{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
182 visninger | Oprettet:

Portland og Nørrebronz {{forumTopicSubject}}

Så en udsendelse på Dr2 omkring Portland som er den by i USA hvor der er færrest sorte. Byen er under fornyelse hvor man i flere år har presset sorte væk fra byen, ved at rive en masse ned og bygge hipster bygninger.

Bygherren afviser at han truer eller på nogen måde chikanere de få sorte til at sælge deres hus - han har en helt anden måde at gøre det på - nemlig at bygge højhuse på den anden side af gaden så de få sorte ikke får nogen sollys, som gør de med tiden sælger deres ejendom. Der er få tilbage på en gade som nægter at lade sig kue, men får utallige besøg, telefonering med tilbud om at købe deres ejendom til overpris, som nok ville være en god ide da nogle huse ligner noget skrammel.

Der er så få sorte at der er en sort fotograf som går rundt og tager billeder af dem - hvad det så skal være godt for.

Der er langt til et supermarked, men masser af steder med latte og mere finere steder med dyre sandwich og mad.

Så kom jeg til at tænke på Nørrebronz som man burde vælte helt og lave nogle hipster bygninger så vi er fri for at læse hver dag om ballade - i stedet for som nu hvor der er masser af butikker med halal guld som nok ikke kan klare en syretest.

På EB var der også en skribent som lavede et skønbillede af Nørrebronz - hvor hun fik hjælp af brune drenge til at flytte, og så en lang remse om hvad man kan gøre, at hele problemet er, at forældre ikke har læst godnathistorie for de brune drenge-

Så her har vi en ægte ekspert i brune drenge, hvor de bare skal have en godnathistorie så valser de rundt som ses på forsiden af Vagttårnet og Vågn Op.

Hvor er det dejligt vi har folk som kan tænke ud af boksen og ikke bruger pisk og gulerod.

Tænk hvis man bare skal læse en godnathistorie for alle kriminelle, så bliver de retskafne borgere som hjælper gamle Anne over gaden uden at røve hende bagefter.


Nærlokale nyheder til Thisted og omregn
Læser du heller ikke den fysiske avis mere, så kan du på Vores Thisted få alle opdaterede nyheder fra lokallivet i Thisted. Det glæder alt fra den lokale sportsklub til artikler om de dyreste villaer i byen.
Kommentarer på:  Portland og Nørrebronz
Kommentér på:
Portland og Nørrebronz

x