{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
388 visninger | Oprettet:

Enhedslisten og revolution? {{forumTopicSubject}}

Der er desværre en her på Baboom der ustandseligt poster indlæg ind, som ikke er seriøse, men som får lov at stå uimodsagt, da alle han ikke er enige med bliver blacklistet.

Nu sker det så igen.

Enhedslisten opfordrer til revolution mener han....

Ja, det var en del af deres gamle partiprogram, men Johanne Smith Nielsen, har nu indtil flere gange sagt, at det burde slettes, fordi meningen misforståes.

Tro nu ikke jeg stemmer på Enhedslisten, men ret skal være ret.

Her er deres principprogram:

https://enhedslisten.dk/parti/enhedslistens-principprogram

Og her er hvad de mener med revolution:

"Derfor arbejder vi for en grundlæggende forandring af vores samfund, hvor kapitalisme erstattes af et socialistisk demokrati. Det er det, vi kalder for en revolution."

Så meget for en farvet religions fanatiker, der har solgt sin sjæl til Fanden, men sådan er det jo med de prædikanter.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Enhedslisten og revolution?
  • #1   14. maj 2016 Enhedslisten og min bare .....

    Tornerose eller skolegårdspolitik, det er, hvad Enhedslisten består af, de har slet ikke nogen finansieret adresser på noget af alt det "gode" de foreslår, hvad ville de gøre uden kapitalisme, se lige de lande, hvor de ikke har kapitalisme, går det godt ??

    Jeg får gåsehud af at tænke på, hvor forfærdeligt de havde det i Gl. Rusland.


  • #2   14. maj 2016 Jo skat, der er rigtigt nok, men det er ikke det der er pointen i indlægget. smiley

  • #4   14. maj 2016 OS, hvad står Enhedslisten for ?? - sammenligner dem med daværende DKP, mon ikke det har lidt at gøre med Gl. Rusland.



  • #6   14. maj 2016 Ja, og det er det, som er så godt, OS, men der er langt endnu, før de vågne helt op og stryger alt deres evindelige pis med, at vi skal eje lige meget og være lige dumme, det dur ikke.

  • #8   14. maj 2016 Jooo - jeg synes nu, at jeg har forstået det hele, de har da ondt i røven over alle dem, som tør satse, sætte noget i gang, altså alle dem som skaber arbejdspladser, de skal da dele hele molevitten med alle medarbejderne, der bare kan gå hjem kl 16 helt uden ansvar og vente på månedslønnen og så kan dem, som skaber arbejdspladserne da bare arbejde 70+ timer om ugen.

    De snakker og snakker og kommer med alle mulige gode ideer til alle de fattige, hvornår er vi fattige og alle flygtningene + alle de andre, men er alle deres gode ideer finansieret ??


Kommentér på:
Enhedslisten og revolution?

Annonce