{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
977 visninger | Oprettet:

Når man skal pølle så skal man {{forumTopicSubject}}

En hjemløs blev afvist hos en Starbuck i USA så ifølge en video så blev det klaret ved at skide i et bæger og tisse i et bæger.

Shit Happening - bare det var så fredeligt i Jakarta men her nøjes han ikke at skide men springe sig selv i luften og svine naturen til med sit lort.

Indonesien er jo et muslims land og de har absolut ingen tropper nogen steder i Mellemøsten så det er en gåde hvorfor man laver den slags terror.

Kunne også være at dem som bombede og skød var ekstrem ubegavet det er jo set før.

Men fakta er desværre at det i de fleste tilfælde drejer sig om folk som er ret begavet.

Irak bomber man også løs og dræber fuldstændigt spontant alt som bare befinder sig på en markedsplads som ikke har nogen som helst forbindelse til Syrien men bare folk som køber ind til aften måltidet.

Hvordan kan man begrunde et sådan angreb når det faktisk ikke er målrettet? Det er som om at nogen skal have aben og bøde for det som andre gør uden at målrette.

Det ville jo svare til at Obama bombede hele byen hvor Osama Bin Laden befandt sig i et hus - men det gjorde man ikke men en kirurgisk aktion som kun gik ud over dem som befandt sig i huset.

Terror er i flere tilfælde noget spontant noget uden omtanke - uden mål, uden resultat. andet at springe sig selv i luften for at evigt kunne bolle 72 jomfruer i et eller andet hjernedødt univers som nogen tror på.

En aktion skal have et formål en agenda en grund ellers giver det ingen mening om det er terror eller en OOPS:_


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Når man skal pølle så skal man
Kommentér på:
Når man skal pølle så skal man

Annonce