{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
328 visninger | Oprettet:

Veganer protest {{forumTopicSubject}}

Mc. Donalds står for fastfood men ikke lige i det her tilfælde da en stor gruppe veganer aktivister blokerede indgangen.

Måske man skal som kødspiser demonstrerer imod salat marken og græsplænen fordi de spiser dyrenes mad. Imens de her hyklere hykler videre så kan man se de går i læder sko, det er da ikke særligt pænt over for dyr som måtte lade livet for at de kan få sko og kødspisere deres kød.

Veganernes katte er for længst afgået ved døden, da veganer prøver at omvende det stakkels kræ til at spise græs - det kan en kat ikke overleve da den skal have proteiner. Imens der så forgår dyremishandling i de små dobbeltmoralske veganer hjem så skal de bestemme at folk ikke må spise kød - de har så ikke lige fundet ud af det som hedder den frie vilje gælder alle i Danmark og andre steder i verden.

En slagter butik i Lyon var også blevet oversprøjtet med kunstig blod, Et andet sted foran en slagter stod der 2 veganske aktivister i lædersko og rulam og aktiverede om dyredrab, ejeren tog en kuvert og skrev: med en pil mod veganerne "bullshit"

De her mærkelige mennesker mener åbenbart at de skal bestemme om at afskaffe kød i Frankrig.

Fint at de gider gnaske græsplæner, og grønsager, men kunne de ikke i deres nedrullede hjerne gøre det hjemme? Sådan aktioner får jo folk til at smide lidt ekstra på grillen så duften rigtig kan sprede sig til naboen - som igen henleder til en artikel om en veganer kone(Australien) som var træt af kmom ktjen som var nabo som elskede fisk og grillede dem. Hun følte sig generet af lugten fra grillen og gik i byretten med sin klage, afslag, landsretten, afslag, højesteret afslag - men naboen fjernede grillen og forbød ungerne at spille bold som hun også i samme åndedrag klagede over.

Nu var der så ikke mere at komme efter så hun faldt over naboen overfor - visse mennesker skulle have været en abort - men vi lever i en tid med meget lille tolerance og psykisk sygdomme hvor de syge mener de har mere ret end andre. De mennesker skal så under behandling helst med en stor gummihammer og strøm til hjernen for at se om der er aktivitet.


Kommentarer på:  Veganer protest
Kommentér på:
Veganer protest

x