{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.962 visninger | Oprettet:

H P
H P
Tilmeldt:
7. jun 2008
Følger: 1 Emner: 121 Svar: 335

Holdbarhed på nedfrosset mad {{forumTopicSubject}}

Efter en oprydning i fryserne kom jeg til at tænke på hvor længe mad egentlig kan holde sig.
Her tænker jeg på mad som er tilberedt og ferskkød man har købt men så frosset ned
Findes der nogle retningslinier for hvor længe det ca kan holde


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Holdbarhed på nedfrosset mad
  • #1   12. jul 2009 Det er lidt forskelligt. Et halvt år ved minus 18 grader er intet problem. Men du kan spise de fleste ting efter et år endnu. Det var det jeg fandt engang..Ellers tjek google for nøjagtig beskrivelser.

    Men uanset hvad så ødelægges maden ved frysning, især kød, så ville prøve at købe kød frisk og i stedet fryse ting som brød og grøntsager.


  • #2   12. jul 2009 Hvis fryseren er tændt er det lang tid smiley

  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.262
    #3   12. jul 2009 Bagværk
    Bagværk, fedtholdigt: 2-3 mdr.
    Bagværk, magert: 4-5 mdr.

    Frugt og grønsager
    Frugt: 10-12 mdr.
    Grønsager: 6-12 mdr.

    Kød
    Kalvekød: 6-8 mdr.
    Lamme- og fårekød: 10 mdr.
    Svinekød, magert: 6 mdr.
    Svinekød, fedt: 3 mdr.
    Hakket kød: 4 mdr.
    < Røget kød, f.eks. hamburgerryg: 4-6 mdr.

    Fisk
    Fisk, mager: 3-6 mdr.
    Fisk, fed: 2-3 mdr.
    Fiskefars: 1-2 mdr.
    Gravet og røget fisk: 3-4 uger

    Fjerkræ og æg
    Fjerkræ, magert: 8-10 mdr.
    Fjerkræ, fedt: 5 mdr.
    Hele æg og blommer: 6 mdr.
    Æggehvider: 8 mdr.

    Mejeriprodukter
    Mælkeprodukter: 3 mdr.
    Ost: 3-4 mdr.


  • #4   12. jul 2009 haha lol kero smiley

  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.262
    #5   12. jul 2009 Ninna, jeg vil nødig have noget kød, som der har været frosset i to år!

  • #6   12. jul 2009 kikki er det så i fryseren ? for så må jeg ha spist meget dårligt mad

  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.262
    #7   12. jul 2009 Hvad mener du Jensen N?

  • #8   12. jul 2009 at jeg har spist nogle mælkeprodukter der har været frosset ned i mere end 3 mdr

  • Marc E
    Marc E Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 104
    #9   12. jul 2009 (link fjernet)


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.262
    #10   12. jul 2009 Jeg aner virkelig ikke hvilke regler det er du hentyder til Ninna.
    I mine 12 år i levnesmiddelbranchen, er jeg ALDRIG stødt på regler, som siger, at kød må opbevares på frys i 24 måneder!


  • #11   12. jul 2009 Ved kød kan man tit se om det har fået froskade, god måde og se om det er på tide at smide det ud.

  • #12   12. jul 2009 Jeg har engang spist en mammut, som havde været frosset ned i 60.000 år...

Kommentér på:
Holdbarhed på nedfrosset mad

Annonce