{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
120 visninger | Oprettet:

Mere kultur ønskes fjernet {{forumTopicSubject}}

Oxford-college vil fjerne statue af omstridt imperialist

En omstridt statue af kolonisten Cecil Rhodes bliver muligvis fjernet fra sin plads i Oxford.

Men det må da følges op af bog afbrændinger hvor kolonisten beskrives og vises i billeder - det er racistisk ikke også fjerne den del af historien overalt - Google må ind i billede og fjerne alle tråde der ledes til kolonisten - for at glæde aktivister som i flere år har kæmpet for at få den statue fjernet.

Man skal også nedrive alle bygninger som kan relaterer til alle som har haft noget med slavehandel at gøre. Alle malerier skal også afbrændes foran rådhuset som giver tanker hen på Tyskland i 1930'erne.

Gu ve hvor meget der skal futtes af i Danmark så alt der kan krænke ikke krænker længere?

Danmark var også en slavehandel nation som sluttede i 1802 - så det er næsten 200 år med slavehandel - så der må da være en masse bøger, billeder, bygninger som skal fjernes og dronningen må ud på altanen med sin store blomstrede hat og sige: Gud bevare et Danmark som er slavefrit - og smide alle billeder og malerier ud fra altanen så pøblen kan få den til at gå i bukserne og kjolerne ved at lave det største kulturelle bål.

Aktivister bestormer det kongelige bibliotek og hiver hele samlingen ud på gaden og sætter ild til det - for nogle kan ikke læse, så det er nemmere at futte det hele af.


Kommentarer på:  Mere kultur ønskes fjernet
 • #1   18. jun Alis og hendes ligesindede krænker mig, skal de så på museum??? smiley smiley smiley smiley smiley

 • #2   18. jun Madonna..så laver du en demo så er det forståeligt at dine med demo medlemmer brænder hele kulturliver af og der hvor alis bor - for hun har forståelse for at når man provokere nok så må man regne med en konsekvens.

  En skribent skrev en artikel på EB, hvor han mente at Paragraf 79 skulle tages i brug ved alle demonstrationer som fortolkes som til skade for samfundet. Det er lige i de radikales ånd om at alt som hedder ytringsfrihed skal fjernes - så næste gang man laver en demo imod en politiker så kunne man bruge Paragraf 79 og dermed stort set forbyde demoer. Lige i kinesisk ånd og andre kommunistiske lande.


 • #4   18. jun Madonna

  Django Levakovic bliver vel med tiden træt af at sidde i fængsel i Danmark - så han skal da bare forsætte med at komme ind så vi kan fængsle ham, så laver han ikke røverier imens.


 • #6   20. jun Når de er færdig med at fjerne statuer, og brænde bøger og bygninger - så bliver det begreber der står for skud som Københavnerstang, for det er jo racistisk selv om begrebet slet ikke har noget med racisme at gøre,

  Så hvid maling bliver neutral maling, og sort neutral maling. At spille skak bliver umuligt.Fodgængerovergang fjernes, og sort asfalt - pyt med at der så bliver flere biluheld bare at man er politisk korrekt. - som der står på gravstenen: død for den politiske korrekthed.

  Man laver politisk korrekt lejre som skal uddanne folk til at sanktionerer for den politiske sandhed og retning.

  den spontane ytring er afskaffet for ikke at komme til at støde nogen som helst. Imens så bevæger samfundet sig baglæns som en vis gruppe nok vil blive glade for. Den gruppe sætter lige en kæmpetårn ala babelstårnet op med en masse højtalere som de kan bræge fra - fordi folk åbenbart ikke ejer et ur - eller har den her magnet med en seddel på køleskabet, som skal minde dem om, at de skal ned og kysse jorden. Ingen skal have klinket noget for ikke at være politisk ukorrekt.

  Jeg så hellere en lejr som undersøger folk, om Danmark virkelig er på vej til at blive dummere.


Kommentér på:
Mere kultur ønskes fjernet

x