{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
283 visninger | Oprettet:

New Zealand {{forumTopicSubject}}

Bombe attentater på 2 moskeer - mindst 49 dræbt 20 sårede, flere bomber er deaktiveret af politi.

Man kan så gisne om hvem det er - kunne være andre muslimer for der er jo mere end 50 fortolkninger af koranen med hver deres grupperinger hvor de største er shia, sunni.

Men set i lyset af mange andre angreb i Mellemøsten imod kristne, så er det ikke noget som jeg ville ligge søvnløs over.

Hele verden klappede over præsident (Egypten) Al Sisi som revsede muslimer om at opføre sig ordentlig i andre lande, imens at man brænder kirker af i Egypten uden et ord omkring det fra Al Sisi - så han er bare en latterlig person...
Kommentarer på:  New Zealand
 • #1   15. mar Jeg synes det skete er forfærdeligt!

  En mand som er inspireret af Brejvik, og som også har skrevet sit eget manifest.

  Nej, det er rædselsfuldt når nogen kan blive så hadefuld, uanset hvem det drejer sig om.


 • #2   15. mar Det er en rædselsfuld gerning, og man vinder ikke krige med terror, man gør bare verdenen endnu mere usikker, se blot de forandringer der er sket efter WTC.

  Det kan slet ikke fryde mig, at det er muslimer det er gået ud over, for jeg tror desværre ikke de tænker at de kristne godt kan slå igen. - Hvis det var resultatet, hvilket det ikke bliver, så ville der være lidt mening i det, men det er og bliver meningsløst.


 • #3   15. mar Attentatmanden skrev sammen med Brejvik på nettet og fik hans støtte og 'velsignelse' til at udføre angrebet, skriver amerikanske medier.

  Derfor synes jeg at det er på tide at genindføre dødstraffen. Hvis vi ikke gør det så vil folk som Breivik blive rollemodeller og inspirationskilder for flere ekstremister.


 • #4   15. mar Gøre det legalt at slå ihjel??
  Det skal nok hjælpe på problemerne smiley


 • #5   15. mar Ja uanset hvem der laver terror er det bare ikke ok smiley

 • #6   15. mar #4

  Det løser da en del problemer speciel terrorister som bare forsætter når de kommer ud efter afsoning i vores dejlige luksus hoteller.

  Men 16 år eller mere i straf, hjælper da i 16 år - for som terrorist får de ikke en chance for prøveløsladelse da de er indbefattet af den reviderede terrorlov. Jo men det hjælper ikke at give straf - måske ikke, for selvom folk får den ene bøde som billist så forsætter de på samme måde gør mange andre. Så løsningen er at sørge for at de er væk fra samfundet så længe som muligt.

  En anden løsning er en forvaringsdom som kan vare hele livet og som terrorist tror jeg ikke de nogensinde kommer til at se et træ igen andet i tv.

  Dødsstraf vil aldrig ske i Danmark mere så må man tage andre muligheder i betragtning....


 • #7   15. mar Markgreven jeg fryder mig ikke - men lidt ironisk er det, at prøve deres fællers egen medicin. Det mest ironiske er at de langt væk slår deres egne fæller ihjel som man kan læse om bombning i Afghanistan og Irak. De er som sådan fløjtende ligeglad med hvem de rammer men håber da der er nogle kristne iblandt. Det er så på trods af de er udlært i stentavler på den nærmeste stenalderskole hvor Flintstone i sin tid gik.

  Nu kan man så læse hvor muslimer fordømmer handlingen - sjovt nok fordømmer de ikke angreb på kristne.


 • #8   15. mar Polysl.

  Jeg tror at IS som sædvanlig tager skylden. smiley


 • #9   15. mar markgreven

  ja...men den holder ikke vand da det er ideologisk nazi agtig handling og det er ikke lige det de går ind for.


 • #10   15. mar Polysl # 6

  De mennesker, der har begået denne terrorhandling, tror også at det er i orden at slå andre mennesker ihjel, hvis man er uenig med dem, og at det løser problemerne. Hvilke problemer fik de løst, og hvor mange flere fik de skabt med sådan en handling?

  Hvis vi skal løse problemerne med vold i verden, så skal vi også tage fat på alle de måder at legalisere vold. Det er altid en eller anden version af at man kalder det retfærdighed.
  I nogle tilfælde kan en forvaringsdom være i orden, hvis der er grund til at frygte at den voldelige vil skade endnu flere mennesker. Hvis man deltager i en handling, der slår 49 mennesker ihjel, så er man godt og grundigt afsporet.

  Der er al mulig grund til at beskæftige sig med hvorfor nogle mennesker bliver så afsporede. Jeg tror ikke at nogen er født sådan, det er noget, de er blevet. De har været udsat for nogle smerter, der har sprængt deres personlighed i stykker, og de har ikke flere forhåbninger som at de kan få en god tilværelse med ordentlige metoder.
  Det nytter ikke noget at man bare fjerner beviserne for at verden er a lave, det er der ikke noget, der bliver bedre af. Man skal gøre noget ved problemerne!

  Det kommer til at tage tid, men så meget mere grund er der til at komme i gang.


 • #11   15. mar #10

  Man kan læse på forskellige sider om opdragelse i Mellemøsten hvor de fleste er gode forældre men alligevel skaber had til vesten, kristne, homoseksuelle osv...Den indstilling er flere 100 år gammel i Mellemøsten og kan ikke løses ved at tage fat i dem og fortælle om vestens måde at opdrage på -

  Pløk hamrende soldater i Afghanistan har prøvet at få bønder til at så korn i stedet for valmuer - de har så ikke tænkt så langt at valmuer er en hurtig høst til forskel for korn som høstes 1 gange om året. Ikke en kæft kan overleve ved dem pædagogik da valmuer giver høst flere gange om året og at høsten i flere tilfælde er forudbetalt så bønder har noget at leve af.

  Ikke engang herhjemme gider muslimer høre på pædagoger, vejledere og hvad der eller findes - de skal presses til at aflevere deres afkom i vuggestuer, børnehaver - frygten er netop at de bliver for danske og det dur ikke i deres forkvaklede verden.

  Løsningen er at kunne opdage på muslimske forældre men det vil nok komme den dag helvede fryser til.

  Flere lande i Eu er endda med til at gøre afstanden større, med at tillade No Go zoner, hele bydele i Sverige hvor ingen svensker tør dappe ind med en dåseøl i hånden uden at blive slået til lirekassemand. Så nu er det ved at blive kompliceret for nu skal man også til at opdrage på beslutningstagere som tillader muslimsk kultur og eget retssystem som i England.

  Nu bliver det endnu mere kompliceret når selv Biskoppen af Canterbury taler varmt om Muslimer og mener de skal have flere religiøse rettigheder.

  Så som jeg ser det bliver tråden længere og længere og bliver til et roderi hvor man ikke ved rundbord kan tale imod muslimer, som forældre, som beslutningstagere og længere ude hvor man fjerner al griseri fra alle offentlige institutioner....

  Skal vi så gå længere med Me too som blev afløst af fornærmelser over alt fordi man synger om en ung blond pige - fornærmede var jo sorthåret - Når så man undskylder så giver man grobund for at trække den længere - og længere indtil der kommer højtalere på danske kirker som fortæller de stakler uden iphone eller et ur som viser at de skal i kirke moskeen. Den basale viden at vide klokken går tabt som så meget andet basalt.


 • #12   16. mar #10 Alis

  Der er al mulig grund til at beskæftige sig med hvorfor nogle mennesker bliver så afsporede. Jeg tror ikke at nogen er født sådan, det er noget, de er blevet. De har været udsat for nogle smerter, der har sprængt deres personlighed i stykker, og de har ikke flere forhåbninger som at de kan få en god tilværelse med ordentlige metoder. jvf. Alis

  Men det er jo ikke tilfældet her Alis.

  Manden havde en god opvækst, god familie. Arbejdede i et motionscenter. Tjente penge via kryptovaluta, der gjorde ham i stand til at rejse rundt i Europa.
  I Frankrig oplevede han hvordan den store tilstrømning af ikke-vestlige mennesker gav problemer.
  Hans holding, eller ikke-holdning ændrede sig, så han blev modstander af disse mennesker. Muligvis er han også kommet i kontakt med nogle som mente det samme.

  Han har kommunikeret med Breivik, hvilket er uforståeligt overhovedet har kunnet lade sig gøre.

  Men inden da, var han et helt normalt og almindeligt menneske, hvor der ikke var nogen antydninger på at han ville kunne udføre sådant et terrorangreb.


 • #13   16. mar cris

  ja det er ikke altid der findes en psykologisk grund til hvorfor folk gør det de gør. Forældre siger jo altid han er et kærligt menneske og de kan ikke forstille sig at han kunne finde på at lave terror.

  Faktisk skal der lidt til at vælte nogle personer - som vi også ser med radikalisering i moskeer. En form for hjernevask blandet med andre problemer det enkelte menneske har.

  En sagde engang at der er en "My" til forskel på klogskab og galskab.


 • #14   16. mar Heldigvis, hvis man kan sige sådan, så tager 'mandens' familie fuldt og helt afstand af hans handlinger, og vil på alle måder være behjælpelig med informationer til politiet.

  Sandt poly, at der skal meget lidt til at vælte nogle personer i en retning, som man ellers aldrig ville ha' troet at de ville vælge. • #15   16. mar At nogen kan mene at terror er nødvendigt, for at andre skal tro eller mene det samme som dem, er regulære galninge. Uanset hvem det drejer sig om.

  De bør spærres inde og aldrig få lyset at se igen. De har overtrådt alt hvad der hedder menneskeret for andre, og bør derfor ikke selv have nogen menneskerettigheder.

  Derfor er det også MEGET svært at forstå, hvordan denne mand har haft mulighed for at kommunikere med Breivik. ???

 • #16   16. mar Cris7

  Det er umuligt for os her i Danmark at tage stilling til hvorfor en mand på 26 år i New. Zealand er blevet afsporet. Der skal nogle konkrete undersøgelser til, som afdækker kendsgerningerne. Der er mange ting, der i løbet af 26 år påvirker et menneske.
  Angående Frankrig så er de særligt udsat for terror, og muligvis fordi de engang var en hensynsløs kolonimagt, der udnyttede de muslimske lande. Her i Vesten er vi blevet rige ved at udnytte den 3. verden, og vi har ødelagt deres kulturer, så de nu ikke kan rejse sig igen. Derfor alle de flygtninge, som vi til gengæld ikke vil have noget med at gøre. Vi påtager os ikke vores ansvar for verdens flygtninge.
  Oven i det så er han vokset op tæt på Australien, som også piber over flygtninge.

  Iflg Cris7 ”Men inden da, var han et helt normalt og almindeligt menneske, hvor der ikke var nogen antydninger på at han ville kunne udføre sådant et terrorangreb.”

  Den tror jeg ikke på! Normale, selvstændige og velafbalancerede mennesker kan ikke afspores så grundigt. Der har været noget galt, men det er jo kun muligt at gætte på hvad det var indtil kendsgerningerne bliver undersøgt. Der føres massiv antimuslimsk propaganda over hele verden, og man skal stå ret godt fast på benene for ikke at lade sig påvirke. Vi, der forsvarer muslimernes og flygtninges ret til et ordentligt liv bliver også angrebet – kaldt landsforrædere af nogle nationalister, der sidder med en lup og kigger efter om vi har nogle svage punkter, hvor vi kan rammes.

  Det bliver en større opgave at få genoprettet freden i verden, men der er kun én vej, og det er fremad. At tage fat hvor det er muligt, og så viser der sig måske nogle løsninger på resten også.

  Iflg cris7 ” De bør spærres inde og aldrig få lyset at se igen. De har overtrådt alt hvad der hedder menneskeret for andre, og bør derfor ikke selv have nogen menneskerettigheder.”

  Det er ikke definitionen på menneskerettigheder. Alle har ret til menneskerettigheder, det er ikke noget man skal gøre sig fortjent til. Breivik er isoleret af praktiske grunde for at forhindre at han påvirker andre – og så virker det åbenbart ikke – og for at forhindre at nogen slår ham ihjel.


 • #17   16. mar #16 Alis  Angående Frankrig så er de særligt udsat for terror, og muligvis fordi de engang var en hensynsløs kolonimagt, der udnyttede de muslimske lande. Her i Vesten er vi blevet rige ved at udnytte den 3. verden, og vi har ødelagt deres kulturer, så de nu ikke kan rejse sig igen. Derfor alle de flygtninge, som vi til gengæld ikke vil have noget med at gøre. Vi påtager os ikke vores ansvar for verdens flygtninge.
  Oven i det så er han vokset op tæt på Australien, som også piber over flygtninge.
  jvf Alis

  Sandt at lande som fx. Frankrig, Spanien, Storbritannien for meget længe siden var kolonimagter, der udnyttede de ressourcer som de kunne.

  Men Vesten er IKKE længere skyld i, som du nævner, at ødelægge deres kultur, eller den velstand som kunne have været i '3 verden'.

  I de muslimske lande, hersker der flere klaner som søger magt, samt flere forskellige opfattelser af koranen, som skaber splid imellem folk. Sharia loven.
  Korruption er normalt!

  Så , disse lande kunne være velfungerende, hvis de stoppede deres middelalderlige kultur selv.

  Vi skal IKKE påtage os et ansvar for verdens flygtninge, for det ER IKKE vores ansvar.

 • #18   16. mar #16 Alis

  Der føres massiv antimuslimsk propaganda over hele verden, og man skal stå ret godt fast på benene for ikke at lade sig påvirke. Vi, der forsvarer muslimernes og flygtninges ret til et ordentligt liv bliver også angrebet – kaldt landsforrædere af nogle nationalister, der sidder med en lup og kigger efter om vi har nogle svage punkter, hvor vi kan rammes. jvf. Alis

  Har du tænkt over hvorfor, der er massiv modvind overfor muslimer mange steder?

  Tag fx. vores naboland Sverige, hvor det virkeligt står grelt til. Her er områder hvor svenskere ikke kan komme. Der sker drab næsten hver uge, eksplosioner m.m. Korruption, sorte penge, an mass.

  Udtalelser her og alle steder, om at det er okay at voldtage kvinder, hvis de ikke er korrekt klædt!
  At muslimske drenge/mænd har lov til at have sex før ægteskab, med ' de hvide luderere' fra det land de bebor?

  Mens deres piger og kvinder skal være rene, tildækkede, 'ubesmittede, med i det mindste et tørklæde.

  Muslimer har ret til at have deres tro, helt sikkert, men kun så længe at den ikke påvirker det land som de lever i. For ellers må de retur til ligesindede. For det ser desværre ud til at hvorend mange muslimer er, er der problemer.

  Med hensyn til flygtninge, ja, så er der flere som muligvis og virkelig behøver beskyttelse, men dem som har mest brug for det, falder igennem grundet alle de 'falske' ansøgninger.


 • #19   16. mar Uanset hvilken religion de personer har siger jeg bare øje for øje tand for tand smiley

 • #20   24. mar Cris7 #17
  ” Sandt at lande som fx. Frankrig, Spanien, Storbritannien for meget længe siden var kolonimagter, der udnyttede de ressourcer som de kunne.

  Men Vesten er IKKE længere skyld i, som du nævner, at ødelægge deres kultur, eller den velstand som kunne have været i '3 verden'.”


  Vesten gør stadig det samme – udnytter den tredje verden – det er kun metoderne, der har ændret sig. Man opretter firmaer med adresse i skattely, så man slipper for at betale skat til værtslandet, og man udnytter billig arbejdskraft i lande, der ingen fagforeninger har. Mange steder er folk så fattige, at selv børnene må på arbejde i stedet for at gå i skole.
  Der er ingen grund til at tro, at de virksomhedsindehavere, der flytter hele virksomheden til udlandet, fordi de ikke vil betale lønmodtagerne en ordentlig løn i Danmark, at de opfører sig bedre fordi de flytter til Afrika.


 • #21   24. mar Leon #19
  ” Uanset hvilken religion de personer har siger jeg bare øje for øje tand for tand”

  Mener du virkelig det? Dermed dobler man alle forbrydelser i verden op, og det er endda værre, for nu bliver der endnu flere, der har noget at hævne.

  Har du læst om de islandske sagaer og blodhævn? Hvis nogen blev slået ihjel, så var det familiens pligt også at slå nogen ihjel i morderens familie. Som derefter skulle hævne drabet og slå nogen ihjel i den anden familie. De kunne udrydde hele familier på den måde.

  Gandhi sagde: ”Et øje for et øje ender op med at hele verden bliver blind”.

  Mennesker bliver udsat for forskellige traumer og forskellige belastninger, og de får forskelligt verdensbillede og menneskesyn, og hvis de bliver kriminelle begår de forskellige forbrydelser. Det er muligt at det er besværligt at prøve at forstå kendsgerningerne, men det er eneste vej frem!


 • #22   24. mar #20
  Det er jeg så ikke helt enig i Alis.

  Det er den 3 verdens korrupte ledere og politikkere som er skyldige nu, for ikke at ville ændre på noget, som i den grad ville have gavnet deres land.


 • #23   24. mar Og jeg er ikke enig i, Cris7, at vores kapitalistiske system ville have gavnet den tredie verden. Det gavner ikke engang os selv. Det gavner kun dem, der sidder på pengene og magten.

Kommentér på:
New Zealand