{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
381 visninger | Oprettet:

Afstemning om flæskesværen {{forumTopicSubject}}

I morgen skal der stemmes om at sætte grænsen for omskæring til de er 18 år - så man undgår at total syge plim åndsvage religiøse pisøre skære i babyer.

Barnet har ikke et valg og som jeg ser det er det et eklatant overgreb og terror mod babyer.

Det mest mærkelige er at man ikke må slå sit barn, men man må gerne skære flæskesværen af - og så uden bedøvelse. Man skal godt nok være ret syg i roden.

Vi har religions frihed i Danmark, er det rigtigt? For babyen har ikke en chance om at bruge den religions frihed til noget, den er allerede taget fra dem da man snittede flæskesværen af.

I det spørgsmål er Mette Fup gået i flyverskjul og skal ikke have kringlet noget, og som jeg tror så smider de det borgerforslag lige ned til de 17 millioner mink. Der er for mange interesser til at man tør, så får man både hele Mellemøsten og USA imod sig.

Så kommer vi til at se danske ambassader overalt i verden brændt af og det danske flag. Muslimer vi blive pisset godt af og vi ser dem nok i demoer hvor de kaster rundt med primitive kakkelovns rør som vi ser i Israel. Vi vil se demoer med børn som er klædt ud som terrorister med militær tøj og et træ gevær som ligner en ak47 som vi så foran KBH rådhus for år tilbage.

Men hjælper en sådan lov til at forhindre de svinske angreb på nyfødte?

NEJ...

For lige pludselig skal forældre ned til ula bulla land på besøg og så klare man angrebet der på et forsvarsløst nyfødt. Så der skal konsekvens til med tilsyn af babyer hos de syge mennesker som elsker at skære i babyer og siger det bare er en kulturelt og religiøst ting.

Før hed det aktion penge hvor man nappede alle de svindlere som nappes i lufthaven.

Nu skal det hedde aktion forhud - hvor man napper alle dem som kommer tilbage fra "ferie"


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Afstemning om flæskesværen
Kommentér på:
Afstemning om flæskesværen

Annonce