{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.054 visninger | Oprettet:

Alle slankere bare ikke kvinder,,, {{forumTopicSubject}}

Hvorfor bliver danske kvinder federe og mændene holder den slanke linje?

Fedme kurven er også faldet blandt børn fordi forældre er begyndt at tage ansvar men hvorfor ikke ansvar for sig selv?

Det kan jo sammenlignes med at moderen siger at barnet skal huske sin cykelhjelm imens hun selv køre uden. Det giver et forvirrende signal til barnet som ikke fatter hvorfor det skal have hjelm på men ikke moderen.

Fedme kan tilskrives mange årsager men hvis jeg bare tager op med dem som er raske men bare har en uvane så kan man selv gøre noget. Mange gange kommer det så vidt at kun en operation er en løsning. Men det er en dårlig løsning da man kun kan spise det som svare til en tennisbold og det er for resten af livet. Dvs man stort set ikke løser problemet men lukker af for det.

Nu skrev jeg raske - men man skal ikke være overvægtig ret mange år før alle dårligdomme kommer væltende som diabetes, kolesterol, gangbesvær, belastning af diverse led. Det er sikkert ikke nemt at være overvægtig og fanget i sin krop - og så bare > nå ja det går nok....flere bliver bondefanget af diverse plattenslagere med hurtige råd som er dyre med at spise sig slank, sidde i sin sofa med et elektrisk whatever og en stram mave som en på 20.

Det må efterhånden være skrevet med store ladeport skrift i rødt at der ikke er en nem løsning men en ret simpel løsning som kræver at man indtager mindre kalorier end man forbrænder.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alle slankere bare ikke kvinder,,,
Kommentér på:
Alle slankere bare ikke kvinder,,,

Annonce