætter dagsorden.

Syrien er så splittet at man ikke kan finde ud af om Assat er massemorder eller helt - ud fra vidner var det Assat som angreb sin egen befolkning - men det lader man lige ligge fordi Rusland også er involveret.

Danmark kan gå bankerot hvis vi forsætter der hvor USA slap for de er så blevet kloge på kun at være konsulenter og alle andre er så kanonføde...genialt at lade de andre kæmpe og lave endnu mere lort i Mellemøsten.

Det kan måske være kynisk at jeg siger at lade dem selv i Mellemøsten kæmpe deres kampe, men historien viser at det faktisk giver færre ofre.

Vi gik ind i Irak og smadrede landet og fjernede en diktator som gassede kurdere - der var mange tabstal og de forsætter i en lind strøm så læresætningen må være at havde man ikke fjernet Sadam så så vi et meget mindre tabstal for nu da landet er smadret så er der forskellige stammer som kæmper mod hinanden om at vinde landet. Sekterisk vold - bombninger af markeder, tak til alle som har deltaget og håber at i har en god smag i kæften - sukkers....

https://www.youtube.com/watch?v=xAAiYMgFcbw


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Wietnam og videre
Kommentér på:
Wietnam og videre

Annonce