{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
321 visninger | Oprettet:

Snyd med hjælpepakker {{forumTopicSubject}}

Omfattende snyd med hjælpepakker i taxa branchen.
Specielt i København og omegn er problemet enormt.

https://fagbladet3f.dk/artikel/mistanke-om-omfattende-svindel-i-taxibranchen

Ingen er vist i tvivl om at langt størstedelen af vognmændene i Københavnsområdet har ikke vestlig baggrund så overraskelsen er bestemt ikke stor hos mig og sikkert heller ikke hos mange andre.
Dertil kan lægges at de næst højeste brancher der er ramt af svindel er restaurant og rengørings branchen.
Begge brancher med enorm overvægt af ikke vestlige indehavere.

https://fagbladet3f.dk/artikel/svindelsager-med-hjaelpepakker-staar-i-koe-til-retten

Selv de unge ikke vestlige indvandrere ved hvordan man svindler så mon ikke det simpelthen ligger i deres kultur !
https://www.bt.dk/danmark/flere-ikke-vestlige-unge-snyder-med-su-der-tegner-sig-et-billede-af-at-der

Hvad tror du er årsagen til den ikke vestlige overrepræsentation i alt hvad der er negativt for Danmark ???


Kommentarer på:  Snyd med hjælpepakker
 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 74
  #1   20. mar Jeg ved ikke, om det er mig-selv-først-kultur eller snyd-andre-for-egen-vinding-kultur. Men den opførsel breder sig i samfundet.
  Corona-pandemien har synliggjort en tendens, som allerede har været her længe: Det er helt okay at snyde og bedrage for egen vindings skyld.

  Seneste eksempler er blot de mange corona-relaterede, hvor der snydes med hjælpepakker og snydes med ventelister til vaccinationer.

  I den sammenhæng har nogle borgere blot den fordel, at de stammer fra en kultur, hvor denne opførsel har været almindelige. Men andre lærer lynhurtigt, kan jeg se.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #2   20. mar //citat
  Hvad tror du er årsagen til den ikke vestlige overrepræsentation i alt hvad der er negativt for Danmark ???
  // citat slut

  Når man er vant til en cigarkasse apparat - så overrasker det ingen.

  Jeg kan huske det store marked på skibhusvej hvor min søster havde en butik - hvor jeg af en guldhandler blev spurgt om jeg ikke kunne lave et program til deres kassesystem, hvor man kan redigerer i indtægter - dvs. snyde med hvad de får ind af indtægter. Umiddelbar lyder det som en god ordre som var på omkring 70.000 kr. som nok vil tage mig en dag at lave. Men bagsiden er at jeg kan komme godt op at køre med skat hvis det kom frem at jeg var udvikleren. Så jeg takkede pænt nej. Jeg fik flere tilbud fra samme som har en kæde af forretninger og man pressede og pressede men større beløb. nix....Gider sgu ikke komme i fængsel for medvirken til bedrageri.

  Jeg har faktisk lavet et POS system for en restaurant i Tivoli, som holde styr på ordre, lager, bestillinger, mindre ind - så bestil osv... Det ville jeg havde været svært fra en fængsel celle- ha ha.

  Nu har jeg rejst meget i Mellemøsten og værre plattenslagere findes ikke, de skjuler det ikke engang. Alle platter alle og hinanden. Men kommer man mere ind i landet - altså baglandet så ser man ikke det plattenslageri.

  En af de mest benyttede plattenslageri er at når man køber krydderi er at de skjuler et blylod når de vejer - bittesmå lod som hæver vægten. så når du køber 50 g så betaler du for 120 g. Det er alvorligt hvis man køber ægte safran - så man lære lidt af de snydebæster rundt om i verden.

  Men så er der også lyspunkter som i Tyrkiet hvor jeg på et markedet købte nogle falske KC poloer som efter 30 år stadig ser godt ud. Det tror jeg ikke engang ægte fra KC kunne klare. Samt at jeg var på en fabrik som lavede cowboy bukser - hvor jeg købte 5 stk som stadig er i live. selv efter 3o år.

  Men som jeg vurderer Mellemøsten - jo mere du kommer ind i landet jo mere ærlige er folk - dog du skal ikke vise dig som en som er naiv og ikke kan et ord af sproget. - Se det er måske nøglen - sproget.

  Det får mig til at huske jeg læste at alle skal have bestået dansk2 for at kunne blive taxa chauffør i dag. Det ville være en gave til kunder som mig har oplevet en chauffør som ikke fattede noget som helst dansk og at man skulle fortælle, drej til højre - kør ligeud 100 meter og dreje til venstre - kunder gider fandme ikke være en gps.


 • #3   20. mar Ja, og de ikke-vestlige kan nemt bive chauffører, selvom de ikke magter det danske sprog, da mit batteri var fladt, og jeg havde en tandlægeaftale, måtte jeg snuppe en taxa.

  Det var i en nabokommune, og chaufføren forstod ikke en brik, så han bad mig taste adressen ind i GPSen... og det har jeg ladet mig fortælle, at jeg ikke er den eneste taxi-kunde, der oplever... smiley smiley


 • #4   20. mar Jeg er sku helt med på at mange snyder - der findes nu også ærlige mennesker smiley

 • #5   20. mar Cody fra indledningen
  "Hvad tror du er årsagen til den ikke vestlige overrepræsentation i alt hvad der er negativt for Danmark ??? "

  Så forudsætningen for denne debat er altså at vi fra starten indoktrineres at at ikke-vestlige er overrepræsenteret når det gælder snyd. Det er manipulation på linie med "vi ved jo alle at ..." som jeg har set dig bruge et par gange.

  Danskerne snyder i en grad, så vi en overgang blev kaldt svindlernes paradis. Det er også min erfaring. Man udnytter hinanden, og specielt dem, der ikke kan forsvare sig. Der er mange måder at udnytte mennesker på, og nogle af dem er så godt camouflerede at det næsten virker normalt. En af undskyldningerne er, at den dag man er i vanskeligheder er der ingen, der kommer og hjælper, så det gælder om med alle midler at være ovenpå.

  Hvad med at diskutere svindel generelt i stedet for at diskutere udvalgte grupper?!


 • #6   20. mar Alis her er citat fra det ene link:

  Ejeren af Lazfa Automation IVS, Mohammad Chaudhry Afzal, har 10. november tilbagebetalt de 782.898 kroner, som virksomheden uberettiget modtog 30. april i lønkompensation.
  Han forklarer, at han søgte pengene ved en fejl.


  Han blev taget med hånden i kagedåsen og da han blev afsløret af sine medarbejdere påstår han pludselig at han søgte ved en fejl smiley

  Hvis ikke du kan få øje på en sammenhæng så prøv at søge på taxavognmænd København på de gule sider - så skal du se løjer smiley


 • #7   20. mar Bankerne har underrettet myndighederne om snyd med hjælpepakker over 2800 gange

  https://finansdanmark.dk/nyheder/2020/bankerne-har-underrettet-myndighederne-om-snyd-med-hjaelpepakker-over-2800-gange/

  Vi vidste nok alle at der ville blive snydt med hjælpepakkerne, men nok ikke at det ville være så omfattende. smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #8   20. mar Sikander Siddique er tøsefornærmet over at man har revideret taxaloven så folk fremover skal bestå dansk 2 - han forsætter med sine selvmål.

 • #9   20. mar Alt er muslimernes skyld???

  Undskyld mig - min første uddannelse var ved skattevæsenet. Jeg ved hvor udspekulerede danskerne er når det drejer sig om penge.


 • #10   21. mar Cody

  Selv de unge ikke vestlige indvandrere ved hvordan man svindler så mon ikke det simpelthen ligger i deres kultur !
  https://www.bt.dk/danmark/flere-ikke-vestlige-unge-snyder-med-su-der-tegner-sig-et-billede-af-at-der


  Det ligger ikke nødvendigvis i deres kultur, selv mine forældre, der havde bager forretning snød, hvor de kunne, dvs. sorte penge, penge der ikke blev slået ind på kasseapparatet, derudover solgte min far om natten direkte fra bageriet til utallige kunder, der skulle på natarbejde bl.a. hos DSB og på sygehuset, altså også indtægt af sorte penge, og det var ikke småpenge mine forældre snød for - som alle erhversdrivende altid har gjort og helt sikkert stadigvæk gør.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #11   21. mar Siden 2009 har man lavet kontrol med udrejsende - hvor flere blev snuppet med i alt flere millioner, der hvor man har haft fokus er udrejse til lande i Mellemøsten. en forsigtig vurdering er at der udføres milliarder ud af Danmark.

  Det kan man så glæde sig over at de nappes i lufthavnen hvor man fanger både social snydere med dagpenge til folk som skylder i skat og får pengene konfiskeret op til det skyldige beløb.

  I 2010 blev penge konfiskeret samt bøder på omkring 3 millioner.

  Med hensyn til snyd så var min Farfar ikke bedre som havde en slagterbutik i Albanigade i Odense - så vidt jeg husker der ejede han 3 huslænger helt ind i Alexandergade og køre i en Jaguar og havde sommerhus i Hasmark. Men dengang var det nemmere at snyde - lidt sværere i dag med nye kassesystemer og krav om at alt skal slås ind - samt udskrive kvitteringer. Kassesystemer gemmer alt som er slået ind og kan ved krav udleveres til skat.

  Det er en glædelig tid med den nedlukning speciel hos indvandre nu hvor der ingen opsyn er og varer, kan sælges uden kontrol. og deres cigarkasse apparat hygger sig.


 • #12   21. mar Cody, det er endnu et betændt emne, jeg er glad for du bringer det frem, ligesom medierne også gør nu.

  Den slags primitive mennesker, lever fortsat efter en kultur, hvor dem der bliver mest velhavende, er dem der kan svindle, bedrage og stjæle mest.
  I starten troede man jo bare at der var mange vestimporteret vognmænd, og chauffører, fordi de elskede at køre i de fede biler. Men fik man så kradset lidt af overfladen på det, så viste det sig sørme, at her svindler de også. Præcis som de gør med deres pizzariaer og deres kiosker. Du finder nok ikke nogle alm Danskere der driver pizzariaer, kiosker eller vognmandsforretning med så meget svindel involveret.
  Jeg forstår ikke at der ikke er nogen hård straf som konsekvens, når vores gæster stjæler fra vores hjem.
  Det er dine og mine skattepenge de stjæler, penge som burde være brugt på vores egne.


 • #13   21. mar Så er vi der igen. Muslimerne skal have skylden for det hele, og derfor kan vi ikke løse vores egne problemer.
  Jeg arbejdede ved skattevæsenet, og jeg så hvordan folk - DANSKERE - svindlede. Det gjorde gæstearbejderne også, den ene har ikke noget at lade den anden høre.

  Glistrup, som var først ude med rascismen, svindlede for millioner, og fik en fængselsdom for det. Han havde mange tilhængere, som syntes at det var da bare smart at stjæle fra statskassen på den måde.

  Hvis vi vil den mentalitet til livs, så skal det ikke køres over i rascisme og fremmedhad. Man har alt for længe givet danskerne bind for øjnene med den metode.

  P.s. mine forældre havde også forretning før kasseapparaterne, og jeg så også hvad der skete der.


 • #14   22. mar Ja Claus og det gælder i alle indvandrer brancher - ikke mindst slik branchen hvor langt størstedelen er ejet af mellemøstlige banditter.

  https://dagligvarehandlen.dk/afgifter/skattestyrelsen-har-opkraevet-320-mio-kr-efter-sliksvindel

  Det er et helt ude af proportioner med tanke på hvor mange år det har stået på - bare se her:
  https://politiken.dk/oekonomi/virksomheder/art5536174/32-tons-ulovligt-slik-beslaglagt-efter-razziaer-i-35-butikker

  https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE8364303/slikbagmaend-sigtet-for-svindel/

  https://www.dr.dk/levnu/mad/fusk-med-slik-gaar-ud-over-foedevaresikkerhed


 • #15   22. mar Alis jeg gider ikke svare på dine indlæg når du konsekvent kryber udenom de fakta der lægges frem.
  Stop med dine bortforklaringer og stop med at krybe i skjul hver gang du ikke formår at modbevise fakta smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #16   22. mar Alis gør bare som socialist akrobaterne - her er intet fejet ind under gulvtæppet - ups hov - der var så lige en rapport som SSI ikke udleverer da den kriminalisere mette masse Morder.

  Rapporten sagde at den kluster ikke er til fare for mennesker - ups så er vi nærmere en rigsretssag så vi kan få dømt den nye version af Erdogan - har man stadig fangekælder under borgen?


 • #17   22. mar Mogens Glistrup viste jo kun hvordan det danske skattesystem ikke var særligt godt og hvis han ikke havde udstillet sig selv - vil hans skattefidus været godkendt - men sådan gik det ikke og jeg siger bare udbytteskat udbetaling i milliardklassen OSV - CO2 kvote snyd i milliardklassen OSV smiley

 • #18   22. mar Cody fra indledningen

  "Hvad tror du er årsagen til den ikke vestlige overrepræsentation i alt hvad der er negativt for Danmark ??? "

  Derefter kommer du med en masse eksempler og påstår at de fleste af de virksomheder er ejet af indvandrere.

  Cody # 15 - "Alis jeg gider ikke svare på dine indlæg når du konsekvent kryber udenom de fakta der lægges frem. "
  Hvorpå du bruger et par linier på ingenting at sige.

  Hvis nu du kunne droppe dit racehad, så kunne vi måske komme igang med at snakke om det, det drejer sig om - at folk snyder! Indvandrere snyder ikke mere end danskere - nå ja, så er der ham der lige lænsede statskassen for 12 milliarder - men bortset fra det, så er danskerne fint med på snyd.
  Hvorfor føler danskerne ingen solidaritet med det samfund, de bor i? De laver bunker af krumspring for at slippe for at betale skat, og fatter ikke at det er skattekroner, der skal betale for vores sundhedsvæsen og alle de andre samfundsgoder, vi har.

  Vi har desværre haft et par statsministre, der indoktrinerede os, at mennesker, der er på overførselsindkomst ikke har samme værdi som dem, der tjener mange penge, og skidt være med at de snyder i skat, bare de har mange penge.
  Venstre går ikke ind for at vi skal betale skat, og de har sjusket med deres ansvar så vores skattesystem er hullet som en si, hvilket en udlænding i pænt tøj fandt ud af at udnytte og ragede 12 milliarder ned i sine egne lommer.

  Hvis du kunne stoppe dit racehad, så kunne vi måske komme til at tale om det, det drejer sig om - snyd! Og at vi skal vælge regeringer, der føler ansvar for samfundet.


 • #19   22. mar Leon

  Det var først da Glistrup blev afsløret at han prøvede at slippe for ansvar ved at påstå, at det havde han da bare gjort for at afsløre hullerne i vores skattesystem.
  Da han blev valgt ind i folketinget kom han ikke med et eneste forslag til hvordan man kunne lukke hullerne.
  Han var en bøf!


 • #20   22. mar Alis C Glistrup blev da kun afsløret da han gik på TV/avisen med sit 0% skattekort + han da gik til valg på en strammer flygtningepolitik og grænsekontrol og han fløj jo ind i folketinget jeg husker hans juletræ med påsat marcipanbrød der viste hvor mange mandater han fik og Alis C jeg har det jo sådan at uanset om jeg er enig med folk eller ej er vi alle lige kloge eller lige dumme smiley

 • #21   22. mar Alis #18

  Hvad er det du ikke forstå ?
  Jeg nævner specifikt nogle brancher hvor alle opgørelser viser at langt hovedparten er ejet af indvandrere.
  Præcis i disse brancher er svindel så massiv at ingen er i tvivl om at det er den mellemøstlige kultur der er årsagen.
  Iøvrigt gælder det samme for solarie branchen hvor indvandrere har sat sig tungt på ejerskabet i storbyerne.
  Dertil kommer kiosk miljøet hvor det samme gør sig gældende.
  Dertil kommer autobranchen og autoudlejningen.
  Alle steder hvor der svindles massivt og systematisk og det har stået på i så mange år at man dårlig gider reflektere over det mere.
  “The Grand Theft Europe” hvor pakistanske familier systematisk lænsede systemet i flere eu lande.
  Muslimske klaner breder sig overalt i vest Europa med det ene mål at overtage hele det kriminelle marked.
  Frankrig Tyskland Holland og Sverige er hårdest ramt, men også i Danmark breder klanerne sig hastigt.

  https://24nyt.dk/muslimske-klaner-strammer-kvaelertaget-paa-danmark/

  Det er simpelthen så trættende at diskutere med venstreorienterede ignoranter der lukker øjnene og konsekvent benægter det åbenlyse - lige til den dag hvor de selv bliver voldtaget, plyndret, skudt el. gennembanket af dette mellemøstlige affald.

  Danmark og resten af Vest Europa har forsøgt at integrere muslimer i 40 år og se lige hvordan det går den dag idag - alt er blevet værre og værre år for år og flere 1000 mia. er røget lige i kloaken til ingen verdens nytte og stadig skal vi være vidne til en fuldstændig hjerneblæst venstrefløj der vil have mere af samme skuffe smiley
  Fandme skæmmende at Danmark skal ødelægges af venstreorienterede og muslimer i fælleskab smiley


 • #23   23. mar Cody, det er desværre det samme der sker hver gang, når der bliver lagt fakta på bordet omkring det omtalte problem. Så er vi racister, fremmedfjendske og antidemokratiske.
  Det er den samme sang hver gang der vi forsøger at debattere de her åbenlyse problemer. Men hvorfor gør sandheden så ondt på Alis? Jeg har efterhånden en mistanke om at Alis måske er konverteret til muslim? Hun opfører sig sådan, og trækker både offer og racismekortet, når det bliver lidt varmt.


 • #24   23. mar Jeg er ked af at i ikke lytter til det link med Monrad og Rislund med overskriften - Torskegilde smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #25   23. mar Claus #23

  Hun bruger den slidte frase

  Neo

  Eller er det neger liberale - svært at huske alle de negative ord omkring dem som sørger for at hun kan få sin pension.


 • #26   24. mar Claus #23

  Hun bruger den slidte frase


  ha, ha polysl det er også det letteste, hun behøver bare trykke på gentagelsesknappen smiley


 • #27   24. mar Ja gentagelsesværdien vil ingen ende tage, i hvert fald når Alis kommer ind med sit besyv.
  Det er lidt som om at hun er viklet ind i spin og løgn, som åbenbart bliver mere rigtigt, for hver gang det bliver nævnt.
  Benægt, benægt, benægt. Virker det ikke, så lyv, lyv LYV!
  Til sidst, så tror om ikke andet hun selv på det hun påstår.


Kommentér på:
Snyd med hjælpepakker

x