6.812 visninger
|
Oprettet:
Jensens bøfhus svinemørbrad from supermarkedet {{forumTopicSubject}}
Hej. jeg skulle have det lidt nemt forleden dag og købte sådan en svinemørbrad fra jensens bøfhus, den du bare tager ud a pakken og på grillen eller i ovnen..
spørgsmålet er.. hvad i alverden har de gjort med det kød for at få det i den konsistens. sådan kan man ikke tilberede en frisk svinemørbrad.. den mindede mest om en gang kødpølse eller sådan noget.. hvis der er nogen der ved noget. pls giv mig et svar:)
sep 2007
Følger: 1 Fotoprofiler: 1 Emner: 95 Svar: 580
mar 2007
Følger: 2 Følgere: 2 Emner: 12 Svar: 867
maj 2007
Følger: 30 Følgere: 28 Fotoprofiler: 1 Emner: 83 Svar: 1.066
jan 2012
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 119
Jeg kan godt lide at forberede maden i god tid, og ofte laver jeg en marinade eller lage, og ligger kødet i dagen før det skal tilberedes. Så bliver det garanteret mørt. Selv en kedelig okse couvette kan blive fantastisk mør. Og aå giver det også noget til smagen selvfølgelig.
mar 2007
Følger: 2 Følgere: 2 Emner: 12 Svar: 867
Benene fra jensens er vidst bare kogt i forvejen og så får du sårn en snaldet lille pose bbq sovs med til smøre dem ind i.
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
hilsen slagteren
sep 2007
Følger: 1 Fotoprofiler: 1 Emner: 95 Svar: 580
jan 2012
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 119
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
sep 2007
Følger: 1 Fotoprofiler: 1 Emner: 95 Svar: 580
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
sep 2007
Følger: 1 Fotoprofiler: 1 Emner: 95 Svar: 580
mar 2007
Følger: 2 Fotoprofiler: 1 Emner: 87 Svar: 2.038
Jensens bøfhus svinemørbrad from supermarkedet