{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
303 visninger | Oprettet:

Aflivning af dyr... {{forumTopicSubject}}

Angående københavns ZOO, så er det ufatteligt at de først kommer med i fase 3, og det til trods at de har lov til at åbne for Rigspolitiet.

Direktøren for Københavns ZOO, taler allerede om at de skal til at aflive dyr, fordi deres egenkapital på 40 millioner er væk. Det koster åbenbart københavns ZOO 650.000 kr. om dagen, at holde det kørende.

Folketinget kan se frem til en shit storm, hvis dyr skal aflives.


Kommentarer på:  Aflivning af dyr...
 • #1   8. maj Lad dem spise hinanden, det rager mig, syntes det er svineri at holde dyr væk fra deres naturlige omgivelser og påstå at de trives i zoo.

  jo jo siges der. vi er med til at holde bestanden vedlige med vores avlsprogram, størstedelen er ikke engang truet dyrart.

  Nej i er med til at holde det vedlige med at folk ikke gider rejse ned til bistand afrika - og så er det jo bekvemt at se dyr som de iøvrigt også kan se i deres naturlige områder på youtube -

  Se lille pode - det er en gi - raf - pode siger raf, nej det er en gi-raf. den spiller guitar og rafler om hvem der skal synge sangen "chaingang"

  Man forbyder vilde dyr i cirkus, men ikke i et andet cirkus, dog skal de ikke lave kunster, men de skal fremvises -


 • #2   8. maj Polysl.

  Jeg synes du ind imellem er lidt perfid.

  Har du set de anlæg der er blevet lavet i københavns ZOO?

  Dyrene ser ud til at nyde det, det var ikke som i gamle dage, hvor man proppede en tiger ind i et lille bur.
  Desuden har de fleste af dyrene aldrig prøvet andet.


 • #3   8. maj Ja der skal åbnes ligesom så meget andet og hvis folk kan holde afstand burde det ikke være et problem smiley

 • #4   8. maj Det har sgu ikke noget med at være perfid, at syntes at det svineri at holde vilde dyr på et begrænset område - at de ikke har prøvet andet, er en dårlig undskyldning.

  Men hvis du syntes at det er perfid at syntes som jeg - så fint med mig.


 • #5   8. maj Polysl.

  Summa Summarum, du synes det er ok man afliver hele zoologiske haver, men ok, der mangler også parkeringspladser i København.


 • #6   8. maj ja....markgreven

  dyr skal ikke være i bur og ja det kunne blive en god parkeringsplads. Alternativet er at sende dem tilbage til deres områder i bistands afrika, men da flere er så fraavlet deres vilde natur så har de ikke en chance - så enten løve mad eller på menuen hos Noma.


 • #7   8. maj Tænk at private holder fugle i bur hvor de kan hoppe imellem 2 pinde eller skide på bunden af buret. Gud siger folk, det er herligt at høre pipfuglen om morgenen. Hvis den pipfugl kunne tale tror jeg ikke den er glad for at sidde indespærret i hele dens levetid. Få har en så tam fugl at den slippes fri i boligen.

  de mennesker som elsker zoo og fugle i bur trænger til at sidde i et lukket fængsel i 1 års tid, så tror jeg de vil komme på andre tanker.


 • #8   8. maj Polysl.

  Det mundlort gider jeg ikke svare på. smiley • #9   8. maj Markgreven

  Men det gør du så alligevel - jeg har min mening om det og du har din mening om det, og jeg accepterer din mening, og så kalder du min mening mundlort. Tak for kaffe.


 • #10   8. maj Angående københavns ZOO, så er det ufatteligt at de først kommer med i fase 3, og det til trods at de har lov til at åbne for Rigspolitiet.

  Alan

  Så vidt jeg har forstået det, var Zoologisk Have i København vist omfattet af myndighedernes lukkeregler pga Corona og holdt da også åben.


 • #11   8. maj #8
  Alan


  Jeg er absolut enig med polysl.


 • #12   8. maj #7
  polysl


  Tænk at private holder fugle i bur.....

  Det burde forbydes -

  OT - en rødkælk har bygget rede under et bord i vores udhus, der ligger 5 æg i reden. Vi holder os fra at gå ind i udhuset for ikke at forstyrre hende, men tro mig, vi glæder os hver gang, når vi ser hende flyve rundt i haven og meget forsigtigt i etaper flyve tilbage ind til sin rede i udhuset, vi håber da, at hun præsenterer sine unger for os. Hun er forresten slet ikke så sky, tværtimod vi har indtrykket af, at hun tit opholder sig i nærheden af os, når vi er i haven.

  NEJ hverken dyr eller fugle skal bures inde!!!!!!


 • #13   8. maj Lone.

  De Zoologiske haver havde lov til at åbne 1. maj, det havde rigspolitiet givet dem lov til.
  Det var nemlig ikke et forbud de havde, men så dukker den kolbøtte til Simon Kollerup op, og anbefaler de skal holde lukket, hvilket de så gjorde, og nu kan det få katastrofale følger for dyrene.

  Husk også at flere dyrearter, stort set kun overlever fordi der er zoologiske haver, der er vist ikke mange hvide næsehorn tilbage i naturen, fordi man skal bruge deres horn, så derfor er et samarbejde på tværs mellem alle lande absolut nødvendigt.


 • #14   8. maj Lone.

  PS.

  Er du så også enig med Polysl i at de skal ende som løvemad eller serveres på Noma?

  Så kan vi lige så godt eksportere nogle af dem til Afrika, så kan de skyde dem, og resten kan ryge til Wuhan, så kan de æde dem.


 • #15   8. maj Er du så også enig med Polysl i at de skal ende som løvemad eller serveres på Noma?

  Nej Alan det er jeg nu ikke enig med ham i, men han tænker nok økonomisk smiley


 • #16   8. maj Jeg synes i er lidt dobbeltmoralske, for i er jo begge kødspisere.
  Og det er jo ikke alle husdyr, der har det lige godt.
  Fremfor at være et svin, ville jeg hellere være en løve i Zoo.


 • #17   8. maj Jeg har ikke være i Zoo siden jeg var barn.
  Men jeg har kørt rundt i Kenya i lejet bil. dengang man måtte det. Og det var meget spændende. her et nærbillede af af en Løve. tænk at komme så tæt på, helt utroligt, det ville jeg meget gerne igen.


  profilbillede
 • #18   8. maj Ronald G så må det være på tide og sikken en oplevelse du har haft smiley

 • #19   8. maj Annella ja men det må også give glæde med sådan fugl der bygger redde jeg har min lille googel i sit bur og tror nu den er glad for at være hos mig smiley


 • #20   8. maj Ron

  Så skal du skynde dig inden alle afrika's dyr er i zoo verden over. Så koster det mindre og du kommere endnu tættere på smiley

  Ifølge alle zoo tilhængere så har de det bedre i zoologiske haver og ikke i naturen.


 • #21   9. maj Ja min afgørelse med mig selv. vedr., dette problem. er maget nemt.
  Dyr hører til i naturen, der har de det bedst. Jeg er imod fangenskab, jeg ved ikke med hensyn til hunde. som jeg har valgt ikke at have, det er nok mest praktiske grunde.
  Jeg har to katte, den ene er tilløbende forskræmt og meget mager da den kom . den var ved at dø af sult. Den er udekat. og kan gå som den vil, men den bliver hos mig i min have. Den anden er indekat om natten. men ude det meste af dagen. den bestemmer også selv. altså de er ikke i fangenskab. Men begge katte viger ikke fra mig. de ved godt hvor maden kommer fra.. Indekatten fik jeg fat i, for at glæde Bente, og holde hende med selskab.I sygesengen, hvilket den gjorde til fuld tilfredshed. Den var altid hos Bente.
  Det er også spændende at finde dyr i naturen. og man kan oven ikøbet blive venner med dem.


  profilbillede
 • #22   9. maj Hvis man lige ser bort fra ens mening om der skal være zoologiske haver eller ej, så giver det ikke mening at Zoo ikke kan åbne med begrænsninger.

  Man kan jo nøjes med at der kun er adgang til udendørsområderne, og mon ikke folk kan finde ud af at spredes?


 • #23   9. maj Og jo, man kan godt ha' fugle i en lejlighed, hvis man ikke bare har dem som en udstillingsvare, eller bare lader dem passe sig selv med lidt vand og mad konstant lukket inde, for dét er forkert.

 • #24   9. maj Enig med dig Cris. Jeg forstår ikke hvorfor zoo ikke kan åbne de udendørs arealer for publikum.

  Debatten om det er synd at holde dyr i fangenskab, den vil jeg ikke deltage i. Det er et betændt emne vi alle kan blive rivende uvenner over, pga vores meget forskellige holdninger til etik og moral.


 • #25   9. maj #24 claus

  TØS smiley


 • #26   9. maj Af skade bliver man klog Polysl smiley

 • #27   9. maj Ron

  er den hvid/sorte tilløberen?


 • #28   9. maj Læste det lige som "trillebøren".... Jeg tror jeg bør gå ind i skyggen nu.

 • #29   9. maj Claus

  Du skal bare til optikeren.🪕


 • #30   9. maj Den blå planet er også i store vanskeligheder. Her beder de om bidrag, for ikke at skulle aflive dyr.

  Jeg må indrømme at siden Den blå planet åbnede har jeg virkeligt gerne villet ind og se det. Men det er også en god pris der tages, og man vil jo gerne ha' en god oplevelse og se det hele, så jeg ville vente til nyheden gik ned. Og ja, så er det blevet glemt. • #31   9. maj Cris7 jeg vil gerne hjælpe de forskellige steder hvor de har dyr og hvis mor og far-Danmark hjalp kunne det jo udmønte sig i en gratis indgang på et tidspunkt hvor alt på det nærmeste er normalt smiley

 • #32   9. maj Næsten alle os her, der kender til hinanden har dyr hjemme.

  Dyr er dyre i drift, på alle områder. De kræver lige så stor omsorg som et lille barn, og må aldrig blive 'glemt', bare fordi man pludselig får andre interesser.

  Da jeg blev født, havde mine forældre en hund på 2 år da, og dens status blev ikke ændret bare fordi jeg kom til. Derfor blev den min trofaste følgesvend i 15 år. Det gjorde immervæk ondt da den måtte aflives pga. kræft. Lige knap 17 år blev den.

  Den næste hund blev 16 år, øj den var også skøn. Men jeg flyttede efter nogle år hjemmefra, og ikke om den ville opholde sig hos mig, næh nej, men så snart mine forældre og jeg var sammen i deres hjem, ja så var den temmelig tilfreds, og gjorde meget ud af at vise det. smiley

  Der er intet forkert i at ha' kæledyr derhjemme, det forkerte består i hvis dyr kun ses som en 'brugsgenstand', og ikke et individuelt væsen, som har behov for tryghed, omsorg, pleje og stor opmærksomhed.


 • #33   9. maj Polysl . Ja det er den S/H. Den kom en dag vi sad i haven med gæster. den kunne dårligt gå så mager var den, det er 6-7 år siden, den har ikke været ret gammel.- Og meget bange. jeg tror det er en der har fået tæv, Bente fik lov til at klø ham bag øret, ikke mig. men nu kan jeg ikke vise mig , før så skal der kæles- han forsvandt da jeg fik Bente hjem og hun skulle ligge i seng, det kunne han ikke lide, der var noget galt, derfor fik jeg den anden Suzy.Og så skal jeg love for at han kom tilbage. for nu var der ny fisse i byen, hun var bare steriliseret. Men han prøver stadig. hæhæ

  profilbillede
 • #34   12. maj Jeg synes Zoo på Fr.berg er en fantastisk Have og dyrene stortrives, det kan man se ved selvsyn, jeg vil gerne være med til at holde liv i den. Og ingen af dyrene skal aflives smiley

 • #35   12. maj Ja men, lad os lukke alle zoologiske haver og lad de sidste dyr, blive slagtet af afrikanske krybskygter.

  Halleluja.


 • #36   12. maj Nej, - de skal ikke slagtes, jeg stornyder at gå i Zoologisk have smiley

 • #37   14. maj Jeg vil også gerne være med til at støtte Den blå Planet, den er fantastisk og der skal penge i kassen, for det koster at holde det, det er en god oplevelse at se det, livet i Havene er fantastiske og vi skal passe på det smiley

  Men så synes jeg derimod at afrikanske krybskyttere skulle skydes, for derefter at efterlade dem til div. rovdyr, det kunne jeg godt gøre smiley - de er nogle svin smiley


 • #38   16. maj Jeg havde en diskussion med direktøren for zoo, Bent Jørgensen omkring isbjørnenes anlæg, Han stod tilfældigvis ved siden af mig , da jeg sagde til min veninde, at det var synd for så stort et dyr som isbjørnene at leve på så lidt plads. Han blandede sig i vores samtale, og sagde at de jo fik mad bragt hver dag og at de havde det godt. Okay vi blev bestemt ikke enige. Men skiltes med en høflig hilsen. Jeg ser så nu at der er taget hånd om mere plads til de større dyr, og mere forståelse for at animere dem til en naturlig adfærd i forhold tiil at de selv skal finde gemt mad og andre tiltag.
  At diskutere så stort og vidtløftigt et emne vil altid sætte sindene i kog. Men ret beset så har dyrene i zoo det bedre nu end førhen og det er en glæde at se at de trives meget bedre når der tages hensyn til deres behov. Og det er da en form for happy ending.


 • #39   16. maj Jetset

  Der er ikke noget bedre at dykke og se en hel anden verden. Så forstår man mere det at bevare coralrev osv....


 • #40   16. maj Jeg har givet støtte til Zoologisk have + en anden dyrepark de fik 50.kr begge to og så gerne at alle fik hjælp smiley

 • #41   16. maj Leon, at du vil være det bekendt, skal gutterne, der også får de kærlige hænder, nu tørste i stedet...? smiley smiley smiley

 • #42   16. maj Madonna M nej de skal nok få en enkelt smiley

Kommentér på:
Aflivning af dyr...

x