{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
673 visninger | Oprettet:

tryk på hættetrøje - smart idé? {{forumTopicSubject}}

det har nu gennem ret mange år efterhånden på min skole været tradition at man i 9 kl. får lavet disse hættetrøjer med tryk på, hvor der på bagsiden på en kreativ måde er skrevet alle årgangens elevers navne på.
på forsiden har der så været et form for beskrivelse af af hver enkelte person via et ord. som feks.: den højrøstede, den stille, tegneren, hippien, vildbassen, blondinen osv. ord som på en god og sjov måde giver et indtryk af den måde vi andre elever ser på hinanden.
dvs. bag på står der skole, årgang og alle elevers navne. og foran det ord de andre har tildelt dig.

vi på årgangen snakkede så om at det på forsiden kunne være sjovt at lave noget helt andet, specielt og kreativt, så vi på bagsiden veligeholder trraditionen, men samtidigt også har på forsiden får lavet noget der er unikt og vores egen. (;

men vi har nu længe diskuteret frem og tilbage uden held med at finde nogle nye ideer til forsiden, og vi har derfor fået bud på at gå i tænkeboks og researche lidt. jeg vil derfor spørger om hjælp her, og høre om i har nogle sjove, anderledes, skøre, specielle og unikke ideer til, hvad vores forside kan bestå af. (:

- mvh signe og resten af 9 årgang.

<b>OBS:</b> ingen dumme og latterlige kommentare som er indlægget irrelevant.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  tryk på hættetrøje - smart idé?
Kommentér på:
tryk på hættetrøje - smart idé?

Annonce