{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.721 visninger | Oprettet:

Daniel H
Daniel H
Tilmeldt:
26. nov 2007
Følger: 1 Emner: 12 Svar: 22

Tandlæge skræk? hjælp? {{forumTopicSubject}}

Jeg skal bores.. Jeg har tandlæge skræk så det basker.

Jeg vil bedøves, altså "sparket ud som et lys".

Nogen herinde med tandlæge skræk eller forstand til at hjælpe?? Jeg vil derefter så søge en tandlæge der kan give mig det "drug", og få hullet lappet smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tandlæge skræk? hjælp?
  • #1   16. nov 2012 Det koster mange penge at komme under fuld narkose og få lavet et hul eller lignende. Altså narkosen koster mange penge. Men der er tandlæger som har specieliceret sig for folk med tandlægeskræk. Men ellers prøv og opsøg nogle tandlæger og hør dem af.

  • Kerian
    Kerian Tilmeldt:
    nov 2009

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 41
    #2   16. nov 2012 Er du medlem af 'danmark' kan du få det til billigere penge.
    Anyways, jeg har ikke selv tandlægeskræk, men min veninde har. Hun var også i din situation hvor hun skulle have lavet et hul i tanden og det var uden bedøvelse Det hun gjorde var at meditere inden(o.O), det hjalp for hun fandt da en indre fred og slappede mere af da hun kom til tandlægen.

    Det handler vel et eller andet sted, at blive enig med sig selv om, at der intet farligt er i det? Man dør jo ikke lige frem af det. Tage dybe indåndinger og slap af, tag en (bedste) ven/veninde med, som kan holde dig i hånden - ved godt at det måske virker barnligt, at holde en person i hånden til tandlægen, men det virker mindre anspændt fordi man har en anden person tilstede i rummet end tandlægen og assistenten.


  • #3   16. nov 2012 Jeg tør godt garanterer dig at du på ingen måde kommer under fuld narkose hos nogle tandlæger for noget så simpelt som et hul.
    Risiciene for komplikationer er alt for høje ved fuld narkose.


  • Daniel H
    Daniel H Tilmeldt:
    nov 2007

    Følger: 1 Emner: 12 Svar: 22
    #4   16. nov 2012 Tusind tak for hurtig response! smiley

    Hvis der er flere der har erfaringer, skriv dem gerne, de bliver læst og er til stor nytte for mit vedkommende!


  • #5   16. nov 2012 min kæreste lider af angst for tandlæger og nåle, hun får sådan nogle små lilla piller som hun skal tage ca en time inden hun skal til tandlæge. Hun tager en hvis hun bare skal undersøges, men skal hun stikkes så tager hun to. Hun bliver fuldstændig pil "skæv" hun må ikke være i trafikken selv hele dagen efter hun har taget dem.
    Spørg din tandlæge om sådan nogen evt. De gør simpelthen du er ligelgad, hun var ved at gå ud foran en bil "bare fordi hun kan" man går i sin egen lille kasse når man har fået dem, og de virker !!
    hun har prøvet hypnose og alt muligt andet, men dem her er det eneste der kan tage hendes angst anfald når hun kommer i stolen.
    Hendes tandlæge er desuden og specialiseret i tandlæge skræk, og det kan varmt anbefales siger hun, de er virkelig dygtige til at gøre hende tryg.


  • #6   16. nov 2012 Indtil for ca. 2 mrd. siden havde jeg ikke været ved tandlægen i ca.15 år...
    Jeg HADEDE at gå til tandlægen og jeg tror det skyldes at jeg har haft nogle "uheldige" erfaringer med diverse tandlæger helt tilbage fra skoletandplejen og frem til en rodbehandling for ca 15 år siden...
    Jeg har som sådan ret stærke tænder ( få huller ), men hvis hullet ikke bliver behandlet i tide går det ud over tandens styrke, hvilket resulterede i at 3 kindtænder var flækket/knækket.... Og det gør avs... smiley
    For to måneder siden var smerten blevet så slem at nu skulle der bare ske noget.
    Frem med telefonbogen og så bare starte fra en ende af...
    De første jeg fik fat i var Tandlægerne, Kløvermarken 12 i Herning. Jeg spurgte om de havde nogen erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk og det mente de da nok de havde... Og jeg må tilstå at det klarede de til UG med kryds og slange... smiley Meget venlige og tålmodige. Intet foregår hurtigere en du har lyst til og det at blive bedøvet er bare noget andet i vore dage... I dag er det ikke en sprøjte med en lang tyk nål, men et "anordning" der faktisk bedøver foran nålen, så man overhovedet ikke mærker stikket. ??? De er hurtige og effektive. De to første tænder jeg fik "fjernet" tog ca. 15 min. pr. stk. og der var ingen smerte. Kun den noget underlige fornemmelse af nogen der "brækker" i dig... X-b
    Jeg havde kun 1 hul der skulle "plomberes" og det klarede de på 10 min. uden bedøvelse - Jeg mærkede INTET ??? Der var ingen gener bagefter da der plomberes med et plastmateriale der hærdes med ultraviolet lys ??? Det er bare SÅ smart smiley
    Jeg er stadig ikke vild med at gå til tandlæge, men det er slet ikke så slemt som jeg huskede det... smiley Jeg tror det betyder ALT med en dygtig og tålmodig tandlæge som du stoler på. Jeg tror dog også at økonomien har haft meget at sige for mit vedkommende. Hvis man skal vende hver en 50-øre i hverdagen er det meget nemt at bruge prisen som en undskyldning for at blive væk, men det problem har jeg heldigvis ikke længere... smiley
    Gå nu til tandlægen - Du vil bare ha' det så meget bedre når det er overstået...


    profilbillede
  • #7   16. nov 2012 Beom valium, stesolid eller diazepam - det er beroligende og det virker

  • #8   16. nov 2012 Når jeg skal have lavet noget har jeg fået lattergas (ved ikke om man bruger det længere, da det er længe siden) og det fjerner fokus fra hvad de laver..

  • #9   16. nov 2012 Prøv med hypnose mod tændlæge skræk, det har jeg selv gjordt og det har virket fantastisk godt ! smiley

  • Frederik H
    Frederik H Tilmeldt:
    okt 2012

    Følger: 1 Svar: 5
    #10   28. feb 2013 Jeg har faktisk gået rundt i mange år med samme frygt. Det hele stammede fra en meget dårlig oplevelse jeg havde, hvor jeg havde en meget smerte borring, da jeg var mindre. Fuld narkose er ret hårdt, da det kan ødelægge dit immunforsvar. Jeg gik i stedet til en tandlæge, der har specialiseret sig i tandlægeskræk (denne her bruger jeg og ligger på Frederiksberg):
    http://www.tpfrb.dk/Tandlaegeskraek
    Her fik jeg en smertefri behandling (uden fuld narkose) og har ikke de samme bekymringer længere smiley


  • Ammar A
    Ammar A Tilmeldt:
    nov 2014

    Følger: 1 Svar: 1
    #11   5. nov 2014 Narkosen er en dyr behandling, og du kan nok ikke få en tandlæge til at lægge dig i fuld narkose for et enkelt hul.

    Kontakt en tandlæge, der sætter rigeligt af med tid til behandlingen. Start en time før behandlingen med noget beroligende (evt. benzodiazepiner).
    Evt. læs på tandlægens hjemmeside om hvordan de lægger bedøvelsen, om der tages hensyn til at det skal være smertefrit (langsom indsprøjtning med en tynd nål)


    www.hvidovre-tk.dk


  • #12   21. okt 2016 Fandt den her tråd, da jeg selv havde samme problem. Jeg kan klart anbefale Frederik Justesen og alhambravej tandlægerne. Du kan finde deres adresse på deres hjemmeside http://alhambravej.dk/

Kommentér på:
Tandlæge skræk? hjælp?

Annonce