{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  "Sandheden om evolutionen" LOL!?!?!
  • #1   14. jan 2010 Er det seriøst det der? Han er ret begejstret for Hitler.

  • #2   14. jan 2010 Det er 100% seriøst det der, og han lukker 100% tågesnak ud.

  • #3   14. jan 2010 Ha ha.. Kan godt lide den måde han prøver at få det til at se ud som om han sidder og leder efter et eksempel i tankerne, men det er ret tydeligt at han har forberedt sig på det i forvejen. Han skal nok ikke overveje en skuespiller karriere.

  • Tosse 2
    Tosse 2 Tilmeldt:
    jan 2007

    Følger: 1 Emner: 46 Svar: 1.406
    #4   14. jan 2010 En mand der bruger et Hitler citat som argumentation kan ikke tages alvorligt.

  • Mads M
    Mads M Tilmeldt:
    mar 2008

    Følger: 1 Svar: 2
    #5   14. jan 2010 Spol frem til 5:00 min. Så stammer vi lige pludselig fra sten... Han er jo fuldstændig rablende vanvittig.

  • #6   14. jan 2010 Jesus og hans far smiley <3 smiley . Man kan da ikke andet end at elske dem for deres hylende morsomme bog, som satme må siges at være en bestseller.... Men så er den heller ikke mere end det smiley

  • #7   14. jan 2010 Aldolf Hitler har engang udtalt dette:
    Hvis du fortæller en løgn længe nok og højt nok, så vil folket tro på det. Folket er mere tilbøjelig til at tro på en stor løgn end en lille.”
    - Adolf Hitler


    Det har han jo så også ret i.. Det kaldes hjernevask smiley
    Det er det som kristendommen og andre religioner så flot har gjort !


  • #8   14. jan 2010 Manden er blæst, på den måde at han tror på hvad han selv sidder og siger, religion er og bliver et grundlag for ekstremister til at spinde død og ødelæggelse på.
    Hans eksempel med Hitler om at få folk til at tro på en løgn er nu ganske fornuftig, hvorfor får man ellers en hel nation med til at chikanere en bestemt befolkningsgruppe, få godkendt at alle deres erhvervs virksomheder lovligt kan lukkes og deres ejendomme til sidst lovligt kan blive eksproprieret til "ariske" rene borgere. Forresten endnu en løgn han fik den tyske befolkning til at æde, med racernes renhed, og igen derfor han lovligt kunne aflive hundredevis af handicappet mennesker igennem sit regeringsapperat osv.
    Men alt andet tumpen der lukker ud er lidt tyndt..

    Hitlers samfunds mæssige tiltag fra et land på fallitens rand og med virkelig høj arbejdsløshed pga freds betingelserne fra første verdenskrig er imponerende - sjældent i historien at en statsleder har fået vendt et lands udvikling så hurtigt. Det samme er hans blitzkreig såmænd også, altså den taktiske opfindelse det var, men hans krigsførelse og grunden derfor er ikke videre imponerende, samt hans sanseløse nedslagtning af 4 gange så mange russere som jøder han slog ihjel.


  • #9   14. jan 2010 Naaaaab !

Kommentér på:
"Sandheden om evolutionen" LOL!?!?!

Annonce