12.375 visninger
|
Oprettet:
Rå mørdbrad holdbarhed? {{forumTopicSubject}}
Hvor langtid ka det holde sig i køleren?
jan 2010
Følger: 1 Emner: 32 Svar: 102
feb 2010
Følger: 15 Følgere: 14 Emner: 12 Svar: 24
ellers, så prøv og se om det lugter surt - hvis ikke, så giv den gas
sep 2009
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 61
En anden ting er af hvis kødet begynder at afgive fugt eller ribslignende størrelser så burde den være grydeklar.
mar 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Fotoprofiler: 1 Emner: 12 Svar: 1.024
mar 2011
Følger: 4 Følgere: 3 Fotoprofiler: 1 Emner: 18 Svar: 202
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
går an på hvordan den er pakket, hvordan og hvorledes. er den pakket under kvælstof kan den holde sig 7 dage efter slagtedagen (hvis den vel og mærke er pakket samme dag). er den vacuum pakket kan den holde 40 dage, og reglen med at den skal være pakket samme dag gælder stadig! og ligger den fersk, kan den ligge 3 dage efter den er kommet ud af en kvælstof og/eller en vacuum indpakning!
er selv slagter, og det er de holdbarhedakrav danish crown udsender til deres forhandlere
nov 2007
Følger: 1 Svar: 57
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
sep 2009
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 61
Det har jeg tit gjort med succes når jeg har skullet have opbevaret noget i lang tid og der ikke har værer plads i fryseren.
jun 2012
Følger: 1 Emner: 11 Svar: 330
Nu højre varme nu længer kan den holde sig.
nov 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 4 Svar: 538
Lugter den surt, har den ligget for længe.
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
det der med at man marinere det 'gamle' kød er ikke noget man gør sig ret meget i mere skal jeg lige hilse og sige. Det er kun de små privatslagtere der gør det.
Efter den såkaldte kødskandale er der ingen supermarkeder der tør gøre det mere.
nov 2007
Følger: 1 Svar: 57
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
yep det er jeg godt klar over
og ja, hvad de færreste ved så er det sådan med okse at jo tættere du kommer på sidste salgsdag desto bedre er det. Selvom sådan en filet kommer til at se tør og kedelig ud. Så er det bare, som du siger, at skære det tørre triste kød fra, og vupti, så har man en KANON steg.
nov 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 4 Svar: 538
det var så også inden kødskandalen, jeg arbejdede nede i fiske- og slagterafdelingen. Da den rullede var jeg rykket, men bestemt ikke overrasket.
Nogle gange blev der altså løbet ting igennem som IMO var for dårlige. Jeg kunne aldrig nogensinde finde på at købe marineret kød i hvert fald..
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
nej men de tider er ovre, i supermarkedsslagtere
nov 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 4 Svar: 538
fornuftigt!...
Og ja, jeg har selv pakket kød om, som teenager, og havde det af helvedes til over det :S det er godt at den slags er slut nu!
Rå mørdbrad holdbarhed?