{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
191 visninger | Oprettet:

Movia er blevet muslimsk {{forumTopicSubject}}

En del har klaget over en reklame på Movia busser som viser en sober reklame for en stripklub som ikke viser hverken bryster eller røv.

Wow...vi nærmer os vestkysten hvor kvinder med knold i nakken og biblen i hånden tordner over usædeligheden fordi nogle går i armløse kjoler og får en lille en over tørsten, imens de krænkende går hjem og pimper kirsebærvin.

det mest besynderlige er at Movia i langt tid har reklameret for at få plastik bryster fra en klinik som er specialist i at sætte en klemme i nakken som får de gamle patter til at ligne byster fra en på 16 år.

Imens at Movia forholder sig til sober markedsføring og hykler løs til den store guldmedalje, så er reklamer inde i bussen ikke fjernet fra stripklubben.

er Danmark ved at blive et billede af USA's bibelbælte.?

En tur i gågaden en sommerdag eksponerer flere dele af kvindekroppen end reklamer på Busser, men det er vel også snart slut når alle de krænkende begynder at te sig som det muslimske segment i Mellemøsten. Man skal jo nødig friste nogen med en svag karakter og en diller som står rank hos samme i gågaden.

Snart er det vel også slut at se på bare patter på stranden fordi en masse idioter føler sig krænket og liderlig. Snart skyder der boder op med burkinier og heldækkende badetøj - så ingen overhovedet kan blive krænket.

Slut med specielle badedage for muslimer i svømmehaller for alle har en heldragt på med underbukser og undertøj som en heldragt - Fredag bliver den store vaskedag med tøjet på.

en hel ny pandemi skyder frem i takt med at krænkende får magt og lider af D vitamin mangel så håret falder af - så alle må rende rundt med både kalot og tørklæde.

Disney laver om på deres Anders And, så alle deres ænder har bukser på, de 3 små grise er jo i forvejen blevet lavet om til de 3 små cowboys. Alle bøger som kan virke krænkende bliver omskrevet - historie omskrives så indholdet ikke er krænkende.

Danmark har allerede den tvivlsomme ære at imamer roser landet som mere muslimsk end muslimske lande - Men hvorfor stoppe der? Vi kan gå hen og blive et islamisk land som er mere islamisk end islamiske lande.

For mig at se bevæger Danmark sig baglæns - så snart ender vi som et diktatur - og kraner bruges til at hænge folk i, Hjul og stegle genindføres foran Rådhuset i de forskellige byer og små sharia politi render rundt med store kæppe og tæsker på de stakler som sidder på en bænk og drikker en dåseøl. (ps... England har det allerede + Indien)

Danmark bliver ikke mere delt i regioner men i klaner, hvor shia og sunnier hersker og bekæmper hinanden og springer alt i luften (ps..som i Sverige)

Kolonihaver bliver små bombefabrikker hvor man i stor stil planter granat æbletræer.

Borgen bliver ryddet for alle politikere lige på nær de få som gerne ser Danmark omdannes til en muslimsk land, og man udnævner en klaphat mullah som den nye statsminister. Man importer i stor stil sand og kameler og springer alt i luften så muslimer føler sig hjemme i ruinerne.


Kommentarer på:  Movia er blevet muslimsk
Kommentér på:
Movia er blevet muslimsk

x