{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
654 visninger | Oprettet:

Snyd med hjælpepakker {{forumTopicSubject}}

Omfattende snyd med hjælpepakker i taxa branchen.
Specielt i København og omegn er problemet enormt.

https://fagbladet3f.dk/artikel/mistanke-om-omfattende-svindel-i-taxibranchen

Ingen er vist i tvivl om at langt størstedelen af vognmændene i Københavnsområdet har ikke vestlig baggrund så overraskelsen er bestemt ikke stor hos mig og sikkert heller ikke hos mange andre.
Dertil kan lægges at de næst højeste brancher der er ramt af svindel er restaurant og rengørings branchen.
Begge brancher med enorm overvægt af ikke vestlige indehavere.

https://fagbladet3f.dk/artikel/svindelsager-med-hjaelpepakker-staar-i-koe-til-retten

Selv de unge ikke vestlige indvandrere ved hvordan man svindler så mon ikke det simpelthen ligger i deres kultur !
https://www.bt.dk/danmark/flere-ikke-vestlige-unge-snyder-med-su-der-tegner-sig-et-billede-af-at-der

Hvad tror du er årsagen til den ikke vestlige overrepræsentation i alt hvad der er negativt for Danmark ???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Snyd med hjælpepakker
  • #1   20. mar 2021 Jeg ved ikke, om det er mig-selv-først-kultur eller snyd-andre-for-egen-vinding-kultur. Men den opførsel breder sig i samfundet.
    Corona-pandemien har synliggjort en tendens, som allerede har været her længe: Det er helt okay at snyde og bedrage for egen vindings skyld.

    Seneste eksempler er blot de mange corona-relaterede, hvor der snydes med hjælpepakker og snydes med ventelister til vaccinationer.

    I den sammenhæng har nogle borgere blot den fordel, at de stammer fra en kultur, hvor denne opførsel har været almindelige. Men andre lærer lynhurtigt, kan jeg se.


  • #2   20. mar 2021 //citat
    Hvad tror du er årsagen til den ikke vestlige overrepræsentation i alt hvad der er negativt for Danmark ???
    // citat slut

    Når man er vant til en cigarkasse apparat - så overrasker det ingen.

    Jeg kan huske det store marked på skibhusvej hvor min søster havde en butik - hvor jeg af en guldhandler blev spurgt om jeg ikke kunne lave et program til deres kassesystem, hvor man kan redigerer i indtægter - dvs. snyde med hvad de får ind af indtægter. Umiddelbar lyder det som en god ordre som var på omkring 70.000 kr. som nok vil tage mig en dag at lave. Men bagsiden er at jeg kan komme godt op at køre med skat hvis det kom frem at jeg var udvikleren. Så jeg takkede pænt nej. Jeg fik flere tilbud fra samme som har en kæde af forretninger og man pressede og pressede men større beløb. nix....Gider sgu ikke komme i fængsel for medvirken til bedrageri.

    Jeg har faktisk lavet et POS system for en restaurant i Tivoli, som holde styr på ordre, lager, bestillinger, mindre ind - så bestil osv... Det ville jeg havde været svært fra en fængsel celle- ha ha.

    Nu har jeg rejst meget i Mellemøsten og værre plattenslagere findes ikke, de skjuler det ikke engang. Alle platter alle og hinanden. Men kommer man mere ind i landet - altså baglandet så ser man ikke det plattenslageri.

    En af de mest benyttede plattenslageri er at når man køber krydderi er at de skjuler et blylod når de vejer - bittesmå lod som hæver vægten. så når du køber 50 g så betaler du for 120 g. Det er alvorligt hvis man køber ægte safran - så man lære lidt af de snydebæster rundt om i verden.

    Men så er der også lyspunkter som i Tyrkiet hvor jeg på et markedet købte nogle falske KC poloer som efter 30 år stadig ser godt ud. Det tror jeg ikke engang ægte fra KC kunne klare. Samt at jeg var på en fabrik som lavede cowboy bukser - hvor jeg købte 5 stk som stadig er i live. selv efter 3o år.

    Men som jeg vurderer Mellemøsten - jo mere du kommer ind i landet jo mere ærlige er folk - dog du skal ikke vise dig som en som er naiv og ikke kan et ord af sproget. - Se det er måske nøglen - sproget.

    Det får mig til at huske jeg læste at alle skal have bestået dansk2 for at kunne blive taxa chauffør i dag. Det ville være en gave til kunder som mig har oplevet en chauffør som ikke fattede noget som helst dansk og at man skulle fortælle, drej til højre - kør ligeud 100 meter og dreje til venstre - kunder gider fandme ikke være en gps.


  • #3   20. mar 2021 Ja, og de ikke-vestlige kan nemt bive chauffører, selvom de ikke magter det danske sprog, da mit batteri var fladt, og jeg havde en tandlægeaftale, måtte jeg snuppe en taxa.

    Det var i en nabokommune, og chaufføren forstod ikke en brik, så han bad mig taste adressen ind i GPSen... og det har jeg ladet mig fortælle, at jeg ikke er den eneste taxi-kunde, der oplever... smiley smiley


  • #4   20. mar 2021 Jeg er sku helt med på at mange snyder - der findes nu også ærlige mennesker smiley

  • #6   20. mar 2021 Alis her er citat fra det ene link:

    Ejeren af Lazfa Automation IVS, Mohammad Chaudhry Afzal, har 10. november tilbagebetalt de 782.898 kroner, som virksomheden uberettiget modtog 30. april i lønkompensation.
    Han forklarer, at han søgte pengene ved en fejl.


    Han blev taget med hånden i kagedåsen og da han blev afsløret af sine medarbejdere påstår han pludselig at han søgte ved en fejl smiley

    Hvis ikke du kan få øje på en sammenhæng så prøv at søge på taxavognmænd København på de gule sider - så skal du se løjer smiley


  • #7   20. mar 2021 Bankerne har underrettet myndighederne om snyd med hjælpepakker over 2800 gange

    https://finansdanmark.dk/nyheder/2020/bankerne-har-underrettet-myndighederne-om-snyd-med-hjaelpepakker-over-2800-gange/

    Vi vidste nok alle at der ville blive snydt med hjælpepakkerne, men nok ikke at det ville være så omfattende. smiley


  • #8   20. mar 2021 Sikander Siddique er tøsefornærmet over at man har revideret taxaloven så folk fremover skal bestå dansk 2 - han forsætter med sine selvmål.

  • #11   21. mar 2021 Siden 2009 har man lavet kontrol med udrejsende - hvor flere blev snuppet med i alt flere millioner, der hvor man har haft fokus er udrejse til lande i Mellemøsten. en forsigtig vurdering er at der udføres milliarder ud af Danmark.

    Det kan man så glæde sig over at de nappes i lufthavnen hvor man fanger både social snydere med dagpenge til folk som skylder i skat og får pengene konfiskeret op til det skyldige beløb.

    I 2010 blev penge konfiskeret samt bøder på omkring 3 millioner.

    Med hensyn til snyd så var min Farfar ikke bedre som havde en slagterbutik i Albanigade i Odense - så vidt jeg husker der ejede han 3 huslænger helt ind i Alexandergade og køre i en Jaguar og havde sommerhus i Hasmark. Men dengang var det nemmere at snyde - lidt sværere i dag med nye kassesystemer og krav om at alt skal slås ind - samt udskrive kvitteringer. Kassesystemer gemmer alt som er slået ind og kan ved krav udleveres til skat.

    Det er en glædelig tid med den nedlukning speciel hos indvandre nu hvor der ingen opsyn er og varer, kan sælges uden kontrol. og deres cigarkasse apparat hygger sig.


  • #14   22. mar 2021 Ja Claus og det gælder i alle indvandrer brancher - ikke mindst slik branchen hvor langt størstedelen er ejet af mellemøstlige banditter.

    https://dagligvarehandlen.dk/afgifter/skattestyrelsen-har-opkraevet-320-mio-kr-efter-sliksvindel

    Det er et helt ude af proportioner med tanke på hvor mange år det har stået på - bare se her:
    https://politiken.dk/oekonomi/virksomheder/art5536174/32-tons-ulovligt-slik-beslaglagt-efter-razziaer-i-35-butikker

    https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE8364303/slikbagmaend-sigtet-for-svindel/

    https://www.dr.dk/levnu/mad/fusk-med-slik-gaar-ud-over-foedevaresikkerhed


  • #15   22. mar 2021 Alis jeg gider ikke svare på dine indlæg når du konsekvent kryber udenom de fakta der lægges frem.
    Stop med dine bortforklaringer og stop med at krybe i skjul hver gang du ikke formår at modbevise fakta smiley


  • #16   22. mar 2021 Alis gør bare som socialist akrobaterne - her er intet fejet ind under gulvtæppet - ups hov - der var så lige en rapport som SSI ikke udleverer da den kriminalisere mette masse Morder.

    Rapporten sagde at den kluster ikke er til fare for mennesker - ups så er vi nærmere en rigsretssag så vi kan få dømt den nye version af Erdogan - har man stadig fangekælder under borgen?


  • #17   22. mar 2021 Mogens Glistrup viste jo kun hvordan det danske skattesystem ikke var særligt godt og hvis han ikke havde udstillet sig selv - vil hans skattefidus været godkendt - men sådan gik det ikke og jeg siger bare udbytteskat udbetaling i milliardklassen OSV - CO2 kvote snyd i milliardklassen OSV smiley

  • #20   22. mar 2021 Alis C Glistrup blev da kun afsløret da han gik på TV/avisen med sit 0% skattekort + han da gik til valg på en strammer flygtningepolitik og grænsekontrol og han fløj jo ind i folketinget jeg husker hans juletræ med påsat marcipanbrød der viste hvor mange mandater han fik og Alis C jeg har det jo sådan at uanset om jeg er enig med folk eller ej er vi alle lige kloge eller lige dumme smiley

  • #21   22. mar 2021 Alis #18

    Hvad er det du ikke forstå ?
    Jeg nævner specifikt nogle brancher hvor alle opgørelser viser at langt hovedparten er ejet af indvandrere.
    Præcis i disse brancher er svindel så massiv at ingen er i tvivl om at det er den mellemøstlige kultur der er årsagen.
    Iøvrigt gælder det samme for solarie branchen hvor indvandrere har sat sig tungt på ejerskabet i storbyerne.
    Dertil kommer kiosk miljøet hvor det samme gør sig gældende.
    Dertil kommer autobranchen og autoudlejningen.
    Alle steder hvor der svindles massivt og systematisk og det har stået på i så mange år at man dårlig gider reflektere over det mere.
    “The Grand Theft Europe” hvor pakistanske familier systematisk lænsede systemet i flere eu lande.
    Muslimske klaner breder sig overalt i vest Europa med det ene mål at overtage hele det kriminelle marked.
    Frankrig Tyskland Holland og Sverige er hårdest ramt, men også i Danmark breder klanerne sig hastigt.

    https://24nyt.dk/muslimske-klaner-strammer-kvaelertaget-paa-danmark/

    Det er simpelthen så trættende at diskutere med venstreorienterede ignoranter der lukker øjnene og konsekvent benægter det åbenlyse - lige til den dag hvor de selv bliver voldtaget, plyndret, skudt el. gennembanket af dette mellemøstlige affald.

    Danmark og resten af Vest Europa har forsøgt at integrere muslimer i 40 år og se lige hvordan det går den dag idag - alt er blevet værre og værre år for år og flere 1000 mia. er røget lige i kloaken til ingen verdens nytte og stadig skal vi være vidne til en fuldstændig hjerneblæst venstrefløj der vil have mere af samme skuffe smiley
    Fandme skæmmende at Danmark skal ødelægges af venstreorienterede og muslimer i fælleskab smiley


  • #22   23. mar 2021 sådan - https://www.youtube.com/watch?v=FG2TASBb4l8

  • #24   23. mar 2021 Jeg er ked af at i ikke lytter til det link med Monrad og Rislund med overskriften - Torskegilde smiley


  • #25   23. mar 2021 Claus #23

    Hun bruger den slidte frase

    Neo

    Eller er det neger liberale - svært at huske alle de negative ord omkring dem som sørger for at hun kan få sin pension.


Kommentér på:
Snyd med hjælpepakker

Annonce